COD 4 počeo štekati

poruka: 10
|
čitano: 1.634
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
COD 4 počeo štekati

Prije sam imao Cod 4 i prešao sam ga cijeloga i izbrisao, no par mjeseci kasnije mi se opet igrao te sam ga opet instalirao. Prije mi Cod 4 nije štekao uopće, radio je perfektno na dobroj grafici, no sada sam došao do jedne misije i počeo je jako štekati. Prešao sam tu misiju no i na sljedećoj je počeo jako štekati, te više nisam mogao igrati, jer sam shvatio da će se taj problem ponavljati i ponavljati. Naravno, ništa nisam mjenjao u postavkama za grafiku, te mi je sve stavljeno na optimal system settings, pa ne shvaćam u čemu je problem. I radi se o Call of Duty 4 singleplayer i multiplayer-u. Svi su mi driveri updatani.

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: COD 4 počeo štekati

jesi stavio patcheve?

17 godina
odjavljen
AmD kaže...

jesi stavio patcheve?

da, jesam sve patcheve, osim ako postoji patch 1.8
Goodbye
16 godina
neaktivan

ne postoji 1.8 :), onda ne znam u cemu je problem, meni je bilo tako ali su patchevi to popravili

17 godina
odjavljen
COD 4 počeo štekati

E da, sada sam skužio još jednu sitnicu, upalio sam jednu od prvih misija i začudo, ne štekaju. Zatim sam opet upalio misiju na kojoj sam stao koja mi šteka i šteka mi.

Goodbye
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
COD 4 počeo štekati

Ocigledno jedan  file ti je  koruptiran probaj reinstalirati igruIzlanuo se

Mislim da ce to biti rjesenje

ψ

Empires rise and fall but Heroes live forever

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MirallemLichKing kaže...

Ocigledno jedan  file ti je  koruptiran probaj reinstalirati igruIzlanuo se

Mislim da ce to biti rjesenje

ψ

ajd probat ću, pa javim
Goodbye
16 godina
neaktivan
jjfjjf

ej znaš koji server za cod 4 koji ne traži valid cd key,jer imam valid ali mi uvijek kaže da se cd key koristi

Viče

16 godina
RE: jjfjjf
Žohar32 kaže...

ej znaš koji server za cod 4 koji ne traži valid cd key,jer imam valid ali mi uvijek kaže da se cd key koristi

Viče

Onda ti nije orginal igraj preko Garene .
17 godina
odjavljen
RE: Cod 4 problem
Žohar32 kaže...

Viče

Ja sam imao taj problem i sada mogu igrati preko svih servera. Riješio sam problem tako što sam promijenio cd key, tj.  registration key.
Goodbye
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 13:59 (Axlus).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice