Battlefield V

poruka: 8.825
|
čitano: 1.554.642
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
13 godina
Re: Battlefield V
LeftY_CRO kaže...

mogucnost "nosenja/vucenja" ranjenog suborca onemogucit ce bilo kakvo koristenje oruzja (ni pistolja)

Ovu mehaniku jedva čekam da vidim!

Tu bi moglo biti svačega 

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
LeftY_CRO kaže...

mogucnost "nosenja/vucenja" ranjenog suborca onemogucit ce bilo kakvo koristenje oruzja (ni pistolja)

Tu bi moglo biti svačega 

Recimo da te odvučemo u obližnji grm onako bespomoćnog

It is always darkest just before the dawn.
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
LeftY_CRO kaže...

Tu bi moglo biti svačega 

ovak ću gurat ljude pred tenk 

https://i.imgur.com/CEGohcJ.gifv

baj d vej, primjer dobrog skina iz ove igre

https://i.redd.it/3dbbdnqvo2011.jpg

13 godina
mrsmith kaže...
CyberDemonVZ kaže...
LeftY_CRO kaže...

Tu bi moglo biti svačega 

Haha, eto, o tome sam pričao 

A koji skin ćeš imati? Bar reci da je žensko, da bude lakše...

16 godina
CyberDemonVZ kaže...
mrsmith kaže...

Haha, eto, o tome sam pričao 

A koji skin ćeš imati? Bar reci da je žensko, da bude lakše...

17 godina
Battlefield V

Malo OT za sve ove koji ne mogu da sažvaču sto novi BF nije njihov nikad prezaljeni moderni setting evo "potencijal"

Da se malo manje plače, vidite da u 2018 ima za svakog po nesto! 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
D3ViL kaže...

Malo OT za sve ove koji ne mogu da sažvaču sto novi BF nije njihov nikad prezaljeni moderni setting evo "potencijal"

Eto im kad neče ea da se hvata modern kombat drugi će im otet kolać.Ovo izgleda dosta slično bf.

kradem mine iz minskog polja
13 godina
D3ViL kaže...

https://www.vg247.com/2018/05/29/world-war-3-large-scale-modern-combat-steam/

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
13 godina
Battlefield V

Battlenonsense je optimističan, što mi je drago čuti.

https://m.youtube.com/watch?v=FMt5uTaBkYQ

Moj PC  
7 0 hvala 6
13 godina
MRSKI kaže...

Evo čisto da video ima thumbnail 

13 godina
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

S mobitela pa nešto nije htjelo .

Ali stvarno jedini jutjuber čije mišljenje cijenim. Nadam se da je u pravu.

16 godina
Soldier977 kaže...
MRSKI kaže...

situsnu ću ti palčić gore i hvala. A Mrskome palac dole samo radi ovoga.

Sram te bilo Mrski :)

8 godina
protjeran
Battlefield V

Toliko nekih teorija o igri, a na kraju ce igra biti reskinani BF1 uz par novih fora i to je to, a i igrati ce se koliko i BF1, 15 dana... Ali opet, nikada ne znas, sto kaze ovaj lik u videu, mozda dice ipak uspije da napravi pristojnu igru nakon 12 godina. Ovo mi spada u ono 'I'll eat my hat' kategoriju ako se desi, biti ce zanimljivo vidjeti prvi gameplay. 

Eye In The Sky
Moj PC  
1 6 hvala 0
13 godina
Evil Access kaže...

Toliko nekih teorija o igri, a na kraju ce igra biti reskinani BF1 uz par novih fora i to je to, a i igrati ce se koliko i BF1, 15 dana... Ali opet, nikada ne znas, sto kaze ovaj lik u videu, mozda dice ipak uspije da napravi pristojnu igru nakon 12 godina. Ovo mi spada u ono 'I'll eat my hat' kategoriju ako se desi, biti ce zanimljivo vidjeti prvi gameplay. 

Sigurno neće biti bolji od najbolje igre na svijetu PUBG

8 godina
protjeran
MRSKI kaže...
Evil Access kaže...

Brat bratu EA bi dao guzice da im igra bude u pola igrana kao PUBG.

Eye In The Sky
16 godina
Battlefield V

Mrski Okupator, Rugator i nadasve Dezinformator - na djelu

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield V

Sinoć sam malo igrao BF1 nakon sto godina. Odličan pokazatelj kvalitete igrača koji trenutno igraju je taj da sam konstantno bio prvi na tablici sa k/d omjerom 20:1 kao medic. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...

Sinoć sam malo igrao BF1 nakon sto godina. Odličan pokazatelj kvalitete igrača koji trenutno igraju je taj da sam konstantno bio prvi na tablici sa k/d omjerom 20:1 kao medic. 

buffali su medicove puške pa radi toga, a i to si ti tolko dobar

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2018 12:16 (Jack Sparrow).
16 godina
Battlefield V

Odvozi lagani krug oko Spa za zagrijavanje pa trči brže od drugih Nemoš ga stić!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
MRSKI kaže...

Opet se ja vraćam na trojku ali kada bi barem vratili tu mehaniku u BF5 sa ovim WW2 setingsom ja bi bio sretan. 

16 godina
mrfloyd kaže...
MRSKI kaže...

Opet se ja vraćam na trojku ali kada bi barem vratili tu mehaniku u BF5 sa ovim WW2 setingsom ja bi bio sretan. 

Teško da će to vraiti jer su ljudi abjuzali takve stvari. 

Tek tolko da razbijem snove Okupatoru

13 godina
Evil Access kaže...
MRSKI kaže...
Evil Access kaže...

Brat bratu EA bi dao guzice da im igra bude u pola igrana kao PUBG.

Ne znam zašto se uopće EA i drugi izdavači trude. Najbolje bi im bilo da svi stave ključ u bravu i igraju PUBG savršenstvo.

11 godina
MRSKI kaže...

Ne znam zašto se uopće EA i drugi izdavači trude. Najbolje bi im bilo da svi stave ključ u bravu i igraju PUBG savršenstvo.

Kad izadje PUBG trojka ti ces igrat.

Origin_Steam: hrka11
13 godina
Jack Sparrow kaže...
mrfloyd kaže...
MRSKI kaže...

Teško da će to vraiti jer su ljudi abjuzali takve stvari. 

Tek tolko da razbijem snove Okupatoru

Ma nije ni trojka bila savršenstvo ali opet deset puta bolje nego u BF1. 

Avion bi trebao biti čak i ubojitiji nego u trojci a da ne bi bio preOP izbaciti autoresuply/autoheal i 3D spoting. U BF2 gdje baciš bombu tu trava ne raste ali ti oči ispadnu da uočiš metu na tlu i nakon svakog strafea natrag u bazu na dopunu minicije. Točno da su u trojci to abjusali upravo zbog trokutića i auto resuplya. 

Kada bi uveli friendly fire, smanjili TTK, izbacili autoheal te autotrepair i autoresuply za vozila kao i 3D spoting bila bi to najbolja igra na svijetu 

Mislim da BF treba da bude puno više hardcore po defaultu da bi se vratio opet u vrh.   

13 godina
Jack Sparrow kaže...
Soldier977 kaže...

buffali su medicove puške pa radi toga, a i to si ti tolko dobar

A vidim ja padaju mi nešto prelako....

mrsmith kaže...

Odvozi lagani krug oko Spa za zagrijavanje pa trči brže od drugih Nemoš ga stić!

Ni meci me nisu mogli stići. 

MRSKI kaže...

Ma nije ni trojka bila savršenstvo ali opet deset puta bolje nego u BF1. 

Avion bi trebao biti čak i ubojitiji nego u trojci a da ne bi bio preOP izbaciti autoresuply/autoheal i 3D spoting. U BF2 gdje baciš bombu tu trava ne raste ali ti oči ispadnu da uočiš metu na tlu i nakon svakog strafea natrag u bazu na dopunu minicije. Točno da su u trojci to abjusali upravo zbog trokutića i auto resuplya. 

Kada bi uveli friendly fire, smanjili TTK, izbacili autoheal te autotrepair i autoresuply za vozila kao i 3D spoting bila bi to najbolja igra na svijetu 

Mislim da BF treba da bude puno više hardcore po defaultu da bi se vratio opet u vrh.   

Eh kad bi to tako bilo postavljeno igra bi bila vrh.

12 godina
neaktivan
Battlefield V

hmmm

edit:

evo jedna zanimljivost, na izlasku igre moci cemo odabrati britansku i njemacku diviziju a kako "rat" ce ici dalje tako ce se i ostale drzave ukljucivati u igru (sad, japan, sssr, itd)

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2018 0:22 (LeftY_CRO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LeftY_CRO kaže...

hmmm

Pokazalo se da nisu baš pouzdani leakovi od tog lika. Nešto je točno, ali kritične stvari nisu. Kad se pojavio onaj lik koji se predstavio kao DICE-ovac na nekom discord serveru (leakao je ispostavilo se validan BFV loading screen), rekao je da leakeri imaju informacije koje su stare mjesecima i mjesecima. Ovo:

http://www.newsweek.com/battlefield-5-map-factions-classes-release-leak-839644

• Factions: There are seven factions including Great Britain, the United States, Free French, Third Reich, Kingdom Of Italy, USSR and Imperial Japan.
  • Maps: The retail game will launch with 10 maps with one free map arriving shortly thereafter.
  • DLC: Will work through a Premium Pass like always. Subject of DLC has not been decided.   NETOČNO
  • Combat: Skill plays a bigger role with the removal of random bullet deviation found in Battlefield 1.
  • Attachments: They return for Battlefield V. Options include suppressors, sights, scopes and more.
  • Four Classes: Assault (a medic with AR weapons), Support (LMGs, ammo access), Recon (Bolt actions for long range) and Engineer (SMGs, anti-tank weapons).
  • All-Kit Weapons: Some weapons will work for all classes like the M1 Garand.
  • Elite Classes & Behemoths Return NETOČNO
  • Customization: Cosmetic skins make their debut. They offer different combinations of headwear, footwear and camo. Skins will be sold as a cosmetic microtransaction.
  • Vehicles: Vehicles will function similar to Battlefield 3 and  Battlefield 4. They require skillful operation and include tanks, Jeeps, planes and more. Like soldiers, vehicles can also be customized with cosmetics.
  • Modes: Operations return and Incursions will be available at launch
  • Release Details: The game will be revealed in May with a beta in August and release in October.

Za ostale stavke ćemo vidjet, ali dvije stvarno važne stvari su se ispostavile kao netočne.

12 godina
neaktivan
Battlefield V

znaci doticni "balkanac" (nazivam ga balkancem jer ne znam otkuda je tocno) je prakticki scam

uplay: dr.levak | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | origin: dr_levakkk | LoL (EUNE): dr levakkk
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LeftY_CRO kaže...

znaci doticni "balkanac" (nazivam ga balkancem jer ne znam otkuda je tocno) je prakticki scam

A, ni to ne znamo. Prije nekoliko mjeseci je imao stare informacije.

Dal sad ima nešto novije? Dal nagađa? Dal nam i dalje daje krive informacije?

Na žalost, odgovor budemo znali tek na EA Play.

P.S. nije baš specifično rekao da je iz Hrvatske?

8 godina
protjeran
Battlefield V

napravio preorder na originu, ima već par dana, no nisam dobio one puškice u bf1....

vidim na kinguinu preorder je nekih 45eura i još 5 eura taj pack za early beta access i paket puškica za bf1.

da canceliram ovaj origin preorder pa uzmem ovo na kinguinu, hoću li odmah dobiti puškice u bf1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Battlefield V - Nebrušeni dijamant
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice