bok evo novi san u temi pa bi me zanimalo jel ima mozda ode neko sta je presta igrat BO2 i moga prodat , ako zainteresiranih za cijenu i slicno bilo bi odlicno ako mi se moze javit u PM (izvinjavan se ako se ovo nesmi radit , nisan upoznat sa pravilima)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Igra nije loša, ali previše je ovisna o netu.
Kad igram CS:GO dok na laptopu brat visi po YT, fb i to, ping mi je samo 5, 10 veći, a ovdje je praktički neigrivo čim učitava makar facebook ping ide na 999, connection interrupted.
iam problem sa pingom... prije sam igru igro bez problema.. ping je bio oko 60-80..sad skoci mi na 100 i nest pa cak i 300 i baci me van sa servera(You have been disconnected from the server)..probo sam ugasit wireless ali i dalje..ocistio sam pc sa ccleanerom,defragmentiro disk, skeniro pc.... el je imo tko takav problem i kako ga je slozio?
iam problem sa pingom... prije sam igru igro bez problema.. ping je bio oko 60-80..sad skoci mi na 100 i nest pa cak i 300 i baci me van sa servera(You have been disconnected from the server)..probo sam ugasit wireless ali i dalje..ocistio sam pc sa ccleanerom,defragmentiro disk, skeniro pc.... el je imo tko takav problem i kako ga je slozio?
Ovaj vikend je free znaci svatko moze igrati sta znaci da je stvarno puno ljudi oko 45 tisuca vec u 12 sati pa ono to je vjerovatno i razlog.
ali to je pocelo negdje od četvrtka/petka ako sam dobro primjetio..budem priceko do sutra pa cu vidjet kak ce bit.. :)
I ja imam isti problem, ponekad padne na 80-100 al obicno je oko 250 i neigrivo je.
Ova igra i za besplatni vikend ne moze radit kako treba. Mene izbacuje poslje svake runde, ne mogu odigrati vise od jedne u komadu sto je iritantno. Cim odigram cjelu rundu i dodem na lobby za sljedecu rundu, izbaci me i pise lost connection to server. Jel se to samo meni dogada?
Eto odigrao free weekend pošto nemam tu igru (Došao sam do lvl 50) I moram priznati da mi se jako sviđa. Dosta su toga poboljšali. Grafika i teksture su dosta drugačije "čistije". Jedina zamjerka koju imam su mape, nema skoro niti jedne mape koja mi se sviđa. Trebali bi izbaciti još koji update/patch u kojem bi ubacili bar 5 mapa.
Nadam se da će ga staviti za Summer sale na steamu po 75% nižoj cijeni, onda bi ga definitivno kupio.
mene i dalje izbacuje >.<
Pozdrav
Evo instalira san igru prije dva miseca i kad san je pokrenija vrtilo se sve do početnog menija i tad me izbacivalo. Jednostavno je pisalo CODBO2 has stopped working. I od tad nisan ni pokušava uć u nju.
Sad kad provan uć uopće ne uđe nigdi, stvori se proces koji zauuzima 4.500k i to je to. Ne reagira na ništa. Zna li iko rješenje.
E, i koristin win7 x64, Nvidia GTS250 1gb, 6GB RAM, Intel E5500 OC3.5GhZ...i uspija san igrat COD MW3 tako da nevirujen da je do hardwarea
Pozdrav
Evo instalira san igru prije dva miseca i kad san je pokrenija vrtilo se sve do početnog menija i tad me izbacivalo. Jednostavno je pisalo CODBO2 has stopped working. I od tad nisan ni pokušava uć u nju.
Sad kad provan uć uopće ne uđe nigdi, stvori se proces koji zauuzima 4.500k i to je to. Ne reagira na ništa. Zna li iko rješenje.
E, i koristin win7 x64, Nvidia GTS250 1gb, 6GB RAM, Intel E5500 OC3.5GhZ...i uspija san igrat COD MW3 tako da nevirujen da je do hardwarea
Kontaktiraj steam support ...
Pozdrav
Kontaktiraj steam support ...
Ahahahahahah jedino ako TPB ima svoj support :D
Pozdrav da li mi netko moze objasniti za BO2 sta je:
Season Pass
Revolution
The Replacer
Vidim da su to kao neki dlcovi ali nekontam bas.Hvala
Pozdrav da li mi netko moze objasniti za BO2 sta je:
Season Pass
Revolution
The Replacer
Vidim da su to kao neki dlcovi ali nekontam bas.Hvala
Sesaon pass je pass koji ti daje sve DLCeve :)
Revolution je prvi DLC
?Zanima me da li se može online igrati i na "onaj način" ?
nazalost nemoze nikako, nema vise onih vremena kao u cod, cod2, cod4, cod5 da postoje krekani serveri... moras imat org igru
Moras otvoriti nat open.
nazalost nemoze nikako, nema vise onih vremena kao u cod, cod2, cod4, cod5 da postoje krekani serveri... moras imat org igru
E jbga....hvala na odgovoru!
Navodno neke od informacija novog coda.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hQBprYUW3gk
Dakako to nije 100% sigurno, i sam autor toga kaže, ali treba uzeti u obzir da prijašnje informacije od njega su bile točne.
Navodno neke od informacija novog coda.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hQBprYUW3gk
Dakako to nije 100% sigurno, i sam autor toga kaže, ali treba uzeti u obzir da prijašnje informacije od njega su bile točne.
Tip zna igru unaprijed bolje nego oni ljudi što rade na njoj?
izvor mu radi na njoj. Pa je si li ti slušao ili ti engleski nije jača strana? :D
dali neko zna gdje mogu kupiti call of duty black ops ii revolution dlc..
pošto mi na steamu daje vječito error da nemogu kupiti a imam novce na kartici...i to samo na stemu imam problema...
jel bi neko mi mogao napraviti uslugu da mi kupi Call of Duty Black Ops II - Revolution DLC preko steama jer ja ne mogu a ja ću mu platiti na pay pal...
Instalirao sam igricu i ne radi mi zvuk. Zna li itko gdije je problem?
Instalirao sam igricu i ne radi mi zvuk. Zna li itko gdije je problem?
pretpostavljam da imas win 7, jel imas service pack 1 instaliran ?