Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.032.171
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
Danny_HR kaže...
dedaa kaže...

A na PC- se nemoze uživati u igri?

Može, dakako. Ali meni je COD serijal za konzole.

Veći dio FPS-ova igram na PC al COD mi je definitivno za uvaljat se, uzet kontroler i igrat.

To je moj filing, naravno svakome je drugačije.

heh totalno se slazem :) odoh malo cod 5 na ps3 igrat :D

Bounce bounce jiggle bounce, bounce jiggle bounce bounce!
15 godina
Danny_HR kaže...
dedaa kaže...

A na PC- se nemoze uživati u igri?

Može, dakako. Ali meni je COD serijal za konzole.

Veći dio FPS-ova igram na PC al COD mi je definitivno za uvaljat se, uzet kontroler i igrat.

To je moj filing, naravno svakome je drugačije.

Istina. Svako ima svoje, ja bas suprotno. Obozavam igrati s&d, jesti malo cipsa i malo malo tresti slucajno pepel po tipkovnici. No nisam cudan! Nisam! Izlanuo se

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan

Fps na konzoli je ko igrat simulaciju voznje na tipkovnici, nema smisla u najmanju ruku..

Sto se tice ovog "ocitog" haxanja, nekoliko puta su me kikali zbog navodnog wh..ono sto dosta ljudi ne kuzi na public serverima, pogotovo ovi pocetnici je;

da imas 100 wallbang spotova koje stvarno nije tesko naucit

ako ides svaku rundu na isto mjesto, uletit ce ti s prefire

ako te naizgled prati kroz zid, mozda je to zbog sounda??!! oni s kvalitetnom zvucnom i headsetom znat ce o cemu govorim!

da su ljudi na teamspeaku, pa im javio teammate gdje si

da imaju xxx sati vise i jednostavno su bolji

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
C.J.B. kaže...

Fps na konzoli je ko igrat simulaciju voznje na tipkovnici, nema smisla u najmanju ruku..

Sto se tice ovog "ocitog" haxanja, nekoliko puta su me kikali zbog navodnog wh..ono sto dosta ljudi ne kuzi na public serverima, pogotovo ovi pocetnici je;

da imas 100 wallbang spotova koje stvarno nije tesko naucit

ako ides svaku rundu na isto mjesto, uletit ce ti s prefire

ako te naizgled prati kroz zid, mozda je to zbog sounda??!! oni s kvalitetnom zvucnom i headsetom znat ce o cemu govorim!

da su ljudi na teamspeaku, pa im javio teammate gdje si

da imaju xxx sati vise i jednostavno su bolji

Sve ovo sto si reko stoji. NPR neki dan sam igrao MW2 sa frendom iz klana i sa megamass 2000 i ubijem lika kroz zid koji kampa na tom mjestu jedno 45sec na onom scrapyardu ili tako nesto i lik se odmah dere WH, CHETER NOOB bla bla, a nije svjestan da imam preko 650+ h na MW2 i da znam vecinu kamp tocki po mapama. I jos smo igrali HC HQ PRO tako da vec znas di su HG i di su mjesta za kamp unutar HQ.

http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 19:35 (TopGun).
15 godina

omg, samo spamate, sta je ovo, ova tema je postala OSTALO, govorite o COD4, COD6, PROMOD, I CHITEVIMA, ništa o onom o cem bi trebali, ovdje se govore vijesti ili se komentiraju vijesti, a ne kako ću ja nesto igrati ili ne, a jos nije ni IZAŠLA IGRA, samo cu reć OMG, pa dajte se skulirajte, i pocnite pisati o nećem normalnom, a ne u temu o jednom igri, pisati o drugim igrama i kak  vas kikaju s drugim igara

XFIRE; mypet
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Meni ovo nije spam.

Netrebaju sad nužno postati samo vjesti i sl. Tema se zove black ops i mogu raspravljati o svemu što ima nekakve veze sa igrom, a to vidim da rade.

Ovo je još malo kolko se postalo u temi mw2, prije izlaska igre bilo je napunjeno više od 150 stranica.Ponekad čisti spam 2-3 stanice. Pa se niko nije bunio.

Pusti ljude nek pišu, neko od modova će odlučiti dali spamaju ili neNamigiva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 20:23 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Maloprije mi se javila gospoda iz game.co.uk:
'You may have noticed that the price of Call of Duty: Black Ops on the GAME site has gone up to 34.99 GBP'.
Ali kažu da ne brinem, jer onima koji su napravili preorder cijena ostaje 29.99 GBP :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Tomo Yoda kaže...
Maloprije mi se javila gospoda iz game.co.uk:
'You may have noticed that the price of Call of Duty: Black Ops on the GAME site has gone up to 34.99 GBP'.
Ali kažu da ne brinem, jer onima koji su napravili preorder cijena ostaje 29.99 GBP :)

Pa sad im više nebi nadoplatio pa da me je8u,ni da mi pošalju pol igre(rofl)....

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 21:14 (pirat).
17 godina

Ja bas pricao s drugom da napravimo zajedno preorder i ode on na site kaze sta ovo poskupilo, sad sumnjam da cu. . ., a shit :D

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Black Ops je na Steamu! (Neisplativo)

>> http://store.steampowered.com/app/42700/

www.YouTube.com/IntensiveStudios

1 0 hvala 1
15 godina

Ma daj i oni u kur_c samo da dignu šta više para sa tim poskupljivanjem tj skupim cijenama.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jo samo da nebude gl-a u black opsu neda mi se opet imat posla sa jebivje!trima koji se zakempaju i samo kresu sa gl-om cujte nadite si zivot ili igrajte s normalnom puskom!!

2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan

Perk editor, killstreak editor,gametype editor, za private matcheve.Jos fale custom mape da bude na razini Forge od Halo:Reacha.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
made kaže...

jo samo da nebude gl-a u black opsu neda mi se opet imat posla sa jebivje!trima koji se zakempaju i samo kresu sa gl-om cujte nadite si zivot ili igrajte s normalnom puskom!!

GL jest u igri ali nema vise OMA,scavenger ne resuplya granate za gl,naskupljiji je attachment,nemoze biti ukombiniran sa warlord perk(bling iz mw2)nema vise danger close perka...

mislim da gl ce sigurno manje zivcirati nego je zivcirao cak i u cod4

a tu je i uvijek opcija kick za admine

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
17 godina
neaktivan
made kaže...

jo samo da nebude gl-a u black opsu

l2p i gl ti nije neki problem

15 godina
Timon kaže...

Perk editor, killstreak editor,gametype editor, za private matcheve.Jos fale custom mape da bude na razini Forge od Halo:Reacha.

Ovo je dobra novost za cod da su poceli dosta stvari davati ljudima za editiranje. Mozda pc verzija ipak i bude odlicna.

Jos kad bi i neki promod pao bilo bi odlicno. Uz promod u cod4 sam valjda proveo tisucu satiIzlanuo se

Samo neka imaju takvu politiku prema igracima to samo moze biti dobro.

http://tridizajn.com/index.php
16 godina

Nisam u toku pa da pitam,se pricalo o "onim" serverima?

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Fake_Alert kaže...

Zato bolje biti u toku nego to pitati!!!Namigiva

I ne, neče ih biti, zašto?

Zato jer će samo jedan provoider(Gameservers) biti zadužen za hostanje servera, tako da teško da će procuriti server failovi,a bez server failova nema onih servera.

Zašto teško da će procuriti ti failovi?

Pa zato jer ako procure zna se tko je kriv i oni koji su krivi će morati odgovarati za nastalu štetu.

Tako da teško, jako teško da će se i ovaj put igrati piratski mp cod-a. Ovo je sad slična situacija kao sa BC2.

Nadam se da sad sve razumiješ.Smijeh

16 godina
Jack Sparrow kaže...
Fake_Alert kaže...

Zato jer će samo jedan provoider(Gameservers) biti zadužen za hostanje servera, tako da teško da će procuriti server failovi,a bez server failova nema onih servera.

Pa zato jer ako procure zna se tko je kriv i oni koji su krivi će morati odgovarati za nastalu štetu.

Tako da teško, jako teško da će se i ovaj put igrati piratski mp cod-a. Ovo je sad slična situacija kao sa BC2.

Ma,ja sam ti jednon mozda na 5-10 minuta na dan na kompu pa sam nes nabrzinu pogledam a vi naspammate ovu temu pa ne procitam sve Belji se

Hvala,razumijem. Osmijeh

Nada umire zadnja pa se nadam da ce valjda neko izmislit neku caku  za "onaj" mp Bogataš

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
15 godina
Fake_Alert kaže...
Jack Sparrow kaže...
Fake_Alert kaže...

Ma,ja sam ti jednon mozda na 5-10 minuta na dan na kompu pa sam nes nabrzinu pogledam a vi naspammate ovu temu pa ne procitam sve Belji se

Hvala,razumijem. Osmijeh

Nada umire zadnja pa se nadam da ce valjda neko izmislit neku caku  za "onaj" mp Bogataš

da ali za razliku kod BC2 su procurili ti "fajlovi "

16 godina
neaktivan

procureli fajlovi activision ce sudskom tuzbom odereti gameservers

mislim da tim ljudim tamo nije to cilj

ovakva igra se kupuje djeco moja...

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina

oceli se moc igrat mp sa piratom ? ili ista stvar ko i cod 6

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja mislim da je isto ko i cod:mw2

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
marko778 kaže...

BO ima DS a mw2 nema

tako da isto sigurno nece biti

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 10:36 (TopForumaš).
15 godina
TopForumaš kaže...
marko778 kaže...

BO ima DS a mw2 nema

oces rec da se nece placat multi ?

16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
TopForumaš kaže...
marko778 kaže...

BO ima DS a mw2 nema

Oce rec da se gotovo sigurno nece moc igrat multiplayer sa piratom.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
odjavljen

Kao da se zidu priča.

Black Ops Multiplayer NEĆEŠ MOĆI IGRATI sa nelegalnom kopijom igre!

Kupi original. Rjesit ces sebe i druge muka i uciniti dobru stvar.

Operation Flashpoint
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
athlon64 kaže...

oceli se moc igrat mp sa piratom ? ili ista stvar ko i cod 6

athlon64 kaže...

Procitaj par postova prije...

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
15 godina
Weky kaže...

Kao da se zidu priča.

Black Ops Multiplayer NEĆEŠ MOĆI IGRATI sa nelegalnom kopijom igre!

Kupi original. Rjesit ces sebe i druge muka i uciniti dobru stvar.

a plati mi je pa cu je kupit,prec cu  singleplayer i miran sam, tesk mi je izdvojit 70kn za cod4 org a ovo cu kupovat , stedim za ekran, imam tek 500kn.

15 godina

od kud su ovi padobranci stigli :D

XFIRE; mypet
Moj PC  
10 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice