Ajmo sad svi pljuvat po MW3. Neznam koji vam je k. Svi sada očekuju PREviše od MW3 ali tek je izašao i nema šanse da bude bolji od CoD4. Po meni je CoD MW3 solidan. Grafika na mjestu, NIŠTA mi ne lagga (vama je možda veza slaba
), nema hackera, bez cfg je još bolje zato jer svi igraju na istoj razini::sve je u skillu!! Homefront NE možeš uspoređivat sa MW3. Homefront trza na poteze, sporo nevalja.... Isto tako NE možeš uspoređivat BO sa MW3. BO je prvi koji je uveo novi način igranja MP i na svakoj novoj verziji je to sve bolje i bolje. MW2 je bio bolji od MW3 ali valjda će doći neke nove mape, itd... Što se tiče samog MW3 MP: mape su otvorene, dobra camping mjesta ali sam za snipere, dobre male stvarčice poput Scramblera i nekih bomba. Više novih assualt strike pakovanja, više samih pušaka i njihovi nadogradnji...... Ja sam kupio MW3 i nije mi žao zato jer je ovaj jedan od boljih od vremena BO ( naravno 2 i 4 su epic). Tako da stvarno nevidim razloga zašto pljuvati po njemu. Ako ti se nesviđa NE KUPUJU i nemoj pljuvat po njemu a nemaš pojma o čemu pričaš!! Dalje više neću ništa reći.
Vise gluposti na jednom mjestu odavno nisam procitao.