Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 265.529
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Company of Heroes 2
Ipe77 kaže...
cika batmen kaže...

Imam velikih problema sa performansama u ovoj igri , kako god namjestim postavke fps se vrti oko 20 što je neprihvatljivo. konfiguracija je sapphire hd 7750 1gb gddr5, 4gb rama ,amd athlon II x3 450 3.2 ghz. Dali je netko imao slicnih problema ? 

igra je sama po sebi dosta zahtjevna ne ide ni meni baš kako sam očekivao imam GTX 560Ti,Intel i3 2120 3.30GHz,4gb rama...igrivo je ali mislio sam da će bit i bolje 

Koliko sam gledao na netu ljudi su dobivali 60 fpsa sa gtx titanom i i7 4770k medium postavkama na 1080p. ova igra nebi trebala biti zahtjevna jer je na istom enginu kao i stari company of heroes, a jedino novo što su stavili je rusi i snjeg . ova igra je jako loše optimizirana i puno ljudi na internetu koji imaju low-mid end konfiguracije nisu mogli dobiti igrivi frame rate .

Im BATMAN !!!
15 godina
odjavljen
Company of Heroes 2

Ma igra bi trebala letit na 60 fps-a na mojoj konfi pa nemogu dobit 60 stabilnih ni da hoću na kompu pod Moj PC. Ali nema tolikih oscilacija da je neigrivo. A nisu detalji na max. Prema onom ingame benchmarku dobivam prosječno 39 fps-a. Užaš se što se optimizacije tiče. Ponekad mi je zbog nekih stvari draži CoH nego dvojka.

Btw dali je netko ugrabio one free commandere šta su nedavno bili na steamu? trebalo ih je samo dodat iz Storea. Bila je čak vijest na Bugu.

There is only one rule in metal, play it F*CKING LOUD!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
D.N.R. kaže...

Ma igra bi trebala letit na 60 fps-a na mojoj konfi pa nemogu dobit 60 stabilnih ni da hoću na kompu pod Moj PC. Ali nema tolikih oscilacija da je neigrivo. A nisu detalji na max. Prema onom ingame benchmarku dobivam prosječno 39 fps-a. Užaš se što se optimizacije tiče. Ponekad mi je zbog nekih stvari draži CoH nego dvojka.

Btw dali je netko ugrabio one free commandere šta su nedavno bili na steamu? trebalo ih je samo dodat iz Storea. Bila je čak vijest na Bugu.

Obojicu i jos sam si kupio Mechanized Assult Doctrine od svaba za koju kazu da je najbolja zbog Grenadiera sa MP-40 koji kose sve pred sobom u close combatu. 

Trebam jos samo isprobati kako funkcioniraju.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
D.N.R. kaže...

da trebala bi ali nije optimizirana mislim to je sve shebano zato što je THQ bankrotira pa je SEGA kupila tu igru,a čega se ti dohvate zahebu bez obzira što je igru radio relic kao i orginal ali nije to više to puno je lošije napravljena nego što je bio ogrinal za svoje vrijeme...{#}

Team32Ipe77
15 godina
odjavljen
Company of Heroes 2

Slažem se. Original mi zauzima posebno mjesto u srcu :D.

Btw SimeKZ nije ni onaj sovijetski loš, probao sam ga baš malo, nije loša kombinacija imat conscript repair i t34-85, a i radio za špijuniranje dobro dođe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 20:11 (D.N.R.).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
D.N.R. kaže...

Slažem se. Original mi zauzima posebno mjesto u srcu :D.

Btw SimeKZ nije ni onaj sovijetski loš, probao sam ga baš malo, nije loša kombinacija imat conscript repair i t34-85, a i radio za špijuniranje dobro dođe.

Istina, nije lose... jos pogotovo kad dobijes 2x t34-85 ako se ne varam, ali je conscript nista naspram grenadiera koji pokose dva squada conscripta u close combatu bez problema ako imaju samo medium cover... 

15 godina
odjavljen
Company of Heroes 2

Ma oni grenadieri su neuništivi, svaki put kad igram sa Wehrmachtom doguram do 3 zvjezdice sa rankom. Kod conscripta mi je super što mogu iz svog squada nadopunit support oružja u trenu pa se ne mora dovozit m5 i onda u bazu povučeš samo njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Brutalan match bio. City17 mapa, nije bio snijeg... 

Lijev bok totalno pao i nitko nije nista znao sta se tamo dogada. Kad odjednom ruski blitz sa 3 komada su85, ali su pogrijesili sta su krenuli full skupa sa infantry i onda ih je pino dolje i samo lagano flank sa assult grenadiersima i puff... Zrtvovo sam 3 2 PZ IV.a da bi kasnije mogo Tiger pozvati bez problema. 

Kasnije, mi je frajer u midu stvarano probleme sa spamom onih partizana pa mi je silovo infantry, dok ih nisam pokosio i pokupio njihove MG.ove i PTSR.ove. 

Pola fighta smo gubili u victory pointsima jer nikako nisam mogo doci do mida, da je lijevi bok ruski samo malo stisno me u mid, nista nebi mogo jer sam doslovno solo igro taj mid i malo lijevi flank.

Jako dobar fight je bio, steta da su ove ckapi odustali... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 1:26 (SimeKZ).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Pretuzno je sta su napravili od igre sad. Novi patch je donio vecu razliku u oruziju koja djeluje na daljinu i close combat. Tako da te njemacki pioneeri mogu ladno pokositi bez problema. Sad sam igro partiju gdje je protivnik prvih 10min samo forsiro pioneere i zauzimo sve sta se da uokolo. A kad mu dodes sa conscriptima samo se zaletava u tebe i gazi te sa mp-40 sta vec imaju. 

Kasnije kada njemci povade panthere van i na kraju tigere je GG sta god ti imao kao soviet. Sad je tek ocita razlika u te dvije grane. Uzas sta su napravili. Postalo je ne igrivo, a kad dodes u wait menu samo ti lijepo pise 80% Germans 20% soviets, pa ti onda izaberi svabe pa cekaj 15min na partiju.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

A čuj, ne bi ni meni bilo zabavno igrati s Rusima i da me netko gazi, ali činjenica je ta da su Nijemci u to doba imali daleko napredniju vojsku i oružje. Možda su ovi iz CoH-a malo pretjerali, ali eto. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
U pocetku rata kasnije dolaskom is2 tiger je postao slab... Isto tako ppsh je daleko nadmincija close combat puska od mp-40 ili mp44 koji je dobar na close mid range.
Usrali su totalno sve to...
16 godina
turbojc kaže...

A čuj, ne bi ni meni bilo zabavno igrati s Rusima i da me netko gazi, ali činjenica je ta da su Nijemci u to doba imali daleko napredniju vojsku i oružje. Možda su ovi iz CoH-a malo pretjerali, ali eto. 

kakve to veze ima molim te?

ovo je igra i balans bi trebao biti najvažniji.

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

zato vam kažem igrajete CoH 1........puno je bolji i balansirani 100 puta ameri imaju neke svoje prednosti njemci svoje britanci svoje...... (ma da su Britanci šupci i nevolim ih vidit u toj igri malo su im dali previše nekih gluposti tipa onaj piat je dobar protiv tenkova,a zapravo je bio smeće u WW2 i glupo je što su američki Airborne  njihova najjača jedinica na svim poljima tj. neisplati se uzimat Rangere s bazukama da tuku tenkove kad to bolje radi Airborne što mi je glupo jer su Rangeri baš jedinice za tenkove a tamo su smeće...to je par onako zamjerki ostalo je ok)

Team32Ipe77
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Ipe77 kaže...

zato vam kažem igrajete CoH 1........puno je bolji i balansirani 100 puta ameri imaju neke svoje prednosti njemci svoje britanci svoje...... (ma da su Britanci šupci i nevolim ih vidit u toj igri malo su im dali previše nekih gluposti tipa onaj piat je dobar protiv tenkova,a zapravo je bio smeće u WW2 i glupo je što su američki Airborne  njihova najjača jedinica na svim poljima tj. neisplati se uzimat Rangere s bazukama da tuku tenkove kad to bolje radi Airborne što mi je glupo jer su Rangeri baš jedinice za tenkove a tamo su smeće...to je par onako zamjerki ostalo je ok)

Ma koji CoH1... igralo se davno, igra se i danas, ali je daleko od CoH2...

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Ipe77 kaže...

neznam dal ti je komentar pozitivan ili negativan ali ja mislim da je i dalje bolji od CoH 2

Team32Ipe77
13 godina
SimeKZ kaže...
Ipe77 kaže...

Da, po kvaliteti je daleko bolji od duje :*

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
Company of Heroes 2

Ma nije bolji nikako... niti po gameplayu niti po icemu. Sam fog koji radi na principu jedinica je miljama ispred onoga u coh.u gdje vidis sve sa pola mape.

Zaigram i danas CoH1 ali to su dva razlicita svijeta.

Da ubace u CoH2 jos nekoliko jedinica u sovjete to bi bilo odlicno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 23:16 (SimeKZ).
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ma nije bolji nikako... niti po gameplayu niti po icemu. Sam fog koji radi na principu jedinica je miljama ispred onoga u coh.u gdje vidis sve sa pola mape.

Zaigram i danas CoH1 ali to su dva razlicita svijeta.

Da u bace u CoH2 jos nekoliko jedinica u sovjete to bi bilo odlicno.

vidim sve 'pozitivni' komentaari na ovu duju...hmmm od optimizacije do toga kako su sovjeti loši tj. kako je sve ne balansirano.....

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 23:18 (Ipe77).
13 godina
Company of Heroes 2

Pozitiva je na gameplay, ove nijanse su shebali... ali vidi ovo !!!!!

Company of Heroes 2: The Western Front Armies

DOlaze nam Dwight Eisenhower i njegovi becari !!!!!

Features: 

• US Forces: Wield the mighty power of Eisenhower’s Allied army with brand new abilities and strategies

• Oberkommando West: A completely new take on the German forces brings brand new abilities and new strategies to the frontline

• The Western Front: Expand the war to the popular Western Front theater of combat, featuring breathtaking new environments, that bring realism and vibrancy never before seen in the game

• New Maps: Eight stunning new maps join the extensive collection of 23 existing Company of Heroes 2 maps as well as over  1,000 community created maps available on the Steam workshop

• Intense Online Combat: Feel the unprecedented ferocity of frontline strategic warfare and engage in visceral battle with adversaries across the globe

• Every Battle Tells A Story: Experience the up-close moment-to-moment brutality of frontline warfare and control  the battle through your military prowess
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 0:37 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pozitiva je na gameplay, ove nijanse su shebali... ali vidi ovo !!!!!

Company of Heroes 2: The Western Front Armies

DOlaze nam Dwight Eisenhower i njegovi becari !!!!!

Features: 

• US Forces: Wield the mighty power of Eisenhower’s Allied army with brand new abilities and strategies

• Oberkommando West: A completely new take on the German forces brings brand new abilities and new strategies to the frontline

• The Western Front: Expand the war to the popular Western Front theater of combat, featuring breathtaking new environments, that bring realism and vibrancy never before seen in the game

• New Maps: Eight stunning new maps join the extensive collection of 23 existing Company of Heroes 2 maps as well as over  1,000 community created maps available on the Steam workshop

• Intense Online Combat: Feel the unprecedented ferocity of frontline strategic warfare and engage in visceral battle with adversaries across the globe

• Every Battle Tells A Story: Experience the up-close moment-to-moment brutality of frontline warfare and control  the battle through your military prowess

sad je pitanje samo u kolko ce to dijelova prodati...{#}

Team32Ipe77
13 godina
To je kao prva ekspanzija za coh2... Vec ima na steamu ali pise da je coming soon, tako da se niti ne zna cijena. Bilo bi lijepo da mi sa collectors editionom dobijem ga za neke sitne pare, ali to je ne moguce cini mi se.
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
To je kao prva ekspanzija za coh2... Vec ima na steamu ali pise da je coming soon, tako da se niti ne zna cijena. Bilo bi lijepo da mi sa collectors editionom dobijem ga za neke sitne pare, ali to je ne moguce cini mi se.

da...jer to je tako sa igrama narednih par godina...naprave polugotov proizvod i onda ti ostalo u dijelove prodaju jer zašto bi oni zaradili jednom kad mogu minimalno 3 puta....{#}

Team32Ipe77
14 godina
Company of Heroes 2

Imam problem od zadnjeg patcha

Kad god hocu s frendom odigrat custom match ili ToW, dok nam učita mapu odmah izbaci sync error detected i sruši nam igru te izbaci onaj bug splat

Ima li kakvih rješenja

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ipe77 kaže...
SimeKZ kaže...

da...jer to je tako sa igrama narednih par godina...naprave polugotov proizvod i onda ti ostalo u dijelove prodaju jer zašto bi oni zaradili jednom kad mogu minimalno 3 puta....{#}

20$ cijela ekspanzija ili 13$ po frakciji... tako da nije pretjerano... 100kn za najvjerovatnije novi theather off war, 10 ili koliko vec novih mapa... lijepo, nisu nabili cijenu kao neki da je 29,99€.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Ipe77 kaže...
SimeKZ kaže...

20$ cijela ekspanzija ili 13$ po frakciji... tako da nije pretjerano... 100kn za najvjerovatnije novi theather off war, 10 ili koliko vec novih mapa... lijepo, nisu nabili cijenu kao neki da je 29,99€.

opet je za mene šupski i pokvareno prodavat jednu igru u 3 dijela pogotovo što se tiče država u kojima se i nema nešto pretjerano novca za igre.....znam ja da su oni uložili i to sve ali nemoj mo se zavaravat oni sigurno nisu u minusu...

Team32Ipe77
13 godina
Company of Heroes 2

Nitko nije u minusu a i svaka kompanija koja prodaje igre je supkasta pogotovo sa novim pre-orderima i ovim stvarima. Svi su pokvareni, kapitalizam kojega smo svi toliko htjeli je uzeo svoje ovce. Ja ne kupujem ono sta ne mislim igrat. Imam tri igre, FIFU, CoH i BF... to je ono sta halam i za to cu dat novce, ostalo me ne interesira niti pod razno. Zao mi je jedino novaca za D3 i WoW... grind fest, no fun... shranje... 

I ovih 20$ ce biti nadam se 13-15€ i ja sretan, opet ti kazem, nece biti kao neke igre gdje ti daju 3 single player misije i jednu pusku za online za 29,99€. Ovdje igras dok ti oci ne iscure, uvijek ima novih taktika i rokas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nitko nije u minusu a i svaka kompanija koja prodaje igre je supkasta pogotovo sa novim pre-orderima i ovim stvarima. Svi su pokvareni, kapitalizam kojega smo svi toliko htjeli je uzeo svoje ovce. Ja ne kupujem ono sta ne mislim igrat. Imam tri igre, FIFU, CoH i BF... to je ono sta halam i za to cu dat novce, ostalo me ne interesira niti pod razno. Zao mi je jedino novaca za D3 i WoW... grind fest, no fun... shranje... 

I ovih 20$ ce biti nadam se 13-15€ i ja sretan, opet ti kazem, nece biti kao neke igre gdje ti daju 3 single player misije i jednu pusku za online za 29,99€. Ovdje igras dok ti oci ne iscure, uvijek ima novih taktika i rokas.

da znam da neće bit poput nekih ali opet pokvareno...neka fino daju početnu cijenu tolku i tolku i onda kad jednom kupiš sve ostalo što dolazi ti je besplatno i svima bi bilo dobro...a ne ovako gramzljivo i pohlepno svi žele što više novca....nažalost....

da se sad vratimo na temu.....ja sam zadovoljan što se CoH vraća svojim korjenima i kreće se na drugu stranu bojišta i imam velika očekivanja i nadam se da ce to sve dobro izvesti  da će se malo potrudit oko toga da to sliči na nešto...{#}

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

nije D3 za svatkoga, pogotovo ne za one koji nisu igrali prethodne igre...

13 godina
Rodić kaže...
SimeKZ kaže...

Igro sam i D1 i D2 i LoD... nije to, to... nema meda iz ovoga... 

Uostalom ako nisi imo komentar na CoH, ne kuzim cemu ovaj onda.

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Rodić kaže...
SimeKZ kaže...

Igro sam i D1 i D2 i LoD... nije to, to... nema meda iz ovoga... 

Uostalom ako nisi imo komentar na CoH, ne kuzim cemu ovaj onda.

Jer neznas sta govoris ;)

Sto se tice CoH-a sasvim razumna cijena kad gledamo da su skroz promijenili bojiste...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice