jel onda najeftinije na xfire?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ovu sam igru iščekivao dugo, al sada iw ide prema dolje. pazite ovo: ako oćete clayicu il c4 npr. morat ćete žrtvovat granatu!!!
ajde iw šta je ovo? možda mojih kolko para koje bi trebo potrošit odu u nešto drugo? cod4 sve dok ne bude mw2 bolji, il dok se ne uvjerimo da ima nešto za igrače koji ne vole martynoobe i ostale gluposti. ne brine me ono za clay i c4 jer ih ne koristim otkako sam na promodu ali je stvarno glupo.
-1
TO je super odluka. Smanjit ce se F.A.G.S. Pa ko voli clay nek ga uzem ko ne ovli nek ima granatu. Super!
Hoce li meni raditi COD MW2, pc spec u "moj pc" i otprilike na kojim detaljima bi mogao igrati?
Mislim da bi trebalo, barem na med/low ako ništa drugo...
http://pc.gamespy.com/pc/call-of-duty-6/1041513p1.html
Jedva cekam da igra izade.
e jel moguce da ima vec kopie modern warfera 2 za xbox360 vec vani... jer mi frend kaze da ga je danas dobio al mu bas nevjerujem... al opet to su kopie sta sve hakeri uspiu napravit...
Hoće li biti LAN-a?
Hoće li biti LAN-a?
NE
Hahhahahahaahhaahhaha,lan pa normalno da ce bit joj neznam ja stvarno ljudi sta je vama,
Ajd vas par bisera koji volite pametovati o igri dajte postajte linkove da vidim di je to potvrdeno,neinteresiraju me ovi seljacki forumi dje svako baljezga gluposti sam zat jel je ljubomoran i zeli uskratit igru nekome.
Nema Lan-a. kolko puta se mora govorit to. Da ima lana bilo bi i crackanih servera kao za cod4 ali upravo zbog toga su ukinli lan. I t ose svugdje govori. Jedino neznam kako će se onda igrat spec-ops ako nije preko lana. 
Nema Lan-a. kolko puta se mora govorit to. Da ima lana bilo bi i crackanih servera kao za cod4 ali upravo zbog toga su ukinli lan. I t ose svugdje govori. Jedino neznam kako će se onda igrat spec-ops ako nije preko lana. 
pa valjda prek neta?? nez ja uglavnom jos malo pa ce doci pa cemo vidjeti ocekujem jako puno i vec se vidim kako je fora igrati je
Ajd vas par bisera koji volite pametovati o igri dajte postajte linkove da vidim di je to potvrdeno,neinteresiraju me ovi seljacki forumi dje svako baljezga gluposti sam zat jel je ljubomoran i zeli uskratit igru nekome.
Aj momak malo oladi. Na proslih 90 stranica imas mnogo linkova i postova o tome kako se odvija igra. Što će bit što neće. Šta kaze IW i ostalo. Prvo procitaj pa onda komentiraj tako bahato!
Nek govori ko oce to da nema,nek to iw kaze.Jedno je lan a drugo su serveri koji postoje na netu i na kojima se igra.A vjeruj mi idi igraj warrock to ti je isto ko mw 2 nema deticated servera,.
Aj momak malo oladi. Na proslih 90 stranica imas mnogo linkova i postova o tome kako se odvija igra. Što će bit što neće. Šta kaze IW i ostalo. Prvo procitaj pa onda komentiraj tako bahato!
Niko tebi nekomentira bahato nego pricate gluposti a pol tih stvari nije potvrdeno.
e jel moguce da ima vec kopie modern warfera 2 za xbox360 vec vani... jer mi frend kaze da ga je danas dobio al mu bas nevjerujem... al opet to su kopie sta sve hakeri uspiu napravit...
je, moguče je... modern warfare 2 za xbox360 je vani tj. na torrentima
razer1911 i ti se rađe nemaoj svađati oko toga jer niti ti neznaš kao ni ostali.
Ajde idemo pričat o nečemu drugome.
xD ....zbog ovog (on nam lijepo govori kaj mi znamo xD)
jer niti ti neznaš kao ni ostali.
a bilo je rečeno da će biti, samo naravno nije još izašla pa imamo samo špekulacije o tome.......
OFT: a zato i postoje tipke slažem se i ne slažem a i to je moje mišljenje, nema trečeg xD...... a i nisam neki naročiti spamer
(modovi vide kolko imam postova
...pa ko voli pisati, nek piše, dok ostali, se slažu il ne
)
Ne nego kolko sam ja vidio bilo je više špekulacija de neče biti, nego da će biti.
a bilo je rečeno da će biti, samo naravno nije još izašla pa imamo samo špekulacije o tome.......
OFT: a zato i postoje tipke slažem se i ne slažem a i to je moje mišljenje, nema trečeg xD...... a i nisam neki naročiti spamer
)
Ipak si nešto napisao....xd
btw dan prije izlaska sve če se resetirat,jer neki več igraju mw2 kako kažu iz IW da bude pošteno..
Ne nego kolko sam ja vidio bilo je više špekulacija de neče biti, nego da će biti.
a dobro...živi bili pa vidjeli....
)
btw dan prije izlaska sve če se resetirat,jer neki več igraju mw2 kako kažu iz IW da bude pošteno..
Nekuzim kak resetirat sta im to znaci
)
Nekuzim kak resetirat sta im to znaci
pa da se sve vrati na početak, jel ovo ti zezaš il? svi koji su sada dobili neki ogroman level vraćaju se na 1.
Pogle sta je pisalo na jednom torrentu:
The official PC version of Modern Warfare 2 from Infinity Ward. NO BS this is the only torrent as of 11/02/09 avaliable for the PC. Enjoy!
Očito da su neki dobili igru pa zato resetiravaju!
Ali to znači da će moć upravljat nasim rankovima, hh.
Resetirati će rankove na dan izlaska budući da neki već imaju igru, što legalno što nelegalno.
Game.co.uk danas šalje igru primjerice. Pa će netko u UK dobiti već sutra dok meni stiže najkasnije 9-og. Dakle, zbog toga resetiraju.
Resetirati će rankove na dan izlaska budući da neki već imaju igru, što legalno što nelegalno.
Game.co.uk danas šalje igru primjerice. Pa će netko u UK dobiti već sutra dok meni stiže najkasnije 9-og. Dakle, zbog toga resetiraju.
Jbt. meni dolazi dan-dva poslije 10(HCL)
btw ako več šalju igru bit če na torrentima za dan-dva
Ima vec na torrentima, evo ja sam na bit gamer trackeru pronasao nekoliko MW2 ali su svi za xbox360, nema za PC.
Ma za xbox ima več tjedan dana.
Jbt. meni dolazi dan-dva poslije 10(HCL)
btw ako več šalju igru bit če na torrentima za dan-dva
meni isto
šteta,mislio je imat prije svih xD