- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa to je samo key.Za nizu cijenu dobijem i kutijicu!
Ma di to.
Ma di to.
Gdje hoces.Game.co.uk,play.com...
Ha neznam, ja ću uvijek rađe uzet key za steam nego kutiju jer jednostavno ne voilim tako čuvati igre.
ja bi kutiju al ne mogu iz inozemstva. cijela igra u hr je preskupa.
Osobno sam igrao par puta na originalu i nikad nisam zamjetio ni jednog haxora, a to je zato što je i VAC jako alergičan na cheatere i što je unčikovitij puno od PB. Dok u COD4, COD2 (koje imam original i igram na original serverima) se piše usred partije prodajem wallhack za 20 kuna.
Super je to sto si igrao PAR PUTA na originalu.. je**no...
Ja osobno igram na originalu otkako je mw2 izaso, i VAC ne prepoznaje NISTA!! Trenutno imam oko 1000h na mw2 tako da sam igro malo vise nego tvojih par puta... Svaki lobby ima po 1-2 cheatera.. VAC je alergican na cheatere ali ne... Ljudi su tolko OCITI u cheatanju da ih uopce nije briga, i ako ih pitas i sami ce ti priznat da imaju cheatove i igraju s njima vec mjesecima zato sto im je "dosadno"... u ovih godinu dana nisam vidio da je ITKO IKAD bio kickan/banan zbog cheatova a svaki dan ih sretnem jedno 20...
Trenutno imam par nekih rusa na friend listi koje sam dodao i reportao jedno 15 puta vec i jos uvjek igraju bez problema. Kad god se joinam kod njih u igru samo trce okolo s LMGom, sa scorom od "unesi random broj"-1/2 i prazne igre posto je ljudima pun kufer igranja s cheaterima pa moraju leavat igru i trazit drugi lobby jer se u MW2 mozes je**t protiv cheatera...
Tolko o tome kako je VAC dobar... cisti lol
Pa 400 kn (koliko se ocekuje) nije puno za igru ako si fan te igre i ako bude 20% bolja od CoD 6 mogla bi jako dugo ostati među najigranijim igrama kao sto je CoD 4 (ja se nadam).
Pa 400 kn (koliko se ocekuje) nije puno za igru ako si fan te igre i ako bude 20% bolja od CoD 6 mogla bi jako dugo ostati među najigranijim igrama kao sto je CoD 4 (ja se nadam).
meni je puno.
ja bi rađe na jeftiniju varijantu.
Ja ću kroz par dana uplatit na eplati.
To je samo key ili retail???
To je samo key ili retail???
key
Ja osobno igram na originalu otkako je mw2 izaso, i VAC ne prepoznaje NISTA!! Trenutno imam oko 1000h na mw2 tako da sam igro malo vise nego tvojih par puta... Svaki lobby ima po 1-2 cheatera.. VAC je alergican na cheatere ali ne... Ljudi su tolko OCITI u cheatanju da ih uopce nije briga, i ako ih pitas i sami ce ti priznat da imaju cheatove i igraju s njima vec mjesecima zato sto im je "dosadno"... u ovih godinu dana nisam vidio da je ITKO IKAD bio kickan/banan zbog cheatova a svaki dan ih sretnem jedno 20...
Trenutno imam par nekih rusa na friend listi koje sam dodao i reportao jedno 15 puta vec i jos uvjek igraju bez problema. Kad god se joinam kod njih u igru samo trce okolo s LMGom, sa scorom od "unesi random broj"-1/2 i prazne igre posto je ljudima pun kufer igranja s cheaterima pa moraju leavat igru i trazit drugi lobby jer se u MW2 mozes je**t protiv cheatera...
Ja imam puno manje "radnog staža" od tebe ali ja sam do sad naletio samo na jednog očitog aimbotera i jednog wallhackera. A po tvome da sam i slijep skužio bi ih do sada minimalno 200 komada.
I ne kažem da nema cheatera ali čini mi se postoji mogućnost da si ti jedan od onih koji ne vole gubiti pa svakog od koga gube automatski optuže za hack. A takvih u CoDu ima puno. Hebote čak su n00ba poput mene već tri puta optužili za wallhackanje, i jednom od ta tri puta navodno i prijavili na steam. I to samo zato jer kad dolazim iza ugla iz navike podignem pušku u aim-down-sight. A ako sam siguran da mi je neprijatelj iza ugla počinjem pucati u prazno i prije nego što ga zagledam.
Dobro, za tebe koji je loš u igrama je svatko cheater jer je jednostavno bolji od tebe, a ti to nemozes shvatiti.
On isto tak može reći da si i ti loš u igrama pa zato kazes da ima cheatera na svakom serveru u cod4 i cod2.
On isto tak može reći da si i ti loš u igrama pa zato kazes da ima cheatera na svakom serveru u cod4 i cod2.
Pa mislim ipak da je cheater koji na početku runde zada 10 Headshotova odjednom i piše "Prodajem aimbot za 20 kuna".
Haha koji ste vi noobovi pa to je strasno :)
Kao prvo rijetko izgubim koju igru, pogotovo zato sto stalno igram s clanom s kojim sam skroz od cod2.
Ako i izgubimo to je ili protiv drugog premade lobbya ili je netko toliki ociti cheater da je smijesno uopce i reci da nije, pa se u pravilu niti ne brane nego se i hvale sa cheatovima
Kao drugo, izgleda da vas 2 ni citati ne znate ali dobro evo pojasnit cu vam opet.
Ako netko ima lockan aim na tvojoj glavi dok hodas iza zida, poprilicno sam siguran da ga to ne cini dobrim igracem. nego da ima wh i/ili aimbot.
Isto ide i za sve one koji sa spawna naprave 4-5 headshotova sa LMGom i FMJ u prvih 5sec nakon sto se spawnas...
Ako te neko posteno pobjedi GG, ali mw2 je trenutno smijesan sa brojem ljudi koji imaju cheatove da VAC nije vrijedan spomena...
ugl, registrirao sam se samo da se nasmijem pohvalama VAC-u nista drugo, tako da ne morate dalje raspravljat, nisam vamo stalni gost..
cya ingame:)
hej zna se ista o zombijima
Moze pricat ko sta hoce ali cinjenica je da je MW2 krcat cheaterima, ja sam osobno reportao, snimao, slikao preko 8-9 ljudi, bookmark-o profil i cekao nakon vise od mjesec dana gore dole 7 ih je dobilo bananu.
Nisam strucnjak i nezelim ulazit previse u pricu VAC vs PB ali VEEEEEEEEEEELIKA mana VAC-a je ban sa zakasnjenjem, covjek moze varat i varat i varat danima dok na PB (nas moderator je svjedok kako je brzo dobio bananu za svoj modani hack na BF iako se nije nadao ;)
Usto mada svi tako srcano pljujete po PB niko se nije sjetio spomenuti tisuce nepravedno bananih ljudi od VAC-a koje su kasnije mitili besplatnim LFD ili tako nesto.
Sto se mene tice najbolja ANTIcheat zastita je Record/admin, kad ti ja dam jednu zelenu bananu nestajes trenutno s mog servera i tacka, nemoram ni cekat ni razmisljat.
NARUČENO!!
nadam se da ce igra biti vrijedna para :)
NARUČENO!!
Zadnje vrijeme je bolje pričekat ("pogledat"),pa onda kupit neku igru.
NARUČENO!!
Zadnje vrijeme je bolje pričekat ("pogledat"),pa onda kupit neku igru.
da ali se multi nece moci pogledat bez da se ga kupi
tome sluzi beta(znam da to nije njezina glavna svrha) koje ofc nece biti
Tako je,nakon 1000 zahtjeva i pitanja kada ce itd itd ljudi mi popili mozak i ja jucer bacio preorder za black ops,navalite ljudi
we want paypal! :)
To je boxed pakovanje ili samo cd key?
?
To je boxed pakovanje ili samo cd key?
Key.
?
?
za kupnje na eplati x.X
koliko vidim nema te opcije.. ima uplata na žiro račun i piše da se može putem internet bankarstva uplatit.. šta je u tom slučaju "dokaz o uplati" koji se mora pridodat?