Ne zelim biti sarkastican, ali ova "nova oruzja" su velikom vecinom iz mw 1 i 2.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gdje su nova oružja ?
Tommy , o kakvoj grafici ti to pričaš čovječe , pa grafika je skoro ista od cod-a 4 , samo se optimizira i nadograđuje .
I baš suprotno od tvojeg mišljenja u MW serijalu se pokušava,(POKUŠAVA!) iz nastavka u nastavak poboljšati gameplay ,a ne grafika hebote , a ti si tu ocito samo da pljuješ po cod-u.
Ljudi ni ne traže novu grafiku vec baš unaprijeđeni gameplaj , što COD i nudi za razliku od konkurencije. Po meni su nova sp kampanja , nove mp mape i ostale sitnice točno ono što sam ocekivao od mw3 .
Tommy , o kakvoj grafici ti to pričaš čovječe , pa grafika je skoro ista od cod-a 4 , samo se optimizira i nadograđuje .
I baš suprotno od tvojeg mišljenja u MW serijalu se pokušava,(POKUŠAVA!) iz nastavka u nastavak poboljšati gameplay ,a ne grafika hebote , a ti si tu ocito samo da pljuješ po cod-u.
Ljudi ni ne traže novu grafiku vec baš unaprijeđeni gameplaj , što COD i nudi za razliku od konkurencije. Po meni su nova sp kampanja , nove mp mape i ostale sitnice točno ono što sam ocekivao od mw3 .
Po čemu, kampanji koja je uvijek na isti kalup, engineu koji se nikad nije promijenio, MPu u koji ubace nove mape s 2% destrukcije i promjene skinove za oružje, par novih KSova...?
Kad malo bolje razmislim, neznam postoji li MP FPS koji se mijenja manje od njega od nastavka do nastavka.
Ovo treba staviti za poruku dana, izjava godine.
Od MW2 jedino sto su oni promjenili je SP kampanja (a i ona se radi na isti kalup) ...
Ti nove mape i ostale sitnice podrazumijevas pod bolji gameplay? Po meni je to prodavanje magle...
DLC packovi su im sjajni, dobijes par novih/starih mapa za 15€ ... ali naravno ima onih koji to redovito kupuju...
Call of Duty je prestao biti to sto jest od 4 nastavka ...
Engine da ni ne spominjem... toliko je zastario da je to nevjerovatno...
Hvala za nominaciju za izjavu godine , jer je moja izjava za razliku od tvoje i par izjava iznad ,sasvim na mjestu .
Vidjet cemo kad igre izađu , tko je napravio veci iskorak u gameplay-u , BF ili MW .
A moram se ponovit još jednom , da prodajni rezultati najbolje pokazuju koja je igra zabavnija , uspješnija .
Tako ce se BF opet lizat jajca MW-u na listi prodajnih rezultata , ne zato jer je igra loša NEEE , NE ,NE !
vec zato što su ljudi željni zabave , a COD MW ima baš ono nešto , baš to što ljudi traže .
MOŽE KOJI LIKE , HVALA :)
Hvala za nominaciju za izjavu godine , jer je moja izjava za razliku od tvoje i par izjava iznad ,sasvim na mjestu .
Vidjet cemo kad igre izađu , tko je napravio veci iskorak u gameplay-u , BF ili MW .
A moram se ponovit još jednom , da prodajni rezultati najbolje pokazuju koja je igra zabavnija , uspješnija .
Tako ce se BF opet lizat jajca MW-u na listi prodajnih rezultata , ne zato jer je igra loša NEEE , NE ,NE !
vec zato što su ljudi željni zabave , a COD MW ima baš ono nešto , baš to što ljudi traže .
Ti to ozbiljno mislis?
Postoje igre koje se nisu prodale ni u 1/20 primjeraka kao COD, a bolje su tisuću puta od istoga.
Npr. ARMA II
Npr. ARMA II
Ne. Npr. igre 90-tih godina.
Vidim, fino si je argumentirao. Mislim da je sad već jasno tko je napravio veći iskoreak, mislim tko ga je uopće napravio. Prodajni rezultati nikako ne pokazuju koja je igra zabavnije, možda većini, no za to me nebriga, budući da to varira od čovjeka do čovjeka. Meni je recimo Little Big Adventure 2 jedna od najboljih i najzabavnijih igara ikada mada ljude koje znam da su za nju čuli mogu nabrojiti na prste. Cod ima ono nešto, nešto što diže pali mulčiće koji svršavaju na njukice ( čast iznimkama, svakim nastavkom ih je sve manje i manje ) , KSove i ostala sranja zbog kojih je igrač sve manje i manje dužan zapravo igrati igru. Meni je osobno Battlefield zabavniji, znam dosta forumaša ovdje kojima je isto BF zabavniji od Coda, sad smo mi glupi ti pametan ili?
To si ti reko , imaš pravo na svoje mišljenje ,nisam tu da se vrijeđam i u postovima prije sam napisao što mislim o BF i COD-u .
Ja cu isto kupit BF3 , ali realno pricam o tome , što ljudi preferiraju , što traže od igri , MW i BF spadaju kao što sam vec reko u 2 razlicita podžanra FPS-a , i to je diskusiji kraj , netko voli jedno , netko drugo i to treba poštivati . I ne podbadaj molim te s takvim provokacijama , ko je pametniji i tako to .JEr nemam vremena za takve stvari , hvala i živio !
To si ti reko , imaš pravo na svoje mišljenje ,nisam tu da se vrijeđam i u postovima prije sam napisao što mislim o BF i COD-u .
Ja cu isto kupit BF3 , ali realno pricam o tome , što ljudi preferiraju , što traže od igri , MW i BF spadaju kao što sam vec reko u 2 razlicita podžanra FPS-a , i to je diskusiji kraj , netko voli jedno , netko drugo i to treba poštivati . I ne podbadaj molim te s takvim provokacijama , ko je pametniji i tako to .JEr nemam vremena za takve stvari , hvala i živio !
Joj. Joj. Ako se vec ides praviti korektan onda nemoj molim te unaprjed pricat tko ce kome lizati jajca.
Upadas sam sebi u rjec. I cemu to suptilno vrjedanje? Netko ce igrati jedno,netko drugo.
Svatko ima pravo na svoje misljenje, ali na ovakav nacin razgovora tesko.
boldano - dobro si me nasmijao...
--------------------------------------------------
Apple = Activision
Jesu li Apple proizvodi bolji od drugih proizvoda u istom cjenovnom rangu? Nisu, cak su i losiji.
Svaki put kad najavluju novi Iphone, Ipad itd. govore da ce biti nesto revolucionarno sto ostali nemaju a ostali su zapravo to imali jos prije par godina.
Acitvision = same sh*it
... ali ljudi i dalje kupuju oboje... zasto? ne znam...
thechosenfreak -Nema potrebe za pametovanjem i izvlačenjem nekih svojih zakljucaka , a nisam siguran da i sam znaš o cemu pricaš , galvno da si olakšao dušu , drago mi je ako ti je sad bolje , i mislim da bi bilo poželjno da ova rasprava završi jer ovoj temi ne traba još jedan , ako ti se svađa javi se na pm , hvala i živio !
thechosenfreak -Nema potrebe za pametovanjem i izvlačenjem nekih svojih zakljucaka , a nisam siguran da i sam znaš o cemu pricaš, galvno da si olakšao dušu , drago mi je ako ti je sad bolje , i mislim da bi bilo poželjno da ova rasprava završi jer ovoj temi ne traba još jedan , ako ti se svađa javi se na pm , hvala i živio !
jedini u ovoj temi koji ne zna o cemu prica si ti, bez argumenata ... samo blebeces bez veze....
Dobro , to je tvoje mišljenje , ja ga uvažavam.
Argumenti su u postovima iznad jer po 100ti put pišem jedno te isto , pa se ne mislim ponavljat .
Ako se još netko misli svađat , molim da se javi na pm , hvala
Dobro , to je tvoje mišljenje , ja ga uvažavam.
Argumenti su u postovima iznad jer po 100ti put pišem jedno te isto , pa se ne mislim ponavljat .
Ako se još netko misli svađat , molim da se javi na pm , hvala
Kakvi argumenti? MW je realno i objektivno losija igra u svakom aspektu, nema nikakvog napredka u enginu, nema nikakvog napredka u balansu mislim kada netko ubaci AKIMBO G18, spamable GL, Comando noz i trcanje ko "picica" trkacica onda to nije balans nego unistavanje gameplaya i svaki put je sve gore i gore.
Ti si zadrti zatucani fanboy i to je tvoj jedini "argumenat" ostalo je samo baljezganje i plakanje djeteta koje igra shit od igre.
samo 12 stranica o mw3 dokazuje koliko je ljudima dosadio cod eto.
samo 12 stranica o mw3 dokazuje koliko je ljudima dosadio cod eto.
Pa i je i nije, prije bi rekao da je tema neaktivna zbog manjka novog materija, ingame videa, a ne ovih informacija i videa koji se vrte u krug non stop.
hoće li ovo biti zahtijevnije od black opsa?
hoće li ovo biti zahtijevnije od black opsa?
ne
hoće li moći s ove obe konfe maxati(bez aa) na ovim rezama?
moja;)
i3 540 3.07ghz
4gb ddr3
hd 5870 1gb ddr5
1920x1080
prijateljeva;)
phenom ii x2 555 3.20ghz
2gb ddr3
8800gt 512mb ddr3
1680x1050
hoće li moći s ove obe konfe maxati(bez aa) na ovim rezama?
moja;)
i3 540 3.07ghz
4gb ddr3
hd 5870 1gb ddr5
1920x1080
prijateljeva;)
phenom ii x2 555 3.20ghz
2gb ddr3
8800gt 512mb ddr3
1680x1050
ovo su minimum zahtjevi
intel cpu - Pentium Dual Core E5500 2.8GHz
amd cpu - Phenom II X2 550
nvidia gpu - geforce gt 340
ati gpu - radeon hd 3800 series
ram - 3 gb
hard disk memory - 12gb
direct x - 9
evo ovo je minimum zahtjevi,ti ces moci, a prijatelj nema dovoljno rama ali mislim da bi mu trebalo radit
vjerovatno necete moci bas na ono najvise high grafici al bi trebalo raditi...
Ako ikom išta znaci , MW3 izlazi i za nitendo wii XD - ima vec zasebna tema
Mislim da osim ako vam je PC star 5 godina da se uopce ne morate misliti oko toga hoce li mw3 raditi na najvecim postavkama, recimo cod4 je manje zahtjevan od mw2 (graficki), a osim toga igra ionako nece izgledat impresivno. Svi to znate
Ma onome kome radi Bo redit će i COD 50, nebi da će nešto grafički promjeniti.