TOOOO CAREVI,uspjesno sam instaliro svaka vam cast svake pohvale...Castim vas kad se vidimo
cime bombonima?bananama? :D
ma cime hocete...
TOOOO CAREVI,uspjesno sam instaliro svaka vam cast svake pohvale...Castim vas kad se vidimo
ma cime hocete...
ma cime hocete...
Friškim hardverom
Pa ja bih se složio s tvdnjom da je grafika donekle perfektna i ne vidim razlog za neko ismijavanje te konstatacije , jer grafika je istina zaostala 4 godine - djeluje losije cak i od mw2 ,ali je ispolirana savršeno i djeluje izuzetno igrivo, a to je i više nego dovoljno da u kombinaciji s ovom igrom sruši sve rekorde , od prodaje na dalje . Za razliku od poluproizvoda kako mi djeluje bfbc2 i donekle bf3 , jednostavno engine koliko god graficki bio napredniji ne daje dojam potpuno zavrsene igre . Bar iz moje perspektive , a s tim se naravno možete , a i nemorate složiti .
Nakon ovog malog osvrta na grafiku moram rec da sam presto igrat igru jer ovo sto nam rade više nije ni korektno ni normalno , DLC prekenjavanja , cheateri ,evidentna diskriminacija u odnosu na konzole ,na dalje .
Razmisljao sam o prelasku na BF3 , ali cu pauzirat kojih mjesec dana pa cu vidjet AIW NET MW3 ili BF3
AlterIwnet je propao. Sory bro
Da baš sam sad gledo ^^ jbg - onda BF3 izgleda da ce bit na tapeti ovog ljeta ,vidjet cemo još
Vidiš i to pravo (AIW NET ) da sirotinja igra besplatno su nam oduzeli , Activision ih je prijavio naravno(tak nešto je bilo ) , smradovi .
Ljudi pomozite,skinu sam Call of Duty Modern Warfare 3 i datoteke za za instalaciju su u ISO formatu koji treba snimit na cd a jedna datoteka je velika 7gb i sto tako i druga i nemam dovoljno velik cd da sprzim takvo nesto na njega sta da radim
?
ili kupis igru i skines ju prek steama i igras?
Pa ja bih se složio s tvdnjom da je grafika donekle perfektna i ne vidim razlog za neko ismijavanje te konstatacije , jer grafika je istina zaostala 4 godine - djeluje losije cak i od mw2 ,ali je ispolirana savršeno i djeluje izuzetno igrivo, a to je i više nego dovoljno da u kombinaciji s ovom igrom sruši sve rekorde , od prodaje na dalje . Za razliku od poluproizvoda kako mi djeluje bfbc2 i donekle bf3 , jednostavno engine koliko god graficki bio napredniji ne daje dojam potpuno zavrsene igre . Bar iz moje perspektive , a s tim se naravno možete , a i nemorate složiti .
Nakon ovog malog osvrta na grafiku moram rec da sam presto igrat igru jer ovo sto nam rade više nije ni korektno ni normalno , DLC prekenjavanja , cheateri ,evidentna diskriminacija u odnosu na konzole ,na dalje .
Razmisljao sam o prelasku na BF3 , ali cu pauzirat kojih mjesec dana pa cu vidjet AIW NET MW3 ili BF3
Imaš pravo u vezi s tim, ali barem meni, to ne smeta. Mislim, jednog dana će doć taj DLC i to bi trebalo početkom 5. mjeseca. Njima se više isplati raditi s konzolama jer ih je više kupilo MW3 za konzolu. A za cheatere ne znam, jer ja sam vidio 3 a imam prek 110h igranja. A i kada dođe cheater, naš cijeli tim izađe i raspadne se igra :D
Da baš sam sad gledo ^^ jbg - onda BF3 izgleda da ce bit na tapeti ovog ljeta ,vidjet cemo još
Vidiš i to pravo (AIW NET ) da sirotinja igra besplatno su nam oduzeli , Activision ih je prijavio naravno(tak nešto je bilo ) , smradovi .
2 opcije. Kupi si org. key i skini prek Steam-a ili si skini SP prek torrenta. Kolko se ljudi namučilo da napravi tu igru (još su stavili i pristojnu cijenu) i sada dođe neka stranica di se besplatno igra. Nije fer prema njima a i prema kupcima igre.
to je istina da su se ljudi mučili i uložili dosta novca da bi se igrica napravila....ja osobno kupim org za igricu koju zelim igrat na mp...jer cijene više nisu skupe..kupis key za max 200 kn a meni nije žao dat te novce za igricu za koju znam da ce mi trajat
Imaš pravo u vezi s tim, ali barem meni, to ne smeta. Mislim, jednog dana će doć taj DLC i to bi trebalo početkom 5. mjeseca. Njima se više isplati raditi s konzolama jer ih je više kupilo MW3 za konzolu. A za cheatere ne znam, jer ja sam vidio 3 a imam prek 110h igranja. A i kada dođe cheater, naš cijeli tim izađe i raspadne se igra :D
Eh loše, veoma veoma loše vidiš :). Ja isto imam oko 100h i igra je totalno dopi*dila, nagledao sam se cheatara više nego u iti jednoj drugoj igri, za one koje sam 100% siguran da su varali bilo ih je bar 30- 40-ak, a puno puno više koji su mi sumnjivi bili. A sada koliko sam ih propustio...
i da mw3 dlc izlazi 20.4 a ne početkom 5 mjeseca :D i ja sam si več naručio key tak da je to to ! :D
Eh loše, veoma veoma loše vidiš :). Ja isto imam oko 100h i igra je totalno dopi*dila, nagledao sam se cheatara više nego u iti jednoj drugoj igri, za one koje sam 100% siguran da su varali bilo ih je bar 30- 40-ak, a puno puno više koji su mi sumnjivi bili. A sada koliko sam ih propustio...
u cod2 ih je vise...
http://www.callofduty.com/contentcalendar - sljedeci mjesec 4 nove mape ^^ - znaci mozemo ocekivati najmanje 6 mapa u 2. DLC-u , koji izlazi za oko 2 mjeseca
Nove mape za ovaj mjesec:
http://www.callofduty.com/contentcalendar - sljedeci mjesec 4 nove mape ^^ - znaci mozemo ocekivati najmanje 6 mapa u 2. DLC-u , koji izlazi za oko 2 mjeseca
Nove mape za ovaj mjesec:
Cjenim tvoj trud, no zašto pišeš jer ionako smo većina PC gameri, nećemo se mi nagledat novih mapa još ohoho....
Kad će više doći taj DLC????
Cekaj malo nije ni prvi DLC doso jos ^^ - navodno se još radi na PC ELITE-u "navodno" !
Sigurno je!
Ako se sad vec kupi, moze se igrati na tim mapama ili treba cekati jos par dana da bude dostupno?
Ja ću rađe pričekati da CoD izbaci svoj PC DLC, pa ga kupit.
Cekaj malo nije ni prvi DLC doso jos ^^ - navodno se još radi na PC ELITE-u "navodno" !
rekli su mi na twitter da će uskoro bit u fazi testiranja
rekli su mi na twitter da će uskoro bit u fazi testiranja
Ma
je u fazi testiranja, već ohoho. Da im je stalo do nas, već bi ga napravili, mislim Nintendo Wii ima Elite, sramota. Black Ops 2 vjerovatno će doći na PC bez Elita. ( Nemojte me držat za riječ, ali tako sam pročitao na PC Gamer-u)
Sumnjam da je tak malo igrača na PC. 
45.000 igrača je peak (vrh) danas u MW3, a to je malo!
U početku je bilo i preko 90.000 igrača dnevno aktivno u MP.
Npr. MW2 MP je duplo igriviji od Black Opsa koja je faktički mrtva igra na PC-u.
*napisao sa steam statsa, pc verzije ofc.
Type 95 ili Scar-L?
Istina što je kolega rekao, mw3 na pc je 45k peak, dok na xboxu, kad se ulogiraš tijekom dana online je 200k igrača. Velika razlika, tj. ogromna.
ja sam si preko njih neki dan kupio 2 igre i taj collection 1 sam narucio...isti dan sam dobio 2 keya a sad ovaj key za mw3 cekam do 20.4
Igra tko preko TG-a sad kako Aiw ne frcera?