Ljudi Sretan Božić, i jedno pitanje. Nemojte mi reći da Googlam nego mi odgovorite pls. jer neznam o čemu je rijeć. Kupio sam CoD: Black Ops. Instalirao sam ga i pokrenuo. Pokrenuo sam prvo Singleplayer i radi sve kako treba: Sve je na Medium, 1600x900 rezojucija i ide mi normalno 40 FPS. Poslije sam pokrenuo Multiplayer isto je sve na Medium na 1600x900 i ide 40 FPS no igra Lagg-a dosta no u tome nije problem toliki jer mogu naći servere gdje Lagg-a opće nema. Stvar je u tome da igra nakon nekog vremena kad ju igram (Multiplayer samo) zablokira totalno i tako stoji beskonačno dugo. Onako idem nekamo i odjednom sve stane. E onda poludim. Moram ju prisilno gašivat pomoću (Ctrl + Alt + Delete) Task Manager. Pa ju opet moram pokretati, pa onda opet u server i onda izgubim živce i lupim po tipki Ctrl koliko god mogu :). E ja bi bio veoma zahvalan da mi netko kaže o čemu je rijeć i ako znate rješenje. Evo vam moja konfiguracija: Intel Core 2 Duo E7500 2.9 Ghz, 2 GB RAM, Nvidia GT240 Palit 1GB, 500 GB HDD. Ta je konfiguracija dovoljno bolja nego treba za CoD: Black Ops pa nebi smjelo trzati. Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I meni se to zna svako malo dogoditi pa se ne zalim. Smiri se i pokreni igru ponovno nema ti druge
. Rekli su da ce patch to ispraviti ali izgleda na nije, isto kao i lagg. Neki govore da trebas staviti AA na max pa probaj to (za lagg).