Naravno.LOL
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hahaha TNX!!! Vidi ovo predobro https://www.youtube.com/watch?v=A-4ai2kUvvs&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-1-HM - FLAMETHROWER!!!!!!!
BTW moj steam "sako9800" dodajte me da zajedno taremo ove pedere iz svijeta na CoD.BO! hhahahahahha
Hahaha TNX!!! Vidi ovo predobro https://www.youtube.com/watch?v=A-4ai2kUvvs&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-1-HM - FLAMETHROWER!!!!!!!
Bilo vec.Imas tipku uredi da ne radis duple postove.
BTW moj steam "sako9800" dodajte me da zajedno taremo ove pedere iz svijeta na CoD.BO! hhahahahahha
Posto mislim da ces i ti igrat tu igru,mislim da i ti spadas pod tu grupu koju si spomenio.
Bilo vec.Imas tipku uredi da ne radis duple postove.
Posto mislim da ces i ti igrat tu igru,mislim da i ti spadas pod tu grupu koju si spomenio.
owned xD
Ako kupim Black Ops,hoću li ga moći igrati normalno bez da plaćam servere?
ne, neces^^
moći ćeš igrati Black Ops i bez da unajmljuješ servere.
ti serveri će služiti samo za grupnjake 
moći ćeš igrati Black Ops i bez da unajmljuješ servere.
ti serveri će služiti samo za grupnjake 
zOMG brutala 
koje pro pitanje xD 
vjerovatno je već negdje rečeno , ali molim vas da mi netko reče jeli se na e-plati prodaje samo key ili "kutija"
Samo key! ako hoces i kutiju moras kupiti sa game.co.uk i posjedovati kreditnu ili debitnu karticu!
vjerovatno je već negdje rečeno , ali molim vas da mi netko reče jeli se na e-plati prodaje samo key ili "kutija"
Oboje.
kada je ova tekma između New Yorka i tih nekih? Kada će trailer?
kada je ova tekma između New Yorka i tih nekih? Kada će trailer?
danas se igra u americi
a to je negdje oko 2-3h u noc sutra kod nas
Evo taj singleplayer trailer.
Link.
Btw. Što mislite o vožnji onog crossa na 0:43, dobra ili loša stvar?
...multiplayer mape u CoD:WaW su bile hebenica, nadam se da ce biti isto tako dobre u Black Ops-u
Evo taj singleplayer trailer.
Link.
Btw. Što mislite o vožnji onog crossa na 0:43, dobra ili loša stvar?
zasto bi bilo losa?
ista stvar je bila u i mw2 samo na motornim saonicama
zabavno i jednostavno
sto se tice samo trailera malo me razocarao
znam da ne zele spoilat ali nekako mi je mlak za razliku od prijasnjih...
edit:evo prvog bonus rounda
http://blackops.digitalwarfare247.com/news/black-ops-bonus-round-possible-leak
Jeste primjetili koju pusku tu koristi kad se vozi, ako nista cini mi se da je to ona 1887 "sačmarica" iz MW2.
Najbolji dio je kad kaze "You dont exist"
Ako sam zaje... ovo oko puske zanemarite :D
Samo da ne bude neka ultrauber kratka kampanja jer normalne kampanje (po duzini) nije bilo jos od stare dvice.
Ko da je ikad i bila neka duga!
Sto se mene tice mogli bi i izbacit single player iz ove igre!!! ahahahaha
gameplay jedne misije navodno dolazi za 3h na G4TV
LOL zasto?Singleplayer je uvijek bio odlican dio ove igre (ali jako kratak).Meni ga je uvijek zadovoljstvo prelaziti!Bolji je od holywodskih blockbustera!
LOL zasto?Singleplayer je uvijek bio odlican dio ove igre (ali jako kratak).Meni ga je uvijek zadovoljstvo prelaziti!Bolji je od holywodskih blockbustera!
Dobro aj ne pretjeruj
gameplay jedne misije navodno dolazi za 3h na G4TV
Neću ni gledati, kad hvataš svaku informaciju za igru saznaš apsolutno sve, pa je nije gušt prelaziti kao onda kad startaš neznajući ni priču ni išta ( barem meni ), tu sam ja pogriješio sa MW2.
Heh, tako ja pogrijesim sa svakom.
Dobro aj ne pretjeruj
cod 4 jest bio al mw2 ne bas bar meni ovaj ce bit bolji sp izgleeda
Sarkazam. Ocito neki ne znaju sta je to.
Uglavnom sam htio reci da velika vecina koja ce ga kupiti kao i ja, su orjentirani na multiplayer dio.
Single mozda ni ne predem kao na vecini takvih igara. Mislim krenem igrati,ali onda skontam da ima multi. hahahaa