mogucnost "nosenja/vucenja" ranjenog suborca onemogucit ce bilo kakvo koristenje oruzja (ni pistolja)
Ovu mehaniku jedva čekam da vidim!
Tu bi moglo biti svačega
mogucnost "nosenja/vucenja" ranjenog suborca onemogucit ce bilo kakvo koristenje oruzja (ni pistolja)
Tu bi moglo biti svačega
Tu bi moglo biti svačega
Recimo da te odvučemo u obližnji grm onako bespomoćnog
Tu bi moglo biti svačega
ovak ću gurat ljude pred tenk
https://i.imgur.com/CEGohcJ.gifv
baj d vej, primjer dobrog skina iz ove igre
Tu bi moglo biti svačega
Recimo da te odvučemo u obližnji grm onako bespomoćnog
Haha, eto, o tome sam pričao
A koji skin ćeš imati? Bar reci da je žensko, da bude lakše...
Eto im kad neče ea da se hvata modern kombat drugi će im otet kolać.Ovo izgleda dosta slično bf.
Battlenonsense je optimističan, što mi je drago čuti.
Evo čisto da video ima thumbnail
S mobitela pa nešto nije htjelo .
Ali stvarno jedini jutjuber čije mišljenje cijenim. Nadam se da je u pravu.
situsnu ću ti palčić gore i hvala. A Mrskome palac dole samo radi ovoga.
Sram te bilo Mrski :)
Toliko nekih teorija o igri, a na kraju ce igra biti reskinani BF1 uz par novih fora i to je to, a i igrati ce se koliko i BF1, 15 dana... Ali opet, nikada ne znas, sto kaze ovaj lik u videu, mozda dice ipak uspije da napravi pristojnu igru nakon 12 godina. Ovo mi spada u ono 'I'll eat my hat' kategoriju ako se desi, biti ce zanimljivo vidjeti prvi gameplay.
Toliko nekih teorija o igri, a na kraju ce igra biti reskinani BF1 uz par novih fora i to je to, a i igrati ce se koliko i BF1, 15 dana... Ali opet, nikada ne znas, sto kaze ovaj lik u videu, mozda dice ipak uspije da napravi pristojnu igru nakon 12 godina. Ovo mi spada u ono 'I'll eat my hat' kategoriju ako se desi, biti ce zanimljivo vidjeti prvi gameplay.
Sigurno neće biti bolji od najbolje igre na svijetu PUBG
Brat bratu EA bi dao guzice da im igra bude u pola igrana kao PUBG.
Mrski Okupator, Rugator i nadasve Dezinformator - na djelu
Sinoć sam malo igrao BF1 nakon sto godina. Odličan pokazatelj kvalitete igrača koji trenutno igraju je taj da sam konstantno bio prvi na tablici sa k/d omjerom 20:1 kao medic.
Sinoć sam malo igrao BF1 nakon sto godina. Odličan pokazatelj kvalitete igrača koji trenutno igraju je taj da sam konstantno bio prvi na tablici sa k/d omjerom 20:1 kao medic.
buffali su medicove puške pa radi toga, a i to si ti tolko dobar
Odvozi lagani krug oko Spa za zagrijavanje pa trči brže od drugih Nemoš ga stić!
Opet se ja vraćam na trojku ali kada bi barem vratili tu mehaniku u BF5 sa ovim WW2 setingsom ja bi bio sretan.
Teško da će to vraiti jer su ljudi abjuzali takve stvari.
Tek tolko da razbijem snove Okupatoru
Brat bratu EA bi dao guzice da im igra bude u pola igrana kao PUBG.
Ne znam zašto se uopće EA i drugi izdavači trude. Najbolje bi im bilo da svi stave ključ u bravu i igraju PUBG savršenstvo.
Ne znam zašto se uopće EA i drugi izdavači trude. Najbolje bi im bilo da svi stave ključ u bravu i igraju PUBG savršenstvo.
Kad izadje PUBG trojka ti ces igrat.
Opet se ja vraćam na trojku ali kada bi barem vratili tu mehaniku u BF5 sa ovim WW2 setingsom ja bi bio sretan.
Teško da će to vraiti jer su ljudi abjuzali takve stvari.
Tek tolko da razbijem snove Okupatoru
Ma nije ni trojka bila savršenstvo ali opet deset puta bolje nego u BF1.
Avion bi trebao biti čak i ubojitiji nego u trojci a da ne bi bio preOP izbaciti autoresuply/autoheal i 3D spoting. U BF2 gdje baciš bombu tu trava ne raste ali ti oči ispadnu da uočiš metu na tlu i nakon svakog strafea natrag u bazu na dopunu minicije. Točno da su u trojci to abjusali upravo zbog trokutića i auto resuplya.
Kada bi uveli friendly fire, smanjili TTK, izbacili autoheal te autotrepair i autoresuply za vozila kao i 3D spoting bila bi to najbolja igra na svijetu
Mislim da BF treba da bude puno više hardcore po defaultu da bi se vratio opet u vrh.
buffali su medicove puške pa radi toga, a i to si ti tolko dobar
A vidim ja padaju mi nešto prelako....
Odvozi lagani krug oko Spa za zagrijavanje pa trči brže od drugih Nemoš ga stić!
Ni meci me nisu mogli stići.
Ma nije ni trojka bila savršenstvo ali opet deset puta bolje nego u BF1.
Avion bi trebao biti čak i ubojitiji nego u trojci a da ne bi bio preOP izbaciti autoresuply/autoheal i 3D spoting. U BF2 gdje baciš bombu tu trava ne raste ali ti oči ispadnu da uočiš metu na tlu i nakon svakog strafea natrag u bazu na dopunu minicije. Točno da su u trojci to abjusali upravo zbog trokutića i auto resuplya.
Kada bi uveli friendly fire, smanjili TTK, izbacili autoheal te autotrepair i autoresuply za vozila kao i 3D spoting bila bi to najbolja igra na svijetu
Mislim da BF treba da bude puno više hardcore po defaultu da bi se vratio opet u vrh.
Eh kad bi to tako bilo postavljeno igra bi bila vrh.
hmmm
edit:
evo jedna zanimljivost, na izlasku igre moci cemo odabrati britansku i njemacku diviziju a kako "rat" ce ici dalje tako ce se i ostale drzave ukljucivati u igru (sad, japan, sssr, itd)
hmmm
Pokazalo se da nisu baš pouzdani leakovi od tog lika. Nešto je točno, ali kritične stvari nisu. Kad se pojavio onaj lik koji se predstavio kao DICE-ovac na nekom discord serveru (leakao je ispostavilo se validan BFV loading screen), rekao je da leakeri imaju informacije koje su stare mjesecima i mjesecima. Ovo:
http://www.newsweek.com/battlefield-5-map-factions-classes-release-leak-839644
Za ostale stavke ćemo vidjet, ali dvije stvarno važne stvari su se ispostavile kao netočne.
znaci doticni "balkanac" (nazivam ga balkancem jer ne znam otkuda je tocno) je prakticki scam
znaci doticni "balkanac" (nazivam ga balkancem jer ne znam otkuda je tocno) je prakticki scam
A, ni to ne znamo. Prije nekoliko mjeseci je imao stare informacije.
Dal sad ima nešto novije? Dal nagađa? Dal nam i dalje daje krive informacije?
Na žalost, odgovor budemo znali tek na EA Play.
P.S. nije baš specifično rekao da je iz Hrvatske?
napravio preorder na originu, ima već par dana, no nisam dobio one puškice u bf1....
vidim na kinguinu preorder je nekih 45eura i još 5 eura taj pack za early beta access i paket puškica za bf1.
da canceliram ovaj origin preorder pa uzmem ovo na kinguinu, hoću li odmah dobiti puškice u bf1?