Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 265.083
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Company of Heroes 2
Rodić kaže...
SimeKZ kaže...
Rodić kaže...
SimeKZ kaže...

Nitko nije u minusu a i svaka kompanija koja prodaje igre je supkasta pogotovo sa novim pre-orderima i ovim stvarima. Svi su pokvareni, kapitalizam kojega smo svi toliko htjeli je uzeo svoje ovce. Ja ne kupujem ono sta ne mislim igrat. Imam tri igre, FIFU, CoH i BF... to je ono sta halam i za to cu dat novce, ostalo me ne interesira niti pod razno. Zao mi je jedino novaca za D3 i WoW... grind fest, no fun... shranje... 

I ovih 20$ ce biti nadam se 13-15€ i ja sretan, opet ti kazem, nece biti kao neke igre gdje ti daju 3 single player misije i jednu pusku za online za 29,99€. Ovdje igras dok ti oci ne iscure, uvijek ima novih taktika i rokas.

nije D3 za svatkoga, pogotovo ne za one koji nisu igrali prethodne igre...

Igro sam i D1 i D2 i LoD... nije to, to... nema meda iz ovoga... 

Uostalom ako nisi imo komentar na CoH, ne kuzim cemu ovaj onda.

Jer neznas sta govoris ;)

Sto se tice CoH-a sasvim razumna cijena kad gledamo da su skroz promijenili bojiste...

ha ha ha ha....aj pssstttt  samo ti to imam reeć {#}

EDIT: {#}{#}{#}{#}

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2014 22:46 (Ipe77).
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Kad si zadnji put opce zaigrao?

btw. definitivno ce se ici na saveznike kad izadje DLC

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Evo imam jedan problem u vezi coha 2. Znaci kada sam u multiplayer matchu u pocetku mi steka i kada saljem jedinice na njihove pozicije one kasne sa kretanjem.Fps u matchu mi je oko 60.

Kada igram protiv kompa ne steka mi ono sa jedinicama mi se ne dogada.

Molim za pomoc.

Hvala unaprijed!!!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Company of Heroes 2

Company of Heroes 2: The Western Fronts Armies Pre-Order Launch 

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Je li ima kakav dobrovoljac da bi igrao protiv kolege i mene? Nabavili smo igre, meni možda stigne GPU za par dana, pa ako ima zainteresiranih neka se jave da se dogovorimo. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2014 14:02 (turbojc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja sam se mučio s time na jednom laptopu da bi saznao da grafičaka jednostavno nije podržana za coh2

nema šanse naći drajvere ni stare ni nove da bude stabilna

jednostavno serija 4xxx nije jaka da bi to mogla progurat

15 godina
neaktivan
Ako je 4870x2 sigurno će moći pogurati igru, a vjerojatno će i driveri to progutati. Jer sam ja znao na 3870 pokrenuti igru, ali zbog drivera dobivao bih BSOD.
A sad, koju seriju GPU-a on ima, tko zna.
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Stream Western Front Armies, Relic streama ;) http://www.twitch.tv/relicentertainment

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

bas sam se nesto zagrijao za world war 2 tematiku i vidim company of heroes 2. problem je taj sto ljudi pljuju po igri samo tako.

pa sad me interesira dal da nabavljam igru ili je bolje kao sto neki kazu da uzmem CoH1?

unaprijed hvala.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
Igra je vrh... Nije optimizirana nesto pretjerano, ja sam presto od kad je Wargame red dragon izaso ali coh je odlican, vrijedi svake lipe.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
Dobra je igra, malo mi smeta što ima previše DLC-ova i ne znam ni ja čega, i nemaš na početku sve stvari. I eto.
CoH1 sve dijelove spojiti s BK modom je bio mila majka, al eto.
Uzmi, pa se možemo igrati, taman kolega i ja gledamo koga ćemo. :P
13 godina
Sta koga cete, pa igrajte 3v3. A nije niti skupo, pola toga si mogi free dobit a kad je akciji svi dlcovi sa commanderima znaju doci manje od 3e.
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Je li se događa ikome da se igra jednostavno zaledi, na sekundu, crn ekran na sekundu, i izbaci te iz igre, tj. ugasi ju, i onda se javi glupi steam i kaže ti da je igra već pokrenuta, i da ju ne može ponovno pokrenuti. 

To mi se dogodilo već 2. puta. 

Temperature su uredne, svježi su Windowsi. U čemu bi mogao biti problem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Company of Heroes 2

Steam skida patch 4.2gb... :S

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
I meni je jučer.
Al to su dodatci koje moraš kupiti da bi ih dobio.
13 godina
turbojc kaže...
I meni je jučer.
Al to su dodatci koje moraš kupiti da bi ih dobio.

Moraš kupiti da ih možeš koristiti, ovako se idalje moze igrati protiv njih.

Ubi bene, ibi patria.
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Na steamu je trenutno igra 8,75€. Navali narode!

Steam = animosity_frenzy; Origin = reverend_frenzy;
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Pa to sam i rekao. Helou.

Uglavnom, zna li netko odgovor na moj problem, je li se događalo ikome tako nešto?
13 godina
Company of Heroes 2

Pretuzno je sta su napravili... Pz IV je u rangu Tiger Tanka... uzas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Uz nove vojske, uredili su malo UI, a i dodali su custom games...

Changelog je prevelik da bi ovdje zalijepio, pa provjerite na ovoj stranici. Zadnji je June 23rd, 2014 i hotfix June 24th, 2014

http://community.companyofheroes.com/forum/company-of-heroes-2/company-of-heroes-2-general-discussion/67-coh-2-changelog/page3

Ovdje provjerite, u puno vise detalja objasnjeno. Nadite zadnji changelog

http://www.coh2.org/topic/4307/company-of-heroes-2-changelog/page/2

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 8:01 (Et_Tu_Brute?).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

nisu baš realno napravljeni ovi ameri koji su sad za jedno 100 puta jači od komunista....neka se ugledaju ca CoH 1 mislim da je tamo puno bolji balans....

Team32Ipe77
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Well hello, tek je izasao WFA daj im vremena da balansiraju malo... inace meni se ne cini tako, rusima bez problema izbacim OKW odem na snipere pa nek se j oni sturm pioners...

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Rodić kaže...

Well hello, tek je izasao WFA daj im vremena da balansiraju malo... inace meni se ne cini tako, rusima bez problema izbacim OKW odem na snipere pa nek se j oni sturm pioners...

Well, igra je dosta dugo vani, i nikako napravit balans sa "normalnim" vojskama. Trenutno je ISU OP imho, jedini i pravi hardcounter za ISU-a je jagdtiger koji ce povuci resurse za napraviti i odrazavati posto je tako dizajniran OK West. Mislim, ISU ima isti domet kao elephant, malo brzi, ali nesto slabiji armor. Ali ce one shootati full HP infantry koji se priblizi, bez da kap znoji pusti. Panthera i pz4 su poskupljeni i tigar je malo nerfan... Pa je ISU jos izrazeniji. A i dosta drugih ruskih oklopa je buffano.

Neznam zasto si toliko optimistican da ce balansirati, kad nisu sposobni trenutne vojske strpati na isti nivo. A imali su dovoljno vremena.

Nisam dovoljno drugo igrao protiv US-a da bi nesto pametno komentirao ali zadaju mi ogromne probleme. Mogu primati batina cijeli meč, gubiti vise jedinica od mene ali drzati se dok ne napravim neku gresku i onda GG, iako bi imao map control. I to par puta su bili 2-3 lvl US... Nikakav micro, samo izbacivati jedinice pa attack-move prema meni i laditi jaja... GG za njih.

Igra mi izgleda broken nakon sto su izbacili ove dvije vojske.

Gledam na coh2.org, i vecina njih imaju isti problem. Ostheer vs US i US zadaje svima ogromne probleme.

A i skoro svi igraju sa Amerima u usporedbi sa rusima, a ne bas puno ljudi igra OK West u usporedbi sa ostheer. {#}

Sve je to nula bodova naspram call in duplog T34-85, jer tada rejp fest pocinje bar za OK West, jer ostheer je solidan pa se moze drzati.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 21:42 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
Company of Heroes 2

Sta pricas covjece pa PZ IV je sad u rangu TIgera, ne mozes ga probit normalno. A da ne pricam kako se svabe OP u svim segmentima igre. I sad dode West sa Amerima koji su malo jaci i odmah plac i drz nedaj. Ajde hebo te led...

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Sta pricas covjece pa PZ IV je sad u rangu TIgera, ne mozes ga probit normalno. A da ne pricam kako se svabe OP u svim segmentima igre. I sad dode West sa Amerima koji su malo jaci i odmah plac i drz nedaj. Ajde hebo te led...

Svabe nisu OP u svakom segmentu, niti govorim iskljucivo da je neka nacija jača, nego opcenito o balansu, posto se  prebacuje sa jedne na drugu naciju, i to neke specificne jedinice. Pa ce se sad dodatno zakomplicirati kad su dodali dvije nove vojske. PZ4 da je u rangu tigra nije istina, ali nije niti daleko od istine. Sami devovi su izjavili da je pz4 bolji protiv tenkova od sovjeta u istom rangu, ali zato sovjetski T-34/76mm je neusporedivo bolji protiv pjesadije, ali i osjetno jeftiniji. Pitaj M3A1 sto je OP kada je u rukama iskusnog sovj. igraca, hebeni clown war... kao bren na drogama iz vCoha...

Balans je u banani, opcenito. Ali neee, nedaj boze nesto reci protiv nekih jedinica u svetih rusa, pa ono. Svabe su OP od 2006.

Sto to da dode west sa amerima koji su jači pa plač? Sto zelis da nitko nista ne spominje? Da cijeli community bude tiho? Tebi ocigledno to ne smeta.

Poanta ovog mog pisanja, da rusi i njem trebaju malo tweakanja a US i OK west trebaju dosta vise.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 22:54 (Et_Tu_Brute?).
13 godina
Company of Heroes 2

Vidim da ti samo igras Svabe, posto se ne smije reci protiv Rusa nista. Rusi su cijeli CoH2 zapostavljeni s razlogom, slabiji su bili cijelom vecinom rata osim u jednom a to je man power. Da su jednostavnije pojeftinili jedinice rusa i ostavili svabe kako je nikome nista. Ovako je boostanje svaba, pa boostanje rusa... Ne mozes balansirati nesto sta nije balansirano i ne moze biti nikako.

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Nitko nije OP niti je netko UP, svaki unit je counter za drugog, to treba nauciti, problem je sto samo low lvl igraci blate igru tako sto govore da je ovo, ono OP...

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Nitko nije OP niti je netko UP, svaki unit je counter za drugog, to treba nauciti, problem je sto samo low lvl igraci blate igru tako sto govore da je ovo, ono OP...

mi govorimo stvari koje su istinite,a igru igramo jako jako dugo barem ja i vidim što je balans a što nije i po mom mišljenju ovo što sad vidiš nije balans....kad su radili igru mogli su se barem dijelom ugledat na orginal CoH koji je puno bolji po tom pitanju.......

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Igram i ja dugo, jos od bete CoHa 2 pa do good old vCOH, citam po Community hubu i vidim sta vidim... meni se sve cini lijepo, naravo treba nes sitno, ali su na dobrom putu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Rodić kaže...

Igram i ja dugo, jos od bete CoHa 2 pa do good old vCOH, citam po Community hubu i vidim sta vidim... meni se sve cini lijepo, naravo treba nes sitno, ali su na dobrom putu...

ima dosta za popraviti u prve dvije vojske,a još duplo toliko u dvije nove vojske.....

Team32Ipe77
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice