Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.080.260
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Call of Duty: Black Ops
dedaa kaže...
Perkan777 kaže...
thechosenfreak kaže...

Sto se mene tice mogli bi i izbacit single player iz ove igre!!! ahahahaha

LOL zasto?Singleplayer je uvijek bio odlican dio ove igre (ali jako kratak).Meni ga je uvijek zadovoljstvo prelaziti!Bolji je od holywodskih blockbustera!

Dobro aj ne pretjeruj 

Pa tko kaze da pretjerujem.Pogledaj malo recenzije SP Modern Warfarea 2.Vidjeti ces s kojim ga filmovima usporedjuju.U svakom trenutku je zanimljiv i dogadja se bezbroj preokreta!

Fuck The Shut Up
17 godina
MW2 kampanja je prilično dosadnjikava. Ako je to mjerilo za blockbustere ja živim u nekom drugom svijetu.
A s druge strane ako je MOH toliko lošiji u tom segmentu zbilja im je bolje bilo da su izbacili SP.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
MW2 kampanja je prilično dosadnjikava. Ako je to mjerilo za blockbustere ja živim u nekom drugom svijetu.
A s druge strane ako je MOH toliko lošiji u tom segmentu zbilja im je bolje bilo da su izbacili SP.

svasta

ti si jedan od pojedinaca kome nije sjela kampanja i sad uzimas sebe za mjerilo dali je sp bio dobar ili ne

CoD kampanja je uvijek pravi kratki akcijski uzitak s dobrim misijama i zanimljivim gameplayom

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Meni su kampanje odlicne.Jedan od boljih dijelova je bio kad sam se morao probijati da dodjem do vrha bijele kuce da mogu zapaliti signalnu baklju da nas nebi sravnali sa zemljom!EPIC!!1

Fuck The Shut Up
17 godina

Stvar pojedinaca prijatelju.
Da, osobama kojima su Expendables i slični filmovi dobri ovo je sigurno dobra kampanja.

Onima koji ne gledaju i ne vole splačine od filmova već gledaju "prave" filmove, ozbiljnije tematike ovo će sigurno biti podjednako dosadno.

Puno je boljih SP igara sa puno kvalitetnijim pričama i kampanjama.
Kampanja u multiplayer naslovima nema što tražiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 12:52 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Da, osobama kojima su Expendables i slični filmovi dobri ovo je sigurno dobra kampanja.

Expendables je blockbuster.

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Stvar pojedinaca prijatelju.

Onima koji ne gledaju i ne vole splačine od filmova već gledaju "prave" filmove, ozbiljnije tematike ovo će sigurno biti podjednako dosadno.

Puno je boljih SP igara sa puno kvalitetnijim pričama i kampanjama.
Kampanja u multiplayer naslovima nema što tražiti.

mislim da bi mnogi fanovi ukljucujuci mene bili jako razocarani ako bi sp izbacili

uvijek ga je lijepo odigrati i prisjetiti se katkad na neke epic momente

cod-ova kampanja je kratka upravo iz razloga sto je naslov mp orijentiran

znaci sp u codu za mene je jedan rollercoaster ride u kojem sam uzivao dok je trajao

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
15 godina
dekstroza kaže...
Danny_HR kaže...

Expendables je blockbuster.

Lol. Jedno je blockbuster, a nesto sasvim drugo kvalitetan film. Lol.

http://tridizajn.com/index.php
17 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Lol. Jedno je blockbuster, a nesto sasvim drugo kvalitetan film. Lol.

Tko je spominjao kvalitetan film?

16 godina
još su stari rimljani rekli: o ukusima se ne raspravlja ;)

bilo bi fora da naprave CoD u rimsko doba LOL
to će biti negdje CoD 26
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Danny probaj SP kod MOH-a,neznaš bili se plakao il smijaoSmijeh

http://www.f12010.co.uk/welcome::herbert.html
17 godina

Zato treba igrati na Veteran. Ja još od dvojke nisam ni pokušao ispod Veterana igrati i čini mi se da odmah SP kampanja traje duže jer se treba puno bolje paziti da te ne nahrane olovom.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad se sjetim samo CoD4, to je vjerojatno bio najbolji SP koji sam igrao u nekoj igri, a definitivno medu najboljim SP-ovima sto sam igrao u FPS igrama. Ono ima dusu, atmosferu, nesto fantasticno. I onda da se izbaci SP? Nema pojma. E sad, drugo je to sto CoD5:WaW i CoD:MW2 mozda nemaju toliko dobre SP-ove (ali po meni sasvim solidne, stovise, neke misije u MW2 su stvarno za pamcenje), no i to je daleko daleko bolje od nekih drugih FPS igara gdje im je SP prioritet.

Jutros sam bas vidio neku novu najavu za SP za ovaj Black Ops, stvarno izgleda zabavno i zanimljivo. Znam da ce uvijek nesto novo ubaciti, taman dovoljno da bude zanimljivo tih nekoliko sati SP-a, jer su temelji izvrsni, ne trebaju puno mijenjati, samo neka prica bude nesto povezanija. Nove lokacije, pljuce, i to je to. Bit ce linearno, da, no opet uspije biti zabavno.

Meni je pomalo nejasno kako nekome SP u CoD-u moze biti los, ta je igra stvarno uvijek imala izvrsne SP-ove, neki nastavci mozda malo manje zanimljiviji, neki malo vise, neki vrhunske, no SP nikad nije bio los, uvijek na razini i vise. Tako da nista manje ni sada ne ocekujem.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Da, ali to je sve profurano. COD4 je bio odličan, ali kasnije je sve palo u vodu, to je samo ubrzavanje igre i dodavanje gluposti.

Nemožeš nešto ponoviti fantastično na drugi način. Drugi način nepostoji i SP nemoze biti bolji od onog u COD4 za Call of Duty serijal. Eventualno naprednij AI, i to je to.

Kraj će biti pretpostavljam opet ti tim izgine, a ti se spasiš, a početak počinje zamislite, treningu na kampu!

Vožnja tenkova, helikoptera, pa makar bili i smješno arkadni bi došla izvrno u igru. Zamisli sa A10 Thunderboltom koji je se pojavljivao u MW2 uništavati tenkove na površini i uništavat baze! E to bi bilo novost.

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Da, ali to je sve profurano. COD4 je bio odličan, ali kasnije je sve palo u vodu, to je samo ubrzavanje igre i dodavanje gluposti.

Nemožeš nešto ponoviti fantastično na drugi način. Drugi način nepostoji i SP nemoze biti bolji od onog u COD4 za Call of Duty serijal. Eventualno naprednij AI, i to je to.

Kraj će biti pretpostavljam opet ti tim izgine, a ti se spasiš, a početak počinje zamislite, treningu na kampu!

Vožnja tenkova, helikoptera, pa makar bili i smješno arkadni bi došla izvrno u igru. Zamisli sa A10 Thunderboltom koji je se pojavljivao u MW2 uništavati tenkove na površini i uništavat baze! E to bi bilo novost.

u jednoj misiji cemo sami pilotirati i pucati iz helikoptera

a u jednoj cemo upravljati SR-71 blackbirdom(necemo letjeti njime za razliku od helica ali cemo spotat njime)

16 godina

Meni je najbolji SP bio u cod2 mozda zato sto sam bio mladi pa sam ga vise "dozivio" nego odigrao! :-)

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 15:27 (TopForumaš).
Moj PC  
2 0 hvala 6
16 godina
neaktivan

pao je i moj preorder Smijeh

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

e ljudi jel ima netko onu game card karticu sa game.co uk? ja sam je narucio pred nekih 6-7 dana i nije stigla zato jos cekam sa preorderom ove igre.. inace cijene je jos uvijek 29.99 funti ili 251 kn

jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kako si ju naručio kad je samo za ekipu iz UK?
Ili si naručio na neku UK adresu? (tako sam ja)
17 godina
Danny_HR kaže...
Kako si ju naručio kad je samo za ekipu iz UK?
Ili si naručio na neku UK adresu? (tako sam ja)

pa zato i pitam.. napravio sam narudzbu sa svojom adresom i stavio metodu dostave royal mail eu i status narudzbe pise: disspatching no jos nije stigla.. budem ih mailao ako ne dode sutra..

btw skuzio sam da je za ukejevce tek kad sam napravio narudzbu.. pa reko ko zna mozda bude sto od tog a ako nebude nema veze.. 3 funte nije neka lova

jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.10.2010 17:50 (red_bull).
17 godina
Nije mi jasno.
Jesi li platio onih 2,5 funte za karticu? Kako ti je uopće sistem dozvolio da naručiš na svoju adresu?

P.S. Preselimo ovo u game.co.uk temu da ne budemo off topic.
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

da ides na vorkutu,kowloon,rebirth island,laos,arctic,kuba ...

15 godina

Svaki CoD do dosad je imao odličan SP sa odličnom akcijom i atmosferom a to što vi neki komentirate da ne valja pa vi ste l_di!!! mislim da će i ovaj biti odličan i jedva čekam. Trailer je predobar!!!!!!!

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

omg, kowloon je awesome!!!

držim fige da mogu isprobat taj doživljaj! premoćno.

kiša pada, svjetla po noći, avion iznad glave ti...ma nešto predobro.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
djdomi kaže...

omg, kowloon je awesome!!!

držim fige da mogu isprobat taj doživljaj! premoćno.

kiša pada, svjetla po noći, avion iznad glave ti...ma nešto predobro.

kk, opisao si najkrace mi najdrazu misiju u ijednoj igri :D (nemislim na Call of Duty ni jedan pa ni ovaj, vec na jednu igru koja ima tu misiju i uzasno je teška, vjerovatno jedna od najtezih misija u FPS igrama :D).

Operation Flashpoint
16 godina
neaktivan

Svi koji zele neka me dodaju na steam tako da kad izade black ops mozemo odigrat zajedno

marko_sija1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
marko778 kaže...

Svi koji zele neka me dodaju na steam tako da kad izade black ops mozemo odigrat zajedno

marko_sija1

Nebrini se bit ce tema i za to :-)

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
marko778 kaže...

marko_sija1

Nebrini se bit ce tema i za to :-)

ma znam al kad svi tu pisu o black opsu zasto ne napisat da odigramo iako  za to jos treba pricekat 3-4 tj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 13:57 (marko778).
15 godina

Kad ce vec doci na steam???

I zanima me da li ce engine biti podjednako zahtjevan ili ne?

Posto mi za koji dan dolazi gtx 460 verzija od gigabyta od 768 mb

pa kontam da bi trebalo sve fino raditi na 1680 sa 1050 rezoluciji.

http://tridizajn.com/index.php
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 14:02 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice