Naime , inače sam igrač call of duty 2 i vec duže vrijeme igram cod2.....ali več mi je dojadilo njegovo sporo pokretanje.Znači , ja pokrenem cod2 i ova slika [img]http://img440.imageshack.us/img440/4129/51876827.jpg[/img] i stoji tako 30-40 sekundi ...... A moja konfa je solidna i imam 333 lock u cod2 i 125-250 fps u cod4.....Zna li itko u čemu je problem i ima li ko kakvo rješenje za to??? Btw , windowsi su win7 ultimate , x86 bit ....
skini ovo i defragmiraj http://www.piriform.com/defraggler/download
. Možda su ti windowsi usporeni.
Neznam zas su dvije teme jer mi se nes izbugal browser pa 2 puta napravilo temu , ispričavam se ....
Imas li ti možda kakvo rješenje??? Ovako , točno takve windowse ima i moj frend i njemu se sve brzo pokreće , a prije tog sam imo xp i vistu i na objema je istu stvar radilo .....
2. disk cleanup
3. skeniraj sustav za viruse
4. ako nista nije uspijelo napravi backup saveova i reinstaliraj igru
Možda imaš previše smeća na kompu pa ti je zato usporeno 
Da , mislim da je do rama , ali ipak kupio sam 2 gb ddr2 1066 mhz ..... Pa zašto mi u tome bio problem ???
stvar je u tome da 32 bitni sustav triba manje rama.. a 64 tribaju minimalno 4 da bi sve išlo dobro.
HH , mislim da ne shvaćaš bit x86 i x64 .... x86 su ti 32 bitni , a x64 su 64 bitni .....
uf zeznia sam se. Jedino provaj defragmirat s onim programom di sam ti stavio link.
Cek , ne kuzim taj program , kad bi ja stisnuo defrag on bi meni sve izbriso sa diska? Hmmm , još k tome imam jednog frenda sta ima 60-125 fps u cod2 i pali mu se cod2 dok si reko keks , udje na server za 15-20 sekundi , dok meni treba 2 min....
Prvo upri Analyze kad to dovrši upreš defrag. Nebrini neće ti ništa s diska izbrisat.
Aha , ok hvala evo stavio sam nek se to napravi pa cu javit rezultate .....
samo ti pomalo 
to se dogadja na visti i win7
ne svima ali dosta ljudi da ukljucujuci mom susjedu
onda sam ja probao stavit vistu i isto se dugo pokretalo, stavio natrag xp i unutra je za sekundu
Moj frend ima win7 i pokreće mu se odmah.....Ah odmah sam stavio defrag , nisam analyze nisam ni primjetio , necu valjda neku grešku napravit....
Moj frend ima win7 i pokreće mu se odmah.....Ah odmah sam stavio defrag , nisam analyze nisam ni primjetio , necu valjda neku grešku napravit....
Analyze ti samo izbaci poruku da li je potrebno ili nije defragmentirati. Defragmentacijom apsolutno ništa ne možeš zeznuti.
je pa znam nekima je dobro nekima ne al ja sam to rjesio dok sam stavio xp
sigurno postoji laksi nacin i vjerujem da ce ti netko objasnit jer ja sam reko sto znam
Hmmm , vidim da vecinu likova imaju problem sa d-linkovim modemima , ali moj frend ima problema sa netom jer je preplaćen na 4 mbit net , a ne zeli mu skidat ni 100 kb , a upload mu neide ni preko 20 kb.....Njegov modem je speedtouch i ulazi mu u igru kad si reko keks , a meni skida po 500 kb i ne zeli uc tako brzo....
Instaliro sam windowse prije mjesec dana , nisam jos defragmentaciju napravio ...... Sad cu ostavit nek on napravi svoje , pa cu javit rezultate ....
Inače kod mene se CoD 2 pali u roku odmah, ali evo ti tema pa pročitaj savjete možda koji pomogne.
Ja bas htio dat link te teme..
Ajde ti sada probaj uci u cod2 dok si offline, dakle dok nisi na internetu, pa nam reci za koliko vremena si usao.
Ista stvar , pokušano već par puta , ne pali , kao što reko , pricekat cu rezultate defraga , pa javim 
kada se dovrši defrag restartaj komp pa nam javi.
Hoću , 60 % je sada ....
Ništa ... Cod2 se još uvjek dugo pali , pokušat advanced system care.......