Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.367.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
18 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
lo, onda ti jednostavno ne dolazi u ovaj topic dok igra ne izadje ;)
16 godina
neaktivan
sheep kaže...
Uf, ajmo redom.

Vidim komentare na moj post od jučer i ne vjerujem onome što vidim.

1) COD ima ZANEMARIV SP dio, jedino se MP igra i radi toga je COD ono što je.
2) MP je popularan radi: a) Dedicated servera [dozvoljavaju privatne mečeve, ratove, klanove, admine, modova, zadoviljavajući ping] i b) Modova [poboljšan gameplay, custom mape, veća kontrola cheatera]
3) S ovim što je IW uradio s CODom, sve ovo gore navedeno pada u vodu.
4) PC gameri su izjednačeni s konzolašima i tako je PC postao potraćeni potencijal.

Sve se svodi na ovo:

Modern Warfare 2 je port s konzole na pc s nekoliko dodatnih funkcija kao chat i kontola mišem. Kao takav je zanemariv i ne isplativ.

SP NIJE ZANEMARIV!!!
Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
17 godina
sheep kaže...
lo, onda ti jednostavno ne dolazi u ovaj topic dok igra ne izadje ;)

rekao je nax bez sukoba, ali moram ti reći.

Ja dođem u ovaj topic jer mislim da je došla neka novost, a kad ono samo se spama. Zato sam napisao.

Sorry nisam mislio ništa loše nego mi već puko živac.

17 godina
odjavljen
TopForumaš kaže...

SP NIJE ZANEMARIV!!!

SP je ništa u odnosu na to koliko igrača igra MP. SP u CoDu je jako zanimljiv i kvalitetan, ali je i skriptiran. Zbog toga, bezveze je prolaziti ga 2 ili više puta. Uvijek je sve isto, svi neprijatelji na istom mjestu, sve se odvija na isti način bez utjecaja igrača. Ali MP se igra dokle god ima ljudi na serverima. Zanimljivije je kačiti se živim čovjekom nego sa AIjem (koji je predvidljiv BTW)....

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan

Ne znam, jbg, ali ja bi izgleda jedini ovdje rekao da SP nije zanemariv. Istina da je skriptirano i da nije toliko zanimljivo prelazit vise puta, ali da je zanemariv to ne bih bas rekao. CoD4 je stvarno imao fantastican SP, ja se ne sjecam kad sam zadnji puta igrao tako dobar SP u nekom FPS-u, dosta raznoliko, a prica predobra, da sam neki producent odmah bi seriju napravio po njoj, tako da meni SP nije nezanemariv. Ali istina jeste da je MP daleko vazniji i bitniji, jer SP jednom prijedes i onda se prebacis na MP i tamo i ostanes, SP vise ni ne sljivis. A ima i onih koji odmah igraju MP.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma sp je sigurno vrhunski no to te drzi 5 dana i prava vrijednost ovakve igre je trebao bit mp.. a sad nije.. 350 kn za 5 dana zabave? to je ok?

je moju kitu..

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 20:17 (red_bull).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nesvidja mi se ovo ako bude tako kako su rekli ... jer onda ce sve to biti jedan veliki ''LAGG :D''

kao prvo nema private servera = nema klanova, nema warova, nema custom mapa, nema modova, nema nicega, laggovi (onaj ko hosta bit ce prednosti i to velikoj dok ce se ostali gadjat kamenjem) - to mi se cini kao najveci promasaj

eto to je vec dosta razloga zasto se MP nece igrati kao ostali dijelovi CoDa (pod time mislim cod4 i cod2)

a sad... na vama je da odlucite hocete li zaigrati mw2 ili necete ... ja cu svakako odigrati SP dio ... a MP cu probati cisto da vidim kakav je :D

ali netreba nista govoriti o igri dok ne izadje ... mozda se mw2 zajebava s nama i na kraju kazu ''jesmo vas xD''  

0 0 hvala 0
17 godina
rebelsy kaže...

ali netreba nista govoriti o igri dok ne izadje ... mozda se mw2 zajebava s nama i na kraju kazu ''jesmo vas xD''  

Da se to dogodi ja bi bio sretan ko mala beba, kao i mnogo ljudi na ovim forumu i širom svijeta.

16 godina
neaktivan

jojj ja se nadam da ce biti tako da oni nas zajebavaju ali nemam vjere jer ako je igra za xbox 360 procurila prije vremena onda bi procurilo i to da se oni zajebavaju tako da nemam nade...

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
HeateX kaže...

jojj ja se nadam da ce biti tako da oni nas zajebavaju ali nemam vjere jer ako je igra za xbox 360 procurila prije vremena onda bi procurilo i to da se oni zajebavaju tako da nemam nade...

a kaj bi se zajebavali bas je njima do sale da gube novce naveliko

prodajem pozivnice za partis
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
Gamer71 kaže...

da lol, ak vam se igra nesviđa i smetaju vam sve te promjene, igrajte nešto drugo a ne tu na ovu temu dolazite sra* po igri!

Nemamo ništa protiv dobrih promjena al ovaj cirkus koji IW vodi je za plakati i proklinjati onog tko se sjetio bacit dedicated van. Kako vi ne kužite (prema ovome što zasad znamo!) da će igra biti NEIGRIVA u MPu. Neznam ja, možda vama ne smeta ping preko 150, zastajkivanje kod promjene hosta, nedostatak konzole... Uništili su klanove (host ima ping 0 ili 5max, svi ostali oko 200, kakva je to igra??), igra se max 9vs9 (sramota - ako su mape velike, eto vam kamperaja, sniperi sa silencerima, a nema admina da baci tu gamad van) i baca igrače na "server" prema nekom "skillu". Ma daj, pa to znači provoditi pola sata u server browseru dok nađeš server na kojem je ping manji od 150 i di nema kampera na izvoz). I onda konačno nađeš neki OK server, igraš 10min, host se odspoji i sve ispočetka... Grozno.

BTW, vi koji ste kupili (preorder-ali i sl.) se ponašate ko' Macovci. Tvrdoglavii ste i ne želite priznat da ste u krivu. Jednostavno NE želite priznat sami sebi da MP neće valjat, koliko kod činjenice pokazivale da je to istina.... Svaka vam čast, vjerujete IWu da će naći neki dobitni sistem ali....

Nadam se da sam u krivu što se tiče MPa, vidit ćemo za koji dan al prema ovome, ne sluti na dobro....

Inače, SP prema onim trailerima će biti nešto nezaboravno.

nemaš pojma koliko se nadam da si u krivu al sve više mi se čini da si u pravu ajooj bit ce pakleno 10.11. P.S. ova je tema prerasla polako u deafultni thumb down onome koji nešto kaže u korist igre te da će valjati na pc platformi
Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 20:50 (TopForumaš).
17 godina

Ma igrica ce biti genijalna mada je necu igrat MP

12 mjesec je blizu
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Woo Hoo!!

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Napomena: samo se suzdržite od sukoba.

Na ovom forumu često dođe dotoga.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan

EDIT zaboravio citirat EDIT

Sum_of_all_fears kaze:::Nemamo ništa protiv dobrih promjena al ovaj cirkus koji IW vodi je za plakati i proklinjati onog tko se sjetio bacit dedicated van. Kako vi ne kužite (prema ovome što zasad znamo!) da će igra biti NEIGRIVA u MPu. Neznam ja, možda vama ne smeta ping preko 150, zastajkivanje kod promjene hosta, nedostatak konzole... Uništili su klanove (host ima ping 0 ili 5max, svi ostali oko 200, kakva je to igra??), igra se max 9vs9 (sramota - ako su mape velike, eto vam kamperaja, sniperi sa silencerima, a nema admina da baci tu gamad van) i baca igrače na "server" prema nekom "skillu". Ma daj, pa to znači provoditi pola sata u server browseru dok nađeš server na kojem je ping manji od 150 i di nema kampera na izvoz). I onda konačno nađeš neki OK server, igraš 10min, host se odspoji i sve ispočetka... Grozno.

BTW, vi koji ste kupili (preorder-ali i sl.) se ponašate ko' Macovci. Tvrdoglavii ste i ne želite priznat da ste u krivu. Jednostavno NE želite priznat sami sebi da MP neće valjat, koliko kod činjenice pokazivale da je to istina.... Svaka vam čast, vjerujete IWu da će naći neki dobitni sistem ali....

Nadam se da sam u krivu što se tiče MPa, vidit ćemo za koji dan al prema ovome, ne sluti na dobro....

potpuno se slazem sa tobom napokon je netko napisao nesto pametno

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 22:36 (kristijan_vk).
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Daj jeli izasla na torrente aj pliz recite.

nexeem molim te nemoj mi dat zuti jer vec imam jednog a i narucio sam igru ali me samo zanima kako izgleda.

Ako i je izasla na torrente potrudi se i nađi je.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan

WOOT WOOT sve manje i manje dana sati minuta sekundi i milisekundi xD

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kristijan_vk kaže...

EDIT zaboravio citirat EDIT

Sum_of_all_fears kaze:::Nemamo ništa protiv dobrih promjena al ovaj cirkus koji IW vodi je za plakati i proklinjati onog tko se sjetio bacit dedicated van. Kako vi ne kužite (prema ovome što zasad znamo!) da će igra biti NEIGRIVA u MPu. Neznam ja, možda vama ne smeta ping preko 150, zastajkivanje kod promjene hosta, nedostatak konzole... Uništili su klanove (host ima ping 0 ili 5max, svi ostali oko 200, kakva je to igra??), igra se max 9vs9 (sramota - ako su mape velike, eto vam kamperaja, sniperi sa silencerima, a nema admina da baci tu gamad van) i baca igrače na "server" prema nekom "skillu". Ma daj, pa to znači provoditi pola sata u server browseru dok nađeš server na kojem je ping manji od 150 i di nema kampera na izvoz). I onda konačno nađeš neki OK server, igraš 10min, host se odspoji i sve ispočetka... Grozno.

potpuno se slazem sa tobom napokon je netko napisao nesto pametno

Dobro aj netriba svak odvas isto ponavljat,čulismo svi znamo,sta je tu je.

Mozda se desi i neko cudo pa se nesto u međuvremenu promini.

A to da ce igra bit neigriva u Mpu nije istina moces igrat MP ako uzmes oriđiđi,al opet nije to to a da ne govorin od onon guštu kad se spojiš priko hed seta sa prijateljen i onda rasturas.

duje kapitanović
17 godina
cappy kaže...

Dobro aj netriba svak odvas isto ponavljat,čulismo svi znamo,sta je tu je.

Upravo to sam ja htio gore reči ali me niko nije hebao niti 5%.

Već mi se neda ić gledat u temu, prvo mislim neka novost a onda opet neko piše sve što smo raspravili prije 5 strana.

17 godina
moderator

Možda malo

ili malo više
ili možda
ili malo više
ili
ili malo
.

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 23:15 (pirat).
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Možda malo

ili malo više
ili možda
ili malo više
ili
ili malo
.

cure mi sline :p

17 godina
neaktivan
kristijan_vk kaže...

cure mi sline :p

Stavi ovoBelji se:

World championships:7, GP > started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, > Fastest laps:76, Points:1,369
17 godina
pirat kaže...

Možda malo

ili malo više
ili možda
ili malo više
ili
ili malo
.

Ja sam svršil v gače dok sam ovo gledal, sad sam si moral nove obući...lol...Belji se

Zakon izgleda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 23:59 (Jack Sparrow).
17 godina
protjeran

UOPCE mi se ne sviđa

pogotovo ovaj sniper montage

ovo je sve tako daleko od četvorke...užas...ko da gledam neki novi Soldier of Fortune

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
2 4 hvala 0
18 godina
razer1911 kaže...

Sere mi se od ovih sranja sta likovi pisu na tim stranim forumima,nemogu da neseru bar jedan sat nego svaki sat nest novo od mw 2.

Koliko vidim i čitam....situacija i ovdje nije znatno bolja....da nije tužno bilo bi smješno, može i obratno....

Potpis :P
18 godina
neaktivan

Glasovi su mi bili bolji u CoD 4.

If you were my husband I'd give you poison; If you were my wife I'd drink it.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
calypso kaže...

Glasovi su mi bili bolji u CoD 4.

istina

glasovi mi nikako ne pašu (barem ono kaj sam čuo)

al unatoč svim nedostacima (a bogami ih ima, SVE kaj je valjalo su izbacili) opet nekaj me privlači da ju igram...SP ce se proc...a MP...a jbg, moram probat iako znam da nije to to

u stvari MW2 ne bi smio imat prefiks CoD...ok je to igra...ali nije CoD

koliko se sjećam, u prvim najavama je bilo da MW2 više NIJE dio CoD franšize, nego kreće drugim smjerom

onda su objavili kasnije da će zadržat staro ime...

18 godina
neaktivan
Laser fan [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 8:52 (viper).
17 godina
protjeran

koji debili

the game "isn't balanced for lean."

wtf?

i to im je odgovor na pitanje zasto nema leana?

koji kreteni

hahaha

pogledajt epitanje i odgovor

koji debili

fakat su debili

Moriarte: Ignoring IW.net, is the PC version a direct port of the console version?

Mackey-IW: No, PC has custom stuff like mouse control, text chat in game, and graphics settings.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.11.2009 8:57 (doxy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta je lean?

CerIna:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka: