Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.367
|
čitano: 2.377.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
17 godina
moderator
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
calypso kaže...

E da i još sam želio reči kupiti čete konzole jer čete tamo moči igrati klanski i igrati warove looool

reči = reći

čete = ćete

moči = moći

To je sasvim nepotrebno.Čisti OFF TOPICS

http://modernwarfare.sputn1k.co.uk/mw2_countdown_sidebar.swf
17 godina
calypso kaže...

E da i još sam želio reči kupiti čete konzole jer čete tamo moči igrati klanski i igrati warove looool

reči = reći

čete = ćete

moči = moći

Ajde na pravi se pametan, to idi pisat na neki forum gdje uče jezik.

17 godina
protjeran
calypso kaže...

reči = reći

čete = ćete

moči = moći

..

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
17 godina
moderator
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Dosadilo ovima na IW forumu plakanje igrača za dedicatet serverima pa se razjebal*.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Dosadilo ovima na IW forumu plakanje igrača za dedicatet serverima pa se razjebal*.

Nekuzim pirat mozes malo objasnit ili kako se meni cini da cemo svi ostat na codu 4 ovo sto se dogada nikom nevalja

17 godina
moderator
razer1911 kaže...
pirat kaže...

Nekuzim pirat mozes malo objasnit ili kako se meni cini da cemo svi ostat na codu 4 ovo sto se dogada nikom nevalja

Šta se tu ima za objasnit,moderator IW jim je rekao da se prestanu bunit jer ništa neče postič.

17 godina
neaktivan

znaci ipak cu ostat na cod 4 jel ovo sto su sad napravili nemogu vjerovat tak prekrasnu igru ujebali da nema deticted servera i klanskih borbi neznam ko ce im to igrat vise HVALA IW

2 6 hvala 0
16 godina
neaktivan

nakon sto sam ovo sve pročito moslim da mogu sa sigurnošću reć da su izgubili 400 kn od mene jer igru ovakvu nekupujem ako sam sve od prije dobro shvatio. nekome se promjene sviđaju, ali meni ne. konzolu neću kupovat radi jedne igre. sada ću možda kupit cod 4 ili cod 5 original jer će sad biti bar malo jeftiniji jer ce izaci  mw2 pa cu imat one stvari na koje sam navikao i koje volim  no treba isto vidjet te promjene kakve će bit. 

glupo mi je ponovno ovo spominjat no rekli su nam sve te novosti i odgovorili me od igre a jos nisu stvili minimalnu konfiguraciju. sorry sto opet ovo spominjem no........

odbrojavamo do 10.11.2009.

6 4 hvala 0
17 godina
razer1911 kaže...

Kak ne valja za one koji budu kupili original, a i nemože se govoriti dali valja ili ne kad još nisi probao.

razer1911 kaže...

znaci ipak cu ostat na cod 4 jel ovo sto su sad napravili nemogu vjerovat tak prekrasnu igru ujebali da nema deticted servera i klanskih borbi neznam ko ce im to igrat vise HVALA IW

A za klanovse borbe čete se dogovoriti pa budete se preko hamachija ili slično.

Ljudi aj malo ohladite, kad bu igra izašla budemo vidli na ćemu smo i tek onda čete govoriti što valja što ne.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 0:06 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan

ako bude ovaka nemoguca piratska igra onda cemo preko garene i to je to...

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

ma ja igram samo single player tako da meni je svejedno to za sve te razne servere ustvari nisam ni skuzio sta se tu pricalo tojest koje su to neugodne informacije sto je reko infinity wars...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
damian123 kaže...

ma ja igram samo single player tako da meni je svejedno to za sve te razne servere ustvari nisam ni skuzio sta se tu pricalo tojest koje su to neugodne informacije sto je reko infinity wars...

ward.... ma da ce serveri biti preko steama i da ce piratsvo bit nemoguce(tj da nece bit piratskih servera)

m&m's em su čokoladni em su SKUPI!!
17 godina
neaktivan
damian123 kaže...

Eh, ne znas sto propustas igrajuci samo SP...

MP je tri puta bolji... Probaj jednom kad budes imao vremena :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
18 godina
neaktivan

Ovo ne mijenja ništa bitno i zapravo je pozitivan korak naprijed budući da će se piratstvo svakako smanjiti.

Što se tiče warova, ne budite drama queenovi, bit će toga jednako dobro kao do sada.

Jadni pirati neće moći igrati, who the fuck cares.

P.S. Moram dodati kako me jako začuđuje činjenica da ljudi koji  otvoreno kažu kako im smeta to što se igra neće moći piratizirati daju sebi za pravo da govore kako je IW pokvaren i kako su bezveznjaci. Zadivljuje me količina moroniteta na svijetu. Zbilja fascinantno.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 0:38 (Danny_HR).

6 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ovo ne mijenja ništa bitno i zapravo je pozitivan korak naprijed budući da će se piratstvo svakako smanjiti.

Što se tiče warova, ne budite drama queenovi, bit će toga jednako dobro kao do sada.

P.S. Moram dodati kako me jako začuđuje činjenica da ljudi koji  otvoreno kažu kako im smeta to što se igra neće moći piratizirati daju sebi za pravo da govore kako je IW pokvaren i kako su bezveznjaci. Zadivljuje me količina moroniteta na svijetu. Zbilja fascinantno.

neradi se o tome sta ce meni original ak ja necu moci derat sa kolegama iz klana ko cod 4 warove ak necu moc imat servere itd.kuzis

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 0:42 (razer1911).
18 godina
neaktivan
Nećeš moć imat svoj server.
Warove ćeš normalno moć imati, baš kao što možeš i na ostalim igrama koje nemaju javnosti dostupan dedicated server.

Primjerice Combat Arms, Battlefield Bad Company, svaki COD na konzolama.
Dakle samo će konzolaški sistem pružanja servera bit uveden.

Ništa se bitno ne mijenja. Warovi neće nestati.
17 godina
neaktivan

a ono npr.kupim od diabolica i imamo klanski server kuzis?

0 0 hvala 0
18 godina

Ukoliko igras normalni PUB opterecujes njihov server i trebalo bi uvjetno receno sve raditi normalno, ali ukoliko zelis modati server recimo za war, moras sam napraviti sebi server koji opterecuje tvoj komp, tvoju konekciju (kako to izgleda znaju svi koji su igrali Zombie mod u CoD WaW, host ping 5 ostali 150-200 max 3-4 ljudi) tako da od warova nema nista!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 2 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ovako nećeš morati kupovati.

Ne kužim koja ti je razlika osim u tome da ti ne kupuješ.

Dakle, ako bude kao Combat arms, možeš napraviti server koji hosta firma xy, server nad kojim kontrolu ima IW, sve postavke sam određuješ, mapu, broj igrača, mod, sve...

Ekipa se spoji i rokate. Mogu ući samo oni sa passwordom pa ti neće uletiti netko treći.

To je primjer sa Combat armsa, ali ima ih gro različitih.

Nije IW ovdje izmislio toplu vodu, znaju oni što rade i sigurno ćeš moći imati warove, samo na mrvu drugačiji način. Ne bitno drugačiji.
17 godina

A taj server koji hosta xy firam to napraviš besplatno jedino moraš imati original igru?

18 godina
neaktivan
Upravo tako.

Opet ponavljam, to je bio slučaj sa Combat Armsom, ali vjerujem da će za COD biti nešto slično.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ako misliš da će ovo smanjiti piratstvo grdno se varaš.Tko če kupiti igru samo zbog 15h SP igre i MP koji će dosadit nakon 2 mjeseca.

Dedicated serveri ne donose samo bolje pingove igračima,nego mnoge modove i nove staze napravljene od igrača i zato su CoD2 i CoD4 toliko popularni.

Uostalom ovo je korak unazad za njih.Pa dedicated serveri postoje 10 god i sasvim dobro rade svoj posao i zasto ih sad maknuti.Isto tako mnogi dedicated serveri zahtjevaju orginalni CD key pa ne mislim da je za ovo krivo piratstvo.

Izgleda da ču si za ove novce koje sam mislio dati za MW2 kupit guitar hero za Wii.

17 godina
protjeran
Miza kaže...
Danny_HR kaže...

Ako misliš da će ovo smanjiti piratstvo grdno se varaš.Tko če kupiti igru samo zbog 15h SP igre i MP koji će dosadit nakon 2 mjeseca.

Dedicated serveri ne donose samo bolje pingove igračima,nego mnoge modove i nove staze napravljene od igrača i zato su CoD2 i CoD4 toliko popularni.

Uostalom ovo je korak unazad za njih.Pa dedicated serveri postoje 10 god i sasvim dobro rade svoj posao i zasto ih sad maknuti.Isto tako mnogi dedicated serveri zahtjevaju orginalni CD key pa ne mislim da je za ovo krivo piratstvo.

Izgleda da ču si za ove novce koje sam mislio dati za MW2 kupit guitar hero za Wii.

smanjit ce piractvo i to za dosta...ajd reci mi kolko se igrara sa steama igra preko piratskih servera jako malo 

We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey! Teachers! Leave them kids alone! All in all it's just another brick in t
18 godina
neaktivan
Modove ćeš moći napraviti i na ovome, samo kad naprave nove alate budući da će koristiti Steam kao glavnu platformu.

Mnoge Steam igre koriste modove.

P.S. Kaj se tiče modova, pogledaj COD4, broj igrača na modanim serverima i na onim sa defaultnim mapama pa mi onda dođi pričat o tome kako modovi održavaju igru na životu. Veliki LOL!
17 godina
Danny_HR kaže...
Upravo tako.

Opet ponavljam, to je bio slučaj sa Combat Armsom, ali vjerujem da će za COD biti nešto slično.

Super, znači sad ču moči naprimjer ja otvoriti svoj server i biti gore ko admin i moji prijatelji samnom ili?

Ako je to tako onda če umjesto davanja love za server, kupiti original igra i još če biti isplativije, plus malje citera. Ovo je onda stvarno odličan posao od strane iw-a.

Samo da se dlc-i ne naplačuju.

Miza kaže...

Mislim da nije korak nazad nego naprijed. Ti serveri koje če oni otvarat ja sam siguran da če biti bolji nego ovi naši. Te ne samo da če tiime smanjiti piratstvo nego i citere. Ja sam se pre orederao na igru i nemogu reči ko ti da ču mp igrati 2 mjeseca jer još nisam probao, a modovi me ni ne diraju ionako igram samo hardcore.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 1:10 (Jack Sparrow).
17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Danny_HR kaže...
Upravo tako.

Super, znači sad ču moči naprimjer ja otvoriti svoj server i biti gore ko admin i moji prijatelji samnom ili?

Ako je to tako onda če umjesto davanja love za server, kupiti original igra i još če biti isplativije, plus malje citera. Ovo je onda stvarno odličan posao od strane iw-a.

Samo da se dlc-i ne naplačuju.

Miza kaže...

Mislim da nije korak nazad nego naprijed. Ti serveri koje če oni otvarat ja sam siguran da če biti bolji nego ovi naši. Te ne samo da če tiime smanjiti piratstvo nego i citere. Ja sam se pre orederao na igru i nemogu reči ko ti da ču mp igrati 2 mjeseca jer još nisam probao, a modovi me ni ne diraju ionako igram samo hardcore.

da ali znaci sve ovisi o tvom uploudu koji je mali znaci do 6 osoba, ako ti to ne smeta onda ovo nije korak unazad nego unaprjed jer mislim da je vac puno bolje rjesenje od pb,tj cjeli steam je bolji protiv cheatera

eh ali nece bit jednostano otvorit server jer je tu jedna za neke nepremostiva prepreka zvana portforward

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.10.2009 1:14 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
Danny_HR kaže...
Ovako nećeš morati kupovati.

Ne kužim koja ti je razlika osim u tome da ti ne kupuješ.

Dakle, ako bude kao Combat arms, možeš napraviti server koji hosta firma xy, server nad kojim kontrolu ima IW, sve postavke sam određuješ, mapu, broj igrača, mod, sve...

Ekipa se spoji i rokate. Mogu ući samo oni sa passwordom pa ti neće uletiti netko treći.

To je primjer sa Combat armsa, ali ima ih gro različitih.

Nije IW ovdje izmislio toplu vodu, znaju oni što rade i sigurno ćeš moći imati warove, samo na mrvu drugačiji način. Ne bitno drugačiji.

E pa to i je problem, taj sustav je zivo SRANJE, svaka igra koju sam igrao ping mi je prosjecno bio 200 gdje je bilo preko 10 igraca npr u Battlefieldu, a kad bi imao sreće bio je oko 150, to je jedna od mana, druge mane su igra će bit vrlo jednostavno glupa, u prijašnjim si mogao pravit SVOJ server(kao prvo), svoju mapu, mod, igrati na raznim serverima sa pingom koji je na hrvatskim serverima 10-40, pogledajte, ...igra za clanove je u tom smislu pravo sranje(negovorim konkretno od Codmw2 nego opcenito takvoj vrsti) jer velika je razlika imao ti ping 0 ili 30, pogotovo 50-ak ili 150.

Cesto sam igrao warove, pa kad igramo na nekom serveru koji je daleko, a oni imaju ping 31, a mi 60, jednostavno nije to to, a kako ce bit ovo novo bojim se jos gore.

Nekazem nista protiv igre, ali to je vrlo lose jer kad pomislis da daješ pare za igru na koju ćeš se samo živcirat s raznim problemima onda ti padne muka, a ovi koji misle koristit piratski i bune se, to ja stvarno nemogu skontat, srecom imam cod4 orginal, ali njega nisam imao prilike igrat kad je izasao pa mi to malo smeta.

I don't care...
18 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

da ali znaci sve ovisi o tvom uploudu koji je mali znaci do 6 osoba, ako ti to ne smeta onda ovo nije korak unazad nego unaprjed jer mislim da je vac puno bolje rjesenje od pb,tj cjeli steam je bolji protiv cheatera

Ne nužno.

Prerano je o tome još konkretno govoriti.

Znat ćemo puno više kroz par dana.

18 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

smanjit ce piractvo i to za dosta...ajd reci mi kolko se igrara sa steama igra preko piratskih servera jako malo

Kako misliš 'jako malo Steam igara se igra preko piratskih servera'? Želiš reći da malo ljudi igra preko piratskih servera, ili da se malo igara može igrati preko piratskih servera? Jer bojim se da ovo drugo nije točno.

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina

Pa za veliki ping nisu oni krivi nego t-com(iskon itd.) što nemamu bolji net, odnosno veći up.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice