Call of Duty: WWII

poruka: 537
|
čitano: 149.204
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Call of Duty: WWII
fila2208 kaže...

Ako bude ozbiljnije ekipe za igrat ovo, naravno casuala i ruganje, zombiji ali možda i korak koji u ranked bilo bi super da složimo kakav mature discord da se zajebavamo 

Teško 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
17 godina

Ja preordero na cdkeys. com upravo, manje od 300 kn me izašlo, stvarno super cijena...jedino što moram čekati ključ, ja konto da ću ga odmah dobiti i staviti da se skida da bude sve spremno za petak al jebaj ga. Samo da ne razočara igra, čim sam vidio drugi svjetski rat rekao ove godine će se peglat cod bogami, a nisam ga igrao pošteno od Black Ops jedinice, ako ovaj cod ne rasturi i ne vrati se starim korjenima ne znam onda koji će

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2017 10:59 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Soldier977 kaže...

Teško 

Pa da nas bude 2-3 za zombije meni dosta, neću puštat klince od 12 god u discord kao neki, samo zato jer ''super'' igraju. 

Uostalom kalko i ekipa su rokali ibf3 pa bili dobordošli po nečijim ts-ovima tako da ne vidim povezanost djeca-cod, kad svi igraju sve, a ponajviše sad onaj pubg.

No dobro, ni solo nije problem, a ekipa će se naći, to je najmanji problem, ako ne ovdje na forumu, onda ingame 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina

Ljudi, jel znate možda di je najjeftinije kupit cdkey za deluxe edition?  Ja sam našao ovdje:

https://uk.gamesplanet.com/game/call-of-duty-wwii-digital-deluxe-steam-key--3313-2?affiliate=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Tu je nekih 100kn jeftinije nego na Steamu, nikad nisam nabavljao od tud tak da ne znam koliko je sigurno.

Zadnji Call of Duty koji sam igrao je bio Black Ops II a zadnji DOBAR Call of Duty koji sam igrao je bio Black Ops. 

Ovaj bi mooooooožda mogao bit ok. A i da ne bude, hebe mi se, zaželio sam se malo bezumne jurnjave i napucavanja u ww2 settingu :-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
t00mob kaže...

Ljudi, jel znate možda di je najjeftinije kupit cdkey za deluxe edition?  Ja sam našao ovdje:

https://uk.gamesplanet.com/game/call-of-duty-wwii-digital-deluxe-steam-key--3313-2?affiliate=allkeyshop&utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Tu je nekih 100kn jeftinije nego na Steamu, nikad nisam nabavljao od tud tak da ne znam koliko je sigurno.

Zadnji Call of Duty koji sam igrao je bio Black Ops II a zadnji DOBAR Call of Duty koji sam igrao je bio Black Ops. 

Ovaj bi mooooooožda mogao bit ok. A i da ne bude, hebe mi se, zaželio sam se malo bezumne jurnjave i napucavanja u ww2 settingu :-)

Ja sam ubo na GMG posto su official reseller za 48 eura posto dobis i preorder bonuse pa ajde, upravo stigao key :)

Osobno zadnji dobar cod mi je bio prvi BO i BO2 nije los ali te futuristicne spike mi bas ne leze u COD svijetu ali da BO2 je bio jako dobar ubiti...

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.10.2017 18:57 (dad0r).
15 godina

Meni je zadnji dobar bio, a ajde bo2 je bio zanimljiv, ali u mw2 sam najviše uživao. Sve ono što je falilo mw dodali su u  mw2. Cod 2 i mw pamtim kao lan partye i šamaranje ljudi od muke i kampanja.

Ja se iskrneo nadam da će ovaj cod imat publiku, i da će se moći naći pošten gejm, odigrat dobri zombiji i ranked, a i mislim i kampanju odradit jer se čini napokon ona prava.

Polažem puno nade u ovo, i piknuo sam ga za 270kn preorder s bonusima, iako mi je to nebitno, a sad kakva će politika bit dalje s dlc i to vidjet ćemo kako će se igra držati.

Dador može steam u inbox, čisto da se spojimo ponekad kad sve to krene ili ti dodaj mene: avion2208

Moj PC  
1 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
dad0r kaže...

Ja sam ubo na GMG posto su official reseller za 48 eura posto dobis i preorder bonuse pa ajde, upravo stigao key :)

Osobno zadnji dobar cod mi je bio prvi BO i BO2 nije los ali te futuristicne spike mi bas ne leze u COD svijetu ali da BO2 je bio jako dobar ubiti...

Hmmmm, nekako sam siguran da mi je za single player bio preko 60-70GB velik CODWWII preload, samo za Multi je oko 20-30GB

Kako to da je tu samo 20-30?

Senior IT Consultant
14 godina
GreenDevil kaže...
dad0r kaže...

Hmmmm, nekako sam siguran da mi je za single player bio preko 60-70GB velik CODWWII preload, samo za Multi je oko 20-30GB

Kako to da je tu samo 20-30?

Install size je oko 70-75 giga za SP ali i MP

twice the pride double the fall
9 godina
neaktivan

Ima li ko da je uzeo na ps4 igru ?

PSN - sonicfox93

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nocas u 00:oo startamo

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
LeftY_CRO kaže...

Kako da ne dečko, tek negdje u 7-8 ujutro 

9 godina
neaktivan
Ehh i kod mene ista situacija tek u 5 mogu pokrenuti igru
PSN - FROSTXQ
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
LeftY_CRO kaže...

Kako da ne dečko, tek negdje u 7-8 ujutro 

gmt - 00:00, samo kaj sam ja zaboravio da smo gmt+1 tak da u 1. e sad, ne znam koliko vremena treba  da se to sve otpakira

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
10 godina
Odigralo se 3h
Spori izlazal iz lobby-a, nekad te izbaci iz party-a, nekad pise da u partyu a nisi.
Granate prejake samo svi bacaju i sve se trese ubije te cesto
Puno puno previse okolnih zvukova, koraci se ne čuju i bas umaraju
9 mapa je premalo i neke nisu kvalitetne
5 dobrih oruzja al tak je u svakom cod-u
Meniji traze vremena da se snađeš jer su dosta promijenjeni

Osjecaj napucavanja dobar, ove neke stvari se daju popravit lagano

Iako se ne čini tako za prvi dan izlaska mislim da je sasvim dobra.. kazem neke stvari se lagano poprave

0 0 hvala 0
14 godina

Danas je na Steamu pisalo da za regiju UK/EU/Russia...  start počinje u 12:00 AM CET, kaj bi po meni, onak zdravo seljački, bilo valjda ponoć. Ali očito nije, jer je sad već 03:47 al i dalje piše unreleased.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Kakvi su ostali komentari? Gledao sam na twitchu i izgleda odlično!

I mislim da bi se trebala ova tema prebaciti pod sticky u PC Igre :D

Senior IT Consultant
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 7:34 (GreenDevil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

prvi dojam; igra me nije razocarala (ovdje mislim na mp, drugo nisam ni probao):

pros

-"(odlicna)" dobra optimizacija s obzirom na to kakvi su prijasnji nastavci bili

-ne znam da li sam u pravu/krivu al na prvu mi izgleda puno sadrzaja, tolko da sam se gubio medju svim tim

-s&d podsjeca na dobre stare dane coda

-dnevne i tjedne misije

---podsjeca me na dobre stare dane w:et-a

cons

-loading dok se ulazi/izlazi u hq je dosta dugi, te nekad traje beskonacno

-serveri preoptereceni pa radi toga izbacuje svako malo van

--premalo i male mape

--6v6

---svi modovi pre kratko traju imo, 10 min u prosjeku

----hitbox/netcode u teskom ku*cu

----ko ima bolji net samim time ce imati prednost i nema sanse da ga dobis 1v1

---neke puske su tolko beskorisne da ni ne znam sta rade u igri, dok druge su toliko op da ih ljudi zloupotrebljavaju

----isti engine se koristi vec ne znam kako dugo

----ne postoji mogucnost da se iskljuci AA vec samo da se downscale sto izgleda ocajno lose

neutralno

---war mode je dobar ali treba dorade i prekratak

SP: -

Zombie: -

MP: 2.75 / 5

javim jos

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 15:21 (LeftY_CRO).
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

prvi dojam; igra me nije razocarala (ovdje mislim na mp, drugo nisam ni probao):

pros

-odlicna optimizacija

-ne znam da li sam u pravu/krivu al na prvu mi izgleda puno sadrzaja, tolko da sam se gubio medju svim tim

-s&d podsjeca na dobre stare dane coda

-dnevne i tjedne misije

cons

-loading dok se ulazi/izlazi u hq je dosta dugi, te nekad traje beskonacno

-serveri preoptereceni pa radi toga izbacuje svako malo van

javim jos

Sve navedeno dobro zvuči. Od sadržaja do optimizacija i prije svega good old S&D-a :D

Vjerujem da su ovi CONS-i samo faza dječjih bolesti i da bi se trebalo stabilizirat kroz tjedan dana (pretpostavka)

Senior IT Consultant
15 godina

Točno sam jebeno znao. jebeni amd pokvareni driveri. Igra mi sa 17.6.1 radi besprijekorno

igra traži 17.7.2 minimalno, stavim ih...22 fps.-..pa jebemu mater i driverima i svemu.

nikad više amd

Moj PC  
2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan

Meni s ovim najnovijim 17.11.1 radi dosta bolje nego Beta, pogotovo od kada sam stavio u Windowed umjesto Fullscreen.

Šta nitko se ne javlja a izašla je i jogurt verzija kampanje?

Ja sam uzeo relativno povoljno igru za 28€, do sada ok, sviđa mi se ovaj HQ što su uveli, odlična novina, nisam još probao sve modove, detaljnije javim malo kasnije kad se isproba i kad malo slegnu dojmovi.

Još je tu i kampanja za probati valjda i ona bude na razini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Di si uspio nabavit igru za 28$? Cijena najjeftinije koju sam vidio je 40-45$.
17 godina

Ja odigrao par partija Mp i meni je ok igra, tipični cod u WW 2 okruženju,jedino me muče framedropovi, radi na fuluidno 70 koji minut fps onda odjednom padne na 40 na sekundu, čak i u SP...ima li neka opcija koja mora pod mus biti isključena?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
lobotomac90 kaže...

Ja odigrao par partija Mp i meni je ok igra, tipični cod u WW 2 okruženju,jedino me muče framedropovi, radi na fuluidno 70 koji minut fps onda odjednom padne na 40 na sekundu, čak i u SP...ima li neka opcija koja mora pod mus biti isključena?

meni je igra na pocetku radila savrseno, sve dalje kak igram mi radi cudnije... hmm

15 godina

Prvi dojam, nakrcano sadržajem, svježe i zanimljivo, iako moram složit postake jer ima fps dropova.

sve u svemu, za prvih sat dva, jako dobro, Zombiji extra!

Moj PC  
1 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Prvi dojam, nakrcano sadržajem, svježe i zanimljivo, iako moram složit postake jer ima fps dropova.

Zombiji su singleplayer ili isključivo co-op?

Senior IT Consultant
15 godina
GreenDevil kaže...
fila2208 kaže...

Zombiji su singleplayer ili isključivo co-op?

I jedno i drugo, prepuni novih sadržaja, perkova mogućnosti i taktiziranja. Odigrao jedne ali baš je bilo zabavno.

Btw. kampanja je nakon dugo vremena igriva i predivna, dolazak na plažu na D day je brutalno prikazan...obavezno odigrajte!

12 godina
neaktivan

Igra kupljena i vracena, crnci nikad nisu bili dio njemacke regularne vojske, uniforme nisu napravljene kako treba, ako vec prave igru i imaju takav buđet onda mi nije jasno zasto ne naprave sve kako treba, multiplayer mi je bio ok al mislim da ga nebi igro duze od 5-6h, isto ko i bf1 

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da crnci, žene, šarene puškice, maknute svastike, mogli su ih komotno zamijeniti duginim zastavama, ovo nema veze s povijesnom točnošću, zapadna politička korektnost, a reklamirali igru kao povijesno točnu.

Opet ništa s obzirom da Švabe moraju igrati kampanju s Gitlerom kojem su obrijali brkove

Unatoč svemu odlučio sam zažmiriti na sve to, makar su se vratitili u normalne gameplay okvire bez hodanja po zidovima, letećih vojnika i smemirskih gluposti.

Sumnjam da nas ima nešto puno, ali eto mogli bi se skupiti u neki mini BUG klan, pa se nekada okupiti za War a i da nabijamo social level za šarene puškice, ipak je na bojištu u WW2 bilo važno biti što uočljiviji

Slobodno me dodajte na steamu http://steamcommunity.com/profiles/76561198306920420

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Gameri su postali razmažena derišta koja umjesto daigraju šeću se i promatraju jel na zidu svastika ili križ, ajde da sam i to čuo.

Wolf 2 je imao sve, pa je iopet za njemačko tržište cenzuriran. Prihvatite da živite u svijetu s cenzurom koji jako pazi na ugrožene: homosekusalce, crnce i ostale koji se smtraju ugoržnim po nekom ključu.

Sjeo za igru i igram je bez takvih detaljnih promatranja, ali to sam samo ja, ovca koja daje novac za poviejsno netočnu igru, oh baš sam ovca.

btw. prvi cod u kojem kroz sat dva nisam on top, moram se naviknuti narrag na taj brzi gameplay dok sjedne sens i to.

Jel ikome aachen jako šteka i dipa fps?

ima ko kakav dobar config settings za fps boost?

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.11.2017 19:53 (fila2208).
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Jel ikome aachen jako šteka i dipa fps?

ima ko kakav dobar config settings za fps boost?

ne steka mi aachen, ovo ja koristim:

https://www.gamingscan.com/best-settings-call-duty-wwii/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice