Možda to ni nije loša ideja. Smanjiti im broj da ne stvaraju probleme s optimizacijom, učiniti ih nadljudski jakim i izdržljivim i dati im nekakav suvisli AI na razini kakvog majmuna. Tipa brzi zombiji ili Zombine iz HL2.
Ili optimizirat igru tako da se može nositi s puno zombija i ubacit horde pa da izgleda kao zombie survival igra?
Odkad je DayZ zombie survival igra?! 
Salim se, naravno, ali po dosad vidjenom je sve samo ne to. 2 godine se raspravlja o tome, ali ispada da je ovo i dalje "PRE"alpha faza igre, sto je postalo univerzalno objasnjenje za sve problem.
Po meni samo horde zombija koji reagiraju na svaki glasniji zvuk, sa dobrim AI-em, mogu vratiti ovu igru na pravi trag. Ovo KOSanje bez zombija mi definitivno ne lici na ona obecanja zbog kojih smo uopce poceli pratit ovu igru i postali zainteresirani za nju, koliko god se ovdje neki ne slagali sa time i uvjeravali nas da "svak igra kak hoce" i "da je ovo i dalje najzabavniji naslov ovog tipa".
Ako uopce vise postoji sansa da se projekt dovrsi, volio bih da to postane ZOMBIE surival igra.

Imam osjecaj da se dobar dio ovdje samo malo "izventilira" pa nastavi igrat, predje na mod ili onih par hipstera koji su to kupili a uopste nisu za taj zarn pa pljuju od prve minute pokretanja. . .
 Imam osjecaj da se dobar dio ovdje samo malo "izventilira" pa nastavi igrat, predje na mod ili onih par hipstera koji su to kupili a uopste nisu za taj zarn pa pljuju od prve minute pokretanja. . .

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------