Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.080.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
I Am Alive kaže...
mislim da je second chance kao treći perk, znači neodabireš ga ti.

oće bit na tu foru da se izabere samo po perku 1?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
protjeran
pa vidio si :)
Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c
16 godina
neaktivan

commando je ovaj puta zamjenjen ballistic knifeom

o cemu se radi je slijedece:

znaci imate ballistic knife i 2 strelice koje ispucate

one ce direktno pogoditi metu(ciljate glavu pogadate glavu) za razliku od trowing knifea kojeg ste morali baciti cim vise iznad mete ako je ona bila cim vise udaljena

također ballistic knife ima malo manji range od commanda te dobivate ovaj puta manje bodova za melee kill nozem

tomahawk s druge strane je indentican trowhing knifeu(mozete ga pokupiti i morate gadat iznad mete itd.)

to je balans rjesenje treyarcha

također gl je u igri ali se ne puni scavengerom itd.

sleight of hand pro ti daje da brze ciljas kroz nisan ali to ne vrijedi za snipere kako bi sprijecili pretjerivanje sa quick scopeom

samo nek oni balansiraju tak treba...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 12:23 (TopForumaš).
Moj PC  
9 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...

nemoj sam stavljat rokanje

malo stavljaj i one wager matches

there will be lots of official wager servers running. we have not decided if they will be available for rent.
On ima ranked,ne wager server(koji se mozda uopce nece moci iznajmiti)

16 godina
neaktivan

a sto je to wager server?Sramim se to piratski server ili nesto drugo?

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

a sto je to wager server?Sramim se to piratski server ili nesto drugo?

wager match je game mode u kojem ulazes svoje cod pointse(pare) i mozes ih izgubit i dobit.

Mislim da prva 3 dijele pare a ostali ne dobijaju nista ali svi moraju ulozit pare.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
protjeran

a kak ce mo dobivat pointse na rokanju?

Tu me svi mrze a mene čisto boli kur*c

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Grafika na scim CoDocima od 4orke pa nagore je fenomenalna i gameplay i priča ali engine je zastario.......trebali bi uvesti dx11

Moj PC  
0 11 hvala 0
17 godina
protjeran
bobo_smrad kaže...

Grafika na scim CoDocima od 4orke pa nagore je fenomenalna i gameplay i priča ali engine je zastario.......trebali bi uvesti dx11

ti nemas pojma ocem pricas jelda?

16 godina
neaktivan

Isto ko i u svim codovima do sad na XP foru. A pare cemo moci nabaviti preko ugovora i ovih wager modova ili ti server na kojima ce se vrtiti wager modovi.

http://www.e-castig.com/index.php?r=uKBC
15 godina
odjavljen
bobo_smrad kaže...

Engine je sasvim OK i nije zastario, a DX11 je totalno nepotreban.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
Jebasu123 kaže...

wager match je game mode u kojem ulazes svoje cod pointse(pare) i mozes ih izgubit i dobit.

Mislim da prva 3 dijele pare a ostali ne dobijaju nista ali svi moraju ulozit pare.

Recimo in game  kladionica lolNamigiva

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 14:42 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Jebasu123 kaže...

Recimo in game  kladionica lolNamigiva

jedina razlika je sto se kladis na sebe a ne na druge :)

17 godina
neaktivan

Otvorit cu ja kladušu:Kod Jebasua.

igra se private match npr sparrow i top forumas i svi uloze po 500cp i tako Smijeh

šalim se malo

Cod pointse ces dobijat preko obicnih modova i ugovora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sta su prije noobovi radili samo da bi imali dobar score i da bi ostali pri vrhu, a sta ce tek sad bit kad bude kladjenja jer ako nisu on the top gube okladu, bit ce tu svega...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Pa to je predobro i prezanimljivo. Samo da ne bude cheatera kao u MW2 i da veza bude malo bolja a ne ono svako malo unable to connect host i takva sranja! Jedva čekam! Jel se zna otprilike kolko će koštat igra????

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sako9800 kaže...

Pa to je predobro i prezanimljivo. Samo da ne bude cheatera kao u MW2 i da veza bude malo bolja a ne ono svako malo unable to connect host i takva sranja! Jedva čekam! Jel se zna otprilike kolko će koštat igra????

250kn cdkey 400 kn u nasim trgovinama.

Nebude bilo lagga zbog dedicated servera.Mozda bude ali na nekim serverima u americi ili azjiBelji se

16 godina
neaktivan
Toni2000 kaže...

sta su prije noobovi radili samo da bi imali dobar score i da bi ostali pri vrhu, a sta ce tek sad bit kad bude kladjenja jer ako nisu on the top gube okladu, bit ce tu svega...

a bit ce Wallhacka, ESP-a, aimboota i multihaka (mnogo gluposti u jednom pakovanju) ko i do sada u svim codovima...nažalost VAC to nece sprijeciti, u pocetku ce siguran sam bit updejtova ali kasnije nakon kojih 3-4 mjeseca kada rasprodaju igru, onda ce je odkantati i zaboraviti na support. No varalica ce uvijek biti i hakova za sve igre, samo sta ce tu biti dedicated serveri sa adminima ba ce biti banova i kikova, olakšanje ha? Iznenađen

A da ubacim svoj Hard Disk u tvoju Matičnu Ploću, te da se odmah bacimo na Plug and Play!!!
16 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...
Toni2000 kaže...

a bit ce Wallhacka, ESP-a, aimboota i multihaka (mnogo gluposti u jednom pakovanju) ko i do sada u svim codovima...nažalost VAC to nece sprijeciti, u pocetku ce siguran sam bit updejtova ali kasnije nakon kojih 3-4 mjeseca kada rasprodaju igru, onda ce je odkantati i zaboraviti na support. No varalica ce uvijek biti i hakova za sve igre, samo sta ce tu biti dedicated serveri sa adminima ba ce biti banova i kikova, olakšanje ha? Iznenađen

al pazi

igra ima DS

sto znaci da admini mogu bannati cheatere

te potpuno nova stvar u codu ove godine je da cemo cheatere moci prijaviti ingame navodno

tak da nema straha zasad

a i VAC nije bas tak los

15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Bernard Huky Hux kaže...
Toni2000 kaže...

al pazi

igra ima DS

te potpuno nova stvar u codu ove godine je da cemo cheatere moci prijaviti ingame navodno

tak da nema straha zasad

a i VAC nije bas tak los

Svida mi se ovo jer ce biti dobro organizirano, a pogotovo sto mozes ingame prijaviti citera Belji se

16 godina
TopForumaš kaže...

al pazi

igra ima DS

tak da nema straha zasad

a i VAC nije bas tak los

a koliko će tek bit onih noobova koji će prijavljivat i bannavat igrače koji jednostavno dobro igraju i stalno ih kolju? 

16 godina

Jesi siguran da če ih moći bannati, možda če biti samo kick ili vote kick.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

ako bude voteban,to ce biti lose,zato jer ce svako malo noobovi banat nekog boljeg....

EDIT- vidim da je to vec naveo kolega iznad

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 18:47 (rocker55555).
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

admini ce imati kick opciju to je potvrdeno

mislim onda i po logici da ce imati i ban ipak oni PLACAJU server

report ce sigurno morati imati nekakav dokazni materijal

sto znaci da ako neki noobovi iz osvete prijavljivaju igrace koji ih ownaju morat ce staviti dokazni video ili ss bilo sta....

16 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
Jack Sparrow kaže...

ako bude voteban,to ce biti lose,zato jer ce svako malo noobovi banat nekog boljeg....

vote ce se moci zabraniti kao u cod4

nadam se bar doduse jer ak vracaju DS onda moraju vratiti basic admin opcije

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.9.2010 18:50 (TopForumaš).
17 godina
neaktivan

sta mislite hoce biti bihnet severver?

ZLAJA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
the devil kaže...

sta mislite hoce biti bihnet severver?

ne

samo gameservers.com

Dragon Slayer
17 godina
neaktivan

ma bit ce lagano reportat cheatera,odete u theater mode spectator na tog playera i malo ga snimis sa theater modom kako puca kroz zid i radi headshotove i eto ban Smijeh

Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Sry na duplom postu

evo novopecenog gameplaya sticks and stonesSmijeh

uzivajte

Moj PC  
1 0 hvala 8
16 godina
rocker55555 kaže...

Si vidio u ikad u nekoj igri Vote ban? Ja, nisam.

Vote ban neče biti sigurno jer to bi bio najgluplji potez ikad. Možeš dobro igrati pa te neki napuhanci mogu banati samo tako sa glasanjem.

Dok bi vote kick mogao biti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice