Pa evo,ja sam gledao svoje filmice sve koje imam i nikad mi se to nije dogodilo,osim na 64 igraca serveru.
Nije da ne vjerujem Pici,samo me zanimalo. Jer to nije 1 ticket,to su 3 ticketa.
A neam pojma, bitno da smo mi vas naguzili. :)
Pa evo,ja sam gledao svoje filmice sve koje imam i nikad mi se to nije dogodilo,osim na 64 igraca serveru.
Nije da ne vjerujem Pici,samo me zanimalo. Jer to nije 1 ticket,to su 3 ticketa.
A neam pojma, bitno da smo mi vas naguzili. :)
Ekipa, samo da vam javim da su pala već 2 crvena na 3 dana. Zbilja se nisam šalio. Suzdržite se od off topica jer ćete se pridružit kolegama.
Magnum vs Masters of Shabans 4:0
Ovim putem se ispricavam deckim sto su nas cekali 20 minuta na pocetak wara.
Jednostavno se zakompliciralo, i na kraju je morao igrati drugi igrac.
Hvala vam na odigranom waru i jos jednom isprike za cekanje.
Bili ste odlicni
Svaka čast dečki, odličan war, na momente bilo čak i malo napeto.
Uz evidentan pad morala izgubismo još jednu. Pozdrav HCF-ovcima, odlični ste.
Evo i SS:
Masters of Shabans VS HCF pajseri -> 0:4
Nauljeni pingvini Vs. HCF pajseri 3-1
Bilo je odlicno. Prvu smo izgubili,al smo naredne 3 dobili. Decki su fer i korektno odigrali. Sve 5!
Nazalost imam samo 2 SS jer nisam mogao snimat vise jer mi je uzasno lagiralo kod snimanja. A zaboravio SS okinut..
Cestitke deckima odlicne partije.
Evo i SS:
Masters of Shabans VS HCF pajseri -> 0:4
Hvala. Odlicne partije. Moram se zahvaliti HR_The_Butcheru sto je uskocio i donio nam prvu pobjedu
Magnum vs Extraordinary Gentlemen 3:1
Daleko najtezi mec ikad, da smo ih dobili na pocetku turnira sigurno bi izgubili, u zivotu nisam cuo vise psovki na TS nego danas :).
A mirotvorac nije normalan , svaka vam cast decki.
Trebali bi ostati u ovom sastavu do kraja turnira, bilo bi zanimljivo vas pratiti!
Zao mi je sto i blue magnum nije mogao odigrati ali jednostavno se nisu mogli skupiti.
Lako za Butchera (uz dužno poštovanje), ali ti si nas najviše živcirao. Prebrojali smo ti familiju uzduž i poprijeko
Magnum vs Extraordinary Gentlemen 3:1
Daleko najtezi mec ikad, da smo ih dobili na pocetku turnira sigurno bi izgubili, u zivotu nisam cuo vise psovki na TS nego danas :).
A mirotvorac nije normalan , svaka vam cast decki.
Trebali bi ostati u ovom sastavu do kraja turnira, bilo bi zanimljivo vas pratiti!
Zao mi je sto i blue magnum nije mogao odigrati ali jednostavno se nisu mogli skupiti.
Bilo je dosta napeto, međusobno smo se zbunili s mapama (nismo mi znali njihovu, nit su oni znali našu)
Čestitke momcima još jednom, pa eto, možda se vidimo na nekom treningu ;)
Ispričavam se još jednom za korištenje MASS-a na underbarrelu, pošto sam mislio da je onaj glitch vezan samo za DART. Ponudio sam im restart te runde, ali pošto su je oni dobili, nisu htjeli
Enivej, GZ!
Ako nije problem zamolio bh vas da maknete Ace of Spades sa popisa.
Hvala.
fear619 over and out
Ako nije problem zamolio bh vas da maknete Ace of Spades sa popisa.
Hvala.
fear619 over and out
Ok kako mi se čini da imamo 2 ekipe koje odustaju od daljnjeg turnira.
Ace of Spades i Drumski razbojnici.
Ukoliko postoji još koja ekipa koja želi odustati molim da napiše kako bi mogao korigirati tabele.
HR.Squad treba igrati još sa:
Drumski razbojnici
Nauljeni Pingvini
Extraordinary Gentlemen
HCF pajseri
Ace of Spades
Extremne Njubare
Znači da HR.Squad mora odigrati još samo sa ovim papcima:
Extraordinary Gentlemen
Extremne Njubare
Ajde nek mi se javi jedan od ovih timova za večeras u 22:00.
Moji dečki i ja vas čekamo vrele guze,pa da to riješimo i odemo svi u 3 pm.
Dado oduzmi bodove ovima koji su igrali s timovima koji odustaju.
Yep budem. Ali ako već to moram raditi onda ću brisati sve timove koji žele odustati.
Čujemo se za navečer.
Magnum treba odigrati jos samo protiv:
53team curice
& PiS firends
[BRUTAL]
CROATS
Protiv nauljenih pingvina igramo u nedjelju.
Ako netko od navedenih timova kojim slucajem bude mogao danas igrati, neka se javi :).
Normalno,
Ili cak moze jednostavno svima dodati bodove, nama nije bitno posto smo odigrali vec sa jednima i dobili.
Ali u biti to se racuna kao predaja, neka jednostavno stavi u tablic 4:o svima, tako da se ne mora nista brisati a podici ce moral ostaloj ekipi :)
Normalno,
Ili cak moze jednostavno svima dodati bodove, nama nije bitno posto smo odigrali vec sa jednima i dobili.
Ali u biti to se racuna kao predaja, neka jednostavno stavi u tablic 4:o svima, tako da se ne mora nista brisati a podici ce moral ostaloj ekipi :)
Slažem se, dodaj dado bodove svima, ionako je nebitno, a bar će ljepše izgledat tablica da svi imaju bodova :)
TOOOOOOOOOOOOOOO.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Prva pobjedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znao sam da mi to mozemo!!!!!!!!!!!!!! GG TEAM
Ima ko da nabacimo večeras neki meč?
Isusek...
GZ ekipa!
Vidimo se opet preko nišana :)
Da vidimo sad, ima zainteresiranih za sutra? 2, možda 3 meča?
Imam osjecaj da sada nece letiti toliko da igraju protiv vas :).