Imam pitanje. JEl sam to samo ja ili na dedi server listi ima sam 4 aktivna servera a ostali su skroz prazni?
Provjeri "filtere"..
Imam pitanje. JEl sam to samo ja ili na dedi server listi ima sam 4 aktivna servera a ostali su skroz prazni?
Provjeri "filtere"..
Provjeri "filtere"..
Jesam, stavio sam ono: not full, not empty, a sve ostalo ALL, ALL,ALL i izbaci mi 4-5 servera sa 70 ljudi...
El još nekom ošao ruski key....ja sam stavio da sam rus na steamu.
Ali sada pravim novi, jer sam jučer dogovorio ruski key, i sutra šaljem pare....pa da nebi bilo nesto drugim igrama
El još nekom ošao ruski key....ja sam stavio da sam rus na steamu.
Ali sada pravim novi, jer sam jučer dogovorio ruski key, i sutra šaljem pare....pa da nebi bilo nesto drugim igrama
Jednog su banali, tam se žalio, neznam, pomalo se bojim za igru, smrdi mi tu neš....... Neki kažu da nema bana, dok drugi tvrde da banaju
EDIT-Nema veze kad si stavio da si Rus, mos bit Kinez ili Nigerijac, onak gledaju IP adresu.
Kažem da sam laptop poneo na zimovanje u hrvatsku :D
Kažem da sam laptop poneo na zimovanje u hrvatsku :D
Whatever........ kad te budu pitali za račun ili dokaz kupnje kod ovlaštenog prodavača sve priče ti padaju u vodu...
Ja kažem da sam dobio kao gift code :D
Ja kažem da sam dobio kao gift code :D
A kad vide da taj kod nije kupljen na steam-u :D ?
Hebo ti to, ja sam nabavio cod.....stavi VPN i drzim se podalje svega, samo igram...nikake grupe, nista :D
Kupite za 20 funta boxed edition sa game co uk i mirna bosna :D
Hebo ti to, ja sam nabavio cod.....stavi VPN i drzim se podalje svega, samo igram...nikake grupe, nista :D
cek igras sa VPN-pm?
EDIT-jer vama(s ruskim keyom) ono kad se prikažu igre pod my games ili kak vec, jel vam prikaze Call of Duty: Modern warrfare 3(RU) ??
Nemam ja igru jos. Ja sam ju sinoc osiguro, sada sutra saljem pare i originalEXE mi to snima sve.
Nemam ja igru jos. Ja sam ju sinoc osiguro, sada sutra saljem pare i originalEXE mi to snima sve.
Jucer sam njuskao na steam-u i neznam gdje sam otišao ali pokazao mi je ovak " Modern warfare 3(RU)". Sad tražim pod my games list, itd.... al nemrem nac nis..... Moze mi netko molim vas pomoc????
Jucer sam njuskao na steam-u i neznam gdje sam otišao ali pokazao mi je ovak " Modern warfare 3(RU)". Sad tražim pod my games list, itd.... al nemrem nac nis..... Moze mi netko molim vas pomoc????
steam - > settings -> account history
kak restartat statse na mw3(nemam 10th prestige)ima koji drugaciji nacin?
kak restartat statse na mw3(nemam 10th prestige)ima koji drugaciji nacin?
Koliko ja znam ne.
igraj s onim sto ti pase.
meni je Acr bolji osobno, ti uzmi što ti bolje paše kao što je rečeno već :)
DAMN, NAT mi je odjenom strict(a i dalje mogu igrat bez lagga), a cijeli dan bio moderate. Valjda zbog večernje gužve
.
EDIT- Jel se vama dešava onaj problem prilikom ulaska u mw3 kad steam nes traži izmjenit, stalno sam klikao na X, tak da zatvorim prozor, no dns mi otišli živci i kliknuo YES, ness mi instalirao DirectX iako ga imam( wierd??). Čitao sam po steam forumima, kažu da je neki bug u skripti..
Kada instaliram igru, dali je potrebno šta namještati...ili odma mogu igrati...vidim da su nekoga patili i portovi i slično.
AR = acr 6.8 + silencer = nema bolje
SMG = mp7 i rapid fire za preciznost, kao i ump45
LMG = MG36 ili m60e4
sniperi = l118a
ljudi iam mw2 i sve je do sad radilo normalno i onda dns upalim igru i nemam onu minimapu ... tj iam ju al je prozirna al ništa ne pokazuje ima samo svoj okvir
pomoć
ljudi iam mw2 i sve je do sad radilo normalno i onda dns upalim igru i nemam onu minimapu ... tj iam ju al je prozirna al ništa ne pokazuje ima samo svoj okvir
pomoć
ovo je mw3 tema i ti dodes pitat za mw2?
Je li neko pokusao povezati direktno 2 WIN7 kompa, mozda pomocu Tunnglea ili neceg slicnog, moze li se to kako odraditi? Hvala
Sta je pro mod? :D I to ce se morati dodatno kupiti,ili ce se ugraditi u igru kroz patch?
Sta je pro mod? :D I to ce se morati dodatno kupiti,ili ce se ugraditi u igru kroz patch?
Mod napravljen posebno za klanske matcheve.
naci to je mod koji iskljucuje dosta stvari...mice perkove killstreakove i sve attachmente osim silencera, scope je cijelo vrijeme miran i jos preinaka i mislim da bi bilo odlicno da neki cod poslje cod4 postane competitive
jedino bi bilo jos ljepse da ima i aku u mp :)
vecinom se koristi za matcheve izmedju klanova i to search and destroy
ee da i buduci da je za timove limitiraju se oruzja na 1 scope 2 smg 1 demolition i kolko god assaulta po timu