Call of duty 4 directX error

poruka: 46
|
čitano: 17.712
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

E ovak Instaliro cod4 , instaliro drivere , instaliro najnoviji dx i onda mi izbaci ovak neš:

Uđem u igricu sve ide i kad idem npr. pokrenuti neku mapu uopče ne učitava dolje stavi dx error ali ne zatvori igricu  ni ništa. Ide onaj video ali ne louda mapu opče i kad izađem iz igrice kod ništa nije ni bilo, koda ni nije bilo error

Molim pomoć!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Call of duty 4 directX error

E i još neš. Sve igrice osim COD4 i COD5(znači cod4 i cod5 ne rade) a sve ostale rade bez greške.

17 godina
protjeran

Gle, ako koristiš grafičku NVIDIA i drivere 178.24 ili 178.13, obriši ih i vrati se na 175.19.Ja sam imao isti problem, i tako sam ga rješio.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne imam ati

17 godina
protjeran

Provjeri malo postavke drivera, stavi zadnji driver za MBO (chipset), ako ništa ne uspije, kakvu grafičku imaš?Mora podržavati najmanje Shadere 3.0 te imati 256 MB memorije (1GB sistemske RAM).

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.12.2008 15:11 (UPDaTEa ŽeljaN).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam AGP ati HD 3650 i imam 1,5 Gb rama. Imam zadnje drivere ia chipset.

16 godina
neaktivan

Šta baš niko nema nikakovo rješene za moj problem....ili ako ima neko isti ili sličan problem..

17 godina
neaktivan

Jel može print screen errora?

"1.6 billion Chinese are angry with Jack Bauer. Sounds like a fair fight."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pa probaj stavit zadnji patch za igru, malo progledaj na internetu (koristiti google).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stavio sam....i opet ništa....tražim tražim.....i nikako ne mogu nači na netuu!!!!!!!!........a to mi je najdraža igrica.....pa to nema nigdje što se meni događa.............

17 godina
protjeran
xrobix kaže...

Stavio sam....i opet ništa....tražim tražim.....i nikako ne mogu nači na netuu!!!!!!!!........a to mi je najdraža igrica.....pa to nema nigdje što se meni događa.............

I Meni najdraža, također.Jesi stavio SP3 za XP/ ili SP1 za Vistu?
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 1GB DDR2-667Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Instaliraš ponovno windowse sa formatiranjem diska, instaliraš drivere za matičnu ploču,drivere za grafičku karticu,kodeke,directX (čudno da ne dolazi sa igrom) i ponovno instaliraš igru. To ti traje aproksimativno 2 sata, i igraš. Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cod4 ima sa sobom directX setup ukljucenb, i cak ako se ima dx10   ora se instalirati taj nekakav patch, pa probaj na dvdu na ci dx, mislim da cak ima na autorunu, pa pokreni setup, mozda je do toga

EDIT: evo, sad sam ubacio dvd, pa na autorunu odi na Extras, pa na DirectX, pokrene ti se setup, pa probaj...

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2008 19:22 (FlyBoy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Što se tiče formatiranja diska i tih gluposti mislim da to neče raditi. Zato što mi samo COD4 i COD5 ne rade. A sve ihrice ostale da. Tako da. Probo sam instalirati ovaj dx koji dolazi uz igricu i opet ništa. Instaliro sam najnoviji dx iz 2008 i opet ništa...ne mogu vjerovati. I ima SP3 za xp

16 godina
protjeran

taj error stavi u google jer imas jednu stranicu na netu s koje mozes skinuti taj file tako sam ja imao problem sa crysis-em!!!!

Intel e5200, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Vista Ultimate

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma probo sam tražiti ali nisam našo "tu stranicu".

16 godina
protjeran

daj napisi errora!!!

Intel e5200, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Vista Ultimate

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A error ti ide ovako otvorim COD4sp i idem igrati stisne new game i onaj video ide a niš ne učitava mapu......i ona se na taskbar-u posavi samo kao prozor directX error i ona zatvorim cod4 i nestane taj error. I to je to što piše.

16 godina
protjeran

error i ostalo sigurno ne pise na hrvatskomŠutim mora ti pistati nesto takvo

d3d10.dll

0 0 hvala 0
17 godina

koji proc imas i vidi u cpu-z jel pise sse2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Intel pentium 4 3,3 GHz

Ali meni je cod4 radio dok nisam kupio nogu grafičku karticu.

Prije sam imo ati x1050 serija

A sad imam HD 3650 512mb

sve igrice rade osim cod4 i cod5

16 godina
neaktivan

e jel znate neku stranicu ili port di mogu uploudati video da vidite taj error  (osim youtube video je pre velik za youtube)

16 godina
neaktivan

evo link

http://www.xfire.com/video/57e09/ 

i u taskbaru se samo pojavi directX error

Helpppppp!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan

I ja sam imo neki problem sličan davno pa mi je ovo pomoglo:

Odi u folder gdje ti je igra i u folderu "miles" preimenuj datoteku "mssmp3.asi" u "mssmp3.bak".

Probaj, ništa te ne košta, a možda pomogne:-)

"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam imao athlon Xp 2500+ i ati x1650pro i cod4 nije htjeo radit zato jer proc nema sse 2 instrukcije imao je samo sse. Uglavnom svom frendu sam  dao tu graficku i njemu je sve radilo (proc sempron 3000+ ima sse,sse2,sse3), dok sam ja kupio novi comp.

Ajd ti sebi kupi original, pa ak ti on neradi onda ti nece nikad, i to vjerovatno zbog agp graficke.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.12.2008 12:43 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ček ne kužim da tu mapu miles promjenim ime u mssmp3 ili mssmp3.bak

i neš treće....

Promjenio sam ime mape (te miles u mssmp3 i sad mi se igrica ni ne želi pokrenuti....

16 godina
neaktivan

evo link

ali snimo sam mobitelo ne vidi se baš najbolje

17 godina
neaktivan
xrobix kaže...

ček ne kužim da tu mapu miles promjenim ime u mssmp3 ili mssmp3.bak

i neš treće....

Promjenio sam ime mape (te miles u mssmp3 i sad mi se igrica ni ne želi pokrenuti....

Ne ime mape. Samo nastavak te datoteke u toj mapi.
"Snake.. we're not tools of the government or anyone else. Fighting was the only thing... the only thing I was good at. But at least I always fought for what I believed in.. Snake... farewell." Gray Fox
16 godina
neaktivan

ok probat ću!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice