Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.366.145
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
Danny_HR kaže...

Resetirati će rankove na dan izlaska budući da neki već imaju igru, što legalno što nelegalno.

Game.co.uk danas šalje igru primjerice. Pa će netko u UK dobiti već sutra dok meni stiže najkasnije 9-og. Dakle, zbog toga resetiraju.

i ja sam narucio na game-u, a kak znas da tamo vec salju? pise da salju cim igra izade... znaci 10.Neodlučan

17 godina
moderator

Ovaj interviju sa developerima igre otkriva malo više

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Moj PC  
1 0 hvala 7
18 godina
neaktivan
red_bull kaže...

i ja sam narucio na game-u, a kak znas da tamo vec salju? pise da salju cim igra izade... znaci 10.Neodlučan

Znam tako što sam dobio mail da je igra na pakiranju i da je šalju.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
17 godina
Danny_HR kaže...
red_bull kaže...

Znam tako što sam dobio mail da je igra na pakiranju i da je šalju.

aha.. pa to je onda dobra vijest..ja sam narucio pred 5 dana.. znaci mogo bi i ja dobit oko 10? posto treba dostavi nekih 5-6 dana(po mojem)

edit: evo provjerio sam i pise da se igra pakira i da se salje... Cool

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 16:21 (red_bull).
17 godina
neaktivan

Mackey-IW: No, PC has custom stuff like mouse control, text chat in game, and graphics settings

Epic lol i fail,nema leana...... ja neznam ko bu od starih igrača kupio ovo smece od igre

dedicated to waiting.....
17 godina
neaktivan
troublemaker kaže...

Mackey-IW: No, PC has custom stuff like mouse control, text chat in game, and graphics settings

Epic lol i fail,nema leana...... ja neznam ko bu od starih igrača kupio ovo smece od igre

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 17:47 (razer1911).
17 godina
protjeran
razer1911 kaže...
troublemaker kaže...

Bit ce lana lana,LAN je lokalna mreza koja obuzima prostor ureda ili neke kuce nema veze sa ovim serverima cracked,vjerujte mi  tog ce bit to vam ja garantiram,

btw.ljudi nisu oni glupi znaju sta rade

haha ajd reci kak se igraju sve igre preko garene,kako se igra preko hamachija,leaf-a,gamerangera svi ti servisi koriste lan,naprave virtualnu lan mrezu i igrasbez problema da vidis kolko sam ja sati cod5 odigro ono sa zombijima sve to preko lana i nikako drugacije pa ak stave lan bit ce im bezveze makivanje dedicated servera

a i kak znas da ce bit lana

prodajem pozivnice za partis
18 godina

Evo malo sam čitao onaj neki intervju tko je netko postavio i mogu reći da sam razočaran. Je da nisam sve čitao jer ima toga previše ali me razočaralo to što će valjda najviše biti 9vs9 igrača ?? s time da će onaj s najboljom vezom hostati i da će se sve odvijati preko Steama, znači neće biti xfire-a koliko sam skužio... Šteta...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
razer1911 kaže...
troublemaker kaže...

Bit ce lana lana,LAN je lokalna mreza koja obuzima prostor ureda ili neke kuce nema veze sa ovim serverima cracked,vjerujte mi  tog ce bit to vam ja garantiram,

btw.ljudi nisu oni glupi znaju sta rade

haha ajd reci kak se igraju sve igre preko garene,kako se igra preko hamachija,leaf-a,gamerangera svi ti servisi koriste lan,naprave virtualnu lan mrezu i igrasbez problema da vidis kolko sam ja sati cod5 odigro ono sa zombijima sve to preko lana i nikako drugacije pa ak stave lan bit ce im bezveze makivanje dedicated servera

a i kak znas da ce bit lana

On je brijao da je lean LAN.....sad fino na net i proguglat kaj znaci LEAN

neznam dal ima al evo copy paste od jednog kolefge s PC-E

Par zanimljivosti sa jučerašnjeg chata sa IW developerima(retardima):

Moriarte: Ignoring IW.net, is the PC version a direct port of the console version?

maniac1969: Vince, there are 178,000 voices that say you need dedicated servers for the PC. COD4 is the bigest online game in history! Why in the world would you take away dedicated servers and change the whole MP experience for us? And Mackey, the PC version with dedicated servers is already the best experience the way it is!

Vince-IW: All I can say is that we changed it to make it a better and easier experience. Also, not all of the names on that list are legit.

"zach426
What was your guy's logic behind removing the lean feature for PC, a feature that was a mainstay from all of your previous call of duty titles?

Mackey-IW
The game is not balanced for lean."

Q:
Is there a console in the PC version of the game, so we can change our field of view from the xbox's default 65 FOV to 80 also can we tweaks the weapon damage for each gun, removes perks, graphical debris, breathing sway, also thru console like we where able to before or is this all gone?

Vince-IW
We would like you to play the game the way we designed and balanced it.

LaGgY_42o: What kinds of pings did you get during your IWNet testing and what do you say is an acceptable ping?
Mackey-IW: I've been playing mainly with around 100ms ping and it was great.

-Nema konzole(?!)
-Nema lean
-Nema dedi
-9v9 max!!!

Dakle,vrača se trouble u diskusiju! lik je igro s Pingom 100 i bilo mu je OK-.....lik iz USA je igro u USA na pingu sto i OK mu je? Il je retardiran il nikad nije ozbiljnije igrao COD jer meni kad je ping preko 60-70...pimalo mi skor odlazi u qrc,naviako sam se na 30-40 max 50 na domacicama. Nema konzole? Ovo je ozbiljniji kiks,čak ozbiljniji ako ga bude od DS. E da,sam li spomenuo nedostatak DS-a? :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 18:04 (troublemaker).
17 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Evo malo sam čitao onaj neki intervju tko je netko postavio i mogu reći da sam razočaran. Je da nisam sve čitao jer ima toga previše ali me razočaralo to što će valjda najviše biti 9vs9 igrača ?? s time da će onaj s najboljom vezom hostati i da će se sve odvijati preko Steama, znači neće biti xfire-a koliko sam skužio... Šteta...

Sta oni sa takvim sranjima sto uvode nema chata,neki kazu nema lana,sad 9vs9 onaj koji ima dobar net hostati i da će se sve odvijati preko Steama, znači neće biti xfire-a

MA SEREM IM SE U ČARAPU

18 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ovaj interviju sa developerima igre otkriva malo više

Axen: Please explain how a 9v9 match is a multiplayer experience? I'd have more fun serving lunch at a local nursing home.

Vince-IW: Sounds like are a very compassionate and giving person. I hope the people at the nursing home appreciate you.

I lol'd ^_^

On another topic:
Vince-IW: IWnet was designed to make the MP experience on PC easier and more balanced.

Ne znam za vas, ali ovo mi tako tipična blesava PR izjava. FFS ja ne znam osobu kojoj je do sada bilo "teško" naći i prikačiti se na server. U balans ne bi ulazi, ali mi je glupo što te sile da MP igraš prema onom kako su oni zamislili. MP je uvijek community oblikovao :/

--------------------

JunkyNL: I like many others, have friends from all over the world and like to play games against each other. So with this new system we wont be able to play lag free against each other? And is there still a (Offline) LAN function?(there is no internet at that location) (the 402 site doesn't answers this question)

Vince-IW: You can party up with your friends and you will be placed in a game that works well for everyone.

Wait! WUT?! Prvo kažu IWnet će nuditi besprijekorno gaming iskustvo, a sad seru da nas 5 iz clana ne možemo igrati s drugih 5 ljudi iz drugog clana jer smo razbacani po cijelom svijetu. Štoviše, trebali bi naći neku sredinu, ili kako oni sugeriraju igrati u tuđoj igri - nema veze što smo clan, bitno je da se svi zabavljaju /sarcasm.

-------------------

Futurefighter: How do you plan to appeal to professional pc gaming leagues like CAL and CEVO with IW.net?

Vince-IW: I guess we'll have to talk to them and see what they would need. We would love to work something out.

Kao i što smo mislili, monopoliziranje!

-----------------

Mackey-IW: Players do not control who hosts.

kaRMa: Please give me a direct answer. On the PC version. Are all games hosted by players, and is there a 5 second delay when host migration is in effect?

Vince-IW:
yes.

To objašnjava sustav na kojem ćemo igrati. Iako su odbijali dedi server pitanja rečeno je da je sve moguće (mada sumnjam da će odustati od IWneta).

----------------

Nema leana, ali ajd, nisam ga ni koristio previše ^_^
Bitno je da LAN ima XD. Kao potrebno se na steam konektirati prije nego možemo na lanu igrati - za to ce sigurno izac neki freelance patch koji že to izbjeći =)

Neću igru imati 10og, ali su mi oči otvorene. Baš me zanima reakcija igrača nakon IWnet iskustva :/

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
17 godina
neaktivan

Jel sam vam reko da ce bit lana.

1 2 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ma kakvog LAN-a 'ebo vas LAN? Niti tu ima ikakvog LAN-a niti ima ikakvog normalnog MP-a.

Koliko vidim, bit će strašno govno. Igrači će hostati?! Za ime Božje?! Kako će izgledati kada igrači hostaju nešto s uploadima na asinkronim vezama?! WTF?!

Mislim da će ovaj oblik MP-a biti mrtvorođenče.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 18:34 (naxeem).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ma kakvog LAN-a 'ebo vas LAN? Niti tu ima ikakvog LAN-a niti ima ikakvog normalnog MP-a.

Koliko vidim, bit će strašno govno. Igrači će hostati?! Za ime Božje?! Kako će izgledati kada igrači hostaju nešto s uploadima na asinkronim vezama?! WTF?!

Očito nisi igrao warrock pa zato nemoj pricati gluposti,hostat ce se preko iwnet servisa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 18:35 (razer1911).
17 godina
moderator
razer1911 kaže...
Pero Dinamit kaže...

Sta oni sa takvim sranjima sto uvode nema chata,neki kazu nema lana,sad 9vs9 onaj koji ima dobar net hostati i da će se sve odvijati preko Steama, znači neće biti xfire-a

MA SEREM IM SE U ČARAPU

Ima chata.

17 godina
neaktivan

Alo...nema konzole...nema više igranja za nas koji smo išli u krajnost e konfigom. Al ionako je ciljana publika glupavi ameri i isto takvi evropljani...oni bu kupili igru ofkors....

A ovo ja nisam koristio lean: ti nisi ni igrao kak spada prek neta dow!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Ma procitao sam na onom linku, ovi koji odgovaraju nemaju pojma sta govore.
Kao prvo dokazuje da im oni IW.NET neradi je to da nemore vise od 9v9 na jednom serveru (meni ovo i nesmeta) ali to znaci da ce bit vrlo glupo ja nevidim razliku izmedju ovog "Call of Duty" Modern Warfare 2 i npr neke free online igre tipa Combat Arms, Drift  City,   čak ove free igre imaju mogućnost trazenja servera.

Bar neće naplaćivat nadogradnje i sl., da du to stavili unistilo bi ih.
Sad je na redu da igra izađe pa da vidimo kakvi su pingovu, ako je njima bilo oko 100, koliko će tek nami, ja sam na pocetku rekao da ce vjerojatno bit preko 150!

I Edit, nema leana, ma ovi novi Modern Warfare uništava sve imalo bolje igrače u svakom pogledu.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 18:45 (markoal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Nema ovog, nema onog, nema...       a šta ima?

Ima 25 kill streak i nuklearnu, o yeah... Cool

To sam najviše čeko'...

He who is not courageous enough to take risks will accomplish nothing in life. - Ali
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo dobio potvrdu od hcl-a igra je kupljena te dolazi na moja vrata oko 1-2 dana poslije izlaska

e sad jedno pitanje:da li ću morati imati instalirani steam i free steam acc da igram mp ili spec ops

također po viđenom interviewu i po ostalim stvarima vidim da mnogi pro gameri ce biti jako razocarani i dalje ostati na codu 4

Najnovija fora u 2r. srednje BOG SVE VIDI BOG SVE ČUJE!
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 19:10 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovi CoD MW2 me posjeća na neko "super" auto koje ima svu opremu, našminkan, samo mu fali motor.

A vidjet cemo kad izadje, izgleda da sto vise otkrivamo njihov famozni Multiplayer to se više razočaramo, kad bi izbacili neki patch za dedicated servers bilo bi najbolje :D(ali tesko)

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
naxeem kaže...

Očito nisi igrao warrock pa zato nemoj pricati gluposti,hostat ce se preko iwnet servisa.

Kako da ti ovo bezbolno kažem: ako igrači hostaju igru, to je MRTAV MP.

kaRMa: Please give me a direct answer. On the PC version. Are all games hosted by players, and is there a 5 second delay when host migration is in effect?

Vince-IW:
yes.

Dakle.... igrači (ja, ti, moja baka) hostaju igru, a to znači da je hoster server. Jasnije? Ajde, zaigraj malo Operation Flashpoint 2 MP pa mi reci kako ti se to sviđa.

Koji idioti u IW...ehhh... Al' bojim se da je to sve maslo onog majmuna na čelu Activision-Blizzarda.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
TopForumaš kaže...

evo dobio potvrdu od hcl-a igra je kupljena te dolazi na moja vrata oko 1-2 dana poslije izlaska

e sad jedno pitanje:da li ću morati imati instalirani steam i free steam acc da igram mp ili spec ops

također po viđenom interviewu i po ostalim stvarima vidim da mnogi pro gameri ce biti jako razocarani i dalje ostati na codu 4

Pa steam software je free, preko njega samo mores kupovat igre, neplaća se sami program, valjda kad instaliras ga on ce otkrit kao xfire da imas instaliran CoD MW2 i dalje valjda znas.

@naxeem, a cije bi bilo drugo maslo, tako je bilo i sa CoD WaW(Treyarch je uradio za sto su ih platili, a i dobro su obradili)

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 19:23 (markoal).
16 godina
neaktivan
Sickology: This has probably been asked before. But what's up with the pot leafs in the Callsigns?

Ryan-IW: Callsigns allow you to customize your MP experience with images and titles that best suit your personality.

znači ak si ja stavim maricu u callsign ja sam narkoman haha to je moj personality haha
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
evo još malo smijeha xD čini se da su IW lakrdijaši neki

zackattack300: Is iw.net laggy? Has it been tested in the sahara on dial-up while downloading 3gig files and running antivirus with less than 200 ping? Hope so, it'll need it.

Vince-IW: We did test it in the Sahara, but we were only downloading a 1GB file...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Ma ja se kladim da če nam dati za mjesec-dva dedicated server ako ne i prije(ili ako več ne rade na tome,kao rezervni plan)

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ma ja se kladim da če nam dati za mjesec-dva dedicated server ako ne i prije(ili ako več ne rade na tome,kao rezervni plan)

moguće, priča se o nekom "fixu" za dedicated servere

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
18 godina

Kad sam procitao ono nema LEAN kad se nisam izvrnuo iz stolice sto od smjeha sto od zalosti, ovo samo potvrdjuje moje sumnje da je CoD cisti totalni i losi port sa konzole koji nije nimalo modan (PCversion has mouse stuff) da bi se prilagodio drugoj vrsti publike, ali ajde dizem ruke od ovog mrtvorodjenceta od igre, no pitam se sta nas ceka dalje.

Kad se pocnu ostali ugledati na Iwtarde po onoj (ako mogu oni mozemo i mi) pa nastane masa Konzola portova za bezglavu i djetinjastu publiku. . ., BF Bad Company here I come!

P.S.

Svi koji ste tako srcano i strasno branili ovu igru kao sto Nax rece, probajte Operation Flashpoint MP i sve ce vam biti jasno Namigiva

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 20:08 (D3ViL).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Kad sam procitao ono nema LEAN kad se nisam izvrnuo iz stolice sto od smjeha sto od zalosti, ovo samo potvrdjuje moje tvrdje da je CoD cisti totalni i losi port sa konzole koji nije nimalo modan da bi se prilagodio drugoj vrsti publike, ali ajde dizem ruke od ovog mrtvorodjenceta od igre, no pitam se sta nas ceka dalje.

Kad se pocnu ostali ugledati na Iwtarde po onoj (ako mogu oni mozemo i mi) pa nastane masa Konzola portova za bezglavu i djetinjastu publiku. . ., BF Bad Company here I come!

P.S.

Svi koji ste tako srcano i strasno branili ovu igru kao sto Nax rece, probajte Operation Flashpoint MP i sve ce vam biti jasno Namigiva

ja sam već probo i mogu reći da je katastrofa

no ja još uvijek vjerujem da neće biti toliki pingovi jer su rekli da su testirali u sahari skidajući 1GB i daje ping bio ispod 200 Belji se

17 godina

uvijek se nadje neki nacin da se zaobidu pravila... ja cu skinut ako mi se svidi igrat cu ako ne, uvijek imam mw1 :D

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Udrila IW slava u glavu... 3.14zde komercijalne. Oni izgleda da nisu čuli za ono - Ako radi, ne popravljaj??? Nema lean (kak ću izvirivat iza ćoška, magijom?), max 9vs9 (WTF???), već popljuvani sistem za MP (dedicated, RIP dok se ne nađe zaobilazno rješenje).... Klanova zapravo i ne treba više... Konzolaška pucaljka za glupave amere (bilo je komplicirano kliknuti na multiplayer, odabrati server i kliknuti na join?)... Sve više igara umire od konzolitisa (neam niš protiv konzola, imam PS2, al maknite se od online FPSova!)... Bitno da imamo nuklearku na 25 streak... Fuj.

All we wanted was few more maps, few new weapons, another SP campaign and we got this console-infected, centralized and 4ucked up game...

I hope i am wrong....

EDIT: zaboravio troznamenkasti ping. Lovely. "Brzine" i lag iz vremena UTa i 56k modema se vraćaju....

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 20:10 (Sum_of_all_fears).
Moj PC  
14 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice