- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OK, to je BUG-ov server ili neki naš drugi?
I svaki server koji se kod njih unajmi ima diabolic u imenu....
a oni su najčešći hosting u nas..
Zar oni imaju MW3 servere?
isto tako me zivcira kod bf ono kao da si izaso iz dijela mape gdje se sad boris...ak naprave vec tolke mape zas ih onda skracuju ovisno o modovima nema mi smisla to uopce...
A šta bi ti igrao Team Deathmatch na mapi kilometar sa kilometar?
kada hocu pokrenuti mw3 pojavi mi se ona slika vojnika i pojavi se error couldn't load image xp....zna li netko kako to rjesiti?
kad igram igru (campain) mene izbaci iz igre kad prvi put treba da snjimi
kaze nesto save tempt not find ali ja ga nadjem
plsssss pomoc
isto tako me zivcira kod bf ono kao da si izaso iz dijela mape gdje se sad boris...ak naprave vec tolke mape zas ih onda skracuju ovisno o modovima nema mi smisla to uopce...
A šta bi ti igrao Team Deathmatch na mapi kilometar sa kilometar?
Ako ima 64 igrača, onda da :D
idem uci u mp i izbaci mi could not load image statmon
igra je org ofc
sry za double post ali cijelo vrijeme imam dx error nmg odigrat ni 2 runde u komadu,pa moram rusiti igru pa opet ulazit i tako u beskonacni krug,jel netko to vec rjesio?
sry za double post ali cijelo vrijeme imam dx error nmg odigrat ni 2 runde u komadu,pa moram rusiti igru pa opet ulazit i tako u beskonacni krug,jel netko to vec rjesio?
smanji si texture quality na high pa onda probaj (meni pomoglo u mw2)
Jel moguce traziti servere po imenu(mislim na dedicatede)?
smanji si texture quality na high pa onda probaj (meni pomoglo u mw2)
na automatic je,aj probam pa javim
I svaki server koji se kod njih unajmi ima diabolic u imenu....
a oni su najčešći hosting u nas..
Ušao sam u MW3, odigrao par partija i izgleda odlično, no kako da tražim servere po imenu? I kako dodati neki u favorite?
Trebao bi mi do sutra stici key, budu li prazni dedicated serveri, na*ebali ste !
Steam ne bana ruske keyeve to je izmišljotina od ljudi tipa @Sinatra.
kupi preko eplati.com, oni ti odmah i aktiviraju igru u steamu, samo iskljucis guard...tako sam ja
evo radi smanjenje textura na high ako imate dx error
evo radi smanjenje textura na high ako imate dx error
imao sam problem sa mw2 u jednoj misiji je samo bacao taj dx error pa sam poslje stavio na extra.... a sa mw3 nemam problema dok je moj frend isto imao taj problem na mw3 (ima jaci pc od mene) i rjesio sa smanjenjem textura....
Upravo dobio mw3. Sad vidim da pise "2 items downloading", mogu li ja sam skinut mw3 mp igrat jer sam vec sp igrao....
ja kad sam skidao odabro sam MP al on mi je skinuo 14 gb
bas gledam onaj dijagram i najaktivniji igraci su po noci.
zar je toliki gust igrat po noci?
Pozdrav, zanima me dali se isplati uzet MW3 key, dali ima neke velike razlike naspram black opsa(njega sam igro prije) i dali je zabavan, što je najvažnije:))
Pozdrav, zanima me dali se isplati uzet MW3 key, dali ima neke velike razlike naspram black opsa(njega sam igro prije) i dali je zabavan, što je najvažnije:))
Nema pretjerane razlike u gameplayu, ali su bitna razlika dedicated serveri.. Radi se na pro modu, ako dodje do toga sigurno ce doci i do prelaska velikog broja igraca sa cod4 na mw3 :)
Nema pretjerane razlike u gameplayu, ali su bitna razlika dedicated serveri.. Radi se na pro modu, ako dodje do toga sigurno ce doci i do prelaska velikog broja igraca sa cod4 na mw3 :)
volio bi da naprave promod i da napokon bude nesto od coda novijeg od cod4 iako mi se ne svidjaju neke mape na mw3 i to sto u mp nema ak74u
volio bi da naprave promod i da napokon bude nesto od coda novijeg od cod4 iako mi se ne svidjaju neke mape na mw3 i to sto u mp nema ak74u
Polako, radi se pro mode vjeruj..
Ima razlike ... ali samo na gore ...
Moj savjet ti ja da te novce što planiraš dat za igru popiješ :)
Ima razlike ... ali samo na gore ...
Moj savjet ti ja da te novce što planiraš dat za igru popiješ :)
ali ako se radi na promodu, to onda neće bit loše.
I oni special ops, ja i frend smo mislili kupit, pa ono možemo u dvoje igrat, to mi je predobro, najvjerojatnije kupujem.
zivciraju me oni likovi s akimbom...u vecini slucajeva ih ja ubijem(cod4 skill) ali jednostavno je njihova vatrena moc prevelika.
Imam pitanje. JEl sam to samo ja ili na dedi server listi ima sam 4 aktivna servera a ostali su skroz prazni?