Prije sam imao Cod 4 i prešao sam ga cijeloga i izbrisao, no par mjeseci kasnije mi se opet igrao te sam ga opet instalirao. Prije mi Cod 4 nije štekao uopće, radio je perfektno na dobroj grafici, no sada sam došao do jedne misije i počeo je jako štekati. Prešao sam tu misiju no i na sljedećoj je počeo jako štekati, te više nisam mogao igrati, jer sam shvatio da će se taj problem ponavljati i ponavljati. Naravno, ništa nisam mjenjao u postavkama za grafiku, te mi je sve stavljeno na optimal system settings, pa ne shvaćam u čemu je problem. I radi se o Call of Duty 4 singleplayer i multiplayer-u. Svi su mi driveri updatani.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jesi stavio patcheve?
jesi stavio patcheve?
ne postoji 1.8 :), onda ne znam u cemu je problem, meni je bilo tako ali su patchevi to popravili
E da, sada sam skužio još jednu sitnicu, upalio sam jednu od prvih misija i začudo, ne štekaju. Zatim sam opet upalio misiju na kojoj sam stao koja mi šteka i šteka mi.
Ocigledno jedan file ti je koruptiran probaj reinstalirati igru
Mislim da ce to biti rjesenje
ψ
Ocigledno jedan file ti je koruptiran probaj reinstalirati igru
Mislim da ce to biti rjesenje
ψ
ej znaš koji server za cod 4 koji ne traži valid cd key,jer imam valid ali mi uvijek kaže da se cd key koristi
ej znaš koji server za cod 4 koji ne traži valid cd key,jer imam valid ali mi uvijek kaže da se cd key koristi