Nice! Jedva cekam
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eh...ja sam svoj kupio, mislim, 2006.
nadam se da ću moć pokrenut ako je u igri 3650.
Da ali taj procesor je izišao 2005. i tada je bio mainstream - Samo je bio odličan u igrama gdje je prao svakog Intela.
Da ali taj procesor je izišao 2005. i tada je bio mainstream - Samo je bio odličan u igrama gdje je prao svakog Intela.
:(
a tolko sam se nadao blackopsu
inace sniper ce imati attachment koji ce omogucavati podesivi zoom :D
Pre_ebenoooooooooooo!!! Jedva čekam! Predobro!!!!! HAHAHA
:(
a tolko sam se nadao blackopsu
ili možda hoću. rekao si na 31. stranici da ću moć ^^
ako ja kupim black ops poslije izlaska patcheva i drugih gluposti hoće li oni biti na cd-u
Naravno da ne.
Đizzz, kako nešto može biti na CD-u unaprjed ako to ješ ne postoji!? -.-
No budući (ako sam dobro razumio) BO ide preko Stima ko Mw2 tako da će sve nadogradnje automatski updejtati (koje će biti i ako će biti besplatne)!? -.-
vec se zna za zombije kad ce vec staviti video od njih
No budući (ako sam dobro razumio) BO ide preko Stima ko Mw2 tako da će sve nadogradnje automatski updejtati (koje će biti i ako će biti besplatne)!? -.-
napisao sam poslije izlaska patcheva znači recimo kao što ima The Witcher: Enhanced Edition, COD: MW game of the year edition , ako tako nešto izađe za COD BO hoće li na tome biti updateovi i patchev koji su do tad izašli
jjoš jedno pitanje: jesu li za mw2 naplaćivali svaki patch , update ili samo nove mape
Ma pazi da jos popravljanje bugova i exploita u igri naplacuju
samo se dlc naplacivo,za black ops nije sigurno jos.
napisao sam poslije izlaska patcheva znači recimo kao što ima The Witcher: Enhanced Edition, COD: MW game of the year edition , ako tako nešto izađe za COD BO hoće li na tome biti updateovi i patchev koji su do tad izašli
jjoš jedno pitanje: jesu li za mw2 naplaćivali svaki patch , update ili samo nove mape
za mw2 su se naplaćivale samo mape, patchevi nisu
Ma pazi da jos popravljanje bugova i exploita u igri naplacuju
Govorimo o Activision-u. Ne bi se čudio da počnu i to naplaćivati.
Za mene je COD 6 bio fail. Došao je sa opakom bolešću zvanom "konzolitis". A za COD 7 mislim da če patiti od istih problema.
Za mene je COD 6 bio fail. Došao je sa opakom bolešću zvanom "konzolitis". A za COD 7 mislim da če patiti od istih problema.
danas gotovo niti nema igre nazalost koja ne pati od navedene bolesti...
oe ljudi ovo je offotpic ali..pocto sam skupio 600 kn..znaci ostat ce mi 200 kn..sta mi preporucate da si uzmem msm iz tehnike ovako...ja sam razmisljao da si uzmem neki mis..
ako hoces mis,ovo je best buy za te novce
Slazem se imao san ga sve do prije par dana,za 250 kn nema bolje;)
heh znaci na nasoj verziji ce letit ruke i noge ko na cod5