Call of Duty 2 Problem zaključana tema

poruka: 34
|
čitano: 5.044
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

Naime , inače sam igrač call of duty 2 i vec duže vrijeme igram cod2.....ali več mi je dojadilo njegovo sporo pokretanje.Znači , ja pokrenem cod2 i ova slika [img]http://img440.imageshack.us/img440/4129/51876827.jpg[/img] i stoji tako 30-40 sekundi ...... A moja konfa je solidna i imam 333 lock u cod2 i 125-250 fps u cod4.....Zna li itko u čemu je problem i ima li ko kakvo rješenje za to??? Btw , windowsi su win7 ultimate , x86 bit ....

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty 2 Problem
modovi lock, dvije iste teme sa istim sadrzajem
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina

skini ovo i defragmiraj http://www.piriform.com/defraggler/downloadNamigiva. Možda su ti windowsi usporeni.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 18:15 (jukiii).
16 godina
neaktivan

Neznam zas su dvije teme jer mi se nes izbugal browser pa 2 puta napravilo temu , ispričavam se ....

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
a onda ok ;-)
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

Imas li ti možda kakvo rješenje??? Ovako , točno takve windowse ima i moj frend i njemu se sve brzo pokreće , a prije tog sam imo xp i vistu i na objema je istu stvar radilo .....

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 18:20 (Intel Core i7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1. defragmentiraj disk
2. disk cleanup
3. skeniraj sustav za viruse
4. ako nista nije uspijelo napravi backup saveova i reinstaliraj igru
16 godina

Možda imaš previše smeća na kompu pa ti je zato usporeno Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 18:23 (jukiii).
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

Da , mislim da je do rama , ali ipak kupio sam 2 gb ddr2 1066 mhz ..... Pa zašto mi u tome bio problem ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

stvar je u tome da 32 bitni sustav triba manje rama.. a 64 tribaju minimalno 4 da bi sve išlo dobro.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 18:31 (jukiii).
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

HH , mislim da ne shvaćaš bit x86 i x64 .... x86 su ti 32 bitni , a x64 su 64 bitni .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

uf zeznia sam se. Jedino provaj defragmirat s onim programom di sam ti stavio link.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 18:32 (jukiii).
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

Cek , ne kuzim taj program , kad bi ja stisnuo defrag on bi meni sve izbriso sa diska? Hmmm , još k tome imam jednog frenda sta ima 60-125 fps u cod2 i pali mu se  cod2 dok si reko keks , udje na server za 15-20 sekundi , dok meni treba 2 min....

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 18:33 (Intel Core i7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ne, samo ce ti "posloziti i spojiti" podatke da ih tvoj hard brze i bolje cita, formatiranje je brisanje
16 godina

Prvo upri Analyze kad to dovrši upreš defrag. Nebrini neće ti ništa s diska izbrisat.

16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

Aha , ok hvala evo stavio sam nek se to napravi pa cu javit rezultate .....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

samo ti pomalo Namigiva

16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

to se dogadja na visti i win7

ne svima ali dosta ljudi da ukljucujuci mom susjedu

onda sam ja probao stavit vistu i isto se dugo pokretalo, stavio natrag xp i unutra je za sekundu

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

Moj frend ima win7 i pokreće mu se odmah.....Ah odmah sam stavio defrag , nisam analyze nisam ni primjetio , necu valjda neku grešku napravit....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intel Core i7 kaže...

Moj frend ima win7 i pokreće mu se odmah.....Ah odmah sam stavio defrag , nisam analyze nisam ni primjetio , necu valjda neku grešku napravit....

Analyze ti samo izbaci poruku da li je potrebno ili nije defragmentirati. Defragmentacijom apsolutno ništa ne možeš zeznuti.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

je pa znam nekima je dobro nekima ne al ja sam to rjesio dok sam stavio xp

sigurno postoji laksi nacin i vjerujem da ce ti netko objasnit jer ja sam reko sto znam

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

Inače kod mene se CoD 2 pali u roku odmah, ali evo ti tema pa pročitaj savjete možda koji pomogne.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
koliko dugo imas taj komp a da nisi napravio defragmantaciju?
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

Hmmm , vidim da vecinu likova imaju problem sa d-linkovim modemima , ali moj frend ima problema sa netom jer je preplaćen na 4 mbit net , a ne zeli mu skidat ni 100 kb , a upload mu neide ni preko 20 kb.....Njegov modem je speedtouch i ulazi mu u igru kad si reko keks , a meni skida po 500 kb i ne zeli uc tako brzo....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instaliro sam windowse prije  mjesec dana , nisam jos defragmentaciju napravio ...... Sad cu ostavit nek on napravi svoje , pa cu javit rezultate ....

16 godina
boxer kaže...

Inače kod mene se CoD 2 pali u roku odmah, ali evo ti tema pa pročitaj savjete možda koji pomogne.

Ja bas htio dat link te teme..

Ajde ti sada probaj uci u cod2 dok si offline, dakle dok nisi na internetu, pa nam reci za koliko vremena si usao.

Google IS your friend!!!
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

Ista stvar , pokušano već par puta , ne pali , kao što reko , pricekat cu rezultate defraga , pa javim Belji se

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Call of Duty 2 Problem

kada se dovrši defrag restartaj komp pa nam javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

Hoću , 60 % je sada ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Call of Duty 2 Problem

Ništa ... Cod2 se još uvjek dugo pali , pokušat advanced system care.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice