Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.343.442
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan

Može meni NETKo odgovoriti?

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3

pa promjeni postavke UAC-a , smanji na najmanje pa onda probaj ... 

stisneš windows gumb i u search upišeš UAC ak neznaš pronac :/

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 20:30 (Bubabug).
14 godina
neaktivan

sad sam updejtovo graficku i sve je ok

a sad sam instalirao altermw3 

i pokrenem multyplayer i kad treba da udje pokaze mi sliku mw3 i samo se ugasi igra 

molim vas pomozite

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Covjek mora biti lud da odradi sve prestigeove onako "legalno". Radi prestige tokena i nekog eblema se ne isplati iznova 20x sakupljati weapone. Na stranu to sto se oruzja mogu otkljucati tokenima. Ja sam odradio 2 prestigea svojim "trudom" i dalje ne mislim. 

17 godina
anabolicaa kaže...

Covjek mora biti lud da odradi sve prestigeove onako "legalno". Radi prestige tokena i nekog eblema se ne isplati iznova 20x sakupljati weapone. Na stranu to sto se oruzja mogu otkljucati tokenima. Ja sam odradio 2 prestigea svojim "trudom" i dalje ne mislim. 

Pa ja planiram - samo lagano, nema žurbe, evo me na 3ćem i mislim negdje iznad 50og lvl, nisam prošla 2dana palio xbox pa nezz {#}

He who is brave is free.
14 godina
neaktivan

Ma dosadit ce ti kad tad, vidjeces..

15 godina
Mitch kaže...
Do 20-og.

Vidio sam nekog hakera.

Ima ti znacku od prestige 10 i gore X.

To je 20-i prestige.

@Robert Bowling twitter

Added 400 new ranks of 5 new prestige levels in Modern Warfare 3 on PC in latest patch. Expect the same on consoles soon for everyone!                                                                           1 

BE HAPPY xD : )
17 godina
anabolicaa kaže...

Ma dosadit ce ti kad tad, vidjeces..

Pa ne sumnjam al nije mi cilj prestigeat se što više. Igram možda sat-dva dnevno kad ulovim vremena (nekad i manje jer nikad poslije gyma ili bilo kakvog treninga jer jednostavno nemrem pogoditi k**ca i samo se naživciram). Lagano igram, uživam malo po malo pa dokle dođem {#}

He who is brave is free.
13 godina

Ma stvarno su velikodušni, dodali 10 prestiga. Čudi me što neće i to naplatiti -_-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ovaj novi update je totalno sranje. Killovi se totalno slabije lijepe i u globalu mecevi su vise laggy, wtf {#}

Da ne pricam kako su ACR i G36C totalno nerfani..

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 1:10 (anabolicaa).
13 godina
anabolicaa kaže...

Ovaj novi update je totalno sranje. Killovi se totalno slabije lijepe i u globalu mecevi su vise laggy, wtf {#}

Da ne pricam kako su ACR i G36C totalno nerfani..

Postoji li igdje popis što su sve promijenili sa patchem, što su nefali a što buffali? Veći problem u igri je onaj čudni lagg i akimbo oružja (fmg, skorpion, g18 etc.) koja daju previše slobode njubarama. A i onaj c4 koji dobiješ na "death strike" ima domet kao i sačmarica Striker, totalno debilno.

14 godina
neaktivan

Spomenuto je par oruzja tipa akimbo i shotgunsi, za ostalo ne znam.. Primjeti se u igri dosta, igrao sam bas dugo sa G36C i znam koliko je otprilike potrebno za kill, sada je to udvostruceno skoro. Znam pola sarzera ispucati dok nekog ne ubijem, a da ne pricam o tome kako se metak slabije lijepi :S

13 godina

Jeli išta buffano? ikoje assault ili submachine oružje?

btw. Jeli se uopće preko Steama isplati reportati čitere, pošto bi mi kada bi se susreli sa njim nas 4-5  bi ga reportalo. A izgleda da baš i ne funkconira, viđam ovdje više varalica nego u bilo kojem drugom CoD-u -_-

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znam stvarno, s tim ne igram. Uglavnom, ako ovaj lagg ne isprave i ne uspostave malo odnose medju klasama prodacu account definitivno. Svakako nabavljam BF3 za koji dan tako da cu imati sta igrati..

14 godina
neaktivan

pomoc

uslo mi u cod8 mp

pise reading HDD i izbaci me error

pomoccc

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Može mi neko dati link za alteriwnet MW3 otkuda da skinem? u PM. Hvala

Budala kaže da je BF3 bolji od MW3 ali gamer ZNA da je MW3 bolji od BF3 :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 11:36 (ExStazy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
simo97 kaže...

pomoc

uslo mi u cod8 mp

pise reading HDD i izbaci me error

pomoccc

Pirat ili org?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Nemam riječi -.- ova igra je u banani.

Toliko je na PC-u nepopularna ma..... pogledajte bf3 temu pa opet ovu temu i šta primjećujete!?

Ugl. vratio sma e na prazan BO jer je double xp weekend!

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | BFBC2: Berologic
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bernard Huky Hux kaže...

Toliko je na PC-u nepopularna ma..... pogledajte bf3 temu pa opet ovu temu i šta primjećujete!?

Primjećujem da su jednako popularne jer nitko nema highend mašinu za BF3.

16 godina
Mitch kaže...

Primjećujem da su jednako popularne jer nitko nema highend mašinu za BF3.

Pričaš gluposti...uopče netreba high end mašina za bf3. Evo pogledaj moj PC, s njim igram BF na rezoluciji 1920x1080 na avg. 30-35 fps-a, što je sasvim dovoljno za takav tip igre. Istina zna fps ponekad pasti i ispod toga ali to je rijetkost, ali zna i porasti čak do 50. {#}

Tako da ti ova tvoja teorija pada u vodu.

BF je na bugu nešto popularniji nego MW3, ali zato je širom svijeta obrnuta jer na bugu ima dosta starije ekipe kojima je to recikliranje igre već doqurčilo.

btw...na battlogu su dva platoona puna do kraja i još nešto malo trećeg, a 100 ljudi je maksimum po platoonu. Tako da ispada da oko 200 i nešto sitno ljudi s buga igra battlefield

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 12:39 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan

Ja sam sumnjao u svaki nastavak poslije Call of Duty 4 iako ga ja licno nisam igrao, Call of Duty 2 je po meni neprevazidjen. I ispostavilo se da su sumnje bile na mjestu, bilo mi je zanimljivo prvih par dana ali sad sve vise i vise uvidjam kako Modern Warfare 3 ne vrijedi ulozenog novca iako sam kupio jeftiniji RU key. Tako da za koji dan prelazim na BF3. Za BF3 nije uopste potrebna neka high end masina za ugodno igranje. Igra sasvim ok izgleda na low i igriva je i s dualcima + nekom ok grafickom. Ja sam SP cak zavrsio na modificiranim high postavkama sa nekih 30-40 fpsa. Kako god, tu su uvijek performance tweaking guideovi. Tako da sa vjerujem da cu moci sa ovom 4 godine starom masinom vrtiti na mid detaljima. Da sam bio pametniji odmah bi uzeo BF3. 

15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

COD nikad neće vratit staru slavu na PC. Jednostavno je, više ga ljudi igra na konzolama i to je to. Nemare uopće za pc.....Čak  je i Wii verzija MW3 ispred PC. Da ih je briga za nas, već bi ukinuli AIW3.....

Zato ja nabaljvam uskoro konzolu jer mi je dojadilo kad kupim proizvod nemogu jednako uživat kao i osobe koje kupe proizvod za konzole.

@anaboolica. Jesi siguran da ces moc pokrenut BF3? Jel  bi mogao ja?

SPECS : 2,8 gb Dual

2 gb RAM

NVidia Geforce 9500 gt.

Ak nebudem onda cu uzet za xbox.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 12:41 (Bera).
16 godina

Definitivno buš mogao igrati BF3 na low-med s ugodnim fpsom.

Isto tako je meni bilo i sa Black opsom. Igrao sam BC2 jako dugo i onda sam vidio da dolazi black ops, kad sam vidio što sve sadrži rekao moram ga kupiti. Naravno kupio sam ga, odigrao nekih 80 sati i zasitio se ga totalno i nakraju žalio novac koji sam dao za njega te prešao nazad na BC2 u kojem sam nakraju natukao oko 800sati i još mi nije dosadio.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Definitivno buš mogao igrati BF3 na low-med s ugodnim fpsom.

Isto tako je meni bilo i sa Black opsom. Igrao sam BC2 jako dugo i onda sam vidio da dolazi black ops, kad sam vidio što sve sadrži rekao moram ga kupiti. Naravno kupio sam ga, odigrao nekih 80 sati i zasitio se ga totalno i nakraju žalio novac koji sam dao za njega te prešao nazad na BC2 u kojem sam nakraju natukao oko 800sati i još mi nije dosadio.{#}

Jesi siguran??? Jer igrao sam pirat, al nes je zvuk blokao valjdaa jer nije updejtano i sl.

Jel postoje neakvi tweakovi da si smanjim itd....

14 godina
neaktivan

@Bera

Ja sam vec igrao BF3 SP na high postavkama. 1280 x 1024, 30-40 fpsa ovisno o mapi i situaciji. Mid se vrtio na 50-60, tako da vjerujem da cu moci na mid igrati MP na nekih lockanih 40 fpsa.

16 godina

Da nisam siguran i da ga ne igram svaki dan nebi napisao. Meni je isto dosta štekalo imao sam svega 20 fpsa na početku kad je igra izašla, ali kad su došli novi nvidia driveri dobio sam skok od 10-12 fpsa.

Neznam sad za ati kartice, ali kolega ima dual core, 4850 i kaže da mu igra ide sasvim ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
anabolicaa kaže...

@Bera

Ja sam vec igrao BF3 SP na high postavkama. 1280 x 1024, 30-40 fpsa ovisno o mapi i situaciji. Mid se vrtio na 50-60, tako da vjerujem da cu moci na mid igrati MP na nekih lockanih 40 fpsa.

Jel cu ja moc igrat mp na low postavkama.?

Specs: DUal Core 2,8 ghz

2gb ram

Nvidia Geforce 9500 gt

14 godina
neaktivan

RAM i grafika su ti usko grlo. Ne bi rekao.. Zbog graficke. 

Inace mene grafika vadi, 6850 je mnogo mnogo jaca od 4850.

Uostaom uvijek imas www.canurunit.com

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 13:01 (anabolicaa).
17 godina
Bera kaže...
anabolicaa kaže...

@Bera

Jel cu ja moc igrat mp na low postavkama.?

Specs: DUal Core 2,8 ghz

2gb ram

Nvidia Geforce 9500 gt

na 1024x768 mozda

16 godina

A i rama je dosta malo....uglavnom ako ti je dobro radio bc2 radit će ti i ovo

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.2.2012 13:14 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice