IP Servera:78.46.79.68:3031
Forum: www.croherzegovina.org/samp
CroHerza RPG SA:MP Server
sa
Ponosom vam predstavlja:
22.2.2009. ''Dan Novosti''
Najbolji Server u ovom dijelu Europe dozivljava novu mladost i novi procvat! U nedjelju, 22.2.2009. imat cemo veliki restart servera za vrijeme kojeg cemo na server ubaciti mnogo novosti te ga na taj nacin dignuti na jos visi nivo i uciniti jos boljim i jos zabavnijim!
Igraci ce moci uzivati u :
- ''Podzemlju'' –> podzemlje se proteze ispod cijelog LS-a koje je kao stvoreno za ''centar zlocina'' i sjediste ''ilegalnih poslova''.
- Potpuno novom sistemu utrkivanja -> izrazito zabavni i mastovito dizajnirani pravci kretanja, veoma napeti i kompleksno
osmisljeni sustavi natjecanja!
- Velikom izboru novih poslova -> koji su napravljeni sa svrhom da igracima pruze izbor izmedju mnogo mogucnosti te da se
igrac prilikom obavljanja poslova maksimalno posveti izvrsavanju postavljenih zadataka, za koje ce kad ih izvrsi biti i
nagradjen!
- Bogatoj ponudi Kuca i Bizzeva –> Bit ce tu i villa i apartmana pa cak i stambenih naselja, Za svakog ponesto zar ne ? Svakako
treba spomenut i mogucnost posjedovanja vlastitog obrta tj biznisa koji ce na test stavit sve vase sposobnosti da se vasim
uslugama koriste mnogobrojni stanovnici LS-a!
- Olaksavanju igre novim i neiskusnim igracima -> potpuno smo redizajnirali /help sistem tako da se sada puno lakse snalaziti te
na taj nacin pojednostavili igru za sto bolji odmor i uzitak!
- Novim i poboljsanim organizacijama -> Uz potpuno nove i privlacne organizacije, uredili smo vec postojece tako da ce sve
organizacije pruzati mogucnost svojim clanovima da zarade jednaku kolicinu novca te ce svaka na svoj nacin osigurati
prednosti svojim clanovima!
- Manje bugova i gresaka u igri -> vlastitim snagama uspjeli smo ispraviti mnoge bugove i greske koje su narusavale zabavu.
- Novim i mnogo realnijim sjedistima organizacija -> promjenili smo pozicije nekih organizacija te uredili lokacije kako bi se sto
vise pribrizili izgledu tih organizacija u stvarnom zivotu!
- Mogucnosti pregleda upozorenja (warnova) te iskljucivanju/ukljucivanju raznih vrsta chatova -> igrac ce na raspolaganju imat
uvid u broj upozorenja koje je dobio od strane administratora te ce isto tako moci uklljuciti ili iskljuciti pojedini chat sistem kako
bi stekao sto bolji pregled same igre!
- Novoj vrsti reporta -> koji ce administratorima pomoci da lakse uoce osobu kojoj treba pomoci, te na taj nacin omogucit igracu
da sto prije dozna sve informacije koje ga zanimaju a ticu se same igre.
- Velikom broju novih komandi za administratore -> sto bi za igrace znacilo bolju sigurnost te vecu efikasnost Admin Teama pri
rijesavanju problema sa osobama koji pokusavaju na sve nacine drugim igracima unistiti zabavu.
- Izazovima koji ce pred igrace biti postavljeni -> mnogo realnijoj i puno opreznijoj voznji te postivanju zakona i pravila koja se
pred njih postavljaju!
- Novoj i predivnoj luci za brodove -> smjestena na jednoj od najlijepsih obala u LS-u, igraci ce dobiti mogucnost koristenja
jos jednog oblika prijevoza do odredjene lokacije!
- Novim prednostima i pogodnostima za DONATORE – pridruzi se i provjeri
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
geforce je mnogo bolji.....
E, vjeruj mi da nece biti. JA sam skripter koji sudjeluje u tom projektu i kazem ti da ce geforce biti 0. Jer globalac donosti tolko promjena da nemozes vjerovat.
Izvinjavam se ako je pitanje neumjesno, ali volio bih da mi neko detaljno objasni sta mi treba da bih igrao na tom serveru?
Original igra San Andreas, neki patchevi??
Bio bih zahvalan!
Izvinjavam se ako je pitanje neumjesno, ali volio bih da mi neko detaljno objasni sta mi treba da bih igrao na tom serveru?
Bio bih zahvalan!
Bio bih zahvalan!
Bio bih zahvalan!
http://www.sa-mp.com/download.php Jel na ovo mislis?
EDIT: uspio sam uci, hvala na pomoci..samo dosadno mi se vozati bez cilja
Bio bih zahvalan!
http://www.sa-mp.com/download.php Jel na ovo mislis?
EDIT: uspio sam uci, hvala na pomoci..samo dosadno mi se vozati bez cilja
I meni je. DOdi onaj datum gore sto pise i vidjeti ces da je zakon. JEr ima novosti ohohoh. Ocekuje se oko 90 igraca taj dan.
ajde vidit če se sve....