Call of Duty nije vise CoD?

poruka: 32
|
čitano: 3.918
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Potvrđeno: Modern Warfare 2 više nije "Call of Duty"

S nevjerojatnih 12 milijuna prodanih primjeraka, Call of Duty 4: Modern Warfare je najprodavaniji shooter iz prvog lica u povijesti industrije interaktivne zabave, a Activision Blizzard je potvrdio kako Modern Warfare 2 više ne spada u "Call of Duty" franšizu.

Direktor studija Infinity Ward, zaslužnog za Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty 4: Modern Warfare, te za nadolazeći Modern Warfare 2, Vince Zampella je izjavio kako je "Modern Warfare krenuo vlastitim životom", te kako je potonja franšiza sada prioritet studiju.

Takve izjave daju za naslutiti kako Infinity Ward vrlo vjerojatno odlazi s Call of Duty projekta, te ga prepuštaju studiju Treyarch koji je s posljednjim naslovom, Call of Duty: World at War pristojno produkcijski sazrio.

Podsjetimo, Infinity Ward je tim sačinjen od ljudi nekadašnjeg EA-ovog studija 2015 odgovornog za FPS veleuspješnicu, Medal of Honor: Allied Assault.

Stoga, da ukratko rezimiramo:

Infinity Ward - Modern Warfare.

Treyarch - Call of Duty.

preuzeto s www.pcplay.hr

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 12:27 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sad će biti čudno reći: igram cod, ovaj mislim modern warfare.

a kud baš treyarchu ostavili cod. cod ide u propast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ima i u ovom zlu dobra

hehe

barem ću osta igrat cod4 ... neću morat kupovat novi original i učit nove mape i privikavat se na raznorazne jadne modove

cod4 promod sad i idućih 2 - 3 godine najvjerojatnije

AMD Athlon X2 7750BE 3.2Ghz, XFX HD4850, 4GB Crucial 800Mhz, Creative Labs Audigy4, ASRock 780GM, Tagan SuperRock 400W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

govorilo se da cod nastavlja samo u modernom, al ovom podjelom će možda nastavit u ww2.

ali mw će uvijek biti cod. hehe sad i je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty nije vise CoD?

a nisi ga razumio cod ima moderno i staro doba.te ce se modern warfare imat svoje a staro svoje

Athlon 3500+@2.4 ati x1550 256 mb 512 ram hd 250 g,externi 80 g monitor 17 crt
17 godina
neaktivan

ja sam dobro razumjeo samo ti mene nisi razumjeo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nekako imam grozan osjecaj sto se tice ovoga i nadam se da me osjecaj vara

ma samo neka iw radi mw i bit ce dobro

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Infiniti ward...ljudi zbog kojih je CoD bio CoD (i još je) ostaje radit na MW .. a Call of Duty ostavljaju u ruke Treyarchu koji je uništio CoD3 i CoD:WaW...

i sad svi kodovi budući će bit isprani jadni i neoriginalni i prštat plastičnosti zbog treyarchovog glupog osoblja---a tek onaj gorki osjećaj konzole ... jaoooo

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 12:43 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma mislim neka momci samo prave i bit će fps-a hehe dok se malo opametim od ovih igara

Athlon 3500+@2.4 ati x1550 256 mb 512 ram hd 250 g,externi 80 g monitor 17 crt

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

Infiniti ward...ljudi zbog kojih je CoD bio CoD (i još je) ostaje radit na MW .. a Call of Duty ostavljaju u ruke Treyarchu koji je uništio CoD3 i CoD:WaW...

i sad svi kodovi budući će bit isprani jadni i neoriginalni i prštat plastičnosti zbog treyarchovog glupog osoblja---a tek onaj gorki osjećaj konzole ... jaoooo

CoD5 je ok u SP dok u MP Plač
nek se ugledaju na Ubisoft = Brothers in Arms Hell's Highway, najbolji FPS.. Cujte ljudi tamo CAK i trebate koristiti mozak.. A ne ko u COD2, rush sa stenom, skoci tu bum bum bum skoci tam bum bum bum..
Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 670/995 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
17 godina
protjeran

mislim da govorim u ime 90% populacije ovdje...

zanima nas MP ne SP .. SP je popratna pojava dok ne izađe patch s novim mapama i ispravkom bugova

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kao da ovo nešto posebno mijenja.

Svi koji su se veselili MW2 veselit će se spadao on u  COD franšizu ili ne.

Čak mi je u jednu ruku možda i dragu, jer MW je bilja postigao velik uspjeh, dovoljno velik da postane franšiza samo za sebe. (Napominjem, nije mi COD4 najdraža igra).

Nadam se samo da će ovim potezom možda i razvoj igre krenuti u mrvicu pomaknutom smjeru, odnosno maknuti se od najobičnije run and gun filozofije igre.

Ubaci mi vozila, veće mape i nešto više slobode i dubine u MW2 i to će biti igra za pamćenje.

Na kraju krajeva, podržavam ovakav razvoj situacije, mislim da bi napravio nešto dobro za MW2, jer to nebi bila samo još jedna u beskonačnom nizu COD igara.

I have visited the hidden parts of the world. I have fought in both world wars, served the liberty in many others. I have saved the world from alien invasions and mutants. I have won the olimpics, and i was awarded the world footballer of the year award. I'm a gamer. And what have you done recently?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

mislim da govorim u ime 90% populacije ovdje...

zanima nas MP ne SP .. SP je popratna pojava dok ne izađe patch s novim mapama i ispravkom bugova

Jep. Zbog SP-a se sigurno ne kupuje CoD, a ni sada nova franšiza MW. Neki su kupili igru pa nikad ni odigrali SP. To je ionako prije svega online pucaljka.
Kućište: Coolermaster CosmosS/ PSU: Corsair TX650W/ MB: Asus P5Q Pro/ CPU: Intel C2D E8500/ GPU: XFX Nvidia GTX 260 black edition/ Memorija: 3X 1GB KINGMAX PC6400/ Monitor: Samsung T200/ HDD 1. WD 120 GB, 2. Seagate 320 GB, 3. Samsung 1 TB
17 godina

E kod mene je drugi slučaj,Ja igru nabavljam samo zbog Single Playera.svak čast multiplayeru ali igram druge igre u MP koje su mi nekak puno zanimljivije.Obozavam FPS igre ali u SP.

A sada on topic:Modern Warfare mi je najbolji dio od svih CoD-ova,pa stoga nista se nece promijeniti sto se tice njegovog stvaranja,a CoD na temu drugog svj, rata...e to cemo još vidjeti kak ce ispasti

Only God will judge me tko je brži ili zec

0 0 hvala 0
17 godina

Ma nema do Cod2, i 4, tesko da ce izać neka dobra kao te,  u cod 4 su mi dobre skoro sve puske osim snipa, a u cod2 sve ali najvise rifle, u dvici se bolje vidi ko je brzi!
Nadam se da ce bit dobro, al i beba bi bolje odlucila nego oni, Treyarchu su tribali ostavit da prave tetris :).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nadam se da ce Modern Warfare 2 imati zombije, to je jedino sta me zanima

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
macgyver kaže...

Nadam se da ce Modern Warfare 2 imati zombije, to je jedino sta me zanima

ne treba

MODovi će niknut samo tak čim izađe igra
ne brini
17 godina
neaktivan

Imate na gamespotu malo opsirnije sa onog GDC-a

Leaks. Lunatics. Rebellion. And now bleeding ghosts. Ain't life in Rapture grand?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

EVO gameplay trailer modern warfare 2

CLICK

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Meni se čini da će biti užitak igrati mw2Cool

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
neaktivan

napokon više da su to prominili. Jer da je to tako ostalo za par godina bi imali CoD 20: ustanak kosova

0 0 hvala 0
17 godina

Čini se da će MW2 ipak biti CoD naslov.

http://modernwarfare2.net/

No skill, just 191x7!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pročitao sam svaki post i nisam skužio ništa osim prvog. Svako priča nešto svoje bezveze kao da nije pročitao prvi post. I daxinho po čemu je tebi BiA najbolji FPS? Koji mozak moraš koristit? Onog kojeg nemaš? Igra napravljena da igraš sa timom a radnja igre i misije su tako bezvezne da ti tim više smeta nego pomaže. Pošaljem tim da napada neku jedinicu a oni skoro poginu pa ih spašavat još moram, umjesto da me štite. A ovo da je treyarch smeće isto ne stoji. Jer ako veliki dio igrača cod4 prelazi malo po malo na cod 5 i ako je cod5 pobio cod 4 po prodaji u prvom kvartalu znači da ipak nije baš smeće. Brat mi jeoš uvjek igra cod 4 jer mu se 5 ne svidja ali kaze da jedva moze naci postene servere na 4. I žao mi je da su se ipak odlučili da neće mjenjat imena jer ćemo dalje morat slušat vaša njasra kako je treyarch uništio cod bla bla.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

jedva može nać server za cod4?

looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

za cod5 možeš ih na prste prebrojat

nemoj kenjat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doxy kaže...

nemoj kenjat

true true! ima ih jakoooo puno dobrih servera za cod4 tako da...ono što je doxy rekao Belji se Poljubac
Najbrži put do čovjekova srca je pomoću šake Chucka Norrisa. ...:::www.lan-wars.com:::...
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 19:52 (Pero Dinamit).
17 godina
doxy kaže...

nemoj kenjat

Mogao bi na prste izbrojat...samo ako je iz Černobila xD.
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
doxy kaže...

nemoj kenjat

Slažem se! A ti doxy prvo pročitaj još jednom moj post pa se javljaj. Napisao sam POŠTENE servere a ne pune noobova i debila koji neznaju šta znači teamwork i tako dalje da ne nabrajam. Prije je bilo brdo POŠTENIH servera i ja sam igrao non stop. Nakon što je izašao 5 sam igrao 4 još uvjek ali nakon nekog vremena mi se više nije svidjalo jer je kao 1. sva moja ekipa otišla na 5, a 2. ostalo je jako malo poštenih servera gdje se može normalno igrat i da je užitak a ne da se pilaš sa kretenima koji koriste tube noob, martyr, last stand i sl.  I još jedna glupost koju si rekao: da cod 5 servere možeš na prste nabrojat. Cod 5 ima oko 4000 servera a cod 4 oko 11000. Ali prije nego je cod 5 izasao na cod 4 je bilo oko 15000 servera. Znači da malo po malo se gase cod 4 serveri a otvaraju se novi cod 5 serveri. 
Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...
xxxxx kaže...
doxy kaže...

nemoj kenjat

Slažem se! A ti doxy prvo pročitaj još jednom moj post pa se javljaj. Napisao sam POŠTENE servere a ne pune noobova i debila koji neznaju šta znači teamwork i tako dalje da ne nabrajam. Prije je bilo brdo POŠTENIH servera i ja sam igrao non stop. Nakon što je izašao 5 sam igrao 4 još uvjek ali nakon nekog vremena mi se više nije svidjalo jer je kao 1. sva moja ekipa otišla na 5, a 2. ostalo je jako malo poštenih servera gdje se može normalno igrat i da je užitak a ne da se pilaš sa kretenima koji koriste tube noob, martyr, last stand i sl.  I još jedna glupost koju si rekao: da cod 5 servere možeš na prste nabrojat. Cod 5 ima oko 4000 servera a cod 4 oko 11000. Ali prije nego je cod 5 izasao na cod 4 je bilo oko 15000 servera. Znači da malo po malo se gase cod 4 serveri a otvaraju se novi cod 5 serveri. 
 Kao prvo.Nemaju svi u Hrvatskoj ADSL pa da mogu drapat MP.A kao drugo kada za neku igru/igricu navedeš da je sranje napiši i razloge zašto misliš da je sranje.
COD5 je kao i svaki prijašnji COD koji ima radnju u drugom svijetskom ratu(sa boljom grafikom) i pomalo je ta tema več istrošena.A mogli bi i par riječi napisat za COD4.A prva je kapetan PRICE(LOOOOOOL).
Mislim stvarno neko ima mozga u glavi kad stavi lika koji je bio u drugom svijetsko ratu(COD2).
M.C
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2009 20:41 (microman).
17 godina
protjeran

jbt

public serveri nisu namijenjeni za teamwork play, ak to oćep igraj americas army

cod4 teamwork igru imaš samo na WAR-u...

ne bulazni

nemojte offtopičariti

sve veliki progaymeri

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li kakvih naznaka kada igra izlazi?

0 0 hvala 0
Nova poruka