Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 264.345
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Company of Heroes 2
Rodić kaže...

Nitko nije OP niti je netko UP, svaki unit je counter za drugog, to treba nauciti, problem je sto samo low lvl igraci blate igru tako sto govore da je ovo, ono OP...

Ali sto bi stvarno volio da poprave od ovih stvari sto nije "broken", to su MG-evi... Mogu im slobodno damage smanjit, iako im je sada malen. Ali neka povecaju brzinu supresanja, to su crowd control jedinice, tesko je gledat kako ti se ponekad usetaju ispred MG-ia i bace bombu :). Neznam kak je oni novi US-ov, slabo ga koriste. A OK west moze MG34 napravit samo preko komandera, pa ga se jos rijede viđa.

Ali mogu im slobodno buffat supression u njem i rusa.

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Jedino sto trebaju fixat pod hitno je Jackson, tank je cisti shit, pazi ima 480HP LOL, tenk tog tiera treba imati 640HP-a jedan teller mine ga skoro skine, JagdTiger takodjer... ROF mu je katastrofa, realoading...

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

meni ne sljaka company of heroes2,ne znam zasto 2 x sam ga instal i opet nista.

0 0 hvala 0
12 godina

Pa kakav ti je komp, od toga dosta zavisi. Preporučena je I5, 4 gb rama i kartica u rangu 5850 i jača. Ispuni polje u profilu pod My PC i pojasni detaljnije problem pa će ti neko odgovoriti ili dati neku sugestiju.

13 godina
neaktivan
Emirthestroj kaže...

Pa kakav ti je komp, od toga dosta zavisi. Preporučena je I5, 4 gb rama i kartica u rangu 5850 i jača. Ispuni polje u profilu pod My PC i pojasni detaljnije problem pa će ti neko odgovoriti ili dati neku sugestiju.

u mene je i3 2120 3.6GHz,GTX 560 Ti 4GB RAM-a i skroz mi uredno radi na medium postavkama i mislim da bi mogla još malo jače neke stvari ali nema mi potrebe uredu mi je i ovako.....inače igra kao takva se ne vrti dobro nemože se ni reć da je jako jako dobro optimizirana ali je uredu ja igram na toj konfi i sasvim je dobro 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 17:09 (Ipe77).
11 godina
neaktivan
Emirthestroj kaže...

Bed je jer mi uopce igru ni ne pokrece,jednostavno nista ne desava

11 godina
neaktivan

znam zasto,nemam 7 vec xp

14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Pa promijeni, vise nemozes ni jednu danasnju igru igrati na outdated OS-u...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
njuska12 kaže...

znam zasto,nemam 7 vec xp

Eto , to je već polazna osnova, sad znaš šta trebaš prvo uraditi, ubaci sedmicu u dvdrw i udri.{#}

12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Pozdrav ljudi imam jedan mali problem naime igram coh 2 na kompu i sve mi perfeknto radi ali kada igram na laptopu koji je slabiji od kompa koji imam(Amd radeon r7 200 series 8gb rama i procesor amd athlonx4 3.00 GHZ-konfiguracija kompa).Na laptopu mi ne  steka ni nista samo su mi neke jedinice kao neki vojnici bijeli.Sada jel to mozda zbog graficke ili neznam.Ovdje su konfiguracije laptopa:Procesor:Intel core i7-3630QM CPU 2.40 Ghz

Ram-8gb rama

64bit operacijski sustav

graficka kartica Intel HD Graohics 4000

Grapich memory 1696 mb

To su konfiguracije  inace ovo mi se ne dogada na kompjuteru koji imam doma a na laptopu igram coh 2 kada nisam doma.Jel ovo zbog graficke ili zbog procesora ? Hvala unaprijed!!!!!!!

EDIT: Nisu sve jedinice bijele samo odredene kao npr. ruski sniperi i njemacki sniper,americki vojnici riflemen,squadovi vozila samo ameri itd.

Ovdje sam gledao requriments http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3345&game=Company%20of%20Heroes%202

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Company of Heroes 2

Odes ovdje i ocita ti minamalne i i preporucene zahtejeve od igre te gdje je tvoj lapotopm u tom slucaju http://www.systemrequirementslab.com/cyri

Mada ja mislim da ti je radi graficke.... proc je dobar rama imas

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hvala puno  i ja to mislim

12 godina
facamen kaže...

Pozdrav ljudi imam jedan mali problem naime igram coh 2 na kompu i sve mi perfeknto radi ali kada igram na laptopu koji je slabiji od kompa koji imam(Amd radeon r7 200 series 8gb rama i procesor amd athlonx4 3.00 GHZ-konfiguracija kompa).Na laptopu mi ne  steka ni nista samo su mi neke jedinice kao neki vojnici bijeli.Sada jel to mozda zbog graficke ili neznam.Ovdje su konfiguracije laptopa:Procesor:Intel core i7-3630QM CPU 2.40 Ghz

Ram-8gb rama

64bit operacijski sustav

graficka kartica Intel HD Graohics 4000

Grapich memory 1696 mb

To su konfiguracije  inace ovo mi se ne dogada na kompjuteru koji imam doma a na laptopu igram coh 2 kada nisam doma.Jel ovo zbog graficke ili zbog procesora ? Hvala unaprijed!!!!!!!

EDIT: Nisu sve jedinice bijele samo odredene kao npr. ruski sniperi i njemacki sniper,americki vojnici riflemen,squadovi vozila samo ameri itd.

Ovdje sam gledao requriments http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3345&game=Company%20of%20Heroes%202

To ti je do grafike samo. Ostatak laptopa je dobar i može  gurat COH 2, ali intelova integrisana rješenja kao što je HD 4000 jednostavno neke igre ne podržavaju. Opet potraži malo po COH 2 forumu da li ima nekih rješenja za igranje COH 2 sa intelovom HD grafikom.

Koliko sam upoznat problem je i sa WOT-om i Warthunderom na intelovim HD rješenjima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 12:50 (Emirthestroj).
12 godina
neaktivan

Evo otisao sam tamo i sada me trazi da odaberem nacin pomocu kojega ce mi ocitati java,skinuti neku aplikaciju itd. Neda mi se sada to mislim da je zbog graficke probati cu smanjiti grapchich.

13 godina
odjavljen
Company of Heroes 2

jel ima netko problema sa RAM memorijom ?

Imam 8GB i kad igram COH 99% memorije mi zauzme iako u task manageru pise da trosi 2GB (svi ostali programi su ugaseni )
Nakon sto ugasim COH zauzece memorije padne na normalu tj. na kakvih 1GB

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hm, ja imam 4 GB, i primjetio sam da mi zna nekada iskočiti BSOD kada ostavim skype upaljen, i igram CoH. Kada je ugašen, onda bude sve u redu. Samo što meni isto zauzeće bude preko 95%, a BSOD view ništa ne pokazje, s toga vjerujem da se izbacuje zbog RAM-a.
E sad, što napraviti tu, pojma nemam.
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

jel ima netko problema sa RAM memorijom ?

Imam 8GB i kad igram COH 99% memorije mi zauzme iako u task manageru pise da trosi 2GB (svi ostali programi su ugaseni )
Nakon sto ugasim COH zauzece memorije padne na normalu tj. na kakvih 1GB

igra nije dobro optimizirana i uzima jako puno RAM-a ja imam 4GB koristi mi 3.5GB..a frend mi ima 8GB i malo bolji pc od mog i njemu isto jako puno (oko 6.5GB ako se ne varam) RAM-a uzima igra jer je neoptimizirana i samo uzima još i još...

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan
S tim se i ja slažem, igra je strašno loše neoptimizirana. Imaju tu puno posla.
Optimizam je nedostatak iskustva.
13 godina
odjavljen
Company of Heroes 2

ok onda cu to probat sam malo poriktat :) snizit detalje i tak jer mi je trenutno na max. i mogu rec da izgleda izgra izvrsno

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Jedino sto trebaju fixat pod hitno je Jackson, tank je cisti shit, pazi ima 480HP LOL, tenk tog tiera treba imati 640HP-a jedan teller mine ga skoro skine, JagdTiger takodjer... ROF mu je katastrofa, realoading...

kao što sam već rekao ima puno vise stvari koje su loše napravljenje nego što ti kažeš....evo ti primjer......ameri ovo vozilo(M15A1 AA Half-track) puno prije izbace nego njemci topa a vozilo je bolje od svakog njemačkog vozila takve vrste i njemci u ranoj fazi igre (odnosno prije topova) nemaju nikakvo rješenje za uništenje tog vozila koje kida svu pješadiju jako efikasno.........ajde mi daj rješenje za to...

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Zato imaju early game kad pocnu spamati sa kubel wagenom, poslije lako izbace upgrade za pazer shreckom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Zato imaju early game kad pocnu spamati sa kubel wagenom, poslije lako izbace upgrade za pazer shreckom...

upgrade na panzershreck dođe 120municije sto je puno ali panzergranadire mozes tek izbaciti nakon sto podignes HQ na razinu 2 i sagradis drugu gradevinu to ti je jako puno vremena a udarat faustom taj vaš halftrack je nefikasno jer mu treba nekih cca 5-6 udaraca da umre a do tad on tu pješadiju koja ga udara lako pokosi bez obzira na zaklon i zato je to ne balansirano za sad ako mene pitas ;)...i ima još stvari pa je po meni prerano za ubacivanje dodatni jedinica ako si igrao coh1 znaš o čemu ti pričam i znaš da je tamo balans kud i ka bolji 

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

i za CoH 1 je trebalo koju godinu dok nisu napokon balansirali, iskreno ja vec ne igram 2 tjedna, cekam novi patch da vidim kako ce biti ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

i za CoH 1 je trebalo koju godinu dok nisu napokon balansirali, iskreno ja vec ne igram 2 tjedna, cekam novi patch da vidim kako ce biti ^^

istina ali,nisu žurili s izbacivannjem nove vojske prije nego su staru optimizirali a oovi navalili samerima i sad kad igraš protiv njim nista nije balansirano....

Team32Ipe77
17 godina
Company of Heroes 2

Pozdrav, 2 pitanja (igra je odlična inače) :

1. Jel normalno da na mojem kompu igra zna zatrzati na najvećim postavkama? 

2. Događa mi se da se sruši igra, izbaci me na desktop i pojavi me se onaj bugsplat error report. Stavio sam najnoviji patch i drivere za grafičku, ali ne pomaže. Inače je yogurt verzija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
walentkane kaže...

Pozdrav, 2 pitanja (igra je odlična inače) :

1. Jel normalno da na mojem kompu igra zna zatrzati na najvećim postavkama? 

2. Događa mi se da se sruši igra, izbaci me na desktop i pojavi me se onaj bugsplat error report. Stavio sam najnoviji patch i drivere za grafičku, ali ne pomaže. Inače je yogurt verzija...

hmmm pa igra nije dobro optimizirana pa za ovo 1. netrebaš brinuti pogotvo ako je na najvećim postavkama,a za ovo 2. neznam baš bug report se i meni zna dogoditi ali jako jako rijetko mozda jednom u 100 mečeva....

Team32Ipe77
17 godina
Company of Heroes 2

Evo velika akcija na GMG

-75% na coh2 i sve ekspanzije, ukljucujuci Western Front Armies(7eura), pa ko nema WFA sad je velika prilika za zaigrati nove fakcije. Kratko traje, mislim dan, pa pozurite{#}

http://www.greenmangaming.com/sega-week/

http://www.greenmangaming.com/s/hr/en/pc/games/strategy/company-heroes-2-western-front-armies/

BF3, BF4: [G] Pamark

1 0 hvala 1
17 godina
Company of Heroes 2

neka bitna razlika izmedu obicnog i digital collector ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cropunk kaže...

neka bitna razlika izmedu obicnog i digital collector ?

Vidi si tocno na Steamu, u cemu je razlika, ali koliko se sjecam dobijes, dodatne komandere i skinove za vozila, te coh1 i ekspanzije za jedinicu.

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 23:12 (pamark).
17 godina
Company of Heroes 2

gledam ali ne vidim na steamu,ali nema veze,na gmg se isto vidi opis.aha tako nest i mislio,1 imam od prije tako da ovo i ne zasluzuje onda recimo  taj digital,da mi i ova obicna u redu ako zemem....samo jos malo razmisliti da vidim,jer popust je ljep....

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice