Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.026.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Call of Duty: Black Ops
Timon kaže...
djdomi kaže...

dobri su novi modovi i kupnja. ako budu isti zahtjevi ko mw2-super. ali neću kupit :)

Ako budeš htio igrati multiplayer-morat ćeš.Samo jedan GSP-šanse da će leakati fajlove su jako male.

isto to su i govorili za MW2 zbog iwneta, pa svi znamo kako je to završilo Belji se

15 godina
neaktivan

Ovako malocas je bio live video u kojem govori informacije o igri,najveci level ce biti 50,killstreakove vec znate,oruzja isto beta ce zahvatiti najvejrovatnije pc i xbox360 za ps3 jos nitko nezna :D cekam sad jednom lika koji radi u americi na tim sranjima prezentacijama igara,javim vam nove informacije 

Novi video https://www.youtube.com/user/OutrageousKev#p/a/u/0/5dfF6y-B8lQ

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 17:41 (Archy).

0 0 hvala 1
15 godina
slimyyy kaže...
Timon kaže...
djdomi kaže...

dobri su novi modovi i kupnja. ako budu isti zahtjevi ko mw2-super. ali neću kupit :)

Ako budeš htio igrati multiplayer-morat ćeš.Samo jedan GSP-šanse da će leakati fajlove su jako male.

isto to su i govorili za MW2 zbog iwneta, pa svi znamo kako je to završilo Belji se

da mos se kladit u milion da cemo ubrzo poslije releasea igrat pirate a ako ste slusali commentary izgled malo i zavisi od perk 1 

16 godina
protjeran

moguce da se dobro zastiti mutiplayer 

ako ce bit ko bad company 2 tesko da ce bit sta od pirata

http://asukaanime.weebly.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

moguce da se dobro zastiti mutiplayer 

ako ce bit ko bad company 2 tesko da ce bit sta od pirata

pa isto je bilo i sa MW2 nece bit pirata nece bit pirata i evo opet se moze MP  sa piratom svaki cod dosad se mogo igrat mp pa ce i  ovaj

15 godina
odjavljen

Može. Aha. Osim što si probao jedno pola godine kasnije igru (znači već kasniš), te osim kad doguraš do 50LVL (barem sam ja dogurao) odjednom ti se sve restarta na 1lvl (tako je meni).

Serveri su u banani, svako nešto petlja sa gravitacijom, HAXERA milijarde na serverima.

Zna se - ako ti se igra puno svida, kupi je.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
Moj PC  
6 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

HHAHAH hari niko nije rekao da nece biti pirata za mw2 mozda 1-2 sedmice nakon sto je igra izasla izasao je zero gear demo preko kojeg se emuliralo mw2,i bice bolje ako nebude crackana igra

0 0 hvala 0
15 godina

ALI mape ce rulat jel su bili najavili da im RAVEN studios prave neke mape a njihove mape su uvijek dobre bar na razini sa IWom jer najveci problem sa WAWom su bile lose mape

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Weky kaže...

Može. Aha. Osim što si probao jedno pola godine kasnije igru (znači već kasniš), te osim kad doguraš do 50LVL (barem sam ja dogurao) odjednom ti se sve restarta na 1lvl (tako je meni).

Serveri su u banani, svako nešto petlja sa gravitacijom, HAXERA milijarde na serverima.

Zna se - ako ti se igra puno svida, kupi je.

to je bilo na pocetku de sad igraj ALTER iw net ja jos nisam vidio hakera i sada je otvorena za modove posebna playlista mod pit 

15 godina
Archy kaže...

HHAHAH hari niko nije rekao da nece biti pirata za mw2 mozda 1-2 sedmice nakon sto je igra izasla izasao je zero gear demo preko kojeg se emuliralo mw2,i bice bolje ako nebude crackana igra

sto iskreno sto bi neko placao 50 eura za igru  ja da sam uzimao originale ionako bi prestao nakon MW2 nije vrijedna te pare 

i evo linka ovdje imat gameplay wager mod sa commentariyijem

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 17:58 (hari85).
15 godina
neaktivan

Novi mp preview 

0 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

ako mogu provalit mw2 mogu i bo.

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
djdomi kaže...

zasto onda nemogu bc2 ?

http://asukaanime.weebly.com
15 godina
neaktivan

A i vi ste cudni ti ljudi prave igru da bi zaradili novac a ne tako da mi kupimo igru od 40kn(p*rat)skinemo patch il crack i igramo -.- razmisli malo

1 2 hvala 0
15 godina
odjavljen
hari85 kaže...

to je bilo na pocetku de sad igraj ALTER iw net ja jos nisam vidio hakera i sada je otvorena za modove posebna playlista mod pit

Ne, to je upravo na alteriwnet.

Piratska verzija se neisplati. Morate nešto kupiti.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
djdomi kaže...

zasto onda nemogu bc2 ?

jbg, mw2 su provalili, šta ja znam zašto bc2 nisu.

al ima jedan čimbenik-popularnost. znamo ko tu vodi.

"Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat" -Atom
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 2
15 godina
Archy kaže...

nice 

15 godina
neaktivan

Iam neke dobre frendove iz amerike tako da cu vas izvjestavat o novim videima i objavama :D

0 4 hvala 0
15 godina

puno toga prekopirano s mw2, puno truda su onda uložili.

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Novi gameplay od gun game 

0 0 hvala 0
15 godina

Ova igra ce bit hit isto ko i prosle. no na to necu gubit puno vremena barem ja nemojte me krivo svatit

Luka
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 18:26 (lnova65).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
djdomi kaže...

jbg, mw2 su provalili, šta ja znam zašto bc2 nisu.

al ima jedan čimbenik-popularnost. znamo ko tu vodi.

MW2 ima fajlove za hostanje,BC2 nema.Isto tako BO nema.Kako mozes "provaliti" ono što uopće nemaš?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 18:27 (Timon).
15 godina
odjavljen

Kakve fajlove za hostanje?

15 godina
neaktivan

Kad te igra izabere za hosta u MW2,ti pokrećeš svoj server.I to je integrirano u igru,dok u recimo u BC2 nemožeš nikako imati svoj server.

15 godina
odjavljen
Timon kaže...

Kad te igra izabere za hosta u MW2,ti pokrećeš svoj server.I to je integrirano u igru,dok u recimo u BC2 nemožeš nikako imati svoj server.

I kakvi su to fajlovi?

To je najobičnij LAN server koji si pokrenuo na svom hostingu.

BC2 ima dedicated servere koji su nešto sasvim drugo. Tu je host jedan zaseban server (smješten negdje) i na njega se spajaju svi drugi.

15 godina
neaktivan

Za BC2 servere trebas imati  "fajlove"(koje možeš sada nabaviti na internetu).U svim prijasnjim cod-ovima to dolazi sa igrom,ali sad ce biti odvojeni od igre i bit će dani samo GSP-u.

15 godina
protjeran

sve u svemu 280 kuna za preorder ove igre nije puno.. barem meni.. a vjerovatno će i cijena padat..

3 1 hvala 0
15 godina
odjavljen

MW2 je sad 150KN, po izlasku je bio dobrih 300-ak kn ako ne i više na Steamu (koji je najskuplji kad nisu akcije).

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Black Ops je jedan jako ambiciozan pokusaj treyarcha

ovo bi cak moglo ispasti i bolje nego sto se nadamo

Moj PC  
8 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice