Call of Duty Modern Warfare 3

poruka: 4.367
|
čitano: 1.346.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: Call of Duty Modern Warfare 3
Bubabug kaže...

DLC

OMG samo dvije mape + neki dodatni sadržaji  i opet sve dolazi najmanje mjesec dana ranije na xbox live pa tek onda na PC

Navodno ce bit neke novosti za survival , dodaci singleplayeru , al nisu spominjali nova oružja i stvari koje zanimaju vecinu ljudi tako da sam strašno razočaran sad

Opet mi je drago što se igram na X360 {#}

He who is brave is free.
17 godina
Uletim danas na hakani lobby i levelupam dva prestigea -.-

sad sam 71 lvl, 9. prestige.

nadam se da ću do 22h preć na 10th.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Mitch kaže...

Vi s tim hackovima na PCu... Igram od 30.11 i tek sam danas na 2prestigeu {#}

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 21:28 (Dwyane Wade).
17 godina
Dwyane Wade kaže...
Mitch kaže...

Vi s tim hackovima na PCu... Igram od 30.11 i tek sam danas na 2prestigeu {#}

Ja igram od 8.11.

Uletio sam na hakani lobby i dobio 2 prestigea gore.

Bio sam na 7.-om

15 godina

A ja tek 1 dan napunio u igri :D 24h played :D

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma ja sam riješio sve prestigeve i opet sam išao na prvi i sad mi se više neda otvorit igru.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad igram campain i kod prve mape mi treba da snjimi i kaze mi 

savetempt device can not open your save folder

kakoooo to da popravimmmm

plssssss pomoccc

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ulazenjem u  prestige mode gubim sva otkljucana oruzja i camoe i sve za njih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Skela96 kaže...

Dap.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
17 godina
Skela96 kaže...

Mozes si samo jedno oruzje sacuvat na unlock gear za jedan token, ali challenge, profficence, attachmente i camoe gubis.

14 godina
neaktivan

Svi su prije izlaska MW3 ispitivali Activision jel Ghost prezivio.

Koliko se sjecam videa,neki urednik Activisiona je rekao da teoretski nije umro,nego cemo to vidjet u MW3.

Nigdje nema nista. Zna neko nesto o tome? Bas me zanima {#}

Ko pita ne skita

0 0 hvala 0
17 godina
Cirko33 kaže...

Svi su prije izlaska MW3 ispitivali Activision jel Ghost prezivio.

Koliko se sjecam videa,neki urednik Activisiona je rekao da teoretski nije umro,nego cemo to vidjet u MW3.

Nigdje nema nista. Zna neko nesto o tome? Bas me zanima {#}

Polako a MW4?? Pa moraju opet nekog oživiti - u MW2 je to bio Price, u MW3 Soap, a u MW4 Ghost {#}

He who is brave is free.
15 godina
neaktivan

hehe izgleda da ćemo ove godine zaigrati black ops 2!?

ništa neočekivano!

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | BFBC2: Berologic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Koliko sam ja skonto da je ovo kraj triologije...al ništa se nezna....i da, BO2 bi meni bio super....ali bi si pokidali tržište i sve unakazili....nemaju inovacija =/

Kopiraj link i zasnaj dosta F2P igara: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/koji-f2p-fpstps-zaigrati/131423.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Koliko sam ja skonto da je ovo kraj triologije...al ništa se nezna....i da, BO2 bi meni bio super....ali bi si pokidali tržište i sve unakazili....nemaju inovacija =/

Nema kraja dok god franšiza donosi pare... BO2 bi fkt bio super samo nezz šta tu imaju proširiti kolko se sjećam Mason je naravno spasio Ameriku i to je to - kraj priče, meni je BO bio bolji od MW3 i naravno u DLCu mapa Firing Range {#}

He who is brave is free.
16 godina
neaktivan

Call of Duty 9 : Iron Wolf

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
nul-3 kaže...

Nema kraja dok god franšiza donosi pare... BO2 bi fkt bio super samo nezz šta tu imaju proširiti kolko se sjećam Mason je naravno spasio Ameriku i to je to - kraj priče, meni je BO bio bolji od MW3 i naravno u DLCu mapa Firing Range {#}

Slažem se ... i meni je BO bolji od MW3. Black Ops 2 bi bio dobar ali jedino sa novim engine-om. Možda da Manson vodi kamp za obuku :) ... možda neke borbe u Afganistanu krajem '70-ih :p

Hasta La Victoria Siempre
15 godina
neaktivan
Ne, Black Ops 2.
17 godina
iggy81f kaže...
Dwyane Wade kaže...
nul-3 kaže...

Slažem se ... i meni je BO bolji od MW3. Black Ops 2 bi bio dobar ali jedino sa novim engine-om. Možda da Manson vodi kamp za obuku :) ... možda neke borbe u Afganistanu krajem '70-ih :p

Dojadile su mi igre iz druge polovice 20.-og stoljeca.

Najbolje neka buducnost.

Nesto izmedu Homefronta i Crysisa.

npr. Homefront je milijun puta bolji od MW3. Samo šta nema ekipe na serverima. HF je komb. BFBC2 i MW2. Idealna igra.

Sad samo fale vozila i veća funkcionalnost i upravljivost sa objektima. Engine meni ne smeta. Nove teksture jedino.

15 godina

Po meni je Homefront dobra igra, ali ako ljudi mw3 smatraju poluproizvodom....šta kažu na HF?

Po meni je Homefront ne optimiziran i shit...al igra je imala potencijala...priča je ludilo, imali su podloge...al nisu ju iskoristili.

BO je bio vrhunski naslov po meni, proveo sam dosta sati za njim....još nitko nije napravio igru na tom području....al BO2? Nema tu života, nisu si ostavili prostora za daljnji tijek igre. Jedino da počmu filozofirati, da smijeste ghosta u BO kao 15-o godišnjeg diječaka :D

Al ne, neka se sele u budučnost, u svemir npr.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dwyane Wade kaže...
nul-3 kaže...

Nema kraja dok god franšiza donosi pare... BO2 bi fkt bio super samo nezz šta tu imaju proširiti kolko se sjećam Mason je naravno spasio Ameriku i to je to - kraj priče, meni je BO bio bolji od MW3 i naravno u DLCu mapa Firing Range{#}

Kaj ni to mapa iz normalne igre? Jer sam ju ja igro a nisam kupio ni jedan DLC

15 godina
neaktivan

Bljuje mi se{#}. Što je slijedeće, Modern space warfare{#}, COD play4free........Vjerovatno je mw3 prvi i zadnji COD kojeg sam kupio.

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
Bera kaže...

Bljuje mi se{#}. Što je slijedeće, Modern space warfare{#}, COD play4free........Vjerovatno je mw3 prvi i zadnji COD kojeg sam kupio.

Još nismo ni vidli šta namjeravaju izbacit ti već pljuješ i govoriš da nećeš kpit. Stvarno sramotno.

17 godina
nul-3 kaže...

Po meni je Homefront dobra igra, ali ako ljudi mw3 smatraju poluproizvodom....šta kažu na HF?

Po meni je Homefront ne optimiziran i shit...al igra je imala potencijala...priča je ludilo, imali su podloge...al nisu ju iskoristili.

BO je bio vrhunski naslov po meni, proveo sam dosta sati za njim....još nitko nije napravio igru na tom području....al BO2? Nema tu života, nisu si ostavili prostora za daljnji tijek igre. Jedino da počmu filozofirati, da smijeste ghosta u BO kao 15-o godišnjeg diječaka :D

točno.

da je bar HF radio neki drugi studio

15 godina
Mitch kaže...
nul-3 kaže...

točno.

da je bar HF radio neki drugi studio

MEGAHIT BI BIO :D

Po meni, infinity ward je Bog prema treyarchu.

Ali nisu ni ovi za baciti....imaju ideja :D

17 godina
Meni je bolji Treyarch.
Daju više truda oko igre i najbolje je što slušaju kod sitnica korisnike.
Osim kod engine-a :S
15 godina
Mitch kaže...
Meni je bolji Treyarch.

Očito ih ne plate dovoljno :D

17 godina
nul-3 kaže...
Mitch kaže...
Meni je bolji Treyarch.

Očito ih ne plate dovoljno :D

Ili ne traže dovoljno.

IW ih izmuze i pokupi još pola zarade.

Treyarch se namirio sa prodajom BO-a :D

13 godina
protjeran
Bera kaže...

kupio sam cod4, mw2, bo, mw3 i jedino sta mogu pozalit je to sto sam uzimo box izdanja xDD a i za bo mogu pozalit jer se nisam stigo izigrat od svih obaveza u zivotu a i u cod4 jer sam cod4 malo ozbiljnije shvatio :PP

play4free kolko se sjecam je battlefield ideja a kad ocito pljujes po codu mogu pretpostavit da si mrtvi fanboy...

space warfare sumnjam da ce radit jer postoji i vise nego dovoljno pucacina u buducnosti...a i oni idu samo na zaradu pa ce vjerojatno ic na nesto sto je provjereno i da donosi zaradu 

When I get sad, I stop being sad, and be AWESOME instead. True story.
15 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
Bera kaže...

kupio sam cod4, mw2, bo, mw3 i jedino sta mogu pozalit je to sto sam uzimo box izdanja xDD a i za bo mogu pozalit jer se nisam stigo izigrat od svih obaveza u zivotu a i u cod4 jer sam cod4 malo ozbiljnije shvatio :PP

play4free kolko se sjecam je battlefield ideja a kad ocito pljujes po codu mogu pretpostavit da si mrtvi fanboy...

space warfare sumnjam da ce radit jer postoji i vise nego dovoljno pucacina u buducnosti...a i oni idu samo na zaradu pa ce vjerojatno ic na nesto sto je provjereno i da donosi zaradu 

1. Nisam ja tebi nikakav mrtvi fanboy,  imam gotovo sve oriđi COD-ove.. i tak se razgovaraj doma s onima koji su te tako i odgojili.

2. To sam komentirao postove domišjatih kolega koji se nadaju da ce slijedeci COD biti neakav space warfare ili neznam kakvo svemirsko sranj*{#}, a ovo u vezi play4free očito nisi shvatio i vidi se da nisi previse informiran. Kruži net-om priča koju odobrava gejmerska publika ( čitaj american faggots) da uvedu COD pointse u sve slijedeće COD-ove i neakve fanci-šmensi dodatke za izgled tipa kacige,itd........ koji će se naravno plaćat

EDIT- ovo što je nul3 rekao da je sramota. Sramota je to što koriste isti usran* engine u svim igrama. Sramota je to što se razvojni tim igre stalno klanja jednoj određenoj platformi (xbox) umjesto da bude ravnopravam prema svim platformama. Sramota je to što nismo dobili normalne dedicated servere, nego su i to usral* i stavili da nisu ranked tako da ih velika većina izbjegava. Sramota je to što će ovaj novi DLC koji će biti tako bogat sadržajom  naplatit 10-14 eura, 2 mape i dodatni sadržaji{#}. Trebat ću platit 10-14 eura za 2 mape i neakve bezvezne soundtracke i video kako su radili te mape. Uostalom da ne dužim, COD je prepun sramota. Jedini dobar COD bio je COD4( ne uzimam u obzir stare COD-ove).

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 16:47 (Bera).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: MW3 Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice