ja bi htjeo da vidim ak u akciji jos ga nisam vidio osim kratkog sp leaka prije mjesec i po
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato što neki stave video i ne znaju da će ih bannat pa stave u ime black ops i u tagg black ops umjesto da u ime stave NBA2K11 i u tag super mario...
ne funkcionira to tak mozes napisat sta god oces uvjek ce ga obrisat
Dijele nas sati od pojave igre na torrentima !
XBOX?
dali su maznuli kopiju za XBOX ili za PC
dali su maznuli kopiju za XBOX ili za PC
vjerovatno xbox... da je za pc već bi vidio ...
Zato što neki stave video i ne znaju da će ih bannat pa stave u ime black ops i u tagg black ops umjesto da u ime stave NBA2K11 i u tag super mario...
ne funkcionira to tak mozes napisat sta god oces uvjek ce ga obrisat
Mislim znam ali puno su manje šanse aha da i treba se disableat ratings probaj pa ćeš vidit
Call Of Duty Black Ops Beta ( J-TAG ONLY ) [MULTIPLAYER]
THIS IS NOT A FAKE.IT IS A LEAKED BETA FOR XBOX (MULTIPLAYER ONLY)
ako je čemu od ovog za vjerovat... ali ako ima videa po netu zašto ne...
ima i ovaj stream http://www.justin.tv/xboxjunkimatrix#/w/473932992/2
ali mi se neda sad igrat s tim...
steta sto danny nema J-Tagg konzolu pa da nam javi dojmove
Ima neko na forumu sigurno.
Može odgovor u inbox da ne spamamo offtopic koja je razlika između te jtag modificirane konzole i običnog xboxa?
i zašto baš Bo na tome jtagu (google nezna odgovor) :(
Evo još jedan dio budem stavljao jos ako vidim
link
joj jedva cekam!!!
malo offtopic
naime instalirao sam novu win7 na kompu i instaliro COD MW2 sad kad udem u multyplayer nece uc stisnem play demolition i gore pise waiting for players prije je pisalo 0,0-0 games found a sad ni to sta je to???
Pitaj u mw2 temi.I jeli igra original?
naravno da je org
Može odgovor u inbox da ne spamamo offtopic koja je razlika između te jtag modificirane konzole i običnog xboxa?
i zašto baš Bo na tome jtagu (google nezna odgovor) :(
Jel znaš kak je ps2 ima chip e tak je box jtaggan i onda ti tak mogu igrat BO jer je chipirana
Kad dobiš podatke za server (IP) javi se pa ćemo napraviti nekakav sticky kao što je bio sa BC2 serverom.
Naravno ako će i ime biti odgovarajuće, što hoće jer kolko sam skužio uzimaš server za BUG ekipu.
Pozz ekipa.
vidim da se dogovarate za BO server, pa možete računati za donaciju i od mene, naravno ne prije nego li igra izađe!
Ako ću biti dobrovoljni donator za server, onda hoću li imate neke povlastice na njemu (NE kao admin) nego recimo da me ne kickate sa mečeva i sl. to stoji?
Kad dobiš podatke za server (IP) javi se pa ćemo napraviti nekakav sticky kao što je bio sa BC2 serverom.
Naravno ako će i ime biti odgovarajuće, što hoće jer kolko sam skužio uzimaš server za BUG ekipu.
Da upravo sam i tako mislio.. server je za bug ekipu i u imenu ce imat "BUG" u nekom obliku.. javim kad saznam IP
a sto se tice donacija, one za sad nisu potrebne a kad ce bit ja cu vam javit.
Pozz ekipa.
vidim da se dogovarate za BO server, pa možete računati za donaciju i od mene, naravno ne prije nego li igra izađe!
Ako ću biti dobrovoljni donator za server, onda hoću li imate neke povlastice na njemu (NE kao admin) nego recimo da me ne kickate sa mečeva i sl. to stoji?
neces bit admin ali ja ti obecajem da te necu previse ownat!! moze??
nece te nitko kickat jer znamo da neces krsit neka pravila lijepog ponasanja jel tako??
sorry na duplom postu. greska
Javi mi se na PP kad server bude podignut pa ćemo složit jednu sticky temu sa svim potrebnim informacijama.
Da upravo sam i tako mislio.. server je za bug ekipu i u imenu ce imat "BUG" u nekom obliku.. javim kad saznam IP
a sto se tice donacija, one za sad nisu potrebne a kad ce bit ja cu vam javit.
DA da i daj posalji te admin podatke za server administratore na PP naravno, a sto se tice IP mislim da ga vjerojatno neces dobit dok igra ne izađe i server starta tek 09.11. u 00:00 GMT (cini mi se da sam to negdje vidio na BO forumu).
Evo kao sto sam i obecao upravo sam uplatio server za 3 mjeseca.
slika:
to je ranked server?
Samo se nadam da se nece kickat i banat bez razloga!? Meni se na cod4 jakoo puno desavalo kickanje kao da sam cheater a nisam stoga prije bana svatko sebe treba opravdatiti najbolje sa videom kako igra! Naravno ako netko dode i slozi 10 headshotova kroz zid zaredom da je cheater :-)
Evo kao sto sam i obecao upravo sam uplatio server za 3 mjeseca.
slika:
to je ranked server?
Da tako je pao dogovor jer nam svima napocetku trebaju EXP i CoD Points (ili ti pare), a onda kasnije ako izađe (kad izađe Promod) moze se uzeti u obzir i unranked.
Najgore mi je kad me kickaju jer imam 5-6 headshota zaredom , a NE cheatam, a nekog wallhackera koji je level 10 i ima 30/2 ratio ne kickaju...poludim
Najgore mi je kad me kickaju jer imam 5-6 headshota zaredom , a NE cheatam, a nekog wallhackera koji je level 10 i ima 30/2 ratio ne kickaju...poludim
Pa ako je netko manji lvl ne znači da je citer...
Najbolji serveri uvijek su minimalno moderirani serveri.
The mighty PROMOD :)
Kako kome. Mene na promodu nebute gledali. :)
Pa ako je netko manji lvl ne znači da je citer...
neznaci al kad lik dobije predatora 5 puta i nikoga neubije i svaki kill mu je da pocne pucat prije nego te vidi onda je u najmanju ruku sumnjiv!
Kako kome. Mene na promodu nebute gledali. :)
a zašto? :)
pa najbolji mod ikad napravljen. kad igraš na promodu, vratiš se malo na obični mod, vidiš kolko si zapravo napredovao.
Pa nisam slijep, vidim na kilcamu da samo strusi 4 metka u zid i ubije me, a da me nije uopće vidio prije toga...
Bez nekih konkretnih dokaza nebi kickao ni banao, al to sam samo ja.