Company of Heroes 2

poruka: 1.259
|
čitano: 265.570
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Pozrdav 

Igra kao igra mi je odlična, ali već sam lud par dana, imam ati radeon HD 4000 grafičku i najnovije drivere za nju, ali mi stalno prije nego što ću početi izbacuje da moram updetat drivere, malo malo mi se igrica crasha, imali tko kakvo iskustva sa time, molim pomoć....

unaprijed hvala

zz

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Company of Heroes 2
kofer kaže...

Pozrdav 

Igra kao igra mi je odlična, ali već sam lud par dana, imam ati radeon HD 4000 grafičku i najnovije drivere za nju, ali mi stalno prije nego što ću početi izbacuje da moram updetat drivere, malo malo mi se igrica crasha, imali tko kakvo iskustva sa time, molim pomoć....

unaprijed hvala

zz

Prvo,HD4000 je serija grafičkih kartica a ne model grafičke kartice i ta dva pojma trebaš razlikovati. Što se tiče problema,nažalost nema puno rješenja jer je opće poznato da skoro svi sa HD4000 serijom grafičkih imaju konstantne probleme tipa crashanje,smrzavanje slike,iznenadni restart PC-a... Što je u neku ruku i očekivano jer nijedna igra današnjice nije napravljena da radi na hardweru iz 2008. Također imam HD4000 seriju odnosno model HD4850 u svom starom kompu i problemi su mogu slobodno reći iritirajući a malo vremena dok mi je HD7970 bila u kompu igra je radila izvrsno. Iz ovoga ti mogu preporučiti kupnju novije grafičke a ako nisi u mogućnosti onda ti mogu prenijeti nekakva rješenja koja nisu zagarantirana da će raditi ali vrijedi pokušati.

1. Deinstaliraj video drivere normalno u Control Panelu>>sa Driver Fusion-om počisti ostatke>>reboot Windowsa u Safe modu sa networkom>>instaliraj nove drivere sa službene stranice za svoju grafu>>ponovni reboot Winsa u normal modu.

2. Update DirectX-a

3. Update Microsoft .Net Framework-a

4. Ako imaš original igru,onda ajde na Steam>>Library>>Desni klik na CoH2 ikonu>> Properties>>Local Files>>Verify Game Cache.

5. Upali igru,ajde na opcije i isključi VSync,isključi Anti Aliasing te smanji detalje također unutar opcija igre i nakon toga isključi igru i ponovno pokreni.

Sretno.

BF3: Hrci_CRO
13 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Jel to na steamu samo 2 dana free ili kad instaliram je free za stalno?

Let it be
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 23:48 (duzda).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
duzda kaže...

Jel to na steamu samo 2 dana free ili kad instaliram je free za stalno?

free je na steamu samo par dana

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Pozdrav, raja. jel mi moze neko reci kako da uzmem igru, konkretno sam mislio da kupim onaj package sa prva tri coh posto je jeftino jer je staro, al nemam visu, mastercard i sl, pa kontam moze li se na neki normalan nacin kupiti preko poste isl? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Paysafecard kupis na g2play ili Kinguin

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

kad odem kupiti na ovoj stranici, sta znaci ovo ITEM CONDITION: NEW CD KEY? jel ja dobijem cd-ove ili samo taj key za mp?

vazduh trepti ko da nebo gori
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Company of Heroes 2

kakav key za mp?

dobijes cd key igre koji  ukucas u steam

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

i kad ukucam taj key na steam-u onda skidam igru sa njihovog sajta? izv sto smaram, prvi put kupujem neku igru, a ovo igram piratsku verz vec 5god

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Company of Heroes 2

nikakvog sajta nego skines steam,instaliras ,napravis acc ako nemas i redemas cd key

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 15:49 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

da nema ko kakav paypal acount preko kog bih mogao kupiti coh na g2play-u. ovdje u sarajevu ne moze se naci paysafe card isl. ajmo neka pomoc ljudi, veteran sam (igram vec dugo vremena skirmish offline) a igrao sam mp samo ona 2 dana nedavno sto su bila free na steamu, i to zahvaljujuci informaciji sa nekog od foruma (moguce da je to bio bas ovaj).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
commun92 kaže...

da nema ko kakav paypal acount preko kog bih mogao kupiti coh na g2play-u. ovdje u sarajevu ne moze se naci paysafe card isl. ajmo neka pomoc ljudi, veteran sam (igram vec dugo vremena skirmish offline) a igrao sam mp samo ona 2 dana nedavno sto su bila free na steamu, i to zahvaljujuci informaciji sa nekog od foruma (moguce da je to bio bas ovaj).

nađeš nekog frenda koji ima paypal i uplatiš mu na račun on ti kupi igru na steamui gifta ti je ili je kupi s tvog steam profila i to je to ako nemaš nikakvo drugo rješenje....

Team32Ipe77
11 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

problem i jeste u tome, sto nemam nijednog  prijatelja koji ima paypal, niti igra coh. mozda bi ako se neko zeli solidarisati samnom, mogao da mi pomogne sa tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
commun92 kaže...

problem i jeste u tome, sto nemam nijednog  prijatelja koji ima paypal, niti igra coh. mozda bi ako se neko zeli solidarisati samnom, mogao da mi pomogne sa tim?

ja igram coh 1 jako dugo i mislio sam uzeti duju,ali me razočarala malo pa eto čekam neko dosta velliko sniženje pa cu kupit po pristupačnijoj cijeni za sad ništa......{#}

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Pristupacnija cijena? pa nemres kupit jeftinije nego na G2Play, Kinguin...

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

ipe dodam te ako dobavim ovaj coh, na g2play full pack coh1 kosta 14e, a coh2 24e pa vidi.

molim da mi simeKZ ostavi mejl u inbox, nemam vise mogucnosti za privatne poruke do sutra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
commun92 kaže...

ipe dodam te ako dobavim ovaj coh, na g2play full pack coh1 kosta 14e, a coh2 24e pa vidi.

molim da mi simeKZ ostavi mejl u inbox, nemam vise mogucnosti za privatne poruke do sutra.

Nick na steamu je isti kao i ovdje pa dodaj možemo zaigrati ponekad {#}

Team32Ipe77
13 godina
Rodić kaže...

Pristupacnija cijena? pa nemres kupit jeftinije nego na G2Play, Kinguin...

Može kupiti jeftinije ako bude čekao da cijena jos padne... Mislim, zar to nije ocigledno

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
Company of Heroes 2

Odustao sam od igre u beti  i kad je izašla jer se rušila, loše radila i nije mi se svidjela.

Sad da pitam jel igra sređena? Jel bilo pečeva? Kakav je balans? Kako radi na starijim računalima?

Di ima najjeftinija za uzeti?

hvala.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Odustao sam od igre u beti  i kad je izašla jer se rušila, loše radila i nije mi se svidjela.

Sad da pitam jel igra sređena? Jel bilo pečeva? Kakav je balans? Kako radi na starijim računalima?

Di ima najjeftinija za uzeti?

hvala.

Standard: 11€

http://www.kinguin.net/catalog/category/view/s/company-of-heroes-2-steam-key/id/1570/

Collectors Edition: 29.99€

http://www.go2arena.com/company-of-heroes-2-digital-collector-s-edition-steam-cd-key-eu.html

15 godina
Company of Heroes 2

Koliko je dlcova izašlo? Kako se igra drži, koliko ljudi je aktivno?

Ima li domaćih?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Igra je optimizirana, radi normalno na svim kompovima koliko sam skuzio. Balans je dobar i dalje su malo švabe OP, ali tako je i realnije. Ima puno ekipe i dosta se brzo nade match u zadnje vrijeme.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Ima li domaćih?

Hvala.

3.

Svi skupa su oko 20€ na Steam i sadržavaju 21 mapa sa različitim game modovima. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 13:35 (Firefox72).
15 godina
Firefox72 kaže...
fila2208 kaže...

Ima li domaćih?

Hvala.

3.

Hm, hvala. Nadam se da se može ok igrati i sa vanilija verzijama da ima i takvih igrača.

Budem pogledao dali mi se isplati uzeti.

hvala još jednom

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Firefox72 kaže...
fila2208 kaže...

Ima li domaćih?

Hvala.

3.

Hm, hvala. Nadam se da se može ok igrati i sa vanilija verzijama da ima i takvih igrača.

Budem pogledao dali mi se isplati uzeti.

hvala još jednom

Skoro pa sve mape su SP i COOP tako da se ne brini. Igra inače ima oko 5-6k igrača online odjednom.

13 godina
Company of Heroes 2

Fuckas DLC.ove kad su commanderi po meni bitniji za multy. Pogotovo Russian Industry i ona njemacka sta salje pomoc u kutijama ne sjecam se kako se zove. Lik je danas u 8min imo T-34 i sastavio me ko panta pitu... 

Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

update sa battle servers

13.02...

Command Point Pacing
Better align command point cost with pacing goals. Certain units were available far too early, resulting in a shorter early to mid-game than was desired. 

German

· Mortar half-track from 1 CP to 2 CP
· Jaeger Infantry form 2 CP to 3 CP
· Ambush Camouflage from 2 CP to 1 CP
· Panzer IV Command Tank from 7 CP to 8 CP
· PAK 43 from 7 CP to 8 CP
· LeFH 105mm Howitzer from 7 CP to 8 CP
· Tiger from 9 CP to 10 CP
· Blinding Grenade CP cost from 2 to 1

Soviet

· M-42 AT Gun from 1 CP to 2 CP
· Dshk HMG from 1 CP to 2 CP
· 120mm Mortar from 1 CP to 2 CP
· Shock Troops from 1 CP to 2 CP
· Guard Troops from 1 CP to 2 CP
· Conscript Assault Package from 2 CP to 3 CP
· T34-85 from 7 CP to 9 CP
· B4 203mm Howitzer from 7 CP to 8 CP
· IS-2 from 9 CP to 10 CP
· Incendiary Artillery from 6 CP to 7 CP
· KV-1 from 7 CP to 8 CP
· Partisan Tank Hunters from 1 CP to 2 CP

Units and Abilities
Better align unit performance with its effectiveness in game. A few notable changes include: reduced lethality on the IL-2, it still has the capacity to wipe out a squad but should be a bit more forgiving now. Combat engineers saw a price decrease to better reflect their in-game value. S-mine fields had a few adjustments to increase their viability as well. 

PAK 43

· No longer requires Battle Phase 2 to be constructed

Conscript Assault Package

· Cost from 10 MU to 30 MU
· Conscripts now get 3 PPSH submachine guns

Precision Strike

· Precision strike now deals the same amount of damage as the main barrage weapon
· Added angle and distance scatter to B4 Precision Strike to bring it in line with similar abilities

IL-2 Sturmovik Attack

· Damage from 20 to 8
· Target lead in distance from 16 to 12
· Target lead out distance from 8 to 10
· Cost from 240 MU to 180 MU

S-Mine Field

· Cost from 80 MU to 60 MU
· Build time from 40s to 10s
· Mine spacing from 13 to 7
· Mine field can now be rotated to better enable placement

M5 Anti-air Package

· Cost from 90 MU to 120 MU
· Damage from 4.8 to 8

Panzer Tactician

· Cost from 40 MU to 30 MU

222 Armored Car

· 20mm cannon damage from 25 to 20
· Upgrade cost from 70 MU to 55 MU

Target Weak Point

· Target weak point now multiplies penetration by 2 rather than setting it to a static value of 1000
· Brummbar target weak point cost from 30 MU to 40 MU

Combat Engineer

· Cost from 240 MP to 210 MP

Blitzkrieg Tactics

· Cost from 30 MU to 40 MU

Commanders
Tiger Ace and Soviet Industry were not consistent in terms of value relative to other commander abilities within the game. They were adjusted to better bring them in line while maintaining their unique flair and additional tactical and strategic value to the game. 

Elite Troops

· Tiger Ace cost from 0 MP to 800 MP
· Tiger Ace command point cost from 16 to 14
· Tiger Ace now reduces MP by 25% and fuel by 90%; resource rates reset to normal values upon death
· Tiger Ace previous veterancy modifiers replaced with Tiger veterancy modifiers
· Tiger Ace damage from 320 to 160
· Tiger Ace health from 2560 to 1280
· Tiger Ace acceleration/deceleration from 1.4/3 to 1.8/3.9
· Tiger Ace max speed from 3 to 3.9
· Tiger Ace has gained the Target Weak Point ability
· Stun Grenade cost from 15 MU to 20 MU
· Troop training recharge time from 2s to 30s
· Troop training cost from 55 MP and 20 FU to 80 MP and 25 FU

Soviet Industry

· Soviet Industry CP cost from 0 to 3
· Soviet Industry no longer modifies base structure build time

Garrison Cover
Units in garrisons were too vulnerable to small arms fire, reducing the desirability of garrisons. We want to better align the initial goal of softening garrison cover without removing its tactical value.

· Small arms damage modifier vs. garrison cover from 0.65 to 0.55
· Small arms accuracy modifier vs. garrison cover from 0.65 to 0.55  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Company of Heroes 2

Auuuu... vidi 3 PPSh... 3 unitsa i samo kosis... 

Mada mene i dalje vise zivcira premoc neki commandera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Company of Heroes 2

Imam velikih problema sa performansama u ovoj igri , kako god namjestim postavke fps se vrti oko 20 što je neprihvatljivo. konfiguracija je sapphire hd 7750 1gb gddr5, 4gb rama ,amd athlon II x3 450 3.2 ghz. Dali je netko imao slicnih problema ? 

Im BATMAN !!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.2.2014 2:59 (cika batmen).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cika batmen kaže...

Imam velikih problema sa performansama u ovoj igri , kako god namjestim postavke fps se vrti oko 20 što je neprihvatljivo. konfiguracija je sapphire hd 7750 1gb gddr5, 4gb rama ,amd athlon II x3 450 3.2 ghz. Dali je netko imao slicnih problema ? 

igra je sama po sebi dosta zahtjevna ne ide ni meni baš kako sam očekivao imam GTX 560Ti,Intel i3 2120 3.30GHz,4gb rama...igrivo je ali mislio sam da će bit i bolje 

Team32Ipe77
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice