Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.367.113
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
protjeran

Lako za SP,MP je vazan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
HeateX kaže...

daj prestanite stim linkovima koji samo traze mane u igrici!!!!!!!

Ma ne nije :p. Evo objasnjenje FOV-a, igre uglavnom koriste 90, a ova 65 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL to ce bajno izgledat, za PS3 i ostale konzole. LOL

http://www.devmaster.net/wiki/Field_of_view

"A FOV smaller than 90° creates a binocular effect, while a FOV greater than 90° shrinks the scene and distorts the edges."

Kimi - the King of Spa.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 19:01 (Tallahasee).
17 godina
neaktivan

Idu mi na živce na ovoj temi, stalno k'o neke curice kad odabiru odjeću, joj ova ima velik dekolte, bla, bla!

Samo tražite manu igre! Kao da hoćete da ispadne smeće, a neće biti! Kao što rekoh, poput curica, pišete joj, igra će imati dedicated servere (neki doticni kolege tako misle, a varaju se), dosadili ste s tim! Ne pričajte ništa unaprijed, kao da ono sve mora biti istina što je onaj Vince-it9'ngjugvbnsd rekao!

Vi (neki) očito ne znate čekati nego bubate na pamet, pa zato budite pametni, čekajte, ne srljajte k'o mutavi, što radite...

Ne znate biti sretni što su se uopće potrudili da naprave nastavak! Vama je bitan MP, jadno, stvarno jadno...

Ma neću više ništa pisati, a Vi (opet ponavaljam, neki) pričajte gluposti!

NE ZNATE BITI STRPLJIVI NEGO KALJATE IGRU NA SVE MOGUĆE NAČINE, AKO VAM SE NE SVIĐA, NEMOJTE JU NI IGRATI I MIRNA BOSNA!

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 19:11 (4ucker).
Moj PC  
13 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

daj koda nikad niste igrali cod4 na fov 65 kad niste ni znali za tu komandu i sta je bilo naravno nistaa

MB: Intel iQ45 CPU: Intel Core 2 Duo E8200 RAM: 2x2Gb DDR2 800 Corsair HDD: 500 Gb Seagate Baracuda GRAFA: Vga Gainward nVidia 9800GT/1024m SALJEM POZIVNICE ZA LOCKERZ SAMO DAJTE MAIL NA PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
4ucker kaže...
igra će imati dedicated servere

Odakle ti ta glupa ideja?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan

Sere mi se od ovih sranja sta likovi pisu na tim stranim forumima,nemogu da neseru bar jedan sat nego svaki sat nest novo od mw 2.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HeateX kaže...

daj koda nikad niste igrali cod4 na fov 65 kad niste ni znali za tu komandu i sta je bilo naravno nistaa

Hm, ali ja nikad nisam igrao COD, niti jedan :p

Kimi - the King of Spa.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
4ucker kaže...

To ja ni ne kazem, nego doticni nam neke kolege, koji malo se upustaju u bujnu mastu...

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
17 godina
naxeem kaže...
4ucker kaže...

Loool, :DD, bolan nada umire posljednja !!

I don't care...
17 godina

dajte mi javite kad izađe igrica i jasno na PM neki torrent i to ;)

17 godina
moderator

Možemo svaku igru sposra* do kraja pa i onu najbolju,a možemo i onu najjadniju diči u nebo kao što sad radite s Batlefield BC samo zato što ima DS.

btw ne kažem da je Batlefield najjadnija,al dobro sad serem* po MW2 za koji mjesec čemo sra* po Batlefieldu BC...

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
protjeran
pirat kaže...

Možemo svaku igru sposra* do kraja pa i onu najbolju,a možemo i onu najjadniju diči u nebo kao što sad radite s Batlefield BC samo zato što ima DS.

btw ne kažem da je Batlefield najjadnija,al dobro sad serem* po MW2 za koji mjesec čemo sra* po Batlefieldu BC...

bc 2 nije jadna igra imam demo od bc 1 na ps3 i odlican je a di je tek cjela igra a di je jos bc2 sad kad ovo sve slusam jedino mi ostaje garena ili konzola a mislio sam je kupiti za pc no ipak ne

prodajem pozivnice za partis
17 godina
moderator
hrvatskafarkasevec kaže...

bc 2 nije jadna igra imam demo od bc 1 na ps3 i odlican je a di je tek cjela igra a di je jos bc2 sad kad ovo sve slusam jedino mi ostaje garena ili konzola a mislio sam je kupiti za pc no ipak ne

Samo kažem da očemo sposra* Batlefield možemo ga

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 19:22 (pirat).
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

Samo kažem da očemo sposra* Batlefield možemo ga

Da, svakoj je igri moguće naće mane, no i vrline, pa tako i MW2, i početku sam bio tako ljut na Iw zbog svega ovoga, a sada me vie nije briga, zabolime za COD 6, ak obude dobar igrat ću ga, ako ne samo SP i ćao đaci, okrećem se drugim naslovima.

Pa nije vrag da vam ova igra toliko znači da si režete žile na svaku negativnu vijest.

Siddharta - "saznanje se može saopštiti, no ne i mudrost. Ona se može naći, u njoj se može živjeti i biti ponesen njome, ali se ne može iskazati i naučiti."
17 godina

@Pirat, Da novi CoD ima dedicated server svi bi bili sretni i zadovoljni bez obzira na ostale mane, neznam kako da vam otvorim oči(:D)..

Oni su prenjeli igru sa konzola i kao što su sami odgovorili na pitanje koja je razlika, a to je da za PC verziju imaju Graphics Options, sto znaci da oni nemaju vremena da prebace igru da valja za PC i sto je još gore njima je naravno skupo hostat servere pa su od tom sutili i rekli par dana prije izlazka da će biti P2P (tj. ti si hoster) i tko zna o čemu još šute, ali ja se nadam da ce vam igra bit dobra ali dokazi govore drugačije

@thuglife, potpuno se slažem

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 19:28 (markoal).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

po meni jedii problem u cijeloj ovoj prici je ujedinjavanje blizzarda i activisiona.. znamo kako blizzard dere svoje vjerne kupce wow-a mlati lovu milijune mjesecno, pa je taj princip uzet i ovdje.. pravi sto se prodaje, konzole i originali djeci, a pc gameri su ionako svi pirati pa tu nema zarade.. zamislite samo kombinaciju: microsoft-xbox 360, sony- ps3, activison blizzard- najveci izdavaci igara.. jasno je da smo sje..ani mi koji kotistimo pc kao platformu..

zasto nema  reimo hardened edition za pc?, onaj colectors edition za x-box? zna blizzard sto se prodaje i kome. uz to sad su uz njih i najveci igraci u industriji:microsoft i sony..

ako mi se mp mp ne svidi trazim novce natrag direktno od njih.. po svim zakonima nasim ili stranim na to imam pravo.. ak nis drugo bum im dosadival na mailCool

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
uzalud vam trud svirači
samo flame war na forumu
ne znam više šta da kažem osim sačekajte kad igra izađe i kad ju počnu ljudi igrati preko neta pa če te čuti kako stvari 100% stoje
ovo je i dalje samo nagađanje jer nitko nije probo i nitko nezna dali to funkcionira kako treba(multiplayer)
Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...
uzalud vam trud svirači
samo flame war na forumu
ne znam više šta da kažem osim sačekajte kad igra izađe i kad ju počnu ljudi igrati preko neta pa če te čuti kako stvari 100% stoje
ovo je i dalje samo nagađanje jer nitko nije probo i nitko nezna dali to funkcionira kako treba(multiplayer)

Upravo tako.

Samo što je problem što će sad za pola sata doči neko i dati opet neki link tipa:dice rekao mw2 ne valja ..blabla, ovaj časopis napisao mw2 ne valja...blablabla itd.

Svi bi igru hvalili, samo da imam DS, to je već odavno jasno. Ali ljudi dragi treba već jednom preći preko toga. Bit će i drugih igara.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 19:46 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
TopForumaš kaže...
uzalud vam trud svirači
samo flame war na forumu

Upravo tako.

Samo što je problem što će sad za pola sata doči neko i dati opet neki link tipa:dice rekao mw2 ne valja ..blabla, ovaj časopis napisao mw2 ne valja...blablabla itd.

Svi bi igru hvalili, samo da imam DS, to je već odavno jasno. Ali ljudi dragi treba već jednom preći preko toga.

da lol, ak vam se igra nesviđa i smetaju vam sve te promjene, igrajte nešto drugo a ne tu na ovu temu dolazite sra* po igri!

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
16 godina

Znači kad je tema o nekoj igri samo hvalospjevi dolaze u obzir a ne i argumentirane negativne kritike?

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 19:48 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

ma mi ne seremo.... mi smo jednostavno RAZOČARANI....

moramo negdi izbacit svoj bijes....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne ja nisma na to mislio nego mi već ide na "onu stvar" što samo daju linkove ili pišu da igra ne valja i sl; a igru još niko nije probao igrati osim iw-a.

Za par dana izlazi igra kad se proba igrati napisati će svako ko šta misli i znat če se na čemu smo, ne tako na sljepo.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bas navracam cesto u ovu temu, svakih nekoliko sati i uvijek me ceka jedna cijela stranica novih postova. A sto ste vrijedni :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Uf, ajmo redom.

Vidim komentare na moj post od jučer i ne vjerujem onome što vidim.

1) COD ima ZANEMARIV SP dio, jedino se MP igra i radi toga je COD ono što je.
2) MP je popularan radi: a) Dedicated servera [dozvoljavaju privatne mečeve, ratove, klanove, admine, modova, zadoviljavajući ping] i b) Modova [poboljšan gameplay, custom mape, veća kontrola cheatera]
3) S ovim što je IW uradio s CODom, sve ovo gore navedeno pada u vodu.
4) PC gameri su izjednačeni s konzolašima i tako je PC postao potraćeni potencijal.

Sve se svodi na ovo:

Modern Warfare 2 je port s konzole na pc s nekoliko dodatnih funkcija kao chat i kontola mišem. Kao takav je zanemariv i ne isplativ.
17 godina
protjeran
Prison Breaker kaže...

Bas navracam cesto u ovu temu, svakih nekoliko sati i uvijek me ceka jedna cijela stranica novih postova. A sto ste vrijedni :)

to su ti nove nespavalice samo tu nema vremenskog ogranicenjaŠutimSmijeh

prodajem pozivnice za partis
18 godina
neaktivan

Napomena: samo se suzdržite od sukoba.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gamer71 kaže...

da lol, ak vam se igra nesviđa i smetaju vam sve te promjene, igrajte nešto drugo a ne tu na ovu temu dolazite sra* po igri!

Nemamo ništa protiv dobrih promjena al ovaj cirkus koji IW vodi je za plakati i proklinjati onog tko se sjetio bacit dedicated van. Kako vi ne kužite (prema ovome što zasad znamo!) da će igra biti NEIGRIVA u MPu. Neznam ja, možda vama ne smeta ping preko 150, zastajkivanje kod promjene hosta, nedostatak konzole... Uništili su klanove (host ima ping 0 ili 5max, svi ostali oko 200, kakva je to igra??), igra se max 9vs9 (sramota - ako su mape velike, eto vam kamperaja, sniperi sa silencerima, a nema admina da baci tu gamad van) i baca igrače na "server" prema nekom "skillu". Ma daj, pa to znači provoditi pola sata u server browseru dok nađeš server na kojem je ping manji od 150 i di nema kampera na izvoz). I onda konačno nađeš neki OK server, igraš 10min, host se odspoji i sve ispočetka... Grozno.

BTW, vi koji ste kupili (preorder-ali i sl.) se ponašate ko' Macovci. Tvrdoglavii ste i ne želite priznat da ste u krivu. Jednostavno NE želite priznat sami sebi da MP neće valjat, koliko kod činjenice pokazivale da je to istina.... Svaka vam čast, vjerujete IWu da će naći neki dobitni sistem ali....

Nadam se da sam u krivu što se tiče MPa, vidit ćemo za koji dan al prema ovome, ne sluti na dobro....

Inače, SP prema onim trailerima će biti nešto nezaboravno.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
sheep kaže...
Uf, ajmo redom.

Vidim komentare na moj post od jučer i ne vjerujem onome što vidim.

1) COD ima ZANEMARIV SP dio, jedino se MP igra i radi toga je COD ono što je.
2) MP je popularan radi: a) Dedicated servera [dozvoljavaju privatne mečeve, ratove, klanove, admine, modova, zadoviljavajući ping] i b) Modova [poboljšan gameplay, custom mape, veća kontrola cheatera]
3) S ovim što je IW uradio s CODom, sve ovo gore navedeno pada u vodu.
4) PC gameri su izjednačeni s konzolašima i tako je PC postao potraćeni potencijal.

Sve se svodi na ovo:

Modern Warfare 2 je port s konzole na pc s nekoliko dodatnih funkcija kao chat i kontola mišem. Kao takav je zanemariv i ne isplativ.

Ajde nam reci nešto što nismo znali!!

Pa već ste mi se popeli na vrh "batine". Dajte neku informaciju koju neznamo ne pune se stranice sa već prožvakanom tematikom. Dok bu ko imal kaj novoga nek kaže, ako ne nek ćeka kad izađe igra pa javi dojmove.

16 godina
neaktivan

Neki su "malo" pre uživljeni u MW2!

CerIna:)
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Daj jeli izasla na torrente aj pliz recite.

nexeem molim te nemoj mi dat zuti jer vec imam jednog a i narucio sam igru ali me samo zanima kako izgleda.

Piratizam je način života i ja ga živim!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice