Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.568.874
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield V
Jack Sparrow kaže...

Mislim to si tek sad shvatio do sad. Izdali su frostbite i napravili BC1 i BF1943 da njemu na zarade kintu, onda su dorađivali engine i izdali BC2 koji je sličio BC1 ali opet drugačiji i poboljšan. Pa su u međuvremenu radili na poboljšanju i izdali MOH, pa nakon toga malo poboljšali pa BF3. Itd itd.

Htio sam reći da nam dobrim dijelom prodaju muda pod bubrege. Izdaju igru na određenom buildu engine-a i kad im igrači pošalju feedback, eventualno prihvate sugestije i implementiraju ih u idućoj iteraciji igre koja izađe za 2-3 godine. Trenutnu iteraciju održavaju u hladnom pogonu štancajući DLC-ove, sa vrlo malo poboljšanja u samoj mehanici igre. Iznimka je bio BF4, koji je jednostavno bio strgan, pa su bili prisiljeni nešto poduzet.

Bilo bi fer i podržavati naslove nakon što ih se izda, surađivati sa community-jem, to je poanta svega. Da to rade, možda EA ne bi bio toliko omražen. Ovako štancaj igre, gasi studije, trpaj u sebe kratkoročno, pa dok ide - ide. Loša je to i destruktivna praksa, pogotovo sada kada se pojavilo dosta studija/izdavača koji su jednostavno prevazišli zastarjeli poslovni model koji korisit EA.

16 godina

Kak su napisali ispod BF3 + BF1 = BF5 

Nvidia bf5 open beta driveri https://twitter.com/BFBulletin/status/1034120251682775040?s=09

8 godina
animosity_frenzy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Mislim to si tek sad shvatio do sad. Izdali su frostbite i napravili BC1 i BF1943 da njemu na zarade kintu, onda su dorađivali engine i izdali BC2 koji je sličio BC1 ali opet drugačiji i poboljšan. Pa su u međuvremenu radili na poboljšanju i izdali MOH, pa nakon toga malo poboljšali pa BF3. Itd itd.

Htio sam reći da nam dobrim dijelom prodaju muda pod bubrege. Izdaju igru na određenom buildu engine-a i kad im igrači pošalju feedback, eventualno prihvate sugestije i implementiraju ih u idućoj iteraciji igre koja izađe za 2-3 godine. Trenutnu iteraciju održavaju u hladnom pogonu štancajući DLC-ove, sa vrlo malo poboljšanja u samoj mehanici igre. Iznimka je bio BF4, koji je jednostavno bio strgan, pa su bili prisiljeni nešto poduzet.

Bilo bi fer i podržavati naslove nakon što ih se izda, surađivati sa community-jem, to je poanta svega. Da to rade, možda EA ne bi bio toliko omražen. Ovako štancaj igre, gasi studije, trpaj u sebe kratkoročno, pa dok ide - ide. Loša je to i destruktivna praksa, pogotovo sada kada se pojavilo dosta studija/izdavača koji su jednostavno prevazišli zastarjeli poslovni model koji korisit EA.

Kako to mislis da ne suraduju sa communityem. Pa gle SWBF, rekli u Open Beti da nece biti P2W lootboxeva ali su shvatili da nisu svi igraci jednako dobri pa su dali opciju da "izravnas polje". Ili na primjer FIFA, ljudi se bune da im packovi (lootboxevi) nista ne donose pa EA kaze - "evo ga, samo iducih 3 sata mozete kupiti 50k lootboxeva po snizenoj cijeni od 20€ svaki!".

Sale na stranu, da nema Ultimate Team igrica EA bi davno propao i steta je sto nije. Iskreno, cudi me sto BF nisu dirali do sada, a i u ovom slucaju bolje da neke budale placaju lootboxeve pa svi dobijemo "premium" besplatno nego da kao na ostalim BFovima bude jebada naci dobre servere sa dlc-evima godinu-dvije kasnije. Jos samo da vrate Procon i imaju dobru pozadinu (ako se BFV ispostavi kao dobar).

17 godina
Battlefield V

Tko zna info kakva je situacija sa rentanjem servera?

Admin prava ko BF1 ili se vraca na BF3/4 nacin?

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
mrfloyd kaže...

Ne žele nam papci još reći.

Ali pretpostavljam da slično kao u BF1, samo sa više funckija koje su u BF1 dobili tek pred kraj. Dakle baniranje, kickanje i pomjena nekih settinga(ticketa, spawna, vozila, koje puške se smiju koristiti i sl).

Ali ništa od nekih posebnih poruka, botova koji će sami nešto ispisivati ili kickati igrače ako su iz krive države, imaj previsok KD i sl.

15 godina
mrfloyd kaže...

izuzetno bitna stavka, ja se iskreno nadam da su se spametili od bf1 i vratit će procon sheme da ljudi mogu modificirati i složiti servere sebi za gušt!

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
17 godina
Andi_zg kaže...

Kak su napisali ispod BF3 + BF1 = BF5 

Matka ti ne štima.

BF4+BF1=BF(4+1)=BF5

Twitter: @191x7
15 godina
191x7 kaže...

Matka ti ne štima.

BF4+BF1=BF(4+1)=BF5

Štima samo tako, ali tebi ne štima jer ne kužiš što je pisac htio reći.

Već je par puta ponovljeno da se žele približiti gunplayu iz bf3, i ako spojiš bf3 gunplay, u bf1 setting i engine, ispadne (nadam se) bf5.

Tako da 3+1 je u 5 u ovom slučaju.

intervju s Grondalom, dosta zanimljivih pitanja koje zanimau sve.

Dobar background dok surfate. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2018 18:30 (fila2208).
14 godina
Battlefield V

Poceli su:

Jackfrags

Westie

Levelacp

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2018 18:08 (dad0r).
Moj PC  
4 0 hvala 3
8 godina
protjeran
Battlefield V

RTX izgleda strasno, kao da igras neku drugu igru, nadam se da ce ispeglati performanse do izlaska 20xx serije.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield V

Jesam li jedini kojem taj RTX raytracing ništa ne predstavlja, dapače da to nisu istaknuli nebi ni primijetio in-game dok trčim i fokusiram se na objective 

Xiaomi Mi Note 3 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
Cromaki kaže...

Jesam li jedini kojem taj RTX raytracing ništa ne predstavlja, dapače da to nisu istaknuli nebi ni primijetio in-game dok trčim i fokusiram se na objective 

Iskreno, da imam to u nekoj igri u kojoj mogu stati i diviti se prirodi oko sebe, uzimati screenshote i zajebavati se, možda bi mi bio simpatičan dodatak igranju, ali u igri poput Battlefielda gdje je tempo ubitačan stvarno mi odsjaj u oku i na prozorima ne igra ulogu. 

14 godina
Cromaki kaže...

Isto ko i kukci na podu u BF1, ili ptice na granama na otocima u BF4, isto ko treperenje žarulja ...

Jedan po jedan detalj, i uskoro imamo igre koje će se teško razlikovati od videa stvarnosti.

A bilo bi i vrijeme da se uvedu neke novosti u računalnu grafiku (i da ih developeri koriste!!)

Malo sam pogledao Crysis. Igra stara 11 godina... Izgleda malo lošije, a često i potpuno isto ko BF1 i V...

P.S. i meni ni malo to netreba u brzoj FPS igri, ali nemam ništa protiv novih tehnologija.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield V

Jedna jako bitna stvar, LevelCap je vraćen pod okrilje EA Game Changers kišobrana! Svemir je opet u ravnoteži, sve je u redu.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Battlefield V

Dobro je to, njubare sa skupim hardverom će stati da se dive svojoj novoj frabi na licu, da dotad će popit hs dok ja igram na ultra low da mi sve bude čisto i fluidno 

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Dobro je to, njubare sa skupim hardverom će stati da se dive svojoj novoj frabi na licu, da dotad će popit hs dok ja igram na ultra low da mi sve bude čisto i fluidno 

Ni ne znaš koliko si u pravu 

Napokon sam kupio pravi hardver, sad ću hodati po mapama, mirisati cvijeće, diviti se krajoliku.. sve dok nedobijem metak u facu.

14 godina
fila2208 kaže...

Aha, kratki rezime, znam koliko ovdje ima ljenčina! 

Liku s kojim je intervju posao je igrati BFV usporedno s ostalim BF naslovima i davati savjete kud dalje, pratiti što publika želi i reakcije na nove stvari u BFV. Uglavnom, lik koji vjerojatno ima jako velik utjecaj na budući izgled BF-a.

1. TTK - vidjeli su da je Alpha 1 bila puno bolja od Alphe 2. TTK se vraća na staro, ali se dosta mjenjaju ponašanja i balans oružja.

2. Poboljšavaju vidljivost neprijatelja (vjerojatno jer više nema trokutića i sve se događa na mapi sa snjegom)

3. Rješavaju buku (noise). Ne znam dal se radi o problemima sa zvukom ili vizualna buka (snijeg i to...) Ako je netko skužio, nek napiše.

4. Ako treba neće raditi sitne promjene, nego su spremni na ogromne promjene čitavih dijelova igre.

5. Pogledajte oko 4:30. Pravo kopanje rovova, ograđivanje.

6. Gradnja i vrsta gradnje će ovisiti o mapi jer znaju da nema smisla graditi malene rovove ili zaustavljače za tenkove na otvorenim mapama... npr, na linearnim mapama postoji mogućnost gradanje srušenih mostova

7. Kustomizacija: pita Westie dal se smanjili ono šarenilo iz prvog trailera, jer u daljnjim trailerima više nije tako šareno, pa pogotovo ne u Alphi ili Gamescomu. I odgovara lik, da će igrači sami odlučiti kak će izgledati oni, a samim time i igra. Znači, ništa od pravog WW2 ugođaja, znamo dobro kako sve igrači igraju igre...

Veli lik da su sve ideje o kustomizaciji iz WW2 filmova. Baš me zanima koje to oni filmove gledaju :D

8. Rentanje servera i mogućnosti admina!!!! "Još ne smijemo pričati o tome".

Well, FU! Ne zvuči dobro.

9. Zadnja 3 tjedna prije izdavanja (između bete i izlaska) je uvijek kaos. Na brinu treba skupiti sve podatke o promjenama, bugovima, željama, rasporediti ih po važnosti i potrebnom vremenu implementacije. Možda će prvi patchevi biti već nakon 1-2 tjedna poslije izlaska igre.

10. "Što planirate poslije izlaska igre" -"Zamislite sve mogućnosti!! Prikaz WW2, zamislite redizajn mapa koje ste igrali u 1942..... Hmmm, nisam ništa potvrdio, samo govorim ideje što je sve moguće."

Izgleda da su potvrđene mape iz BF 1942.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2018 23:40 (CyberDemonVZ).
15 godina
Battlefield V

Cyber štreberu, ali neka, treba nam stručni analitičar :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield V

#notmybattlefield

Rađe čekajte Blackout i igrajte BF4 nego ovu tragediju...sramota

2 4 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

ko u stara dobra vremena BF3 kad smo na 30 frameova rasturali sa ultra mega low :)

17 godina
neaktivan
Nisam 100% ziher, ali mi se čini da d-wook neće igrati battlefiled 5.

7 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

ko u stara dobra vremena BF3 kad smo na 30 frameova rasturali sa ultra mega low :)

Haha, kad smo tražili tweakove za izvući dodatni fps, ili čak dva! 

HAL kaže...
Nisam 100% ziher, ali mi se čini da d-wook neće igrati battlefiled 5.

Prvi će ga kupiti. Sigurno je već i preordao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.8.2018 23:36 (CyberDemonVZ).
15 godina
Jack Sparrow kaže...
fila2208 kaže...

ja jesam, za tebe ne znam

Dobra stara vremena na jebenom kalkulatoru, 800x600 na jedva 30fps se igralo, jer bf3 je bio život.

Jebga meni je svaki fix bio bitan, a sve u legalnim granicama, oni koji su prešli preko, morali su donesti račun iz mcdonaldsa :)

jebemti što je bilo dobro.

Čak sam na faxu krao net, imao onu limenku heinkena na wlan kartici da bih uhvatio bolje net i imao neki wlan optimizer da ne laga dok se igra, lol good old times.

rotterdam amiens na proteinima 

evo malo razlike i rtx...šta mislite?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2018 0:34 (fila2208).
15 godina
Battlefield V
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield V

I jackov o svemu, ima građenja, ima svega

sviđa mi se građenje, pogotovo mostovi

sry za triple :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
D-wook kaže...

#notmybattlefield

Rađe čekajte Blackout i igrajte BF4 nego ovu tragediju...sramota

Topla preporuka da, na primjer, tu trošiš energiju oko nepravde:

https://m.vecernji.hr/vijesti/zemlja-tone-u-demografski-ponor-a-nitko-u-stanu-ne-zeli-mlade-obitelji-1266700

17 godina
fila2208 kaže...

I jackov o svemu, ima građenja, ima svega

sviđa mi se građenje, pogotovo mostovi

sry za triple :(

Budi se i u tebi ona crtica iz djetinjstva i LEGO kockica. 

Neka, neka, svima je tako, samo neki neće priznati.

17 godina
fila2208 kaže...

rotterdam amiens na proteinima 

evo malo razlike i rtx...šta mislite?

Odlično izgleda, mix sienna crossinga i amiena, gameplay i gunplay no comment jer moram probati.

Loše je to što fasade ne ubiju kao u BF3, malo praznjikavo se čini.

Ali svaka BF igra treba dosta vremena nakon izlaska da sve sjedne. Em zato što tek na višim levelima se pokaže kako je zamišljena stvar em treba peglati bugove.

RT će biti super stvar kad postane standard. Puno je ekipe puhalo na OpenGL u Quakeu1 da je to samo fancy glupost i da u multiplayu tome nije mjesto. Vidiml kako je danas.

16 godina
Battlefield V

BF V incursion dela DICE L.A. a pubg mode Criterion Games

Beta od 4-11 iliti 6-11 kak za koga 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2018 10:55 (Andi_zg).
Moj PC  
0 0 hvala 6
11 godina
Battlefield V

Odgledao sam fragsa,capa,westia i meni je ovo super, totalno drugačije sve djeluje nego alpha, najviše me kod alphe nerviralo što nisam imao taj feeling ww2, ne znam zašto valjda je do mape. Ovo mi djeluje super, sami vojnici djeluju dobro,odore su orginalne i nema tu mjenjanja robe, evenutalno neki paint po licu itd ali klasične odore ww2 ostaju na vojnicima, sređivanje puški mi se također sviđa, napokon kustomizacija iz bf4, i ono farbanje puški tko voli nek izvoli nije loš dodatak igri. Sama igra djeluje predobro grafički, i sviđa mi se jer dobio sam totalno drugačiji feeling na roterdam mapi. Mogla bi biti ovo jako dobra igra ako je gunplay dobar. No to ćemo sami isprobati. U moru Eary Acess smeća kojeg danas dobivamo, ružne igre što grafički, što je fps banana. Dice stvarno radi dobar posao, samo EA je navukao na sebe bijes igrača sa stvarima iz prošlosti i onda prvi tralier je bio preloš i naravno preorderi su loši jer ne možeš ti veslati igrače do mile volje. I sad kad izbacuju igru da izbace nešto najbolje ljudi su skeptični više jer nikad ne znaš sa njima. Jučer probao ovaj naš scum, bokte 40 fps na medium detaljima i fps nakon pola sata padne ispod 30, igra izgleda dobro ali mehanika,laganje,štekanje pa to je toliko nedovršeno da godinu dana to neće radit kako spada a košta 17 eura, nadodam još 20 i kupim BTF V koji će biti totalno dovršena igra sa bolesno dobrom grafikom i stabilnim fpsom. Ne kužim današnje developere sa tim Eary Acess igrama čak ni mrtvi pubg nakon silnih milijuna koje je zaradio ne radi ni blizu kako bi trebao, ispodprosječna grafika, dsync do besvjesti, neki medium fps, to onda samo govori da oni ne znaju napravit da to radi kako spada jer bi napravili već do sada. Živimo u 21 stoljeću imamo ovako naprednu tehnologiju i onda dobijemo poluproizvode, pobogu 2006 smo igrali cod 2 što je bilo prije 12 godina, grafika ispred svog vremena, preformanse odlične, bez puno bugova. Ne kužim što je danas toliki problem optimizirat igru da bar radi na 60fps full hd ako si već developer i baviš se time u životu. I onda ekipa zaradi lovu na tim poluproizvodima koji nikad ne budu dovršeni. Pa rađe ću sa svojim parama podržati dice koji izbaci igru sa prekrasnom grafikom i stabilnim fpsom. Bugovi uvijek postoje ali daleko je to od ovih poluproizvoda koji i nakon što poberu pare od Early Acessa ni 5 godina nakon ne mogu izbacit full igru i ako izbace to bude prevara žešća poput pubga.

Malo sam offtopic ali eto kenjamo toliko po battlefieldu zbog nekih drugih stvari, ali kad vidim šta sve danas se prodaje pod igre, ja osobno mogu biti sretan što postoji Battlefield :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.8.2018 11:00 (BeLLicus).
Moj PC  
4 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice