Kako me ovaj akimbo živcira to je nevjerojatno, mogli su još napravit da možeš dvi zolje držat
meni akimbo samo valjo za 1887 i igro sam jedan dan sa tim i jako mi dobro islo i shvatio sam da je to debilana i poco sam sa jednim magnumom igrat
Kako me ovaj akimbo živcira to je nevjerojatno, mogli su još napravit da možeš dvi zolje držat
meni akimbo samo valjo za 1887 i igro sam jedan dan sa tim i jako mi dobro islo i shvatio sam da je to debilana i poco sam sa jednim magnumom igrat
A zašto se vi kad netko napiše pozitivan komentar obavezno ponavljate??
To ja isto mogu reci i za vas. Kad god netko napise nesto negativno, kao sto je slucaj ovih dana, obavezno netko mora napisati nesto pozitivno? Ne mozete pustiti ekipu na miru da pise negativne stvari jer je igra daleko od toga da se o njoj ne pise negativno.
Pa vi ne možete pustiti ekipu da piše pozitivne stvari??LOL
Ajd nmwz tako možemo do sutra(ja ču bit pametan pa ču popustit)
Pa vi ne možete pustiti ekipu da piše pozitivne stvari??LOL
Ajd nmwz tako možemo do sutra(ja ču bit pametan pa ču popustit)
Ja sam već davno otpustio.
Na steam listi su mi ionako samo igrači koji igraju mw2... neki ko ja neki bolje a neki i losije... nismo svi isti. I ako ništa dobro se zabavimo, ponekad i naživciramo ali šta ćeš nije da moraš uvijek pobijedit. Neki ovako malo mlađi puknu pa izađu iz igre da se ohlade, živci ... :) Al eto, meni je zabavno. Morpheus_CRO over and out.
pa naravno da mora bit zabavno, a zastp uopce igrate ako vam nije cilj se zabavit??
dobro, neki igraju zato da skupljaju score pa onda se hvale okolo...riga mi se od tih
ja recimo kad se nazivciram i ocu dignut score i bit prvi...ma nema sanse...ocu sto prije nekog ubit samo trcim ko muha bez glave i samo me skidaju ko zadnjeg njuba.
a kad si opusten ljepo polako ides i oprezno i trzas na sve sta se mice
Ma bez veze, sta ne bi bila bolja Akimbo kombinacija noz i rpg ;) i novi perk "NoBrainer Run" umjesto Maratona.
Najjaca klasa za HC modove je Ak 47, Raffica Aikombo i semtex tko zna precizno bacati bombe.
Najjaca klasa za HC modove je Ak 47, Raffica Aikombo i semtex tko zna precizno bacati bombe.
zasto AK koji ima veliki recoil?
rađe ACR te mu isti broj metaka treba da ubije jer je HC ak se nevaram
moje klase su dok ne radim challenge za oruzja radi brzeg rankovanja
SCAR-silencer
Stinger
Scavenger Pro
Stopping Power Pro
Steady Aim Pro
ili
ACR-silencer/FMJ
AA-12-Silencer/Red Dot
Bling Pro
Stopping Power
Ninja Pro
ili
AK-47-FMJ
Stinger
Sleight of Hand Pro
Hardline
Commando
onak bas za lijepo igranje svih game modova
imam i runner klasu al ju ne koristim
Da, pa naravno. Pod 1 može svatko reći što hoće. I ja i ti i Kill Frenzy.
Pod 2, da - IW je firma - trebaju novac. Pirati kradu novac. Da, izbacivanje DS-a je anti-piratska mjera koja ima svoju žrtvu.
Ali realno, ded. nisu nužni, iako su zgodna stvar.
- zašto GL uopće postoji u HC modu
Da stvarno. Zasto je GL uopce izmisljen i nalazi se na valjda svakoj 5 pusci u Americkoj vojsci. Ako su Akimbo sranja i superbrzo trcanje i klanje nozevima OK? Kao GL je njesra LOL
Za vise Vas ovdje. Nije sve u vajnanju, ima nesto i u bijesu. Na ovoj temi ima vise pozera i hvalisavaca nego u "red-carpetu" :p
Pa kažem ja da je to jedna od opcija za whinanje. Meni ne smeta. Slobodno, neka je u igri, meni to ne predstavlja problem.
Pod 2, da - IW je firma - trebaju novac. Pirati kradu novac. Da, izbacivanje DS-a je anti-piratska mjera koja ima svoju žrtvu.
Da stvarno. Zasto je GL uopce izmisljen i nalazi se na valjda svakoj 5 pusci u Americkoj vojsci. Ako su Akimbo sranja i superbrzo trcanje i klanje nozevima OK? Kao GL je njesra LOL
Za vise Vas ovdje. Nije sve u vajnanju, ima nesto i u bijesu. Na ovoj temi ima vise pozera i hvalisavaca nego u "red-carpetu" :p
Pa kažem ja da je to jedna od opcija za whinanje. Meni ne smeta. Slobodno, neka je u igri, meni to ne predstavlja problem.
ovo me dobro nasmijalo
DS je najbolji sistem online igranja
nikakvi lobbyi i sta ti ga ja znam
sve u svemu CoD 4 je bolji .... bar meni ....
po meni su vise izgubili nego sto su dobili izbacivanjem dedi servera,znam puno ljudi koji su igrali piratski cod4 ali su htjeli kupit mw2 no odustali su kao i ja,tak i tak pirata ima sa dedi serverima ili bez
iako nisam bas pri novcima nekako bi smogao novce vec sam imao planove no sve je to palo u vodu
e ljudi pozz mene zanima npr sad imam score 3000 na tablici i kad zavrsim match pise match bonus 4000+kusur jesu tih 4000+kusur xp koji dobijem na kraju ili? hvala
Naxeem, ovo pod 1 je kao da si sebe opisao, svaki puta kada netko napise negativan komentar obavezno se ti javis i po stoti puta ponavljas jedno te iste stvari.
Pa ako je jedna te ista primjedba u ovom topicu ponovljena više puta, malo bi bilo glupo da svaki put daje drukčije objašnjenje/odgovor
Osobnog sam mišljenja, da bi netko iz Bug redakcije trebao arhivirati ovu temu, tako da kad jednom nastupi ledeno doba i dođu vanzemaljci (Artificial Intelligence: AI), da proučavaju ostatke ove moćne civilizacije i ove za čovječanstvo prevažne teme.
Mogu kak prodat mw2 a da acc ne dajem!? Igra mi je govno postalo,dosadno i gotovo.Vracam se na mw1.
cini se da je piratima bolje... kod nas nema ovih sa nozom.. jos nisam videl Nuke i nema gl nobova.. ma milina... a orginialni je FAIL... hhahahaha :)
aa joj jeste vi ludi,hahaha sto se prepirete bezveze,kome ne valja neka ne posjecuje ovaj topic i vozdra,kome se svidja neka diskutuje sa nama i to je to,napravicete pravu sapunicu od ovog topica,ovdje do izrazaja dolazi pravi balkanski temperament ljudi,svadjate se oko totalno nebitnih stvari,dajte ljudi idemo igrati!!!
Moze mi netko reci. Jel ono nenormalno trcanje s care packageom dio igre ili glitch?
iako nisam bas pri novcima nekako bi smogao novce vec sam imao planove no sve je to palo u vodu
Da sigurno,a na kojem kompu bi ti igral taj MW2 koji si "mislil" kupiti(na ovom iz potpisa ili?)
Sigurno nebi dal 400 kn da igras na low postavkama i na 800x600 rezi.
Ajde Naxeem kada si toliko pametan šta misliš koliko ljudi je u mogućnosti u svakom trenutku okupit ekipu od 12 igrača i napravit si kako oni žele?
Pitanje!
Zašto claymore nekad reagira sa zakašnjenjem a nije flešan ili šta već. Jel moguće ako ga samo jedan laser opazi da sporije reagira. to mi se dosta često dogodi. Nekad odma grune a nekad kasni koju sekundu.
claymorei zbog scrambler pro ne explodiraju.
Eksplodiraju ali sa malo zakašnjenja
u cemu je razlika dedicated i ovih servera.?
Eksplodiraju ali sa malo zakašnjenja
I odgovorio si si na pitanje...
koja su dobra oružja,s kojima oržjima igrate ?
Evo ti moji "Custom class-ovi" koje najviše koristim:
Oružje:M4A1 <3
Attachment:Red Dot Sight
Camo:Blue Tiger
Perkovi:1.Scavanger Pro
2.Stopping Power Pro
3.Steady Aim Pro
Oružje:ACR <3
Attachment:Holographic Sight
Camo:Fall
2.Stopping Power Pro
3.Steady Aim Pro
Oružje:Intervention <3
Attachment:None
Camo:Red Tiger
2.Stopping Power Pro
3.Ninja Pro
bah
U 70% slučajeva eksplodiraju čim netko dodje ali se nekad zna dogodit da ima treba koja sekunda pa tek onda eksplodiraju(ipak eksplodiraju) kužiš. tik tik bum a u drugom slučaju tik tik........bum. moguće lagg ili tako nešto.
Oružje:Intervention <3
Attachment:None
Camo:Red Tiger
2.Stopping Power Pro
3.Ninja Pro
Pa stavi si na taj snip onda još i FMJ, jer radi nešto veću štetu a ne da je tako bez ićega
bah
U 70% slučajeva eksplodiraju čim netko dodje ali se nekad zna dogodit da ima treba koja sekunda pa tek onda eksplodiraju(ipak eksplodiraju) kužiš. tik tik bum a u drugom slučaju tik tik........bum. moguće lagg ili tako nešto.
To je radi perka, scrambler koji u pro zaustavi clayda ne pukne odma nego za par sekundi.
"Scrambles (jams) the enemy radar in a small radius
PRO: Delays the explosion of enemy claymores"
A tu si čitaj za ostale perkove.
e ljudi pozz mene zanima npr sad imam score 3000 na tablici i kad zavrsim match pise match bonus 4000+kusur jesu tih 4000+kusur xp koji dobijem na kraju ili? hvala
itko???
skoro sam 65 lvl jos malo pa 70 hvala unaprjed
ovo za clayeve sam primjetio i bez scramblera pro... kad sam se igrao ninje jedno 2 dana... maraton pro, ninja pro i znao bi proletit pored claya a da me ne stigne zahvatit ekplozija nego me samo malo ozljedila, i tad bi naravno kemperić dobio nož sleđa... :) slatko mu ga pribijem u vrat. :)
Jučer dok sam igrao su bila 2 tipa, svaki je imao Marathon perk, Lightweight (ono za brže trčanje) i Commando Pro...i stalno su nosili care package...nisu ni jedan metak ispalili...nego...da li bi se ja nekako mogao naći sa frendom na TPS modu tako da igramo jedan protiv drugog a da ipak dobivamo xp? Jer na private matchu ne dobivamo