Jel zna tko hoće li nam dat demo,i jel će imat ovaj cod lean?
Ne i ne.
Pa bit će Theatre mode a i ovi zahtjevi će najvjerojatnije bit recommended to sam našo negdje na blackops forumu.
Jel zna tko hoće li nam dat demo,i jel će imat ovaj cod lean?
Ne i ne.
Pa bit će Theatre mode a i ovi zahtjevi će najvjerojatnije bit recommended to sam našo negdje na blackops forumu.
Igra je "oficijalno" procurila vani, za XBOX, moze se naci na netu
http://www.hookedgamers.com/features/2010/10/20/black_ops_officially_leaked_new_footage_found.html
igraju na J-tagg konzoli
tj. modificiranom xboxu
Molim da mi netko kaze jeli ima negdje u hrvatskoj za kupiti Black Ops 
svi su jos naravno upreorder fazi, ali predbiljezbe ti primaju skoro svi ducani sa multimedijom. potrazi
Jel stvarno moramo u svakom postu na kraju pisat igra izlazi 9.11.!?
ali mozes preodrerat(narucit)iz Sophoslaba
ili ePlati
Igra izlazi 9.11.2010
Možeš naručit i na crovortex-u. 
A kak to jel igras sa piricem...chipovana konzola?
e to samo tako
volim te leakove olaksavaju mi cekanje do igre
Hahaha, to mi je najjače kad se pojavi netko s novim "leakanim" videom. I onda se još pojave neki biseri koji u to i povjeruju a da ni ne pomisle da to možda Activision jednostavno pokušava stvoriti maksimalni mogući hype oko igre.
A u čemu su izgleda u potpunosti uspjeli. Čitam malo po raznim forumima jer se još dvoumim oko kupnje i ima ljudi kojima je hype isprao mozak do te mjere da su izgubili mogućnost ikakvog kritičnog razmišljanja. Već su novi CoD proglasili božanstvom i dobivaju višestruke orgazme kad ga netko spomene. A nisu igru još ni probali igrati... hebote mogao bi ih Kotick ko stoku u klaonicu odvesti da naprave paštetu od njih i nitko ne bi ni pisnuo.
Ovo bi mogla biti prva igra koju ću kupit
Ja razmišljam o kupnji, ali tek bu odluka pala nakon probe!!
e to samo tako
volim te leakove olaksavaju mi cekanje do igre
Hahaha, to mi je najjače kad se pojavi netko s novim "leakanim" videom. I onda se još pojave neki biseri koji u to i povjeruju a da ni ne pomisle da to možda Activision jednostavno pokušava stvoriti maksimalni mogući hype oko igre.
A u čemu su izgleda u potpunosti uspjeli. Čitam malo po raznim forumima jer se još dvoumim oko kupnje i ima ljudi kojima je hype isprao mozak do te mjere da su izgubili mogućnost ikakvog kritičnog razmišljanja. Već su novi CoD proglasili božanstvom i dobivaju višestruke orgazme kad ga netko spomene. A nisu igru još ni probali igrati... hebote mogao bi ih Kotick ko stoku u klaonicu odvesti da naprave paštetu od njih i nitko ne bi ni pisnuo.
ja sigurno ne smatram ovaj CoD bozanstvom dapace pazim oko svakog detalja igre di ja sta lose di nije pa zato uvijek searcham i pratim novosti
volim gledat leakove jer me zanima gameplay
dali su leakovi maslo samog activisiona me ne zanima glavno da su tu
a ti koji dobivaju orgazme su ti djeca od 12-13 godina vjeruj mi znam(primjer sada vec bivsi forumas DombaCod aka I am alive)
Ja razmišljam o kupnji, ali tek bu odluka pala nakon probe!!
uvijek isti proizvod samo drugo pakovanje... mw2 je svoje propustio izbacivši DS... sad je na BO da pokupi slavu.
Nisam ni mislio direktno na tebe, samo kad si spomenuo leakove sjetio sam se ekipe koju sam opisao.
jo nemrem vise izdrzat sto se blizi 9,11 to dani sve sporije prolaze :(((
i meni isto,svaki dan je sporiji jebiga kralju :/ jos 19-20 dana,i taj barebones to ce bit ko promod?tako da nece ni tribat radit promod?a za one zvukove na radiationu i launchu samo folder miles preimenujemo u dismiles.
po meni, mogli malo bolja i osmišljenija imena stavit, ali dobro.
MOAR
ispricavam se ako je bilo,nevjerujem posto je danas uploadan video
EDIT:Za one koji misle da ce biti tesko skupljati novce tj cod pointse.Samo igrajte i za svaki level dobijete određenu kolicinu novca.A tu su i wager matches ako se zelite kockat
Neki lik je već lvl 50...lol
naravno da je lvl 50 kad je šiter -.-
OMG...pogledajte zadnji perk...Last Stand a.k.a Second Chance. Baš su maštoviti...ovo čak nije ni punokrvni mod MW2...ovo je blaga preinaka.
To je istina sto kazes. Ali Cod 4 je prvi donio te glupave fore tipa juger i marty. Cod waw je cak bio po mom misljenju na mjestu.
No mw2 je totalno bacio sve iz balansa. Ovdje se vidi da su preinake radili oko killstrekova,par modova dodali itd...
Nece oni nista previse mjenjati, to je njima dobitna formula. Meni to nista ne smeta previse.
Meni ide najveca zamjerka na doslovno 85 % oruzja copy-paste sa mw-mw2...
Inace obozavam oruzja u pravom zivotu i ima ih toliko odlicnih da mi se ne da ni nabrajat sta su sve mogli stavit.
Shvacam da fanovi vole ak47,74 i neke, ali ne mora to biti onda vecina preslikana iz proslih nastavaka.
Kotick:If it ain't broke, don't fix it.