CoD Black Ops pomoć zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 2.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
CoD Black Ops pomoć

Pozdrav!

Instalirao sa igru crack i sve. I kada hocu da udjem u igru on mi udje u steam a nece u igru, a bez steama nece nikako da udje, ne znam u cemu je problem, ako neko zna molim da pomogne. Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: CoD Black Ops pomoć

da li javlja neki error

15 godina
neaktivan
CoD Black Ops pomoć

Kada imam steam nema erora, samo udje u steam nece u igru, a kada nemam steam kaze: Moram imati steam da bi pokrenuo igru.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD Black Ops pomoć

Vidim da je pirat, ili nabavi bolju verziju ( skidrow ili nešto ) ili kupi orginal :D

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj razne kre***e tako je i meni bilo pa sam stavio skidrowov k**k

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 19:51 (fareee).
15 godina
neaktivan
CoD Black Ops pomoć

Meni je vec skidrow na cd-u, ne znam do cega je, pc mi moze podrzati igru.A skidao sam jos neke crackove ali nista..

Ne znam zasto uopce mora preko steama, jer moj jaran igra bez steama,regularno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 19:57 (Kraalj).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CoD Black Ops pomoć

Raspravljanje  o piratsvu  je striktno zabranjeno na ovom forumu vidim da admin ne radi svoj posao ....{#}{#}

Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 20:10 (geek_boy1).
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
geek_boy1 kaže...

Raspravljanje  o piratsvu  je striktno zabranjeno na ovom forumu vidim da admin ne radi svoj posao ....{#}{#}

Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.

Forum je bolje mjesto nakon što si ti ovo napisao, i svi te više vole i poštuju.

Što se imaš praviti pametan i raditi posao moda, da je tebe briga lijepo bi upozorio, ovo je čisto ulizivanje modovima.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 20:25 (thuglife).
16 godina
neaktivan
CoD Black Ops pomoć

a kaj cu dosadno mi hehe pa napiso i uglavnom zbog cega bi se ulizivao ionako ja ne trazim nista od njih

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD Black Ops pomoć

Dosadno ti je pa zato shebaješ drugoga, momak samo moli za pomoć a ti ga bezveze uvaljuješ u sra*e.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo da pomognem da smirimo strasti sigurno mi slijedi zuti karton al hebiga crackana igra kako prvo ne koristi steam posto je crackana poslat cu ti pm na kojem linku mozes nac igru samo ne garantiram da ce radit normalno jer je to ne patchana igra jos tj izasli su patchevi ali jos se nemogu skinut preko torrenta (imam link samo za 1.patch)

16 godina
neaktivan
CoD Black Ops pomoć

evo napiso liku u pm upute nadam se da sam pomogo.... sorry na ovim postovima prije poz svima

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
CoD Black Ops pomoć

Evo da ne otvaram novu temu....

Imam problem ja sam uredno insalirao cod black ops i kad pocemem igrat nema mi zvuka tj nestane kad udem u prvu misiju u izborniku i onim videima ima zvuka....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CoD Black Ops pomoć
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice