Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.344.367
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
ExStazy kaže...

Ajmo sad svi pljuvat po MW3. Neznam koji vam je k{#}. Svi sada očekuju PREviše od MW3 ali tek je izašao i nema šanse da bude bolji od CoD4. Po meni je CoD MW3 solidan. Grafika na mjestu, NIŠTA mi ne lagga (vama je možda veza slaba {#}), nema hackera, bez cfg je još bolje zato jer svi igraju na istoj razini::sve je u skillu!! Homefront NE možeš uspoređivat sa MW3. Homefront trza na poteze, sporo nevalja.... Isto tako NE možeš uspoređivat BO sa MW3. BO je prvi koji je uveo novi način igranja MP i na svakoj novoj verziji je to sve bolje i bolje. MW2 je bio bolji od MW3 ali valjda će doći neke nove mape, itd... Što se tiče samog MW3 MP: mape su otvorene, dobra camping mjesta ali sam za snipere, dobre male stvarčice poput Scramblera i nekih bomba. Više novih assualt strike pakovanja, više samih pušaka i njihovi nadogradnji...... Ja sam kupio MW3 i nije mi žao zato jer je ovaj jedan od boljih od vremena BO ( naravno 2 i 4 su epic). Tako da stvarno nevidim razloga zašto pljuvati po njemu. Ako ti se nesviđa NE KUPUJU i nemoj pljuvat po njemu a nemaš pojma o čemu pričaš!! Dalje više neću ništa reći. {#}

Vise gluposti na jednom mjestu odavno nisam procitao.

BE HAPPY xD : )
13 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...
ExStazy kaže...

Ajmo sad svi pljuvat po MW3. Neznam koji vam je k{#}. Svi sada očekuju PREviše od MW3 ali tek je izašao i nema šanse da bude bolji od CoD4. Po meni je CoD MW3 solidan. Grafika na mjestu, NIŠTA mi ne lagga (vama je možda veza slaba {#}), nema hackera, bez cfg je još bolje zato jer svi igraju na istoj razini::sve je u skillu!! Homefront NE možeš uspoređivat sa MW3. Homefront trza na poteze, sporo nevalja.... Isto tako NE možeš uspoređivat BO sa MW3. BO je prvi koji je uveo novi način igranja MP i na svakoj novoj verziji je to sve bolje i bolje. MW2 je bio bolji od MW3 ali valjda će doći neke nove mape, itd... Što se tiče samog MW3 MP: mape su otvorene, dobra camping mjesta ali sam za snipere, dobre male stvarčice poput Scramblera i nekih bomba. Više novih assualt strike pakovanja, više samih pušaka i njihovi nadogradnji...... Ja sam kupio MW3 i nije mi žao zato jer je ovaj jedan od boljih od vremena BO ( naravno 2 i 4 su epic). Tako da stvarno nevidim razloga zašto pljuvati po njemu. Ako ti se nesviđa NE KUPUJU i nemoj pljuvat po njemu a nemaš pojma o čemu pričaš!! Dalje više neću ništa reći. {#}

Vise gluposti na jednom mjestu odavno nisam procitao.

Nemoj onda čitat.

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
15 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Ništa ne lagga???

Nema hackera???

Mape su otvorene???

Na kakvim si ti drogama, daj reci i ja bi malo!

Da se razumimo i pored svega toga igram mw3, ali daleko od toga da je bez mana.

Good Artists Copy, Great Artists Steal.
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.2.2012 15:38 (EraserHead).
13 godina
neaktivan

Jesam li ja rekao da je bez mane?? Meni osobno ne lagga, ping na mjestu ništa ne trza, kao podmazano. Dosada što igram MP a to je prek 26h doma i još kod frenda sam imao negdje oko 50h igranja. JEDNOG hakera, JEDNOG. Bilo je nobova šta kampaju sa RPG ili sa akimbo puškama. Mape. Gdje god da krenem na otvoreno neko mo owna sa sniperom. Puno mjesta da se sakriješ, tj. da se ukampaš. Ali stvarno mape su veće s puno nekih zanimljivih prolaza. Ima par mapi koje su male kao Dome ili neke glupe mape kao Mission ali Hardhat, na njemu ownam. I inače malo uzimam ExStazy-a. {#}

13 godina
protjeran
ExStazy kaže...

kupio sam mw3 isto kao bo i mw2 i sve sta mogu rec da ti ili si predobar troller il se skini s tih droga...sve je u skillu i kad koristis cfg a to sto ti mislis da cfg pomaze u "ljepljenju" metaka nije moja krivica sta si ti glup

"BO je prvi koji je uveo novi način igranja MP" dobro o cem ti pricas kakav novi nacin igranja MP ozbiljno u pp mi posalji ime onog na cem si ti

ja nit ne spominjem ove glupe equipmente i perkove i ks jer to je nepotrebno ak znas igrat znat ces igrat i bez tih sranja(promod)

vecu hrpu govana nisam vidio na jednom mjestu vec dugo vremena

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
16 godina
neaktivan

Čovjek piše nebuloze, al' ima i u tome tračak istine.

To na stranu, mene više zanima kako osoba kojoj svako drugi post sadrži riječi tipa low, pro, skill, 1000 h i ostalo daje sebi za pravno nazvati nekoga glupanom.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen

Jesam li ja jedini ovdje kojemu je bitan samo SP?

SK crew
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Jesam li ja jedini ovdje kojemu je bitan samo SP?

Nisi {#}

14 godina
neaktivan

Zašto igra izgleda lošije od COD4 na "Extra" Postavkama sa svime uključenim i 2xAA?

Dobro, puno je bolje optimizirana od COD: BO, ali COD:BO je što se tiče grafike dva koplja bolji.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...

Zašto igra izgleda lošije od COD4 na "Extra" Postavkama sa svime uključenim i 2xAA?

Dobro, puno je bolje optimizirana od COD: BO, ali COD:BO je što se tiče grafike dva koplja bolji.

Stavi grafiku na "Native" pa će ti biti bolja.

BO po meni ima i bolji MP .... jedini dobar nastavak nakon COD 4:MW

Hasta La Victoria Siempre
14 godina
neaktivan

Igra je fakin MW2 C/P. No leži jedan problem, MW2 kada je izišao 2009.-te je bio zanimljiviji 10 puta od ovog sranja. I izgledao je isto grafički, ako ne čak i bolje. MW3 jedino što donosi je par novih oružja i dodataka.

Mape su loše! Labirinti, previše skučeno i premalo detalja! MW2 je imao vrhunske mape. Da ne govorim o COD4 i COD2.

Koliko se god žalili na BO, meni je BO u usporedbi s ovim vrhunska igra.

Manjak sadržaja, loše mape (loši dizajneri/ili tko već radi na izradi mapa - ideja defintiivno nema), loša grafika, i prosječna zabava na kraju. Ni blizu 60E kojih traži.

16 godina
Zato se i kupi ruski key za 16€ :)

Mape su fakat grozne.

Najbolje mape u CoDovima su mi : Toujane, Carentan, Backlot, Crash, District, Vacant, Highrise, Wasteland, Summit.
420chan.org // 7chan.org
15 godina
neaktivan

Ako se netko želi riješiti svoga steam acc s MW3 neka me kontaktira na pp [kupujem] - samo engleske verzije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 11:08 (Jughead).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni i dalje igra trza i freeza. Čim dobijem xbox, riješit ću se mw3 zauvijek.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pa Ruska ti je zapravo Engleska, ne moraš se kao sa BlOpsom hebavat nego ti je već na engleskom, samo u propertiesu namjestiš.
15 godina
8ax kaže...

Mape su fakat grozne.

Najbolje mape u CoDovima su mi : Toujane, Carentan, Backlot, Crash, District, Vacant, Highrise, Wasteland, Summit.

NUKETOWN!!!???

There is a troll in all of us!
15 godina
neaktivan

NUKETOWN!!!???

hehe na toj mapi sam ja natukao 6 prestiža!

Nuketown only server  ACC i Karnage server, dominacija.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2012 20:58 (Bernard Huky Hux).
17 godina
nul-3 kaže...
8ax kaže...

Mape su fakat grozne.

NUKETOWN!!!???

Nuketown + Combat T = ROFLOLMAO

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
nul-3 kaže...
8ax kaže...

Mape su fakat grozne.

NUKETOWN!!!???

+ Firing Range {#}

He who is brave is free.
17 godina
Jughead kaže...

Ako se netko želi riješiti svoga steam acc s MW3 neka me kontaktira na pp [kupujem] - samo engleske verzije.

Nemas razlike izmedu verzija. Jedina razlika je sto se box izdanje te verzije prodaje u izvornoj zemlji.

Kad aktiviras samo stavis engleski jezik u propertiesima....ali kako ti vec kupujes acc onda nemas frke jer steam ne bana nijednu verziju igre osim ako nije original.

U sosu si ako ti neko uvali ukradeni acc, a ako ti uvali rusku nemas beda..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

ljudi imam jedan problem...
Kupio sam orginal igru MW3 u njemačkoj i instalirao sam steam ubacio ključeve i igrao skoro 2 mjeseca
prošli tjedan sam rušio windowse i pokrenuo steam sa svojim korisničkim imenom i lozinkom kad ono nema uopče igre unutra
šta napravit.....
kako opet doči do igre..... Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prestige shop? Kako dobiti te Tokene? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

sa da opet dam 40€

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

hmmmm.... možda da udjes u prestige{#}

15 godina
Bera kaže...
ExStazy kaže...

Previše je 80 levela po meni :D dok dojdem do 80tog levela /legalno/ nemam volje više unlockat sve iz početka. Trenutno sam 80 level (prvi prestige) i ne planiram dalje, sad kad sam tik do golda na acr-u :D pogoldao sam p90 i ump45

14 godina
neaktivan

Mislim d se puno brže stiže do prestige-a na MW3 nego na MW2 ili BO ...

Sa svakim prestige-om dobija se token, što level up čini dosta lakšim.

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nul-3 kaže...
Bera kaže...
ExStazy kaže...

Previše je 80 levela po meni :D dok dojdem do 80tog levela /legalno/ nemam volje više unlockat sve iz početka. Trenutno sam 80 level (prvi prestige) i ne planiram dalje, sad kad sam tik do golda na acr-u :D pogoldao sam p90 i ump45

MA nedem dalje :D

13 godina
protjeran
nul-3 kaže...
Bera kaže...
ExStazy kaže...

cu@dedicated ranked servers sa killom od milijun xp??

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
17 godina

Započeja sam sa igranjem ove igre, za divno čudo ne trza mi uopće na 1900*1080, max detalji, AA je isključen....zadovoljan sam viđenim {#}

15 godina
neaktivan

Jedva čekam zaigrat ovu igru! Ali jedna stvar me zanima (sorry na offtopicu): zašto je do 9. mjeseca 2011. većina igara imala prosječno 6-7 GB, a onda naglo 13-15 GB?

Npr. prošli NFS Hot Pursuit 7 GB, a NFS The Run 14 GB.

COD MW3 je isto skočio sa prošlih 10 GB na 14 GB.

A prethodno dvostruko povećanje u GB se isto dogodilo naglo: recimo, PES 2008 cca. 4 GB -- PES 2010 cca. 7 GB

Dobro, ovo sve što sam gore naveo dogodilo se u razmaku od godinu-dvije. Al' svejedno je naglo (tj. dvostruko je povećanje, nije išlo postupno).

Ali, evo, npr. zadnja igra koju sam igrao, a da nije imala više od 7 GB, bila je DiRT3. Odmah iza toga prešlo se na igre sa otprilike 13-15GB (NFS The Run, L.A. Noire, COD MW3, Battlefield 3, Batman Arkham City,...).

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.2.2012 11:40 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice