Dark Queen of Samobor

poruka: 1
|
čitano: 110
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Dark Queen of Samobor

Igra naših developera (imitira 2D side scroller), trenutno dostupan demo na Steam-u:

https://store.steampowered.com/app/3106050/Dark_Queen_of_Samobor/

Moj kratki pogled:

Demo kao demo je OK, fora je što ima "sakrivenih" mjesta (nadam se da će takvih biti više u konačnoj igri) gdje se može otključati spell ili naći neka zanimljivost.
Igrao sam na tastaturi, čak i tu su kontrole bile pristojne, iako pretpostavljam da je lakše na kontroleru.
U konačnoj igri se nadam mogućnosti račvanja i biranja potencijalno drugih puteva, te New Game + gdje se može odabrati druga opcija (tako da se sve ne može otključati u jednom prolazu).
Broj protivnika je bio malo ograničen, ali se osjeti njihova različita "težina".
Grafički stil mi je adekvatan, ali nekako u scenama sa snijegom se bijela boja na liku možda prečesto "pretače". Animacije su tečne.
Nisam lockao FPS, u stanu je bilo 29°C kad sam igrao, CPU i grafa su se znojili, ali sam dobio 200+ FPS-ova (igra inače ima auto lock na 60 FPS). Ostavio sam uključenu opciju da "uđem" u program provjere postavki. Vidi se da je Unity engine zbog povremenih trzanja (taman radim na projektu sa Unity-em gdje se trzanje isto pojavljuje), to je navodno problem Garbage Collection-a u istom.

EDIT:

Evo i trailer:

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:32 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice