Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.382.464
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
protjeran

Možeš, samo moraš biti logiran na njegov account kada budeš igrao

Pozdrav...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima li koja poštena osoba da mi dobrovoljno dođe do 70. lvl? lijen sam, šta ću :)

normalno, kome se da. dogovor preko xf. hoću kalaš al mi se jednostavno neda. a još sam počeo rokat cod4.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
djdomi kaže...

ima li koja poštena osoba da mi dobrovoljno dođe do 70. lvl? lijen sam, šta ću :)

normalno, kome se da. dogovor preko xf. hoću kalaš al mi se jednostavno neda. a još sam počeo rokat cod4.

daj meni i bum ti to sredil kroz par dana jer ionako nemam što radit za vrijeme Uskrsa. Moj x-fire je: jebigaa, pa javi ako hoces... :D

btw koji si lvl.?

I See Offline People ! You want Lockerz.com invite?? Send me pm and you will get it... ;) You want Lockerz invite?? Sent me pm... ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 8:31 (system).
16 godina
neaktivan

pozz,ma bilo kako bilo ja bum kupil te pakove pa makar mi zadnje bilo lol!!!

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

sad sam 48. ajde, još ću vidit. moram promijenit šifru i javit frendovima da nekad neću biti ja na steamu.

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Dobar dan opet ja.Ovako moj frend je dobio ban jel je debil imao aimbot oce li to utjecat i na mene jel ja skidam igru s njegovog acc-a.I mogu ja kako prabacit igru na svoj pravi acc jel nemogu uzet njegov njemu to treba.Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Heheheh ja sam bio prestige 6 lvl 15 (dok sam imao piratku) i imao sam vise od 300 sati igre svaki dan al bas svaki dan bi igro igru do ponoci pre dobra je.Nazalos nemem mw2 jer sam kupio BBC2 i sad ga hocu mijenjat ako ko hoce nek mi se javi (jel imam pre los komp pa jebe me trzakanje).A ovo u vezi lagga za mw2 meni NISTA zvio nije laggalo sve mi je iislo kako treba a imam od t-com-a flat tarifu 4 KB.ako ko hoce u vezi bbc2 i mw2 nek se javi na x-fire 1Frle1.I da imao sam mw2 na bozic (piratku) :D

17 godina
neaktivan

onda ni ti nemozes igrat lol tako bi i on mogo sam instalirat igru i opet hackat nemos tako

Moja graficka je 100% pamuk!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Znaci ja sad nemogu igrat zato jel su ga banali radi aimbota? a jbt.kakva steta ako sam te ja dobro skuzio LoLCool

17 godina
neaktivan
Frle kaže...

Znaci ja sad nemogu igrat zato jel su ga banali radi aimbota? a jbt.kakva steta ako sam te ja dobro skuzio LoLCool

da tako je banan je account tj na tom accountu vise nemoze biti te igre ili tako nekako nikad nisam bio banan :P

16 godina
neaktivan

Pa trebalo bi mi radit ipak to je orginal.Samo je dobio ban radi aimbota nece to valjda utjecat da nebudem mogao igrat na svom kompu jel ja i on nismo na istom kompu nego svako svoj ima on je key iskoristio i igru skino s steama i on nezeli vise igrat zato je dao meni.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

AHA account mu nije banat barem sam ja sad na njemu xD :P.Jel ja nemam hack na svom kompu

17 godina
neaktivan

a onda nemozes stavit igru ili se spojit na iw net neznam tocno ako je dobio ban gotovo jeNeodlučan tj key mu je bannan znaci gotovo je lol kako ne kuzis...

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 13:06 (Jebasu123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Frle kaže...

Pa trebalo bi mi radit ipak to je orginal.Samo je dobio ban radi aimbota nece to valjda utjecat da nebudem mogao igrat na svom kompu

Ban ti je vezan za account, ne komp.

16 godina
neaktivan

Aha oke hvala ti bi li kakva mogucnost da prebacim na svoj acc jel ja sad skidam igru s njegovog?

18 godina
neaktivan
Frle kaže...

Aha oke hvala ti bi li kakva mogucnost da prebacim na svoj acc jel ja sad skidam igru s njegovog?

Ne.

16 godina
neaktivan

Mogu ja pls pls, dodem ti za 2 dana (mozda vise :D) ili ako hoces mijenjat acc-ove za BBC2 orginal acc.

16 godina
neaktivan

Steta onda nemoram ni skidat trenutacno.Hvala ti! Smijeh

16 godina
neaktivan

EVO sta mu pise na profilu taj ban za mw2 (aimobt)
VAC status: ban on record

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Frle kaže...

Nemožeš igrat i točka, nemoraš zato pisat triple postove...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Frle kaže...

Nemožeš igrat i točka, nemoraš zato pisat triple postove...

nemoj bit tak grub,pa 'samo' je imao aimbot,jedva cekam da naprave novi update pa da vise ovi s crackiranim verzijama ne igraju sa nama,ovaj 184 je vec 1.5 mjeseca i debil bi ga krekiro,sto se tice ovi cheatera muka mi dodje od njih,neki dan igram S&D na wastelandu kad u mom teamu onaj hardcore cheater,kroz grmlje pobi cijeli team ka prije u cod2 na brecourtu,naravno odma sam ga ubio sljedecu rundu i tako jos 3 runde dok nije zavrsilo,pa nemrem vjerovat kak je nekom zanimljivo stat i samo klikat misem uokolo,sreca pa uvijek ima quit game,i onda ti mali kaze nakon scora 22 0 0 na faveli,i got skill,haha ono fakat trebas bit na speedu da popusis tu spiku ali nevermind kao sto sam rekal uvijek ima quit game Namigiva

17 godina
neaktivan

samo cheateri mamu im j....!!!!!!!!!! Mrzim cheatere a nema načina da ih se izbaci.Iwnet ne radi dobro svoj posao i jako mi je zao 400kn koje sam mogao bolje utrošit i igrati piratsku verziju.Mislim da su sa ovim Cod-om sve dobro od prije uništili. Veze stalno pucaju, sve puno katastrofalnih hostova, ne mozes birati mape koje ćeš igrat. sve puno hackera, još za nove 3 mape i 2 stare trebas platit 15 dolara,nema privatnih servera, nema programa za izradu moda itd. Vrijeme je da nakon odigranih svih 6 Cod-ova pređem ne bad company 2.

2 1 hvala 0
17 godina
Hans kaže...

samo cheateri mamu im j....!!!!!!!!!! Mrzim cheatere a nema načina da ih se izbaci.Iwnet ne radi dobro svoj posao i jako mi je zao 400kn koje sam mogao bolje utrošit i igrati piratsku verziju.Mislim da su sa ovim Cod-om sve dobro od prije uništili. Veze stalno pucaju, sve puno katastrofalnih hostova, ne mozes birati mape koje ćeš igrat. sve puno hackera, još za nove 3 mape i 2 stare trebas platit 15 dolara,nema privatnih servera, nema programa za izradu moda itd. Vrijeme je da nakon odigranih svih 6 Cod-ova pređem ne bad company 2.

u potpunosti se slažem... kupio sam mw 2 prije 4 dana, a do onda sam igral obican mw... jbt kak mi je sad zal te love koju sam dal za mw 2 jer su s tim IWnet-om zbilja sve sjebali...

sad si jos razmisljam dali da prođem na bad company 2 ili opet na modern warfare...

17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

sad sam 48. ajde, još ću vidit. moram promijenit šifru i javit frendovima da nekad neću biti ja na steamu.

ma oke... ako se ikad odlučiš tu sam.

I See Offline People !
18 godina
YoungSlim kaže...

nemoj bit tak grub,pa 'samo' je imao aimbot,jedva cekam da naprave novi update pa da vise ovi s crackiranim verzijama ne igraju sa nama,ovaj 184 je vec 1.5 mjeseca i debil bi ga krekiro.

E druze moj, vidjet ces kroz par mjeseci kako ce se update prvo pojavljivat ko kisa u pustinji pa u potpunosti prestati jer im se vise nece isplatit suport, a onda ce svi fino da sjednu i placu za dedicated serverima jer tamo bar ima admin koji moze da izbaci cheatera, a ovako samo ces moci da gledas odakle je vedro i uzimas quit game. A da nepricamo o tome kako ce crackeri slobodno da ispucavaju RPG iz ruku i lete iznad AC-130. IW love it! Belji se

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 20:20 (D3ViL).
16 godina
neaktivan

KAO PRVO ovaj sta je napiso "samo" aimbot de****cino nisam ja imao aimbot nego moj frend jel je on debil.Kao drugo skino sam igru s njegovog acc-a i neradi nezeli ni pokrenut igru.Hvala onima koji su mi pomogli (manje vise).I jos nesto sta opet pirati mogu igrat mw2 piratski?.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frle kaže...

KAO PRVO ovaj sta je napiso "samo" aimbot de****cino nisam ja imao aimbot nego moj frend jel je on debil.Kao drugo skino sam igru s njegovog acc-a i neradi nezeli ni pokrenut igru.Hvala onima koji su mi pomogli (manje vise).I jos nesto sta opet pirati mogu igrat mw2 piratski?.

NEMA VEZE KO IMA AIMBOT!!!! objasnjava ti se 100 puta,ne mozes igrat zato sto je popusio ban i gotovo,ocito nema nimalo skill-a ili interesa da nauci igrat kao covjek,ne znam za pirate ja igram original

The stupid one have the brains,But the stupid ones have the balls ^^
16 godina
protjeran
Frle kaže...

piratstvo je zabranjeno na forumu..

16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
Frle kaže...

piratstvo je zabranjeno na forumu..

A necemo mi dobit zuti karton (ili koji se dobije vec) nego on..a ono tek je 1 dan na forumu pa ne zna nista ...

The stupid one have the brains,But the stupid ones have the balls ^^
16 godina
protjeran
juicyfruits12 kaže...

A necemo mi dobit zuti karton (ili koji se dobije vec) nego on..a ono tek je 1 dan na forumu pa ne zna nista ...

Bug blagoslovi pravila Namigiva

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice