Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.364.248
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
SuperDox kaže...
Softwer kaže...

TOOOO CAREVI,uspjesno sam instaliro svaka vam cast svake pohvale...Castim vas kad se vidimo{#}

cime bombonima?bananama? :D

ma cime hocete...

Softwer
16 godina
Softwer kaže...
SuperDox kaže...
Softwer kaže...

TOOOO CAREVI,uspjesno sam instaliro svaka vam cast svake pohvale...Castim vas kad se vidimo{#}

cime bombonima?bananama? :D

ma cime hocete...

Friškim hardverom

R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
17 godina

Pa ja bih se složio s tvdnjom da je grafika donekle perfektna i ne vidim razlog za neko ismijavanje te konstatacije , jer grafika je istina  zaostala 4 godine -  djeluje losije cak i od mw2 ,ali je ispolirana savršeno i djeluje  izuzetno igrivo, a to je i više nego dovoljno da u kombinaciji s ovom igrom  sruši sve rekorde , od prodaje na dalje  . Za razliku od poluproizvoda kako mi djeluje bfbc2  i donekle bf3  , jednostavno engine koliko god graficki bio napredniji  ne daje dojam potpuno zavrsene igre  .  Bar iz moje perspektive , a s tim se naravno možete , a i nemorate složiti .

Nakon ovog malog osvrta na grafiku moram rec da sam presto igrat igru jer ovo sto nam rade više nije ni korektno ni normalno , DLC prekenjavanja , cheateri ,evidentna diskriminacija u odnosu na konzole  ,na dalje .

Razmisljao sam o prelasku na BF3 , ali cu pauzirat kojih mjesec dana pa cu vidjet AIW NET MW3  ili BF3 

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

AlterIwnet je propao. Sory bro{#}

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Da baš sam sad gledo ^^  jbg   - onda BF3 izgleda da ce bit na tapeti ovog ljeta ,vidjet cemo još

Vidiš i to pravo (AIW NET ) da sirotinja igra besplatno su nam oduzeli , Activision ih je prijavio naravno(tak nešto je bilo )   , smradovi .

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 21:56 (Bubabug).
14 godina
protjeran
Softwer kaže...

Ljudi pomozite,skinu sam Call of Duty Modern Warfare 3 i datoteke za za instalaciju su u ISO formatu koji treba snimit na cd a jedna datoteka je velika 7gb i sto tako i druga i nemam dovoljno velik cd da sprzim takvo nesto na njega sta da radim {#}?

ili kupis igru i skines ju prek steama i igras?

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Pa ja bih se složio s tvdnjom da je grafika donekle perfektna i ne vidim razlog za neko ismijavanje te konstatacije , jer grafika je istina  zaostala 4 godine -  djeluje losije cak i od mw2 ,ali je ispolirana savršeno i djeluje  izuzetno igrivo, a to je i više nego dovoljno da u kombinaciji s ovom igrom  sruši sve rekorde , od prodaje na dalje  . Za razliku od poluproizvoda kako mi djeluje bfbc2  i donekle bf3  , jednostavno engine koliko god graficki bio napredniji  ne daje dojam potpuno zavrsene igre  .  Bar iz moje perspektive , a s tim se naravno možete , a i nemorate složiti .

Nakon ovog malog osvrta na grafiku moram rec da sam presto igrat igru jer ovo sto nam rade više nije ni korektno ni normalno , DLC prekenjavanja , cheateri ,evidentna diskriminacija u odnosu na konzole  ,na dalje .

Razmisljao sam o prelasku na BF3 , ali cu pauzirat kojih mjesec dana pa cu vidjet AIW NET MW3  ili BF3 

Imaš pravo u vezi s tim, ali barem meni, to ne smeta. Mislim, jednog dana će doć taj DLC i to bi trebalo početkom 5. mjeseca. Njima se više isplati raditi s konzolama jer ih je više kupilo MW3 za konzolu. A za cheatere ne znam, jer ja sam vidio 3 a imam prek 110h igranja. A i kada dođe cheater, naš cijeli tim izađe i raspadne se igra :D

Steam ID: |BOSS|.::MoNaRiZzlA::. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
14 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Da baš sam sad gledo ^^  jbg   - onda BF3 izgleda da ce bit na tapeti ovog ljeta ,vidjet cemo još

Vidiš i to pravo (AIW NET ) da sirotinja igra besplatno su nam oduzeli , Activision ih je prijavio naravno(tak nešto je bilo )   , smradovi .

2 opcije. Kupi si org. key i skini prek Steam-a ili si skini SP prek torrenta. Kolko se ljudi namučilo da napravi tu igru (još su stavili i pristojnu cijenu) i sada dođe neka stranica di se besplatno igra. Nije fer prema njima a i prema kupcima igre.

Steam ID: |BOSS|.::MoNaRiZzlA::. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
14 godina

to je istina da su se ljudi mučili i uložili dosta novca da bi se igrica napravila....ja osobno kupim org za igricu koju zelim igrat na mp...jer cijene više nisu skupe..kupis key za max 200 kn a meni nije žao dat te novce za igricu za koju znam da ce mi trajat

d4rkd3atH
14 godina
ExStazy kaže...
...

Imaš pravo u vezi s tim, ali barem meni, to ne smeta. Mislim, jednog dana će doć taj DLC i to bi trebalo početkom 5. mjeseca. Njima se više isplati raditi s konzolama jer ih je više kupilo MW3 za konzolu. A za cheatere ne znam, jer ja sam vidio 3 a imam prek 110h igranja. A i kada dođe cheater, naš cijeli tim izađe i raspadne se igra :D

Eh loše, veoma veoma loše vidiš :). Ja isto imam oko 100h i igra je totalno dopi*dila, nagledao sam se cheatara više nego u iti jednoj drugoj igri, za one koje sam 100% siguran da su varali bilo ih je bar 30- 40-ak, a puno puno više koji su mi sumnjivi bili. A sada koliko sam ih propustio...

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 1:11 (Et_Tu_Brute?).
14 godina

i da mw3 dlc izlazi 20.4 a ne početkom 5 mjeseca :D i ja sam si več naručio key tak da je to to ! :D

d4rkd3atH
14 godina
protjeran
Et_Tu_Brute? kaže...
ExStazy kaže...
...

Eh loše, veoma veoma loše vidiš :). Ja isto imam oko 100h i igra je totalno dopi*dila, nagledao sam se cheatara više nego u iti jednoj drugoj igri, za one koje sam 100% siguran da su varali bilo ih je bar 30- 40-ak, a puno puno više koji su mi sumnjivi bili. A sada koliko sam ih propustio...

u cod2 ih je vise...

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
17 godina

http://www.callofduty.com/contentcalendar - sljedeci mjesec 4 nove mape ^^  - znaci mozemo ocekivati najmanje 6 mapa u 2. DLC-u  , koji izlazi za oko 2 mjeseca

Nove mape za ovaj mjesec:   

2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

http://www.callofduty.com/contentcalendar - sljedeci mjesec 4 nove mape ^^  - znaci mozemo ocekivati najmanje 6 mapa u 2. DLC-u  , koji izlazi za oko 2 mjeseca

Nove mape za ovaj mjesec:   

2

Cjenim tvoj trud, no zašto pišeš jer ionako smo većina PC gameri, nećemo se mi nagledat novih mapa još ohoho....

14 godina
neaktivan

Kad će više doći taj DLC????

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neće doći kao ni elite
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina

Cekaj malo nije ni prvi DLC doso jos ^^      - navodno se još radi na PC ELITE-u      "navodno" !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
R.I.P. Mentalist (2012) lzgr (2012) Che Guevara (1967)
14 godina

Ako se sad vec kupi, moze se igrati na tim mapama ili treba cekati jos par dana da bude dostupno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ću rađe pričekati da CoD izbaci svoj PC DLC, pa ga kupit.

17 godina
Bubabug kaže...

Cekaj malo nije ni prvi DLC doso jos ^^      - navodno se još radi na PC ELITE-u      "navodno" !

rekli su mi na twitter da će uskoro bit u fazi testiranja

15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Bubabug kaže...

rekli su mi na twitter da će uskoro bit u fazi testiranja

Ma {#} je u fazi testiranja, već ohoho. Da im je stalo do nas, već bi ga napravili, mislim Nintendo Wii ima Elite, sramota. Black Ops 2 vjerovatno će doći na PC bez Elita. ( Nemojte me držat za riječ, ali tako sam pročitao na PC Gamer-u)

17 godina
pa i elite nije potreban kad se broj igrača (redovitih) na pcu podijelio na četvrtinu

mislim da nema više od 300000 igrača....a bilo ih je 1200000
14 godina
neaktivan

Sumnjam da je tak malo igrača na PC. {#}

16 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

45.000 igrača je peak (vrh) danas u MW3, a to je malo!

U početku je bilo i preko 90.000 igrača dnevno aktivno u MP.

Npr. MW2 MP je duplo igriviji od Black Opsa koja je faktički mrtva igra na PC-u.

*napisao sa steam statsa, pc verzije ofc.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
14 godina
neaktivan

Type 95 ili Scar-L?

15 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Istina što je kolega rekao, mw3 na pc je 45k peak, dok na xboxu, kad se ulogiraš tijekom dana online je 200k igrača. Velika razlika, tj. ogromna.

14 godina

ja sam si preko njih neki dan kupio 2 igre i taj collection 1 sam narucio...isti dan sam dobio 2 keya a sad ovaj key za mw3 cekam do 20.4

d4rkd3atH
14 godina

Igra tko preko TG-a sad kako Aiw ne frcera?

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 23:00 (plug-in).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice