Meni izgleda "pre-noobovski". Previše gluposti (MW2 sindrom)
ljudi su HTJELI customizaciju
i dobili su je
sta je tu lose?!?
ko se hoce igrat s tim pi*darijama nek se igra kome je to glupo imat ce deafultni gun i izgled
Meni izgleda "pre-noobovski". Previše gluposti (MW2 sindrom)
ljudi su HTJELI customizaciju
i dobili su je
sta je tu lose?!?
ko se hoce igrat s tim pi*darijama nek se igra kome je to glupo imat ce deafultni gun i izgled
Dobro to je samo moje mišljenje. Ja sam za definitivno uvođenje noviteta, ali previše toga je natrpano po mom mišljenju, jer COD4 je bio idealno balansiran sa relativno malim izborom dodataka s obzirom koliko ih je u MW2 te sada Black Ops.
Prenatrpano, prebrzo, šareno.
e dam se kladit da sam negdje na 1:53 kad prikaziva logo-e vido pedobear-a
eh ipak nije pedobear,al skoro
haha, ja lupao po spaceu svake pola sekunde. dosta ću vremena provest radeći emblem.
al me zbilja brine procesor.
ova igra mi se totalno ne sviđa, opet ovi killstreakovi ( previsEEEEEEEEEEEE- vidio sam cak da ima i oni psi kao iz petice ili sam krivo vidio) i perkovi ( za loware i njubare), nece moj novac povuci iz džepa, cekam brink ( jedino nesto teamplayerska igra i ima dosta potencijala)
haha, ja lupao po spaceu svake pola sekunde. dosta ću vremena provest radeći emblem.
si probo clockat...frend je taj procesor bez problema natjero do 2.5ghz
si probo clockat...frend je taj procesor bez problema natjero do 2.5ghz
stavim na 2.5 i pokrenem komp. odem pod cpuz i vidim 1.8 lol
btw grafa mi nije problem, rođak bi mi trebo posudit 3650
probat ću jedanput napravit pedobear emblem.
Zanima me jedna stvar samo, možda je već neko odg na nju, ali eto, malo sam lazy i neda mi se čitat svaki post zadnjih 50 stranica..
Uglavnom moje pitanje je: kad naručim igru preko ePlati, jel dobijem samo key za steam ili dobijem cijelu igru na dvd-u?
I još jedno pitanje, za koliko stigne? Hvala na odgovoru
Zanima me jedna stvar samo, možda je već neko odg na nju, ali eto, malo sam lazy i neda mi se čitat svaki post zadnjih 50 stranica..
Uglavnom moje pitanje je: kad naručim igru preko ePlati, jel dobijem samo key za steam ili dobijem cijelu igru na dvd-u?
I još jedno pitanje, za koliko stigne? Hvala na odgovoru
Dobijes smao key.Mislim da on stigne odmah isti dan kad igra izidje!
Hvala na brzom odgovoru!
Hvala na brzom odgovoru!
Imas ispod posta Hvala ako sam ti pomogao!
BTW no problem!
Cini mi se da ce igra biti savršenstvo,jedva cekam! 
kad će igra biti dostuona za kupit kod nas ovdje i koliko će koštati. i da li je vani bolje naručiti, i odakle ?
plizzz, neki secure site odakle se može naručiti
Dobar Trophy 
"Death to dictators", Use a single round to bring down Castro.
pa kad ce vise taj black ops dojadio mi je vise mw2..
jedva cekam.. vec cistim oruzje..
jel se znaju sistemtski zahtjevii???
trebat će ti komp koji će moći pokrenut black ops :)
trebat će ti komp koji će moći pokrenut black ops :)
haha..znaci nisu..xd.:PP
Okoprilike jednaki kao i za MW2.
Samo je upitno dali će ovi sa single core procesorom igrati jer tehnologija ipak nanjihovu zalost napreduje i trazi PC nestar više od 5 godina.
Evo vam jako jeftino na E-bayu iz Engleske black ops sa kutijicom i svime.Garantiraju da cete ga dobiti na dan izlaska ili cak i prije!
Evo vam jako jeftino na E-bayu iz Engleske black ops sa kutijicom i svime.Garantiraju da cete ga dobiti na dan izlaska ili cak i prije!
Oces maunu dobit prije a ni dan izlaska..
da bi kod nas dobio na dan izlaska moraju poslat 2 tjedna prije izlaska igre..
a vamo je jos jeftinije
Oces maunu dobit prije a ni dan izlaska..
da bi kod nas dobio na dan izlaska moraju poslat 2 tjedna prije izlaska igre..
a vamo je jos jeftinije
Salju royal mailom special.Evo ako nisi procitao!
Due for release on November 9th pre order now and we will send out your copy via Royal Mail Special (next day guaranteed) Delivery as soon as we receive our stock allocation. This means you are guaranteed to receive your copy on release day (if not before!).
Pa mozda ce stic na dan izlaska u englesku ili di vec.Ali u hrvatsku na dan izlaska ili prije nece sigurno.
Pa mozda ce stic na dan izlaska u englesku ili di vec.Ali u hrvatsku na dan izlaska ili prije nece sigurno.
Bas cu ga sad pitati!
Okoprilike jednaki kao i za MW2.
Samo je upitno dali će ovi sa single core procesorom igrati jer tehnologija ipak nanjihovu zalost napreduje i trazi PC nestar više od 5 godina.
eh...ja sam svoj kupio, mislim, 2006.
nadam se da ću moć pokrenut ako je u igri 3650.