Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.366.878
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
16 godina
neaktivan

jel onda najeftinije na xfire?

Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao.

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Modern Warfare 2
djdomi kaže...

ovu sam igru iščekivao dugo, al sada iw ide prema dolje. pazite ovo: ako oćete clayicu il c4 npr. morat ćete žrtvovat granatu!!!

ajde iw šta je ovo? možda mojih kolko para koje bi trebo potrošit odu u nešto drugo? cod4 sve dok ne bude mw2 bolji, il dok se ne uvjerimo da ima nešto za igrače koji ne vole martynoobe i ostale gluposti. ne brine me ono za clay i c4 jer ih ne koristim otkako sam na promodu ali je stvarno glupo.

-1

TO je super odluka. Smanjit ce se F.A.G.S. Pa ko voli clay nek ga uzem ko ne ovli nek ima granatu. Super!

Audaces fortuna iuvat
16 godina
neaktivan

Hoce li meni raditi COD MW2, pc spec u "moj pc" i otprilike na kojim detaljima bi mogao igrati?

Mulalic Aid
18 godina

Mislim da bi trebalo, barem na med/low ako ništa drugo...

Tko rano rani, cijeli dan je pospan...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

e jel moguce da ima vec kopie modern warfera 2 za xbox360 vec vani... jer mi frend kaze da ga je danas dobio al mu bas nevjerujem... al opet to su kopie sta sve hakeri uspiu napravit...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hoće li biti LAN-a?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Abra008 kaže...

Hoće li biti LAN-a?

NE

KIša je padala cijeli dan tri dana
17 godina
neaktivan

Hahhahahahaahhaahhaha,lan pa normalno da ce bit joj neznam ja stvarno ljudi sta je vama,

1 7 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ajd vas par bisera koji volite pametovati o igri dajte postajte linkove da vidim di je to potvrdeno,neinteresiraju me ovi seljacki forumi dje svako baljezga gluposti sam zat jel je ljubomoran i zeli uskratit igru nekome.

1 4 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema Lan-a. kolko puta se mora govorit to. Da ima lana bilo bi i crackanih servera kao za cod4 ali upravo zbog toga su ukinli lan. I t ose svugdje govori. Jedino neznam kako će se onda igrat spec-ops ako nije preko lana. Neodlučan

Google Wave account: gen.balet@googlewave.com
Moj PC  
6 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Nema Lan-a. kolko puta se mora govorit to. Da ima lana bilo bi i crackanih servera kao za cod4 ali upravo zbog toga su ukinli lan. I t ose svugdje govori. Jedino neznam kako će se onda igrat spec-ops ako nije preko lana. Neodlučan

pa valjda prek neta?? nez ja uglavnom jos malo pa ce doci pa cemo vidjeti ocekujem jako puno i vec se vidim kako je fora igrati jeCool

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

Ajd vas par bisera koji volite pametovati o igri dajte postajte linkove da vidim di je to potvrdeno,neinteresiraju me ovi seljacki forumi dje svako baljezga gluposti sam zat jel je ljubomoran i zeli uskratit igru nekome.

Aj momak malo oladi. Na proslih 90 stranica imas mnogo linkova i postova o tome kako se odvija igra. Što će bit što neće. Šta kaze IW i ostalo. Prvo procitaj pa onda komentiraj tako bahato!

Audaces fortuna iuvat
17 godina
neaktivan
Joe Cavallo kaže...

Nek govori ko oce to da nema,nek to iw kaze.Jedno je lan a drugo su serveri koji postoje na netu i na kojima se igra.A vjeruj mi idi igraj warrock to ti je isto ko mw 2 nema deticated servera,.

17 godina
neaktivan
Canassob kaže...

Aj momak malo oladi. Na proslih 90 stranica imas mnogo linkova i postova o tome kako se odvija igra. Što će bit što neće. Šta kaze IW i ostalo. Prvo procitaj pa onda komentiraj tako bahato!

Niko tebi nekomentira bahato nego pricate gluposti a pol tih stvari nije potvrdeno.

17 godina
neaktivan
damian123 kaže...

e jel moguce da ima vec kopie modern warfera 2 za xbox360 vec vani... jer mi frend kaze da ga je danas dobio al mu bas nevjerujem... al opet to su kopie sta sve hakeri uspiu napravit...

je, moguče je... modern warfare 2 za xbox360 je vani tj. na torrentima

17 godina

razer1911 i ti se rađe nemaoj svađati oko toga jer niti ti neznaš kao ni ostali.

Ajde idemo pričat o nečemu drugome.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 22:35 (Jack Sparrow).
17 godina
moderator

Zayc_17 zašto si Jack Sparow-u dao palac dolje pa kako bi razer1911 znao oče li biti LAN-a ili ne,i daj več jedamput nešto reci a ne samo stavljaš "slažem se" i "ne slažam se".

Pa jbt. valjda imaš svoje neko mišljenje....

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

xD ....zbog ovog (on nam lijepo govori kaj mi znamo xD)

Jack Sparrow kaže...

jer niti ti neznaš kao ni ostali.

a bilo je rečeno da će biti, samo naravno nije još izašla pa imamo samo špekulacije o tome.......

OFT: a zato i postoje tipke slažem se i ne slažem a i to je moje mišljenje, nema trečeg xD...... a i nisam neki naročiti spamer Belji se (modovi vide kolko imam postova Belji se...pa ko voli pisati, nek piše, dok ostali, se slažu il ne Belji se)

I was here.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Ne nego kolko sam ja vidio bilo je više špekulacija de neče biti, nego da će biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Zayc_17 kaže...

a bilo je rečeno da će biti, samo naravno nije još izašla pa imamo samo špekulacije o tome.......

OFT: a zato i postoje tipke slažem se i ne slažem a i to je moje mišljenje, nema trečeg xD...... a i nisam neki naročiti spamer Belji se (modovi vide kolko imam postova Belji se...pa ko voli pisati, nek piše, dok ostali, se slažu il ne Belji se)

Ipak si nešto napisao....xd

btw dan prije izlaska sve če se resetirat,jer neki več igraju mw2 kako kažu iz IW da bude pošteno..

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Ne nego kolko sam ja vidio bilo je više špekulacija de neče biti, nego da će biti.

a dobro...živi bili pa vidjeli....

I was here.
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.11.2009 23:02 (Zayc_17).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Zayc_17 kaže...

btw dan prije izlaska sve če se resetirat,jer neki več igraju mw2 kako kažu iz IW da bude pošteno..

Nekuzim kak resetirat sta im to znaci

17 godina
neaktivan
razer1911 kaže...
pirat kaže...
Zayc_17 kaže...

Nekuzim kak resetirat sta im to znaci

pa da se sve vrati na početak, jel ovo ti zezaš il? svi koji su sada dobili neki ogroman level vraćaju se na 1.

Čekamo...10.11.09.
17 godina

Pogle sta je pisalo na jednom torrentu:

The official PC version of Modern Warfare 2 from Infinity Ward. NO BS this is the only torrent as of 11/02/09 avaliable for the PC. Enjoy!

Očito da su neki dobili igru pa zato resetiravaju!

Ali to znači da će moć upravljat nasim rankovima, hh.

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 0:23 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Resetirati će rankove na dan izlaska budući da neki već imaju igru, što legalno što nelegalno.

Game.co.uk danas šalje igru primjerice. Pa će netko u UK dobiti već sutra dok meni stiže najkasnije 9-og. Dakle, zbog toga resetiraju.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Resetirati će rankove na dan izlaska budući da neki već imaju igru, što legalno što nelegalno.

Game.co.uk danas šalje igru primjerice. Pa će netko u UK dobiti već sutra dok meni stiže najkasnije 9-og. Dakle, zbog toga resetiraju.

Jbt. meni dolazi dan-dva poslije 10(HCL)

btw ako več šalju igru bit če na torrentima za dan-dva

17 godina
neaktivan

Ima vec na torrentima, evo ja sam na bit gamer trackeru pronasao nekoliko MW2 ali su svi za xbox360, nema za PC.

Play hard, go pro!

0 2 hvala 0
17 godina
moderator
Fowix kaže...

Ima vec na torrentima, evo ja sam na bit gamer trackeru pronasao nekoliko MW2 ali su svi za xbox360, nema za PC.

Ma za xbox ima več tjedan dana.

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
Danny_HR kaže...

Jbt. meni dolazi dan-dva poslije 10(HCL)

btw ako več šalju igru bit če na torrentima za dan-dva

meni istoMršti se

šteta,mislio je imat prije svih xD

10.11.2009. DOLAZI COD:MW2 ! ! ! !
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice