BF3 Squad Rush Turnir

poruka: 1.326
|
čitano: 134.751
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
14 godina
Re: BF3 Squad Rush Turnir
drahic kaže...

Sad bez zeke peke.

Bilo je lose,barem za nas. Jer ja sam osobno tek nakon tjedan dana upalio igru,ako ne i duze. Ebiga,izgubis reflekse i osjecaj za igru.

Medutim,mi smo do sada uvijek igrali na nasem serveru,ali na Bugu,neznam sta se dogadalo..

Primjer- Kad ste napadali damavand peak- Ja u kucici gore i NITKO ne puca po meni,znaci nisam supresan,pucam po nekome od vas tko je vec dosta blizu zida onog,i pucam po 7-10 metaka,i NISTA se ne dogada. Niti jedan hitmark nisam dobio od svih 31 metaka.  Drugi put kad je Danny bio kod mcoma ja pucam po njemu na udaljenosti od par metara i isto NISTA. Bas nula bodova.

Ebiga... Nema veze. :) Igramo dalje. :)

Pošto ste vi bili izraziti favoriti i svi željno iščekujemo vaš fight sa Magnumima složio sam skriptu da registrira svaki 3 metak a i taj treći ima 50% damage.

Uglavnom dečki iz HR_Squada su se zajebavali onih prvih par mečeva i dali nam svima prednost i sad me frka s njima odigrati...njih budemo si za kraj ostavili...mi...iz njubara...

{#}

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 0:10 (Zero2).
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Čestitke HR_Squadu!

CoD2 2500h || BF3 400h
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 0:44 (Dr_Furyo).

9 0 hvala 1
17 godina
BF3 Squad Rush Turnir

GZ je'ote! {#}

Dobri su ovi pioniri, nema sta :p

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 2:10 (Basta).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ocemo danas odigrati neki mec?

Nauljeni pingvini, ili netko od ostale ekipe xxx?

Ajmo da se ovo privede kraju!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

ako je netko od ovih ekipa moze za veceras mec nek se javi. Ace of Spades 19xx Drumski razbojnici [BRUTAL] CROATS

1 0 hvala 0
13 godina
MaxonUniversal kaže...

ako je netko od ovih ekipa moze za veceras mec nek se javi. Ace of Spades 19xx Drumski razbojnici [BRUTAL] CROATS

Mi (19xx) smo zadnjih dana kratki s ljudstvom (već napisano u ovoj temi), ja sam nedostupan vjerojatno do kraja tjedna - skvod lider pregovara nekakve transfere kako bi spasio sezonu, siguran sam da će se oglasiti ovdje kada bude imao ikakve vijesti.

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
MaxonUniversal kaže...

Mi (19xx) smo zadnjih dana kratki s ljudstvom (već napisano u ovoj temi), ja sam nedostupan vjerojatno do kraja tjedna - skvod lider pregovara nekakve transfere kako bi spasio sezonu, siguran sam da će se oglasiti ovdje kada bude imao ikakve vijesti.

ok, samo nek mi se onda javi ovdje na pp il na battlelog da nebudem dosadan ljudima ;)

15 godina
ElektričnaOvca kaže...
MaxonUniversal kaže...

Hvala što se netko sjetio barem nešto napisati. Već par dana zovemo ekipe i nitko se ne udostoji ni odg. Hvala, nadajmo se skorom meču, pozdrav.

13 godina
fila2208 kaže...
ElektričnaOvca kaže...
MaxonUniversal kaže...
Hvala što se netko sjetio barem nešto napisati. Već par dana zovemo ekipe i nitko se ne udostoji ni odg. Hvala, nadajmo se skorom meču, pozdrav.

Očito nisi upoznat s detaljima pregovora, a uzimaš si za pravo često prozivati "timove koji se ne javljaju" po forumu?

S Maxonom sam se dopisivao u 2 ili 3 navrata i svaki put sam mu jasno dao do znanja da smo kratki s igračima i da ću ga kontaktirati čim ponovo složimo ekipu.

Isto tako sam bio u kontaktu s većinom leadera i smatram da nema potrebe piskarati po forumu ono što već svi znaju.

Što se naše ekipe tiče, jučer smo vrbovali jednog starog pajdaša tako da se uskoro vraćamo u igru.

Problem je što su njemu sluške na servisu, al čim nabavi nešto s čim može komunicirati s nama krećemo ponovo u akciju.

Možda čak i večeras ako se zvijezde poslože kako treba?

[19xx] 4ntraks
15 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Mislim da je neno rekao da ne zeli sad(veceras) igrati, sumnjam da uopce ne zeli igrati protiv njih...btw imamo mi jos dosta meceva za odigrati - brutal_croats, gerijatrija, ceco i placenici iz pis-a (šala, da se gospoda ne uvrijede)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Danas u 22h HCF Pajseri vs Nauljeni Pingvini.

Mogli bi još s nekim možda prije odigrati.

14 godina
Switch kaže...

Danas u 22h HCF Pajseri vs Nauljeni Pingvini.

Mogli bi još s nekim možda prije odigrati.

Aj javim ti se ako se mi skupimo.

You should never underestimate the predictability of stupidity - Extremne njubare team
15 godina
Skilledžija kaže...

Očito nisi upoznat s detaljima pregovora, a uzimaš si za pravo često prozivati "timove koji se ne javljaju" po forumu?

S Maxonom sam se dopisivao u 2 ili 3 navrata i svaki put sam mu jasno dao do znanja da smo kratki s igračima i da ću ga kontaktirati čim ponovo složimo ekipu.

Isto tako sam bio u kontaktu s većinom leadera i smatram da nema potrebe piskarati po forumu ono što već svi znaju.

Što se naše ekipe tiče, jučer smo vrbovali jednog starog pajdaša tako da se uskoro vraćamo u igru.

Problem je što su njemu sluške na servisu, al čim nabavi nešto s čim može komunicirati s nama krećemo ponovo u akciju.

Možda čak i večeras ako se zvijezde poslože kako treba?

Ko tebe proziva daj molim te, pričao sam sa svojim kapetanom veli da se puno ljudi uopće ne javlja na pozive. Pogledaj samo wall od plattona za turnir i njegove postove di stalno zove nekog igrati. Nitko nije tebe prozivao, ne znam di si se ti našao prozvanim? Čudno mi je da 4 čovjeka se ne mogu naći jednom u tjednu. (nemojte mi prodavat fore real life itd, imamo ga i mi i kao i svatko ali sat vremena se nađe za zezu sa ekipom)

Svakako, javite se maxu i odigrat ćemo, mi bi završit ligu sve mečeve i okrenut se nečem drugom. Hvala na razumjevanju i trudu uloženom u pisanje i objašnjavanje svoje situacije.

xyan kaže...

Mislim da je neno rekao da ne zeli sad(veceras) igrati, sumnjam da uopce ne zeli igrati protiv njih...btw imamo mi jos dosta meceva za odigrati - brutal_croats, gerijatrija, ceco i placenici iz pis-a (šala, da se gospoda ne uvrijede)...

Ne ne, oni su samo pis friends, nikakvi plaćenici, nemoj to brkati :)

14 godina
neaktivan
meni je ovaj turnir manje vise fun... Zelimo svi pobjedit i tko kaze suprotno on je mucki provokator. Meni su do sad svi mecevi bili odlicni. Iako onaj sa BMT je imao dozu vece napetosti od svih ostali. Ali sam sad vidio da cu tesko sudjelovati u ligi... Jer evo originalna 4 se ne mogu skupiti skoro nikada, cak sad s ljudinom i ostalim tesko skupimo 4. Dobro ja sam i bolestan zadnjih pet dana pa mi se navecer najmanje gleda u komp. Evo sa co7 sam bio dogovorio najmanje tri meca koja smo odgodili.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
fila2208 kaže...

Ko tebe proziva daj molim te, pričao sam sa svojim kapetanom veli da se puno ljudi uopće ne javlja na pozive. Pogledaj samo wall od plattona za turnir i njegove postove di stalno zove nekog igrati. Nitko nije tebe prozivao, ne znam di si se ti našao prozvanim? Čudno mi je da 4 čovjeka se ne mogu naći jednom u tjednu. (nemojte mi prodavat fore real life itd, imamo ga i mi i kao i svatko ali sat vremena se nađe za zezu sa ekipom)

Svakako, javite se maxu i odigrat ćemo, mi bi završit ligu sve mečeve i okrenut se nečem drugom. Hvala na razumjevanju i trudu uloženom u pisanje i objašnjavanje svoje situacije.

Evo ti naš primjer. Bilo nas je 5 na početku, ubrzo je jedan kompletno odustao i ostadošmo 4 - sada sam ja nedostupan, što ne znači da sjedim kod kuće na kenjari već da uglavnom nisam u faking gradu u kojem inače živim i da imam brdo posla. Ne nosim desktop pc sa sobom kada putujem (znam, čudno) tako da jbg. Smiješno mi je da je to nekome čudno - da, lako je moguće da se 4 čovjeka nekada ne mogu naći jednom u tjednu.

Tread softly because you tread on my dreams.
13 godina
fila2208 kaže...

S obzirom da smo mi jedna od ekipa koja ne igra "redovito" sam se našao prozvanim.

A to da nas se ne može skupiti 4 je istina, unatoč činjenici da nas u udruzi ima 6 i da smo svi odreda noliferi.

[19xx] 4ntraks
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Server je produljen tak da vremena ima. A šta se lige tiče...bude to funkcioniralo samo kad se sistem polovi malo jer jedino nam ostaje da se koljemo međusobno jer ekipa koja je van CRO (i po mogućnosti malo zapadno) jednostavno ima prednost sa boljim konekcijama. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Imam jedno pitanje.

Nije mi samo jedna stvar jasna.. Ovo je slika sa damavand peak-a. Mi smo napadali i prosli smo prvi mcom.

Izgubili smo,a sveukupno imamo 17 smrti.

Đast kjurius...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Mislim da je u pravilima navedeno da nema claymora?

Što se C4 tiče - ja prije svakog meča koji smo igrali dogovaram dopuštena/zabranjena oružja i sa svima s kojima smo igrali smo imali dogovor da ne koristimo C4.

Osim kad smo igrali Damavand, zbog te mape treba C4 pa može, ali NIKAKO ga stavljati na m-com.

Na toj mapi C4 treba za srušit zid i ako se netko slučajno nađe pored njega i ubije ga, jbga nije imao sreće :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drahic kaže...

Imam jedno pitanje.

Nije mi samo jedna stvar jasna.. Ovo je slika sa damavand peak-a. Mi smo napadali i prosli smo prvi mcom.

Đast kjurius...

Kad te netko ubije smrt se piše tek kad se spawnaš, odnosno sa delayem od nekoliko sekundi. Možda je slikano prije nego je igra prepoznala vaše smrti.

Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
15 godina
Skilledžija kaže...

Mislim da je u pravilima navedeno da nema claymora?

Što se C4 tiče - ja prije svakog meča koji smo igrali dogovaram dopuštena/zabranjena oružja i sa svima s kojima smo igrali smo imali dogovor da ne koristimo C4.

Osim kad smo igrali Damavand, zbog te mape treba C4 pa može, ali NIKAKO ga stavljati na m-com.

Na toj mapi C4 treba za srušit zid i ako se netko slučajno nađe pored njega i ubije ga, jbga nije imao sreće :)

E moj prijatelju to je druga fora. Dogvoriti fer play i držati ga se. A mi budale odigrali par finih mečeva pa mislili da svi igraju fer pa dobijemo fino u pak c4.

Ispričavam se na offu ali iako je turnir gotov volio bih da se utvrdi da c4 ne bude za ubiajnje već eventualno za uređivanje nivoa. Hvala.

i btw. dal piše gdje da je clay zabranjen? Ali vidim da nitko ne koristi i to je lijepo.

LIMITI U ORUŽJU: 

• MAV drone
  • spawn beacon
  • M320 (only standard version forbidden, M320 buck and smoke are still allowed)
  • M26 in combination with underslung rail (standalone M26 is still allowed)
  • IRNV Scope
  • Tactical Light (including pistols with tactical light)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 15:23 (fila2208).
17 godina
neaktivan
C4 je dozvoljen u pravilima. Ako ti smeta prije meča se dogovori s protivničkom ekipom da se ne koristi.

Ti si daleko najveća plačipica na forumu, nevjerojatno je koliko energije trošiš na plakanje zbog pravila koja su jasno definirana na početku teme.

Prestani s off-topicom više, već izluđuješ sve sudionike teme.
Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | Twitter - @danny_hr
13 godina
fila2208 kaže...
LIMITI U ORUŽJU: 

• MAV drone
  • spawn beacon
  • M320 (only standard version forbidden, M320 buck and smoke are still allowed)
  • M26 in combination with underslung rail (standalone M26 is still allowed)
  • IRNV Scope
  • Tactical Light (including pistols with tactical light)

Pravila su se mijenjala u hodu tako da je sigurno negdje bilo spomenuto da nema claymora.

Vjerojatno na samom početku?

Uglavnom, nitko ih ne koristi i to je za pohvalu.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

aha ti si dobar sa adminima i moderatorima ovog foruma pa meni brišu poruke mada ti ispadaš jadan.bravo dečko! btw ono šta sam ti napisao tj citirao citirao sam tvog člana pazi slučajnosti tvoga tima!

evo još jednom šta je napisao nedavno "claymori se mogu koristiit ali one fore da se stavljaju na m-com ili na zastavu ili c4 na mcom, bljuje mi se od toga!"

pozz

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Iduća off topic poruka rezultirat će crvenim kartonom na 3 dana.

2 0 hvala 0
14 godina
Danny_HR kaže...
drahic kaže...

Imam jedno pitanje.

Đast kjurius...

Kad te netko ubije smrt se piše tek kad se spawnaš, odnosno sa delayem od nekoliko sekundi. Možda je slikano prije nego je igra prepoznala vaše smrti.

Ovo je slika u kojoj je vec prikazan Stats i scoreboard. A prije toga ti traje sekundu -dvije Your team lost/win i onda jos 5-6 sekundi di ti pisu scorevi i ONDA nakon toga ovaj dio koji je slikan.

16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ma varali su :), znam ja!

A mozda je netko ispao van, pa kad se spojio nije mu zabiljezilo smrt?

[M|C] ex_Co7
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 15:47 (Co7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Jesam igdje napisao ista protiv? Samo mi nije jasno gdje su ticketi. Nije nitko ispao. Na kraju prve runde je Xyan izasao i Maus usao,a ovo je bila 4-ta runda.

Zanima me samo to jer sam uocio i nije mi jasno. Pa ako itko ima objasnjenje,bilo bi mi drago ga cut.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BF3 Squad Rush Turnir

Ako imate snimljeno, pogleadjte filmic.
Ali Danny kaze istinu, cesto se desi da zadnju smrt pribroji tek par sec nakon pojave tog scora, jer ti cim umres izgubis ticket,

a on se vrati tek kada te netko ozivi, dok se smrt ne zabiljezava dok god postoji mogucnost da te netko ozivi, a to traje i traje!

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BF3 Squad Rush Turnir

Pa evo,ja sam gledao svoje filmice sve koje imam i nikad mi se to nije dogodilo,osim na 64 igraca serveru.

Nije da ne vjerujem Pici,samo me zanimalo. Jer to nije 1 ticket,to su 3 ticketa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice