instaliro sam call of duty 4 i crackiro i kad pokrenem muli ili singplayer otvara mi se stalno nei error pise mi ono dont send i to..instaliro sam directX najnovije drivere za grafu i sve drugo ali pokusavo sam mozda 1000 puta i uslo mi je par puta i mogo sam igrat i neznam zasto nece
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kupi orginal a ne c*ackiranu verziju pa će radit.
kakvu konfu imas?mozda ti nesto pregorjelo ili tako nesto...
Sumnjan da je do toga, mnogo ljudi koje znam ima pirata i svejedno pokreće igru i igra na crackanim serverima.
Ja instaliram neku igru>nece da pokrene reinstaliram sistem kupim novi cd hoce.
To ti je zato sto je pirat probaj reinstalirat sistem i kupit negdje drugi cd.
nije nist pregorilo i igram cod2 bezproblema i nemogu uci ni u singl ni u miltiplayer
de ajde pomaziteeeeeeeeeeee i daljee nece molim vas pomoziteee
Pozdrav svima
Ja imam problem sa cod4 ovako: Ja udem normalno u igru sve normalno igram jedno 2 mape , mapu i pol , i onda mi se zacrni ekran i restarta komp????? Neznam jel to neki error sa igricom ili sta jer sa windowsima nije jer sam meto windowse nove bas isti dan ?? Ako ko zna odgovor molio bi lijepo da napise na forumu ili neka mi poslaje poruku na leon2boy@gmail.com ili xfire : leon2boy
Unaprijed hvala .....
preimenuj fajl u cod 4 diretoriyu
ovako
u mapi "miles" znaci x:\program files\activisin\cod4\miles\mssmp3.asi - to preimenuj u mssmp3.bak...
EDIT: ovo je rješenje za prvo pitanje.--
Pozdrav svima
Ja imam problem sa cod4 ovako: Ja udem normalno u igru sve normalno igram jedno 2 mape , mapu i pol , i onda mi se zacrni ekran i restarta komp????? Neznam jel to neki error sa igricom ili sta jer sa windowsima nije jer sam meto windowse nove bas isti dan ?? Ako ko zna odgovor molio bi lijepo da napise na forumu ili neka mi poslaje poruku na leon2boy@gmail.com ili xfire : leon2boy
Unaprijed hvala .....
grafa ti se pregrijava
preimenuj fajl u cod 4 diretoriyu
ovako
u mapi "miles" znaci x:\program files\activisin\cod4\miles\mssmp3.asi - to preimenuj u mssmp3.bak...
EDIT: ovo je rješenje za prvo pitanje.--
omg di nadje pa vidis da je to napisano u 9.mjesecu
a i neaktivan je tak da....