Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.189.538
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
xxxxx kaže...

Kako me ovaj akimbo živcira to je nevjerojatno, mogli su još napravit da možeš dvi zolje držat Izlanuo se

meni akimbo samo valjo za 1887 i igro sam jedan dan sa tim i jako mi dobro islo i shvatio sam da je to debilana i poco sam sa jednim magnumom igrat

BUCKETHEAD
16 godina
moderator
Prison Breaker kaže...
pirat kaže...

A zašto se vi kad netko napiše pozitivan komentar obavezno ponavljate??

To ja isto mogu reci i za vas. Kad god netko napise nesto negativno, kao sto je slucaj ovih dana, obavezno netko mora napisati nesto pozitivno? Ne mozete pustiti ekipu na miru da pise negativne stvari jer je igra daleko od toga da se o njoj ne pise negativno.

Pa vi ne možete pustiti ekipu da piše pozitivne stvari??LOL

Ajd nmwz tako možemo do sutra(ja ču bit pametan pa ču popustit)

16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Pa vi ne možete pustiti ekipu da piše pozitivne stvari??LOL

Ajd nmwz tako možemo do sutra(ja ču bit pametan pa ču popustit)

Ja sam već davno otpustio.

Na steam listi su mi ionako samo igrači koji igraju mw2... neki ko ja neki bolje a neki i losije... nismo svi isti. I ako ništa dobro se zabavimo, ponekad i naživciramo ali šta ćeš nije da moraš uvijek pobijedit. Neki ovako malo mlađi puknu pa izađu iz igre da se ohlade, živci ... :) Al eto, meni je zabavno. Morpheus_CRO over and out.

lesi se vraća...
15 godina
neaktivan

pa naravno da mora bit zabavno, a zastp uopce igrate ako vam nije cilj se zabavit??

dobro, neki igraju zato da skupljaju score pa onda se hvale okolo...riga mi se od tih Viče

ja recimo kad se nazivciram i ocu dignut score i bit prvi...ma nema sanse...ocu sto prije nekog ubit samo trcim ko muha bez glave i samo me skidaju ko zadnjeg njuba.

a kad si opusten ljepo polako ides i oprezno i trzas na sve sta se miceCool

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xxxxx kaže...

Kako me ovaj akimbo živcira to je nevjerojatno, mogli su još napravit da možeš dvi zolje držat Izlanuo se

Ma bez veze, sta ne bi bila bolja Akimbo kombinacija noz i rpg ;) i novi perk "NoBrainer Run" umjesto Maratona.

Kimi - the King of Spa. MW2 moto: 1 shot 2 kills :p
15 godina
neaktivan

Najjaca klasa za HC modove je Ak 47, Raffica Aikombo i semtex tko zna precizno bacati bombe.

http://profile.xfire.com/dejanzg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TopGun kaže...

Najjaca klasa za HC modove je Ak 47, Raffica Aikombo i semtex tko zna precizno bacati bombe.

zasto AK koji ima veliki recoil?

rađe ACR te mu isti broj metaka treba da ubije jer je HC ak se nevaram

moje klase su dok ne radim challenge za oruzja radi brzeg rankovanja

SCAR-silencer

Stinger

Scavenger Pro

Stopping Power Pro

Steady Aim Pro

ili

ACR-silencer/FMJ

AA-12-Silencer/Red Dot

Bling Pro

Stopping Power

Ninja Pro

ili

AK-47-FMJ

Stinger

Sleight of Hand Pro

Hardline

Commando

onak bas za lijepo igranje svih game modova

imam i runner klasu al ju ne koristim

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 21:05 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...
samo ti .... znamo da je IW izbacio dedicated servere ne zbog optimuma, nego zbog piratstva i samo zbog sto vise novaca. To je istina, nikakav optimum. Procitaj malo postove, i vidjet ces da je svima jasno da je IW htio izvuci sto vise novaca od MW2, cak je i Vrdelja to napisao i u svojoj kolumni i u svojoj recenziji, on je strucan covjek, zna sto pise, tako da ti jos jednom kazem da tu nema nikakvog optimuma, nego su DS izbaceni zbog novaca.

Da, pa naravno. Pod 1 može svatko reći što hoće. I ja i ti i Kill Frenzy.

Pod 2, da - IW je firma  - trebaju novac. Pirati kradu novac. Da, izbacivanje DS-a je anti-piratska mjera koja ima svoju žrtvu.

Ali realno, ded. nisu nužni, iako su zgodna stvar.

Tallahasee kaže...
naxeem kaže...

- zašto GL uopće postoji u HC modu

Da stvarno. Zasto je GL uopce izmisljen i nalazi se na valjda svakoj 5 pusci u Americkoj vojsci. Ako su Akimbo sranja i superbrzo trcanje i klanje nozevima OK? Kao GL je njesra LOL

Za vise Vas ovdje. Nije sve u vajnanju, ima nesto i u bijesu. Na ovoj temi ima vise pozera i hvalisavaca nego u "red-carpetu" :p

Pa kažem ja da je to jedna od opcija za whinanje. Meni ne smeta. Slobodno, neka je u igri, meni to ne predstavlja problem.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 21:39 (naxeem).
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Prison Breaker kaže...
samo ti .... znamo da je IW izbacio dedicated servere ne zbog optimuma, nego zbog piratstva i samo zbog sto vise novaca. To je istina, nikakav optimum. Procitaj malo postove, i vidjet ces da je svima jasno da je IW htio izvuci sto vise novaca od MW2, cak je i Vrdelja to napisao i u svojoj kolumni i u svojoj recenziji, on je strucan covjek, zna sto pise, tako da ti jos jednom kazem da tu nema nikakvog optimuma, nego su DS izbaceni zbog novaca.

Pod 2, da - IW je firma  - trebaju novac. Pirati kradu novac. Da, izbacivanje DS-a je anti-piratska mjera koja ima svoju žrtvu.

Tallahasee kaže...
naxeem kaže...

Da stvarno. Zasto je GL uopce izmisljen i nalazi se na valjda svakoj 5 pusci u Americkoj vojsci. Ako su Akimbo sranja i superbrzo trcanje i klanje nozevima OK? Kao GL je njesra LOL

Za vise Vas ovdje. Nije sve u vajnanju, ima nesto i u bijesu. Na ovoj temi ima vise pozera i hvalisavaca nego u "red-carpetu" :p

Pa kažem ja da je to jedna od opcija za whinanje. Meni ne smeta. Slobodno, neka je u igri, meni to ne predstavlja problem.

ovo me dobro nasmijalo

DS je najbolji sistem online igranja

nikakvi lobbyi i sta ti ga ja znam

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan

sve u svemu CoD 4 je bolji .... bar meni ....

Moj PC  
8 2 hvala 0
16 godina
protjeran
naxeem kaže...
Prison Breaker kaže...

Tallahasee kaže...
naxeem kaže...

po meni su vise izgubili nego sto su dobili izbacivanjem dedi servera,znam puno ljudi koji su igrali piratski cod4 ali su htjeli kupit mw2 no odustali su kao i ja,tak i tak  pirata ima sa dedi serverima ili bez

iako nisam bas pri novcima nekako bi smogao novce vec sam imao planove no sve je to palo u vodu

BUCKETHEAD
16 godina
neaktivan

e ljudi pozz mene zanima npr sad imam score 3000 na tablici i kad zavrsim match pise match bonus 4000+kusur jesu tih 4000+kusur xp koji dobijem na kraju ili? hvala

Moja graficka je 100% pamuk!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 22:25 (Jebasu123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Naxeem, ovo pod 1 je kao da si sebe opisao, svaki puta kada netko napise negativan komentar obavezno se ti javis i po stoti puta ponavljas jedno te iste stvari. 

Pa ako je jedna te ista primjedba u ovom topicu ponovljena više puta, malo bi bilo glupo da svaki put daje drukčije objašnjenje/odgovor Namigiva

If you want something done properly, kill Baldrick before you start.
17 godina
neaktivan

Osobnog sam mišljenja, da bi netko iz Bug redakcije trebao arhivirati ovu temu, tako da kad jednom nastupi ledeno doba i dođu vanzemaljci (Artificial Intelligence: AI), da proučavaju ostatke ove moćne civilizacije i ove za čovječanstvo prevažne teme.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487

6 0 hvala 0
16 godina

Mogu kak prodat mw2 a da acc ne dajem!? Igra mi je govno postalo,dosadno i gotovo.Vracam se na mw1.

PRODAJEM ILI MJENJAM HD4670 ZA NEKU SLICNIH ILI ISTIH PERFORMANSI..NADOPLATA 50 KN!!!!!!!!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran

cini se da je piratima bolje... kod nas nema ovih sa nozom.. jos nisam videl Nuke i nema gl nobova.. ma milina... a orginialni je FAIL... hhahahaha :)

In love with motorbikes and computers.
15 godina
neaktivan

aa joj jeste vi ludi,hahaha sto se prepirete bezveze,kome ne valja neka ne posjecuje ovaj topic i vozdra,kome se svidja neka diskutuje sa nama i to je to,napravicete pravu sapunicu od ovog topica,ovdje do izrazaja dolazi pravi balkanski temperament ljudi,svadjate se oko totalno nebitnih stvari,dajte ljudi idemo igrati!!!

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Moze mi netko reci. Jel ono nenormalno trcanje s care packageom dio igre ili glitch?

Kimi - the King of Spa. MW2 moto: 1 shot 2 kills :p

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
hrvatskafarkasevec kaže...
po meni su vise izgubili nego sto su dobili izbacivanjem dedi servera,znam puno ljudi koji su igrali piratski cod4 ali su htjeli kupit mw2 no odustali su kao i ja,tak i tak  pirata ima sa dedi serverima ili bez

iako nisam bas pri novcima nekako bi smogao novce vec sam imao planove no sve je to palo u vodu

Da sigurno,a na kojem kompu bi ti igral taj MW2 koji si "mislil" kupiti(na ovom iz potpisa ili?)

Sigurno nebi dal 400 kn da igras na low postavkama i na 800x600 rezi.

16 godina
neaktivan

Ajde Naxeem kada si toliko pametan šta misliš koliko ljudi je u mogućnosti u svakom trenutku okupit ekipu od 12 igrača i napravit si kako oni žele?

Pitanje!

Zašto claymore nekad reagira sa zakašnjenjem a nije flešan ili šta već. Jel moguće ako ga samo jedan laser opazi da sporije reagira. to mi se dosta često dogodi. Nekad odma grune a nekad kasni koju sekundu.

0 0 hvala 0
16 godina

claymorei zbog scrambler pro ne explodiraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Eksplodiraju ali sa malo zakašnjenja

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

u cemu je razlika dedicated i ovih servera.?

17 godina
neaktivan
Suvre kaže...

Eksplodiraju ali sa malo zakašnjenja

I odgovorio si si na pitanje...

16 godina
perkoxcar kaže...

koja su dobra oružja,s kojima oržjima igrate ?

Evo ti moji "Custom class-ovi" koje najviše koristim:

Oružje:M4A1 <3

Attachment:Red Dot Sight

Camo:Blue Tiger

Perkovi:1.Scavanger Pro

2.Stopping Power Pro

3.Steady Aim Pro

Oružje:ACR <3

Attachment:Holographic Sight

Camo:Fall

2.Stopping Power Pro

3.Steady Aim Pro

Oružje:Intervention <3

Attachment:None

Camo:Red Tiger

2.Stopping Power Pro

3.Ninja Pro

16 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Iznenađenbah

U 70% slučajeva eksplodiraju čim netko dodje ali se nekad zna dogodit da ima treba koja sekunda pa tek onda eksplodiraju(ipak eksplodiraju) kužiš. tik tik bum a u drugom slučaju tik tik........bum. moguće lagg ili tako nešto.

16 godina
ray_OGF kaže...

Oružje:Intervention <3

Attachment:None

Camo:Red Tiger

2.Stopping Power Pro

3.Ninja Pro

Pa stavi si na taj snip onda još i FMJ, jer radi nešto veću štetu a ne da je tako bez ićega

Suvre kaže...
mislav_01 kaže...

Iznenađenbah

U 70% slučajeva eksplodiraju čim netko dodje ali se nekad zna dogodit da ima treba koja sekunda pa tek onda eksplodiraju(ipak eksplodiraju) kužiš. tik tik bum a u drugom slučaju tik tik........bum. moguće lagg ili tako nešto.

To je radi perka, scrambler koji u pro zaustavi clayda ne pukne odma nego za par sekundi.

"Scrambles (jams) the enemy radar in a small radius

PRO: Delays the explosion of enemy claymores"

A tu si čitaj za ostale perkove.

16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

e ljudi pozz mene zanima npr sad imam score 3000 na tablici i kad zavrsim match pise match bonus 4000+kusur jesu tih 4000+kusur xp koji dobijem na kraju ili? hvala

itko???

skoro sam 65 lvl jos malo pa  70 Osmijeh hvala unaprjed

Moja graficka je 100% pamuk!!
16 godina
neaktivan

ovo za clayeve sam primjetio i bez scramblera pro... kad sam se igrao ninje jedno 2 dana... maraton pro, ninja pro i znao bi proletit pored claya a da me ne stigne zahvatit ekplozija nego me samo malo ozljedila, i tad bi naravno kemperić dobio nož sleđa... :) slatko mu ga pribijem u vrat. :)

lesi se vraća...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jučer dok sam igrao su bila 2 tipa, svaki je imao Marathon perk, Lightweight (ono za brže trčanje) i Commando Pro...i stalno su nosili care package...nisu ni jedan metak ispalili...nego...da li bi se ja nekako mogao naći sa frendom na TPS modu tako da igramo jedan protiv drugog a da ipak dobivamo xp? Jer na private matchu ne dobivamo Izlanuo se

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,5.42 ghz,4 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf. Windows 7 64 bit

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice